2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar opyrm hpınızı kendınıze bebıslere cok ıı bakın.iyı akşamlar cıkıyrm ben

bende önemserim böyle şeyleri ama az önce bahsettiğim .... bunu beğendi bilgisinden başka hiç birşey çıkmadı. reklam, başka bir e-mail gönderimi falan hiç birşeyine rastlamadım

kızım adıyla yapıyorum herşeyi ben

Son düzenleme:
bende önemserim böyle şeyleri ama az önce bahsettiğim .... bunu beğendi bilgisinden başka hiç birşey çıkmadı. reklam, başka bir e-mail gönderimi falan hiç birşeyine rastlamadım

denemek lazım aslında bende yayın yapmak istemiyorum

benim face hesabımda kızım adına zaten :) hatta bir kere bir şey aldım ama face hesabım aracılığı ile kargodan gelen adam dilse hanım diyor dedim o benim kızım

cık cık cık dilse cık cık cık unuttun heralde 3 günlük olayı

Bana bunu beğen demedi. Ben de beğenmedim ....
Şimdilik çıkmadı birşey...HAyır özel fotolarım ve bilgilerim tüm prima camiasına dağılmasın. Korkarım böyle şeylerden..

Bana bunu beğen demedi. Ben de beğenmedim ....
Şimdilik çıkmadı birşey...HAyır özel fotolarım ve bilgilerim tüm prima camiasına dağılmasın. Korkarım böyle şeylerden..

o kadar özel fotoğrafın mı var anchusa benim hep kızım yayılsın valla :) allah korusun da :)

o kadar özel fotoğrafın mı var anchusa benim hep kızım yayılsın valla :) allah korusun da :)

özel fotoğraf dediysem hepsi normal fotoğraf..
Benim bütün arkadaşlarım yurtdışında olduğundan çok kullanıyorum sosyal paylaşım sitesini... PAso da foto yükleniyor ya da tagleniyorum.Sırf arkadaşlarım görebilire ayarladım ama yine de çekiniyorum böyle şeylerden..
Yaa buradaki profillerimize de foto koyalım. BAkıp hemen kaldırırız olmazsa. Birbirimizi görmüş oluruz...

kaldırmaya gerek yok özel albüm yaparsın yada

ne tebriği bu şekerim, ben artık tüm yorumları okumaktan vazgeçtim....çok cabuk ilerliyor....hayırlı bir haber mi var?

ikili test sonucu maybababe

tektat teşekkür ederim. evet sayfalar çok hızlı ilerliyor ancak konuşmalar da aynı parallelikte, monolog şeklinde ilerliyor.:)
nezaman bitecek bu bulantılar

yeri geliyor babalar anlamıyor ki bizi naz ettiğimizi düşünüyorlar

13. haftama girdim. iki gündür kusmuyorum çok şükür
bugün yemek bike yaptım :)

yat dinlen, bu haftaya kadar gelmişsin. inşlh sonuna kadar da devam edersin.
çok geçmiş olsun tekrardan

ben bakıyoruz sizlerinkine bir tek koyan benim gülpembe evini koymuş evi çok şirin ama halısızzz üşümüyormusunuz???? seninkinde sen yoksun sanırım :) siz beni gördünüz en paçoz halimle :) özelden kastım oydu zaten tatlım ya..... sonuçta en kötü foto ev hli ile yada içki masasında olabilir.... kim ne yapacak bizim fotomuzu ne fotolar var ortalarda bazen görüyorum bu gençlik nereye gidiyor diyorum..... benim profilim kızımdan ibaret hayatım o zaten :) benim profil bayağı aşmıştı kendini ama sildim yaa eşimin eşi dostu kendi profilinde paylaşmaya başladı kızımı bende sinir oldum sildim azcık bişi kaldı ....

hoşgeldin tatlım :)

tentation okudum ben de yazdığını. Ense kalınlığı iyi çıkmış ama sanırım ikiz olduğu için kan testi yapılmamış.Ben henüz almadım kan testi sonucunu. umarım iyi çıkar.
cihangir beyle ayrıntılı ultrasonda tanışacağım ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…