2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tekrar selam kızlar... yemek yaptım, duş aldım, kurulandım geldim....

gülpembe kendin daha kızçesin sen :))) çok tatlısın

evet yüzünden belli logusalık cocuklar okula baslayınca sen de kaldıgın yerden devam edersin canım

merhabalar ben yeni üye oldum bu siteye.. hep yazılanları okuyordum ama hiç üye olmayı düşünmemiştim hamile olunca üye olmaya karar verdim. bende takvime göre 2 eylül annesi olarak gözüküyorum ama agustos sonuda olabilir.. hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğimle.

gülpembe beni çok şaşırttın.. ben gül ve pembe isimleri yanyana gelince yaşını 30 üzerine çıkarmışım şuanki haline de 25 kilo koymuşum:):)

Sende benim gibiymişsin. tiroid tedavisinden önce. 2 boyutluyum diye dalga geçiyordum kendimle yan durunca görünmüyordum:):)

Çıtı pıtı biblo gibi bir bebeğin olacak. eşinle sana bakınca o görünüyor...

Son düzenleme:
kızlar merhaba.

acil yardımınıza ihtiyacım var. ben iki aydır korunmuyırum. sat 3 marttı. bugün yürüyüşten sonra kanlı akıntım geldi. adet belirtisi olamaz çünkü 29 martta bekliyorum ki hiç şaşmadı bugüne kadar.

sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir.?? :18::18::18::18:

dils3, anne olmana rağmen fiziğin çok güzel :) umut oldun bana.... illaki çocuk doğurunca vücudun bozulması şart değilmiş. sen gibi olabilirim inşallah.

iki bebek olunca annem kaynanam eşim akrabam boş olan kim varsa filan düşünüyorum
Kızlar ya benm basım cok agrıyo bıde karnmn sag tarafına agrı gırdı otrup kalktgm zmn cok agrıo mıdem bulnamya basldı ya ıkı gndur gayt ıyydm(başım zonkluo resmen

bu aylarda kan hacminde artış oldugu için başğ ağrısı olmabilirmiş.
geçmiş olsun
Primadan numuneyi illa sosyal paylaşım sitesi hesabımızı verip mi istiyoruz.
Ben hoşlanmıyorum sosyal paylaşım sitesi hesabımı paylaşmayı.

o markaların sitelerine ben de baktım ama face.. hasabı biligilerine ulaşım izni istediği için istemedim. bana dogru gelmiyor kişi bilgileri her yere yaymak
hoşgeldin tatlım :)

hoş gördük. okuya okuya anca geldim güncel sayfalara:)

inşlh..

:) çok şükür bu günleri de gördüm. darsı diğer kusanların başına :)
dedi valla...hemde saat 4 falandı. o saatten beri aklımda benimde. evde bulduğum tek yapraklı şey ıspanak onu pişiricem şimdi temizlenme aşamasında...

hehe ben de anca kereviz yapabildim , portakallı portakallı:))

yumurtlamış olabilirsin. bazen vucut yumurtladıgında uafk kanamalar olabiliyormuş

gözün aydın :) albümlerin çok gzüel
çok güzel çıkmışsın kızın da çokk gzüel maşallhh ikinize de

cok tesekkürler yorumun için gülpembeyi eşim yanaklarım kırmızıdır al al oyuzden eşim gülpembe diye seslenir bana sende ekle sende sasırt beni ben 46,5 kiloydum işte evet anne baba zayıf bizim sıpa nasıl olcak merak ediyorum ama baba 4 kiloluk cocuk bekliyor benden

afiyet olsun canım ben sebze yiyemiyorum bu aralar

wuhuuu kızlar naptınız topiğe sadece 3-4 saat ayrıldım uçmuş gitmiş sayfalar. vay bee :)) arkadaslar bende ani baş dönmeleri çok oluyor birden halsizleşip yığılmak geliyor içimden korkuyroum. tansiyonumu ölcüyoruz normal cıkıyor acaba şekerim mi düşüyor ki

görürsün sen. Özür dilemek zorunda kalcaksın benden. Ne ön yargılıymışım diyeceksin. En zirzop fotolarımı koyacağım...
deme öyle ya, ne zamandır yaprak sarması var aklımda :))
afiyet olsun . iyidir sarma iyidir:)
Darısı başına
dedi valla...hemde saat 4 falandı. o saatten beri aklımda benimde. evde bulduğum tek yapraklı şey ıspanak onu pişiricem şimdi temizlenme aşamasında...
Tekrar özür dileyim mi?
dün ıspanak yaptım yedim ama benim ufaklık beğenmedi.. kafamı klozetin içinde buluverdim.. Bak sarmaya gıkı çıkmadı. Biliyor ağzının tadını sıpa....
1 haftadır portkallı kereviz aklımda. Ama portakalın asidi mideme dokuncak diye korkuma yapmıyorum...

ekleyemezsem şimdi yemek işinden sonra eklicem... beni bekleyin :):):)

evet arkadaslar sizlerden de resim bekliyoruz paticim tentation peluska ve diğerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…