sen neticeye bak o güzelim eğitim hayatımdan sosyal hayatımdan geriye ev kadını 2 çocujlu anne olacağım... eşimle düünümüzde ilk dansımız normal başladı salsa ile devam etmişti ah ahhhhh nerde o günler......
olsun canım hepsi bi arada cıkmıs olcak ne güzel tazelersiniz bebeler büyüdümü
evet ağzı kapalı..
bende senin yaptıgın hatayı yaptım pattesler gitmiş bide ablanın dediği gibi deneyim okadar kavanoz cöpe gidior
ah canım ılık bir duş yapsan çok ikibüklüm oturduysan oluo.... Yada hamilelikten die.. Mide bulantısı için açmısın???? Nazar değiyor bize ya konuşuyoruz sonra nazar değdiriyotuz kendi kendimizeBol bol yat tv vs açma
allah allah bebeğin falan yok dimi hamileyim diye başvurdun???Aaaaaa ben daha yeni basvurdum hemen gelmis sen yeniden dene en iyisi :)))))))))
olsun canım hepsi bi arada cıkmıs olcak ne güzel tazelersiniz bebeler büyüdümü
artık hayırlısı böyleeeeeee :) ama kızım ve öbürü annem ev hanımı demsin ya.... ben ev hanımı değilim olmakta istemiyorummmmmmmmm..........
bende senin yaptıgın hatayı yaptım pattesler gitmiş bide ablanın dediği gibi deneyim okadar kavanoz cöpe gidior
btun gun ısyrnde otyryrm fırsat buldkca gezyrm ama ısten eve nası yurucem gozumde buyuo valla basım cok fena((acıkmıstm atstrdm bısıler ama eve gıdıp uyumak ıstyrmmmmm
Primadan numuneyi illa facebook hesabımızı verip mi isiitiyoruz.
Ben hoşlanmıyorum facebook hesabımı paylaşmayı.
bana da göndermedi milupa. Dilse bırakmayalım bunu yanlarına. I love promotion :):)
bana da göndermedi milupa. Dilse bırakmayalım bunu yanlarına. I love promotion :):)
Primadan numuneyi illa facebook hesabımızı verip mi isiitiyoruz.
Ben hoşlanmıyorum facebook hesabımı paylaşmayı.
ben 3 gün cektim canım bugun daha iyi oldum anschua çin yagını kullanıyor sen de alPc tv cep telefonu insanı mahvediyor aynılarını bende yasadım yat dinlen
milupaya baktım şimdide hamile ikende hediyeler gönderiyor ben görümcemle konusayım da sonra kayıt olayım diyorum
kendi sitesine gir canım.....
hmm ama primadan pek birşey olacağını sanmıyorum ama eylül annelerine gireblrisin profilin güvenli sınırlıysa sorun olmaz....kendi sitesine giriyorum zaten ama numune için tıkladığımda benim sosyal paylaşım hesabımla bağlanıyor. ben eylül annelerine bile üye olmadım hesabım çok yayılmasın diye..
evet yat uyu eve gidince iyi gelir.... Tüm gün işte ağrır tabi başın koku var mı hala
niye görümcen??? Orada mı çalışıyor??
kendi sitesine giriyorum zaten ama numune için tıkladığımda benim sosyal paylaşım hesabımla bağlanıyor. ben eylül annelerine bile üye olmadım hesabım çok yayılmasın diye..
koku ısını halletk sukur.artık odam degsmzse devam edemcgmı ısten cıkıcagmı soledım snnda degstırdılar yrn dr. Gtcem bı ıkıgun rapor alıyım dyrm dınlnym bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?