dedi valla...hemde saat 4 falandı. o saatten beri aklımda benimde. evde bulduğum tek yapraklı şey ıspanakonu pişiricem şimdi temizlenme aşamasında...
ooooo çok asiyimdir ben piercinng falan vardı kaşımda burnum da hızma atletizmle uğraşıyordum profosyonel olarak latin danslarına düşkündüm özellikle salsa cha cha merenge tam rockn roll öğrenmek istyediğim zaman annem ve babam işte... neyse bu hale geldim son hallerimde ya saç dağınık ya makyaj yok yada ikisi yok ikisinin olduu fotolarda çok büyükkkkkkkkkkkk aman işte bu kadarım ben.... evet orda doğumdan 1 1.5 hafta önce bak... yüüzmde lohusalık varmış anneannem sölemişti
evet yüzünden belli logusalık cocuklar okula baslayınca sen de kaldıgın yerden devam edersin canım
tekrar selam kızlar... yemek yaptım, duş aldım, kurulandım geldim....
gülpembe kendin daha kızçesin sen :))) çok tatlısın
evet kocamış veee çökmüş olarak
Kızlar ben bebeğimi yıkadığımı, bezini değiştirdiğimi, ilk emzirdiğimi düşündüğümde kendimi hep eşimle birlikte yalnız düşünüyorum, çok bilmişliklerden hoşlanmıyorum. Çok yardım isteyeceğimi de düşünmüyorum. Sanırım herşeyi kendim halletmek istiyorum. Siz de kendinizi nasıl düşününce mutlu hissediyorsunuz.
Kızlar ya benm basım cok agrıyo bıde karnmn sag tarafına agrı gırdı otrup kalktgm zmn cok agrıo mıdem bulnamya basldı ya ıkı gndur gayt ıyydm(başım zonkluo resmen
Primadan numuneyi illa sosyal paylaşım sitesi hesabımızı verip mi istiyoruz.
Ben hoşlanmıyorum sosyal paylaşım sitesi hesabımı paylaşmayı.
hoşgeldin tatlım :)
tentation okudum ben de yazdığını. Ense kalınlığı iyi çıkmış ama sanırım ikiz olduğu için kan testi yapılmamış.Ben henüz almadım kan testi sonucunu. umarım iyi çıkar.
cihangir beyle ayrıntılı ultrasonda tanışacağım ben de...
canım yemegini de yapmıssın devamı gelir inş
ben koydum pek yok 3 tane ama idare edin
evet evimizde halı yok esyaların hiç biri bize ait değil canım evi mobilyalı kiraladık benim en cok düşüncem bebek emeklemeye baslayınca ne olcak biz üşümüyoz da bebek ne olcak bilmiyorum
dedi valla...hemde saat 4 falandı. o saatten beri aklımda benimde. evde bulduğum tek yapraklı şey ıspanakonu pişiricem şimdi temizlenme aşamasında...
kızlar merhaba.
acil yardımınıza ihtiyacım var. ben iki aydır korunmuyırum. sat 3 marttı. bugün yürüyüşten sonra kanlı akıntım geldi. adet belirtisi olamaz çünkü 29 martta bekliyorum ki hiç şaşmadı bugüne kadar.
sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir.?? :18::18::18::18:
kızlarrrrrrrrrrr doktorumu aradım veeeeeeeeee sonuçlarımmmmmmmmmmmmm çok çok iyi iyiymiş hormonlarrr toxo rubella ne varsa yani ikili testte temiz dedi........... herşey yolunda rahatlayın dedi :) artık ben de sizler gibi kocamannnnnnnn bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekebilirim
gülpembe beni çok şaşırttın.. ben gül ve pembe isimleri yanyana gelince yaşını 30 üzerine çıkarmışım şuanki haline de 25 kilo koymuşum:):)
Sende benim gibiymişsin. tiroid tedavisinden önce. 2 boyutluyum diye dalga geçiyordum kendimle yan durunca görünmüyordum:):)
Çıtı pıtı biblo gibi bir bebeğin olacak. eşinle sana bakınca o görünüyor...
iki bebek olunca annem kaynanam eşim akrabam boş olan kim varsa filan düşünüyorum
bu aylarda kan hacminde artış oldugu için başğ ağrısı olmabilirmiş.
geçmiş olsun
o markaların sitelerine ben de baktım ama face.. hasabı biligilerine ulaşım izni istediği için istemedim. bana dogru gelmiyor kişi bilgileri her yere yaymak
hoş gördük. okuya okuya anca geldim güncel sayfalara:)
inşlh..
:) çok şükür bu günleri de gördüm. darsı diğer kusanların başına :)
hehe ben de anca kereviz yapabildim , portakallı portakallı:))
görürsün sen. Özür dilemek zorunda kalcaksın benden. Ne ön yargılıymışım diyeceksin. En zirzop fotolarımı koyacağım...baktım fotolarına maşallah sana kız zapzayıfsın allah nazarlardan korusun seni.... çok tatlısın nedense hayalimdeki gibisin :) ben anchusayı çok merak ediyorum böyle asık suratlı ciddi dediğim dedik biri gibi geliyor bana
Darısı başınademe öyle ya, ne zamandır yaprak sarması var aklımda :))
afiyet olsun . iyidir sarma iyidir:)
Tekrar özür dileyim mi?dedi valla...hemde saat 4 falandı. o saatten beri aklımda benimde. evde bulduğum tek yapraklı şey ıspanakonu pişiricem şimdi temizlenme aşamasında...
1 haftadır portkallı kereviz aklımda. Ama portakalın asidi mideme dokuncak diye korkuma yapmıyorum...iki bebek olunca annem kaynanam eşim akrabam boş olan kim varsa filan düşünüyorum
bu aylarda kan hacminde artış oldugu için başğ ağrısı olmabilirmiş.
geçmiş olsun
o markaların sitelerine ben de baktım ama face.. hasabı biligilerine ulaşım izni istediği için istemedim. bana dogru gelmiyor kişi bilgileri her yere yaymak
hoş gördük. okuya okuya anca geldim güncel sayfalara:)
inşlh..
:) çok şükür bu günleri de gördüm. darsı diğer kusanların başına :)
hehe ben de anca kereviz yapabildim , portakallı portakallı:))
cok tesekkürler yorumun içingülpembeyi eşim yanaklarım kırmızıdır al al oyuzden eşim gülpembe diye seslenir bana sende ekle sende sasırt beni ben 46,5 kiloydum işte evet anne baba zayıf bizim sıpa nasıl olcak merak ediyorum ama baba 4 kiloluk cocuk bekliyor benden
ekleyemezsem şimdi yemek işinden sonra eklicem... beni bekleyin :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?