dur eşim gelince sorarım oraanın adını oraya bakasın biz gidecektik ama hamile kaldım gidemiyorum bakalım artıkkkkkkkkkk seneye artık giderim annemin vardı dünya kadar minik minik kalpler çiçekler yapraklar aklına ne gelirse 4 5 boy.... keşke birazını aşırsaydım çeyizin içine atsaydım
ya beniim midem çok bulanıyo ben çıkıyorum..... ay noldu bana gene akşam akşam....
herkes iyi geceler tatlı rüyalar.... huzurlu uykular dilerim hepinizeeeeeeee...........
mantıklıymış aslında benim annem ugrastıran seyleri pek sevmez bende aksine ne kadar ayrıntı varsa o kadar severim. sen ögrende bana söyle o zaman eger ben gidebilirsem bakıyım bi. metroya baktım hersey var minik kalıplar yok malesef
metro derken şu büyük toptan marketimi diyorsun orda yok benim dediğim yer market falan değil yaaa..... allah allah adı gelmiiyor bak inetrnette flan aradınmı ben bir kaç tane aldım internetten ama asıl malzemeleri artık kısmtse seneye.....
ya beniim midem çok bulanıyo ben çıkıyorum..... ay noldu bana gene akşam akşam....
herkes iyi geceler tatlı rüyalar.... huzurlu uykular dilerim hepinizeeeeeeee...........
valla cnm mutfak benim özel ilgi alanımm bayılırım bi de belim agrımasa herşey tamamdır :)))
Ayy ne güzel ya bende böyle olmayı çok isterdim, hiç aram yok benim...
Çok sık girmiyorum o yüzden elim soğuyor hemen...
Şöyle pratik olsam hemen bir çırpıda bir sürü yemekler pastalar yapabilsem, en büyük hayallerimden biri
ben cogu zaman fırın bile kullanmıyorum misafirim acil oldugunda tencerede,fincanda kek yine tencerede börek yapıyorum. hem pratik hemde lezzetli oluyor
ben cogu zaman fırın bile kullanmıyorum misafirim acil oldugunda tencerede,fincanda kek yine tencerede börek yapıyorum. hem pratik hemde lezzetli oluyor
neyse aklına gelince yazarsın ama ben burda oldugumda yaz gözümden kacmasın sen de mi marshmallowla yapıyorsun yoksa glikoz ve gliserinle mi
Süpersiniz ya ne güzel, çok istiyorum bende çok...
İnşallah başarırım işte bunun içinde hem istek hemde sürekli mutfağa girmek lazım...
Ben biraz annemden dolayı hazır yiyiciyim o yüzden ilerleyemiyorum bir türlü:18:
eşim hazır hamur aldı birkaç kez. Marsmallow şeker ile de yaptım. Ama evde kendim yapmadim hiç. Ben renkli gıda boyası ya da bemmarı usulü ile çikolata ile süsleme yapıyorum
çok özür araya giriyorum ama fincanda kek nasıl yapılıyor çok merak ettim mümkünse yazarmısınız
benimde pazar günü günüm var iş arkadaşlarım gelcek
pasta falan muhabbete başlayınca siz, hemen ben ne ikram edeceğim die akılıma geldii
Kabus ya benim için
pasta yapmayı hiç beceremiyrm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?