2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

btun gun ısyrnde otyryrm fırsat buldkca gezyrm ama ısten eve nası yurucem gozumde buyuo valla basım cok fena ((acıkmıstm atstrdm bısıler ama eve gıdıp uyumak ıstyrmmmmm

Aaaaaa ben daha yeni basvurdum hemen gelmis sen yeniden dene en iyisi :)))))))))
allah allah bebeğin falan yok dimi hamileyim diye başvurdun???

Primadan numuneyi illa sosyal paylaşım sitesi hesabımızı verip mi istiyoruz.
Ben hoşlanmıyorum sosyal paylaşım sitesi hesabımı paylaşmayı.

Son düzenleme:
btun gun ısyrnde otyryrm fırsat buldkca gezyrm ama ısten eve nası yurucem gozumde buyuo valla basım cok fena ((acıkmıstm atstrdm bısıler ama eve gıdıp uyumak ıstyrmmmmm

evet yat uyu eve gidince iyi gelir.... tüm gün işte ağrır tabi başın koku var mı hala

Primadan numuneyi illa facebook hesabımızı verip mi isiitiyoruz.
Ben hoşlanmıyorum facebook hesabımı paylaşmayı.

o kadarını hatırlamıyorum ama beğeniyorsun prima facebook sayfasını. Sonra o beğeni elini çabuk tutup silmezsen senin profilinde görünüyor. sonra bazı uyanıklar allah allah neden bebekle ilgili birşeyi beğenmiş... du bakiyim falan derken tebrikleri topluyorsuuuun :):)

kendi sitesine giriyorum zaten ama numune için tıkladığımda benim sosyal paylaşım hesabımla bağlanıyor. ben eylül annelerine bile üye olmadım hesabım çok yayılmasın diye..
hmm ama primadan pek birşey olacağını sanmıyorum ama eylül annelerine gireblrisin profilin güvenli sınırlıysa sorun olmaz....

evet yat uyu eve gidince iyi gelir.... Tüm gün işte ağrır tabi başın koku var mı hala

koku ısını halletk sukur.artık odam degsmzse devam edemcgmı ısten cıkıcagmı soledım snnda degstırdılar yrn dr. Gtcem bı ıkıgun rapor alıyım dyrm dınlnym bıraz

kendi sitesine giriyorum zaten ama numune için tıkladığımda benim sosyal paylaşım hesabımla bağlanıyor. ben eylül annelerine bile üye olmadım hesabım çok yayılmasın diye..

yada bu numeler için baska bir hesap mı acsak

koku ısını halletk sukur.artık odam degsmzse devam edemcgmı ısten cıkıcagmı soledım snnda degstırdılar yrn dr. Gtcem bı ıkıgun rapor alıyım dyrm dınlnym bıraz

valla süper olur dinlen iyice.... oda işine çok sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…