yada bu numeler için baska bir hesap mı acsak
Kızlar opyrm hpınızı kendınıze bebıslere cok ıı bakın.iyı akşamlar cıkıyrm ben
bende önemserim böyle şeyleri ama az önce bahsettiğim .... bunu beğendi bilgisinden başka hiç birşey çıkmadı. reklam, başka bir e-mail gönderimi falan hiç birşeyine rastlamadım
bende önemserim böyle şeyleri ama az önce bahsettiğim .... bunu beğendi bilgisinden başka hiç birşey çıkmadı. reklam, başka bir e-mail gönderimi falan hiç birşeyine rastlamadım
benim face hesabımda kızım adına zaten :) hatta bir kere bir şey aldım ama face hesabım aracılığı ile kargodan gelen adam dilse hanım diyor dedim o benim kızım
cık cık cık dilse cık cık cık unuttun heralde 3 günlük olayı
unuturmuyum yaaa unutur muyumlink yok reklam yok sadece birşey söyledim ay aman allah korusun bir daha olmasın
adını bile anmayalım
ok . primadan ben de isteddim. başka nerden istiyoruz yüzsüzlük yapıp??
Bana bunu beğen demedi. Ben de beğenmedim ....
Şimdilik çıkmadı birşey...HAyır özel fotolarım ve bilgilerim tüm prima camiasına dağılmasın. Korkarım böyle şeylerden..
o kadar özel fotoğrafın mı var anchusa benim hep kızım yayılsın valla :) allah korusun da :)
özel fotoğraf dediysem hepsi normal fotoğraf..
Benim bütün arkadaşlarım yurtdışında olduğundan çok kullanıyorum sosyal paylaşım sitesini... PAso da foto yükleniyor ya da tagleniyorum.Sırf arkadaşlarım görebilire ayarladım ama yine de çekiniyorum böyle şeylerden..
Yaa buradaki profillerimize de foto koyalım. BAkıp hemen kaldırırız olmazsa. Birbirimizi görmüş oluruz...
ne tebriği bu şekerim, ben artık tüm yorumları okumaktan vazgeçtim....çok cabuk ilerliyor....hayırlı bir haber mi var?
Öyle deme bende ikiz olduklarına ayrı sağlıklarına ayrı tebrik etmiştim ki sezenin ikiz bebeklerinin düşüğünü okudum. Hemen düzeltmeyle sildim, görmesin acısı artmasın diye.... Aynı cümleleri kuramıyorum ama tekrar tebrik ederim
nezaman bitecek bu bulantılar
yeri geliyor babalar anlamıyor ki bizi naz ettiğimizi düşünüyorlar
kızlar yeniden burada yazmak güzel birşey. uzun zamandır giremiyordum çünkü kanamalarım oluyodu. hatta en yakını geçen cumartesi yaşadım 14+1 deydim ve tam olarak cinsiyeti de öğrendik. dr amcası bize oğluşumun pipisini gösterdi. allahıma şükürler olsun ki bebeğimde de kesede de bi sorun yokmus. ocak ayının basından beri 1 hafta işe gidebildim. 40 gün rapor hakkım dolduğu için suan 20 gün he3yet raporu verdi dr um.anca nisan ayında işe baslıcam.özlemişim sizleri. valla iş ve yemek yapabilen hamişlere çok özeniyorum .birçoğumuz cinsiyeti öğrenmiş. umarım herkes biran önce cinsiyetlerini öğrenir ve bebişlerinin sağlıklı haberlerini verir. kızlar lütfen dua edin de şu kanamalarım geçsin. geçen sene de 16 haftalık bi düşüğüm olmuştu. çok korkuyorum şimdi de((
kaldırmaya gerek yok özel albüm yaparsın yada
özel fotoğraf dediysem hepsi normal fotoğraf..
Benim bütün arkadaşlarım yurtdışında olduğundan çok kullanıyorum sosyal paylaşım sitesini... PAso da foto yükleniyor ya da tagleniyorum.Sırf arkadaşlarım görebilire ayarladım ama yine de çekiniyorum böyle şeylerden..
Yaa buradaki profillerimize de foto koyalım. BAkıp hemen kaldırırız olmazsa. Birbirimizi görmüş oluruz...
ikili test sonucu maybababe
tektat teşekkür ederim. evet sayfalar çok hızlı ilerliyor ancak konuşmalar da aynı parallelikte, monolog şeklinde ilerliyor.:)
13. haftama girdim. iki gündür kusmuyorum çok şükür
bugün yemek bike yaptım :)
yat dinlen, bu haftaya kadar gelmişsin. inşlh sonuna kadar da devam edersin.
çok geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?