2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anchusa ben aldım sonucumu bugün aradım dr umu herşeyim normalmiş 2li temizmiş rahatla dedi.... vee demir eksikliğim yokmuş kızımda 9 8 çıkan değer 13.1 e yükselmiş çok sevindirik oldum :)

tamam tamam ben de koyacağım müsait zamanımda foto...

MErhaba annişlerr ben geldimm nasılsınız :) Ben annem geldi artık nazdan mı başka bişedenmi ağrım arttı kasıklarımda tam rahimde sancı oluyor anlamadım niye ? Yarın kontrolum var üçlü tarama testim var. İnşaallah cinsiyeti de öğrenirim yok görünmüyor derse beklicem yarım saat banane görsün :) Koşularım çiikolata ye öyle gir ultrsano dediler bakacaz artık :)

Kızlar prima bişeymi veriyomuş önceki sayfalara daha bakmadım bi göz atayım ne var ne yok : herkes iyidir inşaallah bi sıkıntı yoktur :)

ohhhhhhhh annesine de nazlanırmışşşşşşşşş........... ağrıların ondan bilie olabilir sahiden........ rahim genişliyor ondan dır..... bekle valla bir bizler kaldık öğrenmeyen anchusa öğrenmeden öğrenmem lazım ye kuzum ye çikolta ye.... prima ilk hediyem paketi gönderiyormuş ta onu diyorsun .... sitesine gir üye ol birkaç haftada elinde paketin

canım yemegini de yapmıssın devamı gelir inş
Evet olabilir.Foto koyan müsait zamanında duyursun.

ben koydum pek yok 3 tane ama idare edin

evet evimizde halı yok esyaların hiç biri bize ait değil canım evi mobilyalı kiraladık benim en cok düşüncem bebek emeklemeye baslayınca ne olcak biz üşümüyoz da bebek ne olcak bilmiyorum

gözün aydın olsun. sigarayı bırkamış olman da :)
sigara ben de içerdim. ama gebeliği öğrenir öğrenmez de bıraktım.
bırakmayan annelere de çok kızıyorum, bile bile nasıl zehirler bebişlerini ki?

doktorlar tahminde bulunuyorlar bu haftalarda ancak bu tahminler çogunlukla dogru çıkıyor
hadi gözün aydın :) darısı başımıza

arkadaşlar kabızlık problemi çeken varmı aranızda demir ilaçlarını içmeye başladığımdan beri var sancı yapıyo maalesef bir çözümü olan varsa söylesin lütfen

demir ilacı kabızlık yapar. bol su, bol bol lifli gıdalar, sabahları kayısı.
ben de başladım demir e , bunları yapmaya çalışıyorum, inşlh çok sıkıntım olmaz

oturduğunuz odaya birşey alırsın yada türkiyeden götürürsün.... aman o günler hele bir gelsin :)

oturduğunuz odaya birşey alırsın yada türkiyeden götürürsün.... aman o günler hele bir gelsin :)

cocugu bi odaya tıkmak istemiyorum mutfaga gitsem oturma odasında ne olcak bakalım o günler gelsinde bakıcaz caresine

baktım fotolarına maşallah sana kız zapzayıfsın allah nazarlardan korusun seni.... çok tatlısın nedense hayalimdeki gibisin :) ben anchusayı çok merak ediyorum böyle asık suratlı ciddi dediğim dedik biri gibi geliyor bana

Sağolasın tatlım yarın akşam derim size kızım mı olacak oğluşum mu diye Allah sağlıklı suhhatli eylesin de kız da bir erkek de bir :) anladım şekerim bakayım bi primaya o zaman :)

balat hastanesin zeytinburnu süleymaniyeden geçen bi erkek doktor var, ismini bilemedim şimd.
iyi idye duydum. söyleyenlerin yalancısıyım

fatih medical park ın benim için bir yıl kanser şüphesiyle süründürmek gibi berbat anıları vardır.. ama o doktor ayrılmış galiba ordan

fatihte 29 mayıs da nilay hanım ı da iyi die duydum ama gidenelrin yalancısıyım sadece :)

bu zapzayıflıgı sana 6 aydan sonra gösteririm aynısımıyım diye cok tesekkürler canım sen ve kızında öle gerçi cokkkkk önceki sayfalaara yazdım ama gitti bende merak ediyorum bakalım nasıl senin hayalindeki gibi mi

evet dedimya e sürekli konuşuyoruz ya insan nasıl biriki diye merak ediyor :) bak bende ekledim ama benimkiler saçma sapan oldu fotolar çok büyük kabul etmedi ancak bunları kabul etti....

evet dedimya e sürekli konuşuyoruz ya insan nasıl biriki diye merak ediyor :) bak bende ekledim ama benimkiler saçma sapan oldu fotolar çok büyük kabul etmedi ancak bunları kabul etti....

sende de bi asilik var dilse de merhaba diyor ordan

Dün gece 7 aylık hamile gibiydim. Niye o kadar şişiyor ya göbekler....Çok da hafif bir menü vardı ama göbek gerildi de gerildi. 2 porsiyon iskenderin üzerine künefe yemişim gibi...

gazdan mıdır nedir. aynı durum bende de var
Kızlar benim belim kalınlaştı.Sizdede aynı şey var mı??

olmam mıı

kavanozdan patates mi?
kavanoza su mu koymuştu, öle mi atmıştı?
ilk defa duydum :)

ben aldım, sadece ön kısım lastikli yarım hamile pant var. ilk aylar için ideal. ondan almıştım. bi de normal hamile pant. değiştiriğ değiştirip giyiyorum.
bahar gelse de rahat rahat gömlekler giyebilsek.::)

kendi bedenin ya da bi beden üstü
lcw dan aldıgım hamile pant 36 beden mesela. bol bol da oluyor

sende de bi asilik var dilse de merhaba diyor ordan

ooooo çok asiyimdir ben piercinng falan vardı kaşımda burnum da hızma atletizmle uğraşıyordum profosyonel olarak latin danslarına düşkündüm özellikle salsa cha cha merenge tam rockn roll öğrenmek istyediğim zaman annem ve babam işte... neyse bu hale geldim son hallerimde ya saç dağınık ya makyaj yok yada ikisi yok ikisinin olduu fotolarda çok büyükkkkkkkkkkkk aman işte bu kadarım ben.... evet orda doğumdan 1 1.5 hafta önce bak... yüüzmde lohusalık varmış anneannem sölemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…