aybükeyi 1 kere yıkadım fırsat kalmamıştı doğumdan eve gedik 2 gün snr hastanede kaldı sarılıktan snr eve gedik yıkadık kaynanamla snrada düştü göbek bağı
bak ben o yazını unutmuşum görmemişim ama bir sonraki yemek getirenle ilgili cevap verdim :) dışlama gruplaşma yok alınganlık yapma... ben burda kendi kendime konuştuumu biliyorum birde her allahın günü burdyım.... huggies ten ne geldiki ben primadan aldım
gule gule kullann..bende lcw dan bır tane kot aldım 50 tl....benım gıttıgım magazada pek bısı kalmamıstı..daha buyugune gıtmek lazım cunku hamıleler uzerıne dogru duzgun bısı saten yer yok...gecen gun hotshopdan bı elbıse aldım cok hos bı ara fotosunu koyabılırsem...gece gıymek ıcın sıfon kılos dız ustu kolları uzun sıfondan ama yırtmaclı..bı ara mutlaka paylasıcam
evet şekerim gördüm cvp yazmışsın aslında bende seyrek giriyorum siz de haklısınız.
huggies den iletişim bölümünden numune talebinde bulunmuştum.geçenlerde bir kutu dolusu numunelerim geldi.
içlerinde 8 li pakette bebek bezi,yeni doğan ıslak mendil,hamilelik vcd,kitapçık,indirim çekleri var.
hmmm bak sarılık için hep emzir o zaman sorun olmaz gerçi sen biliyorsundur.... ben yıkamadım dilseyi 8. gün düştü göbek ve öyle pansuman falanda yapmadım hiç sorun olmadı... pamuk ve ılık su ile siliyordum her gün de ama göbeğe ellemiyorrdum.....
evet şekerim gördüm cvp yazmışsın aslında bende seyrek giriyorum siz de haklısınız.
huggies den iletişim bölümünden numune talebinde bulunmuştum.geçenlerde bir kutu dolusu numunelerim geldi.
içlerinde 8 li pakette bebek bezi,yeni doğan ıslak mendil,hamilelik vcd,kitapçık,indirim çekleri var.
allah allah o zaman bilmiyorum ben yapmadım doktorda birşey söylemedi ama bbek göbek bağı düşene kadar yıkanmaz diye biliyorum....yok bize sargı bezleri ilaçlar falan vermişlerdi günde 4 kere temizlencek demişlerdi gerçi gece ben yapardım gündüzleri eşim gaz çıkartmak zoruma giderdi zaten yorgun uykusuz eşim saolasun gazını hep çıkarırdı şimdide görevini biliyo gazcı baba olcam yine :)
benimki 2. haftada yada 3 te geldi.... adımı söylediler benim dedim o kadar yani....kaç günde geliyor bu paket peki ben de almayı düşünüyorum huggies ve primadan ama yurtdısındayım bazen diyorum görümcemin adresini versem oraya gönderirler mi yada bei görmek isterlermi
kaç günde geliyor bu paket peki ben de almayı düşünüyorum huggies ve primadan ama yurtdısındayım bazen diyorum görümcemin adresini versem oraya gönderirler mi yada bei görmek isterlermi
kaç günde geliyor bu paket peki ben de almayı düşünüyorum huggies ve primadan ama yurtdısındayım bazen diyorum görümcemin adresini versem oraya gönderirler mi yada bei görmek isterlermi
allah allah o zaman bilmiyorum ben yapmadım doktorda birşey söylemedi ama bbek göbek bağı düşene kadar yıkanmaz diye biliyorum....
benimki 2. haftada yada 3 te geldi.... adımı söylediler benim dedim o kadar yani....
ben bir kaç yere numune talebinde bulunmuştum o yüzden tam gününü hatırlamıyorum sanırım bir haftaya kadar geliyor.
görümcenin adresini sen yaz orayada gönderirler.zaten kimliğe falan bakmıyorlar bile kargo bile onlara dahil.can bebe de bebek bezi yolluyor.
primanınkini ben e-bebek mağazasından almıştım. ad soyad ve iletişim bilgilerini soruyorlar. Türkiyeye geldiğinde de alabilirsin bence
neyse kızlar ben çıkıyorum bidaha arayı bu kadar açmıyacam daha sık girmeye çalışırım artık.
baksana hemen unutulmuşuz.
hamısler ben eve gecıyorum..gorusuruz sonraaa..dılse uslu dur:)))
hamısler ben eve gecıyorum..gorusuruz sonraaa..dılse uslu dur:)))
bende geçen gün yermeğe patates kızartacaktım. çok doğramışım dalıp:) aaa dondurucu dedim koydum poşete attım. bir hafta sonra çıkardım:):) kapkara bir kaya olmuş çözdürdüğümde de söndüler attım yazık oldu. yemekte atamam ben üzülürüm. Neyse sonra hafta sonu ablamdaydık baktım kavanozun içerisinden patatesleri çıkarıyor, o işin de bir tekniği varmış, atmayı öğrenmişim ama attım demekle olmuyormuş:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?