2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin :)
1 haftadır portkallı kereviz aklımda. Ama portakalın asidi mideme dokuncak diye korkuma yapmıyorum...

intikaaam :))
afiyet olsun canım ben sebze yiyemiyorum bu aralar

dünkü kontrolde kızdı doktor kilomu duyunca.
valla kuş kadar yiyorum, mümkün oldugunca sebze agırlıklı yiyorum ama gene de kilo aldım

he anchusa kilo deyince aklıma geldi, cihangir beyin tartısı fazla tartooor, bilgin olsun hemşiree söledi

ben ekimde burun ameliyatı olduğum için zaten öncesi-sonrası özel foto albümüm var. buraya zaten ilk burun ameliyatım sonrası bilgi alma-verme amaçlı girmiştim. kısmet :) şimdi ne için kullanıyorum

ay güldürdün beni gülesim yoktu hiç :))

ben yeni fotolar ekledim kızlar :) ay kendimi gösterdim artık merak etmiyorsunuz beni dimi hayal kırıklığımı oldu yoksa

hoşbulduk tentation .. konular öok hızlı ilerliyor ben yeni olduğum için yetişemiyorum. bende kilolu hamile kaldım ve kilo da almaya devam ediyorum canını sıkma sağlıkla doğuralım da veririz kiloları hayırlısıyla inşallah...

Son düzenleme:
bayağı esmer hatunmuşsun maşallah sana bebeğinde senin gibi güzel olsun inşallahhhhhhhh

kaç kilosun ki kızdı doktorun canım

sen bayağı coolsun ya :) bayıldım sana:) tefler dalma falan.... ayyyyyyyy sanaaaaaaa

sağol canım. sen de afetmişsin Maşalllah...

ya kızlar tentation, gulpemne, dils3, anchusa .... hepiniz de gayet fit, gencecik ve güzelsiniz.... burası baya güzeller kampıymış da haberimiz yokmuş.

ay teşekkür ederim canım :) anchusa eklemişmi ....

kızlar bu arada, hepiniz de maşallah danslar, dalma... sportif faaliyetler... ne kadar aktifmişsiniz. ben kendimi bildim bileli inektim... hiç gebelikten falan değil ilkokulda bile boşvaktinde öss matematik testi çözen bir tiptim.... özendim şimdi size. benim çocuğum ben gibi inek olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…