2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok tatlı :))))
doğumda da karışırsa zor işin doktoru panik yapar

sende gençsin gülpempe
sanırım en küçük benim burda
sanırım evet 88 li biri vardı o senmisin :)

tam gidiodum valla foto ekledim kızlar bakın biii :))
tatlım tam hatalimdeki gibisin sankim :) :) bak tarifime şöyle güleç dedim güleçsin balık etli dedim tam bir kadın fiziği :) maşallah sana.... ama göz makyajına bayıldım:) :)

makyaj işini genelde herkes der bayılırım zaten makyaj yapmaya ama hiç abartmam :)) çok tsk ederim evet balık etliyim şişmana dogru gidiyorum :) allah sonumu hayretsin 90 kilo ile dogurursam sükretcem halime

kızlaaaaarrrrrrrrrr
SLMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız???
Biraz önce kimse cevap vermediii
Birazcıkta ben alınganlık yapayım bariiii

kızlaaaaarrrrrrrrrr
SLMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız???

aaa askolsun yani alınganlık yok demişler bugun bak geçmişi bir okuu :)))) çok çabuk ilerliyor sayfalar hakikaten arada kaçabiliyor kusurabakma cnmm

kızlaaaaarrrrrrrrrr
SLMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız???

getirme beni oraya ne dedin kuzum vala bende kafa beyin kalmadı burdan çıkıp direk yatmayı düşünüyorum yoksa bağımlılık yaptınız ayrılamıyorum sizden kızımda uykusum geldi anne uykusum geldi deyip duruyor dişlerini fırçaladık yattı bakalım uyur birazdan....

aaa askolsun yani alınganlık yok demişler bugun bak geçmişi bir okuu :)))) çok çabuk ilerliyor sayfalar hakikaten arada kaçabiliyor kusurabakma cnmm

Ay kızlar ya geçmişe bi göz atayım dedm,Şu alınganlık mevzusu gözüme çarptı da komik geldii

Evet burası gerçekten bağımlılık yaratıyor bendede...Okulda aklım hep burda oluyorrr
Eve gelince geçmişi okuyayım derken sohbetinize katılamıyrmmm........
Minik prensesine ii uykularrr annesii
Bu arada lızın çok tatlı yaaaa tekrar maşallah Dilsecimm...
Kumral sanırmm sana benzemiyooo
Bu arada seninde maşallahın var yaniii
Ne güzel o fizikkk
Benden 2 tane sen çokar vallaa

hadi ben kaçıyım artık bulantılarım başladı..
hepinize iyi sohbetler genç ve güzel anneler :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…