2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada tabi kiii sen 20 kg al :) demekki doktorlar cüsseye göre konusuyo biliyorlar bu işi bana 5 kilo daha alsan yeter dedi. yeter yetmesinde de nasıl olcak o :)))

ben seni gördüm okadar kilon yok aslında ama doktorlar daha iyi bilir tabi her doktorda farkklı birde

ben babama diyorum bugun gittiysem bidahaki kontrol zamanını kesin sorar doktor yogun bekliyorsun neden bekliyorsun eve gitmedin mi annemin basını yiyor biz 4 kardeşiz hepimize aynı neden cinsiyetini söylemedi sorun mu var doktor mu iyi değil evet herkese cok farklı geliyor mesela eşime

yine aynen diycem sana :) benim eşime de arkadaşlarıma da çook degişik geldi hep çok yaşadım bunları. okurkende hep yanımdaydı okulun basket maçı olur babamda bizimle gelir tiyatro olur bizimle,piknik yaparız arada bir gecer ben size bakmaya gelmedim derdi :) çok gülerdik. ama çok şükür hiç kötü bir arkadasım olmadı. baskıcı bir baba da degildi bir sürü erkek arkadaslarımız vardı birsey demezdi ama hepsini tanımak isterdi :)

baskıcı değiller evet bilmek istiyorlar mesela eşimle oldugumu bilirdi genckene ama bişey demezdi evlendiimizin ilk günü bile aradı düşün ertesi gün dio neden kapadın teli yattık uyuduk dedim eşimde alışık değil tuhaf geliyor ama ona bişey olsa Allah göstermesin kim ilgilenir benmle böle

bende albüm eklemeye çalıştım ama oldumu acaba

eger özel yaptıysan ben göremedim arkadas değiliz ama herkese acık yaptıysanda gene göremedim

Allah uzun ömürler versin hakikaten yokluklarını düşünmek istemiyorum..

bir tencere dolma yapmıştım dün az önce bitti ve eşim bir tane bıle yemedi ay doymadım ne yapayım. Eşim de ye dedim yemedi al bitti ışte çok utandım valla. Geçen de ıspanak böyle oldu :)

bir tencere dolma yapmıştım dün az önce bitti ve eşim bir tane bıle yemedi ay doymadım ne yapayım. Eşim de ye dedim yemedi al bitti ışte çok utandım valla. Geçen de ıspanak böyle oldu :)
afiyet olsun sekercimm ye bol bol ihtiyacın var senin :) bende foto koyucam birazdan yorum alıyım sence nasıl biriyimm

Kızlar ben geldim geçmişi şööyle bi okudum
hiç merak eden soran olmamış aferin sizee
insan bi sorar dimi mommy vardı nerde iyi mi diye yaa aşkolsun

resimler koyulmuş heralde ben hiç birini göremedim ama
tekrar koyun diycem bugün 2 dizim var birazdan kaçıcam...

canım kusurumuza bakma herkesin ufakda olsa sorunları var agrıları falan görürsün tabi neden göremicen arkadas olmamız gerek önce

23 ama herkes 18 altı zannediyor doktorum bile seni nüfusa büyük mü yazdırdılar diye bin kere sordu

evet cok ufak gözüküyorsun

bugun topik oldukça kalabalıkmış sanırım olmayanların yeri dolmuş yani cnmm :)) ara ara girip çıkıyoruz napalım işte sürekli takılamıyorum ben dizi islemem eşimin dizisi olunca burdayım bugun :)))

afiyet olsun sekercimm ye bol bol ihtiyacın var senin :) bende foto koyucam birazdan yorum alıyım sence nasıl biriyimm
ya seni bayağı gezgin güleç sankim biraz havalı bir şey bekliyorum ben :) balık etli falan mısın acep :) :)

ohhh kuzey güney ve muhteşem yüzyılmı

23 ama herkes 18 altı zannediyor doktorum bile seni nüfusa büyük mü yazdırdılar diye bin kere sordu
ay evet bende yazacktım fırsat bulamadım ne küçük görünüyorsun sen maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…