eve gidince yat dinlen canım dilse hamsi balıgı gibi oynuyor
yok yok beynim döndü yazılanları okuyacağım derken.yine okuyamadım...
Hakkaten ben hamile giysisi alırsam kaç beden alacağımı nerden bilcem?
Ablan patatesleri nasıl saklıyormuş? Ben de öğreneyim...Hoş ben dondurulmuş doğranmış alıyorum hep....
Kavanozun içine su koyuyor sonra da doğranmış patatesleri koyuyormuş. Ya da önce patatesleri sığdığı kadar koyup sonra suyu koyuyordur, daha mantıklı oldu.Bir pişirimlik çıkıyor zaten içinden. Su sıcak veya soğuk gibi birşey belirtmedi. hiç birbirine yapışmamış oluyor. Lezzeti de değişmemişti.
ya bana niye öyle dediniz anlamadım ben hamsi balığı gibi derken :) bak gene şapşala bağladım ben
Kavanozun içine su koyuyor sonra da doğranmış patatesleri koyuyormuş. Ya da önce patatesleri sığdığı kadar koyup sonra suyu koyuyordur, daha mantıklı oldu.Bir pişirimlik çıkıyor zaten içinden. Su sıcak veya soğuk gibi birşey belirtmedi. hiç birbirine yapışmamış oluyor. Lezzeti de değişmemişti.
ben hamsi balıgını cok sevdiğim için öle dedim
kavanozla beraber mi koyuyor buzluga peki :26:
Kızlar ben bebeğimi yıkadığımı, bezini değiştirdiğimi, ilk emzirdiğimi düşündüğümde kendimi hep eşimle birlikte yalnız düşünüyorum, çok bilmişliklerden hoşlanmıyorum. Çok yardım isteyeceğimi de düşünmüyorum. Sanırım herşeyi kendim halletmek istiyorum. Siz de kendinizi nasıl düşününce mutlu hissediyorsunuz.
Kızlar ben bebeğimi yıkadığımı, bezini değiştirdiğimi, ilk emzirdiğimi düşündüğümde kendimi hep eşimle birlikte yalnız düşünüyorum, çok bilmişliklerden hoşlanmıyorum. Çok yardım isteyeceğimi de düşünmüyorum. Sanırım herşeyi kendim halletmek istiyorum. Siz de kendinizi nasıl düşününce mutlu hissediyorsunuz.
e teşekkür ederim madem :)hamsi balığı da oldum daha neler olucam bakalım bu hayatta.....
ben sen gibi cesaretli değilim canım bende yapmak isterim ama yenidogan cocuga nasıl dokuncam annem yanımda olcak baskada bilen olmayacak cok şükür anneanne anne baba ve bebek 4lü takılcaz biz yıkayamam giydiremem de cocugu
hamsi balgım benim[/QUOTE ben bir hamsi balığıyım dur kolbastı oynayım size çok güzel oynarım benim dans geçmişimde var latin dansları üzerine ama kolbastımda fena değil
evet şekerim gördüm cvp yazmışsın aslında bende seyrek giriyorum siz de haklısınız.
huggies den iletişim bölümünden numune talebinde bulunmuştum.geçenlerde bir kutu dolusu numunelerim geldi.
içlerinde 8 li pakette bebek bezi,yeni doğan ıslak mendil,hamilelik vcd,kitapçık,indirim çekleri var.
Milupadan da geliyo kizlar bana birazonce gelmis :))))
ben sen gibi cesaretli değilim canım bende yapmak isterim ama yenidogan cocuga nasıl dokuncam annem yanımda olcak baskada bilen olmayacak cok şükür anneanne anne baba ve bebek 4lü takılcaz biz yıkayamam giydiremem de cocugu
hamsi balgım benim[/QUOTE ben bir hamsi balığıyım dur kolbastı oynayım size çok güzel oynarım benim dans geçmişimde var latin dansları üzerine ama kolbastımda fena değil
dogumdan sonra oynarsın tatlım bebişi düşün şimdi senin elinde bir sürü marifet
Kızlar ya benm basım cok agrıyo bıde karnmn sag tarafına agrı gırdı otrup kalktgm zmn cok agrıo mıdem bulnamya basldı ya ıkı gndur gayt ıyydm(başım zonkluo resmen
dogumdan sonra oynarsın tatlım bebişi düşün şimdi senin elinde bir sürü marifet
sen neticeye bak o güzelim eğitim hayatımdan sosyal hayatımdan geriye ev kadını 2 çocujlu anne olacağım... eşimle düünümüzde ilk dansımız normal başladı salsa ile devam etmişti ah ahhhhh nerde o günler......
ben hamsi balıgını cok sevdiğim için öle dedim
kavanozla beraber mi koyuyor buzluga peki :26:
Kızlar ya benm basım cok agrıyo bıde karnmn sag tarafına agrı gırdı otrup kalktgm zmn cok agrıo mıdem bulnamya basldı ya ıkı gndur gayt ıyydm(başım zonkluo resmen
pis milupaaabana göndermedi hala taa ocakta başvurdum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?