merhabalar ben yeni üye oldum bu siteye.. hep yazılanları okuyordum ama hiç üye olmayı düşünmemiştim hamile olunca üye olmaya karar verdim. bende takvime göre 2 eylül annesi olarak gözüküyorum ama agustos sonuda olabilir.. hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğimle.
1 haftadır portkallı kereviz aklımda. Ama portakalın asidi mideme dokuncak diye korkuma yapmıyorum...
afiyet olsun canım ben sebze yiyemiyorum bu aralar
evet arkadaslar sizlerden de resim bekliyoruz paticim tentation peluska ve diğerleri
görürsün sen. Özür dilemek zorunda kalcaksın benden. Ne ön yargılıymışım diyeceksin. En zirzop fotolarımı koyacağım...
anchusa çocuğu doğuruyordum senin yüzündengülmekten karnım patlayacak sandım ki hala gülüyorum şaka yapıyorum yaaa sen şöyle koyu renk saçlı uzun boylu güzel fizikli biraz ağır biri gibi duruyorsun nerden çıkardım bilmiyorum ama fiziğin falan güzeldir güzel bir hatunsundur ama yüzünün çok güldüğünü sanmıyorum ama bana inat öyle foto koyarsın
aaa sadece belin mi benim yüzüm tepsi gibi olduzaten yuvarlak yüzlüyüm bildiğin futbol topuna döndüm popom genişledi karnım da göğüslerimden önde gidiyo. ben tümden genişledim hahaha ayrıca baldırlarımda bişi yok ama üst bacaklarım azcık şişti. ooffffoffff daha ne olsun
haydaaa. nerden foto ekliyoduk yau?:26::26:
kk nın kullanıcı paneli kadar kullanışsız forum paneli olamaz herhal
bayağı esmer hatunmuşsun maşallah sanabebeğinde senin gibi güzel olsun inşallahhhhhhhh
aslında buğday tenliyim ama tenimden 1 ton koyu pudra sürerim hep :) saçlarımı da siyaha boyarım. bacaklarım Almandan nakil gibi duruyor bembeyaz :) sağol canım
neyse becerebildim nihayetinde:)
kaldırırım birazdan.
hoşgeldin :)
intikaaam :))
dünkü kontrolde kızdı doktor kilomu duyunca.
valla kuş kadar yiyorum, mümkün oldugunca sebze agırlıklı yiyorum ama gene de kilo aldım
he anchusa kilo deyince aklıma geldi, cihangir beyin tartısı fazla tartooor, bilgin olsunhemşiree söledi
valla esmer beyaz güzel hatunsun ötesi yok :) :)
sağol canım. sen de afetmişsin Maşalllah...
ya kızlar tentation, gulpemne, dils3, anchusa .... hepiniz de gayet fit, gencecik ve güzelsiniz.... burası baya güzeller kampıymış da haberimiz yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?