yok kız yaa ben birde geçmiş sayfalarda neşe erberkle çalışma teklifi geldi vs vs diyordum sizi görünce vzgeçtim yuttum laflarımı
sende ışık görmüşler demekki neden öyle diyorsun :) turamitin maşallahı var ama hakkaten allah nazarlardan saklasın :)) ya bu arada hamilelikten dolayı makyaja ara veren var mı
teşekkür ederim :) edderizzz:) ederim ne demek tariflerimide veririm yardımda ederim artık :)
sende ışık görmüşler demekki neden öyle diyorsun :) turamitin maşallahı var ama hakkaten allah nazarlardan saklasın :)) ya bu arada hamilelikten dolayı makyaja ara veren var mı
Herkesi kendim gibi sanıyorum ya ben onları hazır sandım
Demek güzel olduğun kadar beceriklisin de meeaaşallah
ben :) sadece ruj sürüyorum belki birazda kalem çekiyorum gözüme allık fondoten kullanmıyorum zaten yeni yüüzme laışamadım pek makyajı yakıştırmıyorum :) yanaklarım doldu sanki ama hiç kilo almadımki
vücut değişiyor sonuçta olacak o kadar allıkta sür bak güzel olur dolgun yanaklara :)))
kızlar şeker hamurunu evde deneyen var mı
evet küstüm sana bengözleri biraz küçüktür kızımın ama onun dışında hep bana benzer hatta küçüklüğümün kopyası gibidir ama sen bana esmer dedin veee kızıma daaaa sana benzemio deidn
ben ben ben ben bana sor bunları bana gel beni dinle iyi yaz defteri kağıdı al beni dinle iyi yaz
Valla süper ya, ellerine sağlık...
Bebişinin cinsiyeti kız olursa ikisini bu odada yatırırsın, hello kitty manyağı olurlar, seviyorsun belli
Eki Görüntüle 367672
aaaa bak sen beni de hafife alma :))) marshmallow luysa onu denedim cokta güzel oldu. hatta yaptıklarımı aylarca saklayabildim. yalnız seker hamuru kalıbı bulamadım burda sen bulabildin mi..
Canım kendimi nası affettirebilirmmmm
Evet haklısın ya esmer demişim sana bide ben yuhhhh bana
bildiğin kumralsın sen
Eşin esmer miş Dilsede hiç benzemiyo BABASINA bu arada
Ayrıca Dilse ye hamile olduğun foto süperrrrrr
[/QUOTE
teşekkür ederimmmmm çok sevindirik oldum bak şimdiiiiiiiiii
onun için eşim bir yer söylediiii ama adı gelmiyor şimdi aklıma..... internetten almıştım ben kalıpları pasta malzemelerini bulamadım güzel gönlüme göre.....
istanbuldaki arkadaslarıma da söyledim kimse takmadı beni minicik yıldız,kalp,kareler yuvarlaklar arıyorum bulamıyorum malesef.. diger kalıplarla da hoş olmuyor onun icin sık yapamıyorum
Masalll sende mi becereklisin ya maşallah..
Kendimi çok kötü hissettim aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?