2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok kız yaa ben birde geçmiş sayfalarda neşe erberkle çalışma teklifi geldi vs vs diyordum sizi görünce vzgeçtim yuttum laflarımı

sende ışık görmüşler demekki neden öyle diyorsun :) turamitin maşallahı var ama hakkaten allah nazarlardan saklasın :)) ya bu arada hamilelikten dolayı makyaja ara veren var mı

sende ışık görmüşler demekki neden öyle diyorsun :) turamitin maşallahı var ama hakkaten allah nazarlardan saklasın :)) ya bu arada hamilelikten dolayı makyaja ara veren var mı

ben :) sadece ruj sürüyorum belki birazda kalem çekiyorum gözüme allık fondoten kullanmıyorum zaten yeni yüüzme laışamadım pek makyajı yakıştırmıyorum :) yanaklarım doldu sanki ama hiç kilo almadımki

gerçi ben yaşladım artık çöktüm yani eski hallerimi daha severdim..... şimdi gençte olsam yaşlandıımı hissedyiorum

vücut değişiyor sonuçta olacak o kadar allıkta sür bak güzel olur dolgun yanaklara :)))

vücut değişiyor sonuçta olacak o kadar allıkta sür bak güzel olur dolgun yanaklara :)))

tenime pek bir şey temaz ettirmiyorum ya.... hem ne biliim hiç doal gelmio allık yok kız yanaklarım dolgun değil öyle yada saçımı hep topluyorum ondan öyle gelio

Canım kendimi nası affettirebilirmmmm
Evet haklısın ya esmer demişim sana bide ben yuhhhh bana
bildiğin kumralsın sen
Eşin esmer miş Dilsede hiç benzemiyo BABASINA bu arada

Ayrıca Dilse ye hamile olduğun foto süperrrrrr

ben ben ben ben bana sor bunları bana gel beni dinle iyi yaz defteri kağıdı al beni dinle iyi yaz

aaaa bak sen beni de hafife alma :))) marshmallow luysa onu denedim cokta güzel oldu. hatta yaptıklarımı aylarca saklayabildim. yalnız seker hamuru kalıbı bulamadım burda sen bulabildin mi..

aaaa bak sen beni de hafife alma :))) marshmallow luysa onu denedim cokta güzel oldu. hatta yaptıklarımı aylarca saklayabildim. yalnız seker hamuru kalıbı bulamadım burda sen bulabildin mi..

onun için eşim bir yer söylediiii ama adı gelmiyor şimdi aklıma..... internetten almıştım ben kalıpları pasta malzemelerini bulamadım güzel gönlüme göre.....

onun için eşim bir yer söylediiii ama adı gelmiyor şimdi aklıma..... internetten almıştım ben kalıpları pasta malzemelerini bulamadım güzel gönlüme göre.....

istanbuldaki arkadaslarıma da söyledim kimse takmadı beni minicik yıldız,kalp,kareler yuvarlaklar arıyorum bulamıyorum malesef.. diger kalıplarla da hoş olmuyor onun icin sık yapamıyorum

istanbuldaki arkadaslarıma da söyledim kimse takmadı beni minicik yıldız,kalp,kareler yuvarlaklar arıyorum bulamıyorum malesef.. diger kalıplarla da hoş olmuyor onun icin sık yapamıyorum

dur eşim gelince sorarım oraanın adını oraya bakasın biz gidecektik ama hamile kaldım gidemiyorum bakalım artıkkkkkkkkkk seneye artık giderim annemin vardı dünya kadar minik minik kalpler çiçekler yapraklar aklına ne gelirse 4 5 boy.... keşke birazını aşırsaydım çeyizin içine atsaydım

ya beniim midem çok bulanıyo ben çıkıyorum..... ay noldu bana gene akşam akşam....
herkes iyi geceler tatlı rüyalar.... huzurlu uykular dilerim hepinizeeeeeeee...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…