dilseee nerdesinn
iyi bir drum aslında ama bazen çok zorluk yaşıyorum
burdayım ay 2 dk ayrılınca dilseeeeeeeeeee ben gelincede susun tamam mı
hemde ne iyi bir durum
bende aynı fikirdeyim seninle. insallah benimde ev çok kalabalık olmaz. benim babam herseye mudahale eder ve beni hep yanına arkadaş gibi görür. hamile kalmadan önceki ay rahim filmi çektirecektim arabayla gitmemiz gerekiyordu babama mecburen anlatmak zorunda kaldım benden önce atıldı herşeye nasıl utandım anlatamam. millet kıza bak koca adamla evlenmiş diyecek sandım babam degildi sanki. şimsi dogumdan sonrada herseye karısır diye çok korkuyorum çok seviyorum babamı ama bazen çok karısıyor
çok tatlı :))))
doğumda da karışırsa zor işin doktoru panik yapar
sende gençsin gülpempe
sanırım en küçük benim burda
sanırım evet 88 li biri vardı o senmisin :)sende gençsin gülpempe
sanırım en küçük benim burda
tatlım tam hatalimdeki gibisin sankim :) :) bak tarifime şöyle güleç dedim güleçsin balık etli dedim tam bir kadın fiziği :) maşallah sana.... ama göz makyajına bayıldım:) :)tam gidiodum valla foto ekledim kızlar bakın biii :))
saol canım benim ama 27 olduk
dilsede 25 yasında canım
saol canım benim ama 27 olduk
dilsede 25 yasında canım
hiç göstermiyosun valla sende
sanırım evet 88 li biri vardı o senmisin :)
hiç göstermiyosun valla sende
sanırım evet 88 li biri vardı o senmisin :)
tatlım tam hatalimdeki gibisin sankim :) :) bak tarifime şöyle güleç dedim güleçsin balık etli dedim tam bir kadın fiziği :) maşallah sana.... ama göz makyajına bayıldım:) :)
kızlaaaaarrrrrrrrrr
SLMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız???
Biraz önce kimse cevap vermediii
Birazcıkta ben alınganlık yapayım bariiii
kızlaaaaarrrrrrrrrr
SLMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız???
kızlaaaaarrrrrrrrrr
SLMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız???
aaa askolsun yani alınganlık yok demişler bugun bak geçmişi bir okuu :)))) çok çabuk ilerliyor sayfalar hakikaten arada kaçabiliyor kusurabakma cnmm
getirme beni orayane dedin kuzum vala bende kafa beyin kalmadı burdan çıkıp direk yatmayı düşünüyorum yoksa bağımlılık yaptınız ayrılamıyorum sizden kızımda uykusum geldi anne uykusum geldi deyip duruyor dişlerini fırçaladık yattı bakalım uyur birazdan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?