2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende aynı fikirdeyim seninle. insallah benimde ev çok kalabalık olmaz. benim babam herseye mudahale eder ve beni hep yanına arkadaş gibi görür. hamile kalmadan önceki ay rahim filmi çektirecektim arabayla gitmemiz gerekiyordu babama mecburen anlatmak zorunda kaldım benden önce atıldı herşeye nasıl utandım anlatamam. millet kıza bak koca adamla evlenmiş diyecek sandım babam degildi sanki. şimsi dogumdan sonrada herseye karısır diye çok korkuyorum çok seviyorum babamı ama bazen çok karısıyor

kadının ismini unuttum, hani Terminator Sarah Conor, Chuck'da da Chuck'ın annesi rolündeki kadının gençliğine benzettim seni.

ay benim babam da öyle allah bize sabır versin :) :) ama akıllarınca bizi koruyorlar seviyorum babamı ben :)

:)
kadının ismini unuttum, hani Terminator Sarah Conor, Chuck'da da Chuck'ın annesi rolündeki kadının gençliğine benzettim seni.

yok yau, fotolardan öle sanırsam :)
turamit sen de esmer güzeliymişsin he

ay evet bende çıkıyorum ya çok yoruldum pc başında gidip azcık ymek yiylim kızımla.... en son meyve kemirdik.... oldu 1 saate yakın.....

slm kızlar
keyifler ii sanırımm maşallah hepinizee
OOOOOOOO Fotolar falan ekleniyooo ne güzellll
ilerde bebeklerimizi eklerizzzz

kaç kilosun ki kızdı doktorun canım

benim doktorumda kızdı bana ama sanırım benim cüsseyle ilgili 2.5 kilo aldım deyince yavaş ol 20. haftaya kadar bu kiloda kalmaya çalış dedi. bende çok dikkat ediyorum hazır alınan bisküvilerden 1 tane bile yemiyorum. evde pişirdiklerime de dikkat ediyorum ama malesef.. kızlar sizleri görmek güzel oldu valla anchusa hakkaten bende seni pek güleryüzlü beklemiyordum. gülpembe sen beni gördün ama buraya ekleyemiyorum pc cüktü ve foto hiç yok pc de

ilk ay 5 kilo aldım sonra sabitlendim.
en fazla 15 hakkım var

senin kızın çok ttalıymış. allah bağışlasın :)

gülpembe, belin nerde kuzum senin? :))

bana doktorum 20 kg al dedi..gelinlikli resmi diorsun sanırım orda 42 kg idim işte 46 olduk artık demem kilomu 9 ay boyunca artık dogumdan sonra eskiye dönersem derim

masalcım üzülme o babadan bende de var hamileyim dedim adam demez mi hangi testi yaptın nasıl anladın ve biz her sabah görüşüyorz yemegini yedin mi bebek nasıl bizde arkadas gibiyiz ama insanlar yanlıs anlyor bazen

ay benim babam da öyle allah bize sabır versin :) :) ama akıllarınca bizi koruyorlar seviyorum babamı ben :)

bende çok seviyorum benden uzakta sesimi biraz kötü duysa hemen aglar ama yanyanayken pek anlasamayız nedense :) uzaktan çok severiz birbirimizi. kızlar ben bi foto ekleyemedim ya dilse sence nasıl biriyim :))) bu arada ben 85liyim cnm

aynennn cnm ya doktora gidiyorum demeye korkuyorum söyle o doktora cinsiyetini söylesin diyo :) bu sekilde olmayan kişilerde baban ne kadar çok müdahale ediyor diyorlar. ama napalım biz böyleyiz. ben tek çocugum öyle olunca babmın kızıda oğluda benim uzaktayım ya iyice düşkün oldu bana

bu arada tabi kiii sen 20 kg al :) demekki doktorlar cüsseye göre konusuyo biliyorlar bu işi bana 5 kilo daha alsan yeter dedi. yeter yetmesinde de nasıl olcak o :)))

bence daha da bile alabilrisin :) yi yavrum yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…