2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkür ederiz amaaa ben esmer miyim kızzz bende kumralım aşk olsun :) ama herkes bana benzetyo ağğlıycam şidmi

senin foton yok cnm eklesene sende :))

Merhabaaaa kızlar
Mrb....
Hoşgeldn canımm

teşekkür ederiz amaaa ben esmer miyim kızzz bende kumralım aşk olsun :) ama herkes bana benzetyo ağğlıycam şidmi

Ay bak ben mi yanlış gördüm yoksaaa......
Bi anneye edilecek en büyük hakaretimi etttim yoksaaKıızın sana benzemiyo diyerek
Canımmmm sen ağlamaaaa
tMAM ben yalnış görmüşümmm

senin foton yok cnm eklesene sende :))

Tama canım eklemeyi düşünüyrm...
Benim notebook eşimde, oda derse gitti fotolar onda kaldı
En geç yarına eklerimm
Bu arada ben sizler kadar bakımlı ve güzel değilim ammaaaaaa:26::26::26:
Bide biraz teknoloji özürlüym biraz tarif edersiniz artıkkk

evet küstüm sana ben gözleri biraz küçüktür kızımın ama onun dışında hep bana benzer hatta küçüklüğümün kopyası gibidir ama sen bana esmer dedin veee kızıma daaaa sana benzemio deidn

bende o kadar güzel degilim askolsun ne olacak. sana da yardım eder el birliğiyle ekleriz fotolarını :)

tamam canım bak bana da sayfanın en çirkiniyim sanırım

Canım çok tatlısın maşallah, çok fit gözüküyorsun vallahi...

Ama kızın başka bir tatlı kırk bin kere maşallah ona, mıncırıp ısırasım geldi ekrandan...

Allah'ım nazarlardan saklasın ikinizi de ...

Bu arada o enfes masaya bayıldım, oğluşumun doğum günüsünde (doğduda bir yaşına geldi de ) bana yardım edersin artık, hepsinden bende istiyorum, harikasın ya

teşekkür ederim :) edderizzz:) ederim ne demek tariflerimide veririm yardımda ederim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…