2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kavanozun içine su koyuyor sonra da doğranmış patatesleri koyuyormuş. Ya da önce patatesleri sığdığı kadar koyup sonra suyu koyuyordur, daha mantıklı oldu. Bir pişirimlik çıkıyor zaten içinden. Su sıcak veya soğuk gibi birşey belirtmedi. hiç birbirine yapışmamış oluyor. Lezzeti de değişmemişti.

Son düzenleme:

Ama bunu buzluğa atmıyor di mi? Aşağıda bekletiyor.

ya bana niye öyle dediniz anlamadım ben hamsi balığı gibi derken :) bak gene şapşala bağladım ben

ben hamsi balıgını cok sevdiğim için öle dedim

kavanozla beraber mi koyuyor buzluga peki :26:

iyiymiş ama ben onlarla uğraşamam ya taze fasülye domates vs herşeyi saklıyorumda..... patates hazır alıyorum yemeklerde de kendim taze patatesle uğraşıoyrum.... sizin gibi o kadar pratik değilim ben gerçi vaktim bol benim sizin gibi çalışmıyorum tez hazırlamıyorum....

Kızlar ben bebeğimi yıkadığımı, bezini değiştirdiğimi, ilk emzirdiğimi düşündüğümde kendimi hep eşimle birlikte yalnız düşünüyorum, çok bilmişliklerden hoşlanmıyorum. Çok yardım isteyeceğimi de düşünmüyorum. Sanırım herşeyi kendim halletmek istiyorum. Siz de kendinizi nasıl düşününce mutlu hissediyorsunuz.

aynen öyleeeeeeee :) en doğrusu o zaten.... ama bizler naz yapıyoruz aman anem gelsin annemiz geliyor kaynana kıskanıyor oda peşine damlıyor.... ama bu sefer kimseyi istemiyorum.... o ilk ayıda ben yaşayacağım..... dilseyi kendim büyütttüm bir kez bile birinden yardım almadım misafirde ağırladım planlar programlar yaptım veee herşeyin altından kalktım....40 yılık ev kadınlarına taş çıkardım.... kendimle gurur duyuyorum ben.... ben kızımda o hatayı yaptım anneme bıraktım herşeyi garibim o da ıhh demedi ama sonra kaynanam görümcem de istedi bizde kalacağız dediler ve herşey o zaman başladı bu hatayı kimse yapmasın anne ilk zamanlar olur ama devamında sürekli olmamlı ay amma uzun yazdım

Son düzenleme:

ben sen gibi cesaretli değilim canım bende yapmak isterim ama yenidogan cocuga nasıl dokuncam annem yanımda olcak baskada bilen olmayacak cok şükür anneanne anne baba ve bebek 4lü takılcaz biz yıkayamam giydiremem de cocugu

e teşekkür ederim madem :) hamsi balığı da oldum daha neler olucam bakalım bu hayatta.....

hamsi balgım benim

Annem yanımda hayal ediyorum ben hep ilk aylarımı.. Başka kimseyi çekemem...Eşim ve annem olsun...

Milupadan da geliyo kizlar bana birazonce gelmis :))))

Kızlar ya benm basım cok agrıyo bıde karnmn sag tarafına agrı gırdı otrup kalktgm zmn cok agrıo mıdem bulnamya basldı ya ıkı gndur gayt ıyydm(başım zonkluo resmen

Kızlar ya benm basım cok agrıyo bıde karnmn sag tarafına agrı gırdı otrup kalktgm zmn cok agrıo mıdem bulnamya basldı ya ıkı gndur gayt ıyydm(başım zonkluo resmen

ah canım ılık bir duş yapsan çok ikibüklüm oturduysan oluo.... yada hamilelikten die.. mide bulantısı için açmısın???? nazar değiyor bize ya konuşuyoruz sonra nazar değdiriyotuz kendi kendimize bol bol yat tv vs açma

ben 3 gün cektim canım bugun daha iyi oldum anschua çin yagını kullanıyor sen de al pc tv cep telefonu insanı mahvediyor aynılarını bende yasadım yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…