kaç kilosun ki kızdı doktorun canım
sen bayağı coolsun ya :) bayıldım sana:) tefler dalma falan.... ayyyyyyyysanaaaaaaa
turamit ve tentation
Kızlar ben bebeğimi yıkadığımı, bezini değiştirdiğimi, ilk emzirdiğimi düşündüğümde kendimi hep eşimle birlikte yalnız düşünüyorum, çok bilmişliklerden hoşlanmıyorum. Çok yardım isteyeceğimi de düşünmüyorum. Sanırım herşeyi kendim halletmek istiyorum. Siz de kendinizi nasıl düşününce mutlu hissediyorsunuz.
hani bana bende ekledim yni foto
ilk ay 5 kilo aldımsonra sabitlendim.
en fazla 15 hakkım var
senin kızın çok ttalıymış. allah bağışlasın:)
gülpembe, belin nerde kuzum senin? :))
bende aynı fikirdeyim seninle. insallah benimde ev çok kalabalık olmaz. benim babam herseye mudahale eder ve beni hep yanına arkadaş gibi görür. hamile kalmadan önceki ay rahim filmi çektirecektim arabayla gitmemiz gerekiyordu babama mecburen anlatmak zorunda kaldım benden önce atıldı herşeye nasıl utandım anlatamam. millet kıza bak koca adamla evlenmiş diyecek sandım babam degildi sanki. şimsi dogumdan sonrada herseye karısır diye çok korkuyorum çok seviyorum babamı ama bazen çok karısıyor
kızlar bu arada, hepiniz de maşallah danslar, dalma... sportif faaliyetler... ne kadar aktifmişsiniz. ben kendimi bildim bileli inektim... hiç gebelikten falan değil ilkokulda bile boşvaktinde öss matematik testi çözen bir tiptim.... özendim şimdi size. benim çocuğum ben gibi inek olmaz inşallah.
kadının ismini unuttum, hani Terminator Sarah Conor, Chuck'da da Chuck'ın annesi rolündeki kadının gençliğine benzettim seni.
oy oy oy annesi dilsenin yanaklarını sık ısır öphem sana hem kuzucuguna
kaç kilosun ki kızdı doktorun canım
kızlar eşim geldi, çıkıyorum. öptüm hepücüğünüzü:))
hani bana bende ekledim yni foto
ilk ay 5 kilo aldımsonra sabitlendim.
en fazla 15 hakkım var
senin kızın çok ttalıymış. allah bağışlasın:)
gülpembe, belin nerde kuzum senin? :))
bende aynı fikirdeyim seninle. insallah benimde ev çok kalabalık olmaz. benim babam herseye mudahale eder ve beni hep yanına arkadaş gibi görür. hamile kalmadan önceki ay rahim filmi çektirecektim arabayla gitmemiz gerekiyordu babama mecburen anlatmak zorunda kaldım benden önce atıldı herşeye nasıl utandım anlatamam. millet kıza bak koca adamla evlenmiş diyecek sandım babam degildi sanki. şimsi dogumdan sonrada herseye karısır diye çok korkuyorum çok seviyorum babamı ama bazen çok karısıyor
ay benim babam da öyle allah bize sabır versin :) :) ama akıllarınca bizi koruyorlar seviyorum babamı ben :)
bana doktorum 20 kg al dedi..gelinlikli resmi diorsun sanırım orda 42 kg idim işte 46 olduk artık demem kilomu 9 ay boyuncaartık dogumdan sonra eskiye dönersem derim
masalcım üzülme o babadan bende de var hamileyim dedim adam demez mi hangi testi yaptın nasıl anladınve biz her sabah görüşüyorz yemegini yedin mi bebek nasıl bizde arkadas gibiyiz ama insanlar yanlıs anlyor bazen
bana doktorum 20 kg al dedi..gelinlikli resmi diorsun sanırım orda 42 kg idim işte 46 olduk artık demem kilomu 9 ay boyuncaartık dogumdan sonra eskiye dönersem derim
masalcım üzülme o babadan bende de var hamileyim dedim adam demez mi hangi testi yaptın nasıl anladınve biz her sabah görüşüyorz yemegini yedin mi bebek nasıl bizde arkadas gibiyiz ama insanlar yanlıs anlyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?