Herkese merhabaaaa,
Hadi beni de tabloya ekleyin eylül anneleri benim de SAT:4 aralık .Umarım hepimizin hamileliği güzel,huzurlu geçer...
tentation okudum ben de yazdığını. Ense kalınlığı iyi çıkmış ama sanırım ikiz olduğu için kan testi yapılmamış.Ben henüz almadım kan testi sonucunu. umarım iyi çıkar.
cihangir beyle ayrıntılı ultrasonda tanışacağım ben de...
ben bakıyoruz sizlerinkine bir tek koyan benim gülpembe evini koymuş evi çok şirin ama halısızzz üşümüyormusunuz???? seninkinde sen yoksun sanırım :) siz beni gördünüz en paçoz halimle :) özelden kastım oydu zaten tatlım ya..... sonuçta en kötü foto ev hli ile yada içki masasında olabilir.... kim ne yapacak bizim fotomuzu ne fotolar var ortalarda bazen görüyorum bu gençlik nereye gidiyor diyorum..... benim profilim kızımdan ibaret hayatım o zaten :) benim profil bayağı aşmıştı kendini ama sildim yaa eşimin eşi dostu kendi profilinde paylaşmaya başladı kızımı bende sinir oldum sildim azcık bişi kaldı ....
MErhaba annişlerr ben geldimm nasılsınız :) Ben annem geldi artık nazdan mı başka bişedenmi ağrım arttı kasıklarımda tam rahimde sancı oluyor anlamadım niye ? Yarın kontrolum var üçlü tarama testim var. İnşaallah cinsiyeti de öğrenirim yok görünmüyor derse beklicem yarım saat banane görsün :) Koşularım çiikolata ye öyle gir ultrsano dediler bakacaz artık :)
Kızlar prima bişeymi veriyomuş önceki sayfalara daha bakmadım bi göz atayım ne var ne yok: herkes iyidir inşaallah bi sıkıntı yoktur :)
ikili test sonucu maybababe
tektat teşekkür ederim. evet sayfalar çok hızlı ilerliyor ancak konuşmalar da aynı parallelikte, monolog şeklinde ilerliyor.:)
13. haftama girdim. iki gündür kusmuyorum çok şükür
bugün yemek bike yaptım :)
yat dinlen, bu haftaya kadar gelmişsin. inşlh sonuna kadar da devam edersin.
çok geçmiş olsun tekrardan
Evet olabilir.Foto koyan müsait zamanında duyursun.
ben bakıyoruz sizlerinkine bir tek koyan benim gülpembe evini koymuş evi çok şirin ama halısızzz üşümüyormusunuz???? seninkinde sen yoksun sanırım :) siz beni gördünüz en paçoz halimle :) özelden kastım oydu zaten tatlım ya..... sonuçta en kötü foto ev hli ile yada içki masasında olabilir.... kim ne yapacak bizim fotomuzu ne fotolar var ortalarda bazen görüyorum bu gençlik nereye gidiyor diyorum..... benim profilim kızımdan ibaret hayatım o zaten :) benim profil bayağı aşmıştı kendini ama sildim yaa eşimin eşi dostu kendi profilinde paylaşmaya başladı kızımı bende sinir oldum sildim azcık bişi kaldı ....
selam kızlar,
ne zamandır yazmıyordum. ben de gelişmelerimi paylaşayım dedim. gebeliğimde sigarayı günde 2ye azaltmama rapmen bırakamadığım için burda bir buhran geçirmiştim en son:))) Allah'a çok şükür. hiç içmiyorum. sinirlerim alt üst olsa da vicdanım rahat. güne 2 bile vicdanımı sızlatıyordu, anneliğimden utandırıyordu. baya zaman oldu hiç içmiyorum. ama çok canım çekiyor o ayrı. kaç hafta olmasına rağmen hala canım çekiyor. sadece inadımdan içmiyorum.
bir arkadaşıma gitmiştim, ilk çocuğunda tek tük arada içti. 2. çocuğunda günde 3-4 tane içiyordu. 2. çocuğu doğduğunda tuhaf bir nöbet geçiriyormuş. anne yanına getirmemişler. arkadaşımın madde kullandığından bile şüphelenilmiş. en son sigaraya bağlanmış.. çocuk çok şükür iyi şimdi. epilepsiye bener bir nöbet ama epilepsi değil. psikolojik bir durummuş sanırım. şu anda kızı sağlıklı ama yaşıtlarından kısa ve zayıf... ve ufak bir durumunda bile annenin aklına "sigaradan" diye geliyor. bu bana dank etti. en iyi ihtimalle hamilelekite sigara içen kadınların çocukları kısa boylu oluyor. niye genetik açıdan mümkün olan en uzun boyda olamasın?
bunu yazmamnın sebebi benim gibi zorlanan tek tük sigaa içene ibret olsun. doktor izin veriyor diye günde 2-3 dahi içmemeliyiz arkadaşlar. evet zor. hele hamilelikte psikolojik olarak çok zor. ama ben bile içmiyorsam siz de bırakabilirsiniz. çocuğum sütten kestikten sonra içmeden duracak mıyım? hiç sanmıyorum... ama çocuğum içimdeken, sütümü içerken inşallah içmiyecem.... boyu kısa da olsa, hasta da olsa içimde tereddüt bırakmayacağım....
ikili testimi yaptırdım. medipol e yaptırdım. ense kalınlığı 2.1mm. diğer sonuçlar da negatif şükür.
bu arada ben hamile kaldıktan sonra adet gördüğüm için gebeliğimin gelişimini SAT a göre yapamıyorum. ultrason sonucuna göre kendi doktorumda 13+4 olmama rağmen, medipolde ki dokor ultrasonuna göre 14+2 yim. yani ağustos annesi de olabilirim. cinsiyetini hala bilmiyorum. doktoruma 15-20gün sonra gitmeyi planlıyorum. o zaman belli olur sanırım.
Herkese Merhaba arkadaslar
ikili testimizi yaptırdık sonucları yeni geldi, 35 yasında oldugum icin bu testin sonucları beni amniyosenteze götürürmü diye endiseliydim biraz ama sonuclar iyi, Age Only diye bir deger var, sadece yaşa baglı riskim 317 de 1 mis. ama toplam risk degeri cok daha düsük, 11.700 de 1 cıktı.Ense kalınlıgına da iyi demisti..Herneyse bu testi yaptırırken henüz 12.haftadaydım,ultrasonda bakarken kız oldugunu soyledi doktorum. Ama burda arkadasların yorumlarını okuyorum daha ileri haftalarda olanların bir kısmı hala bilmiyor cinsiyeti, acaba bu doktorların calısma prensibiyle mi alakalı? Yoksa cok erken mi diye düsünüyorum, sonradan "aa pardon burda bir pipi görüyorum" derse cok sarsılırım heralde,erkek oldugu icin degil, saglıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabiki ama kendini o kadar hazırlayıp sonra diger cinsiyette oldugunu ögrenmek de cok kötü bir duygudur heralde. Aranızda 12.haftada ya da o civarlarda cinsiyet ogrenen var mı?
arkadaşlar kabızlık problemi çeken varmı aranızda demir ilaçlarını içmeye başladığımdan beri var sancı yapıyo maalesef bir çözümü olan varsa söylesin lütfen
canım yemegini de yapmıssın devamı gelir inş
ben koydum pek yok 3 tane ama idare edin
evet evimizde halı yok esyaların hiç biri bize ait değil canım evi mobilyalı kiraladık benim en cok düşüncem bebek emeklemeye baslayınca ne olcak biz üşümüyoz da bebek ne olcak bilmiyorum
oturduğunuz odaya birşey alırsın yada türkiyeden götürürsün.... aman o günler hele bir gelsin :)
ohhhhhhhh annesine de nazlanırmışşşşşşşşş........... ağrıların ondan bilie olabilir sahiden........ rahim genişliyor ondan dır..... bekle valla bir bizler kaldık öğrenmeyen anchusa öğrenmeden öğrenmem lazımye kuzum ye çikolta ye.... prima ilk hediyem paketi gönderiyormuş ta onu diyorsun .... sitesine gir üye ol birkaç haftada elinde paketin
kızlaarrr bişey sorucam yaa özel balat hastanesine giden var mı aranızda yada bildiğiniz birileri ben meltem hanıma gidiyorum ama ne bilim bana soğuk geldi rahat konuşamıyorum onla değiştirsem mi diye düşünüyorum. fatih medicalpark a gitmek istiyorum
baktım fotolarına maşallah sana kız zapzayıfsın allah nazarlardan korusun seni.... çok tatlısın nedense hayalimdeki gibisin :) ben anchusayı çok merak ediyorum böyle asık suratlı ciddi dediğim dedik biri gibi geliyor bana
Yarım tencere zeytinyağlı yaprak sarmasıyla, 1 kazan salatayı bitirdim. Nasıl yaptım ben bunu yaaaaaa...İnsaf yani...
bu zapzayıflıgı sana 6 aydan sonra gösteririm aynısımıyım diye cok tesekkürler canım sen ve kızında öle gerçi cokkkkk önceki sayfalaara yazdım ama gitti bende merak ediyorum bakalım nasıl senin hayalindeki gibi mi
evet dedimya e sürekli konuşuyoruz ya insan nasıl biriki diye merak ediyor :) bak bende ekledim ama benimkiler saçma sapan oldu fotolar çok büyük kabul etmedi ancak bunları kabul etti....
deme öyle ya, ne zamandır yaprak sarması var aklımda :))
afiyet olsun . iyidir sarma iyidir:)
Dün gece 7 aylık hamile gibiydim. Niye o kadar şişiyor ya göbekler....Çok da hafif bir menü vardı ama göbek gerildi de gerildi. 2 porsiyon iskenderin üzerine künefe yemişim gibi...
Kızlar benim belim kalınlaştı.Sizdede aynı şey var mı??
bende geçen gün yermeğe patates kızartacaktım. çok doğramışım dalıp:) aaa dondurucu dedim koydum poşete attım. bir hafta sonra çıkardım:):) kapkara bir kaya olmuş çözdürdüğümde de söndüler attım yazık oldu. yemekte atamam ben üzülürüm. Neyse sonra hafta sonu ablamdaydık baktım kavanozun içerisinden patatesleri çıkarıyor, o işin de bir tekniği varmış, atmayı öğrenmişim ama attım demekle olmuyormuş:):)
pantolonlarımın hiçbirine giremiyrm bende. pantolon giymeyi özledim. şimdiden hamile pantolonlarından alıcam sanırım. kocaman bi popom oldu. doktorun % 90 kız demesi sanırım kesinleşiyor. göğüslerimde kocaman 95 takıyrm :) 80 lerdi. elbise aldım 3 tane onları giyiyrm :) tayt tunik idare ediyrm. şimdiden böyleysem ilerd ene yapcam onu düşünüyrm..52
yok yok beynim döndü yazılanları okuyacağım derken.yine okuyamadım...
Hakkaten ben hamile giysisi alırsam kaç beden alacağımı nerden bilcem?
Ablan patatesleri nasıl saklıyormuş? Ben de öğreneyim...Hoş ben dondurulmuş doğranmış alıyorum hep....
sende de bi asilik vardilse de merhaba diyor ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?