2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mantıklıymış aslında benim annem ugrastıran seyleri pek sevmez bende aksine ne kadar ayrıntı varsa o kadar severim. sen ögrende bana söyle o zaman eger ben gidebilirsem bakıyım bi. metroya baktım hersey var minik kalıplar yok malesef

metro derken şu büyük toptan marketimi diyorsun orda yok benim dediğim yer market falan değil yaaa..... allah allah adı gelmiiyor bak inetrnette flan aradınmı ben bir kaç tane aldım internetten ama asıl malzemeleri artık kısmtse seneye.....

neyse aklına gelince yazarsın ama ben burda oldugumda yaz gözümden kacmasın sen de mi marshmallowla yapıyorsun yoksa glikoz ve gliserinle mi

valla cnm mutfak benim özel ilgi alanımm bayılırım bi de belim agrımasa herşey tamamdır :)))

Ayy ne güzel ya bende böyle olmayı çok isterdim, hiç aram yok benim...

Çok sık girmiyorum o yüzden elim soğuyor hemen...

Şöyle pratik olsam hemen bir çırpıda bir sürü yemekler pastalar yapabilsem, en büyük hayallerimden biri

ben cogu zaman fırın bile kullanmıyorum misafirim acil oldugunda tencerede,fincanda kek yine tencerede börek yapıyorum. hem pratik hemde lezzetli oluyor

ben cogu zaman fırın bile kullanmıyorum misafirim acil oldugunda tencerede,fincanda kek yine tencerede börek yapıyorum. hem pratik hemde lezzetli oluyor

Süpersiniz ya ne güzel, çok istiyorum bende çok...

İnşallah başarırım işte bunun içinde hem istek hemde sürekli mutfağa girmek lazım...

Ben biraz annemden dolayı hazır yiyiciyim o yüzden ilerleyemiyorum bir türlü:18:

neyse aklına gelince yazarsın ama ben burda oldugumda yaz gözümden kacmasın sen de mi marshmallowla yapıyorsun yoksa glikoz ve gliserinle mi

eşim hazır hamur aldı birkaç kez. Marsmallow şeker ile de yaptım. Ama evde kendim yapmadim hiç. Ben renkli gıda boyası ya da bemmarı usulü ile çikolata ile süsleme yapıyorum

aslında biraz bende öyleydim evlenmeden önce hiç mutfaga girmedim pastalar haricinde ama sonradan üniversitede herseyi yaptık evde kalırken evlenincede herhalde içimdeki istek daha çok arttı seviyorum mutfakta olmayı

eşim hazır hamur aldı birkaç kez. Marsmallow şeker ile de yaptım. Ama evde kendim yapmadim hiç. Ben renkli gıda boyası ya da bemmarı usulü ile çikolata ile süsleme yapıyorum

gıda boyalarının her rengi bende de var ama cok saglıklı olmadıgı icin arasıra kullanıyorum. sagra special de de cok güzel süsleme cikolataları var burası büyük oldugu icin zor buluyorum balıkesire gittikçe ediniyorum onlardan

çok özür araya giriyorum ama fincanda kek nasıl yapılıyor çok merak ettim mümkünse yazarmısınız

benimde pazar günü günüm var iş arkadaşlarım gelcek
pasta falan muhabbete başlayınca siz, hemen ben ne ikram edeceğim die akılıma geldii
Kabus ya benim için
pasta yapmayı hiç beceremiyrm benn

çok özür araya giriyorum ama fincanda kek nasıl yapılıyor çok merak ettim mümkünse yazarmısınız

istedigin kek tarifinden uyarlayabilirsin. kahve fincanı yada nescafe fincanlarını kullanıyorsun yagladıklan sonra hemen hemen yarısına gelecek kadar kek hamuruyla dolduruyorsun. büyük bir tencereye diziyorsun.tencereye fincanların yarısına gelecek kadar su dolduruyorsun ocagın altını acıp kaynamasını bekliyorsun,kaynadıktan sonra en kücük ateste ve en kısıkta olacak. tencerenin üzerine havlu pecete koyup kapagını kapatıyorsun 25 dk sonra atesi kapatıp 10 dk da beklemeye bırak. actıgında minik minik brwni gibi keklerin oluyor ama havlu peceteyi sakın unutma yoksa buhar damlar ve hamur olur. pisme sırasında kapagı hiç acma. fırın uzun sürecekse yada azıcık kek canın istediyse kocaman bir kalıba gerek kalmıyor kac tane istersen o kadar yaparsın

benim annem mükemmel yapar ben onun yanında amatör kalırım o bana profiterol yapmayı öğretti ve yaptığim zaman kimse inanmıyor hazır sanıyorlar. Ben normal yemekte yapmayı çok severim değişik tatlar farklı mutfaklar falan

benimde pazar günü günüm var iş arkadaşlarım gelcek
pasta falan muhabbete başlayınca siz, hemen ben ne ikram edeceğim die akılıma geldii
Kabus ya benim için
pasta yapmayı hiç beceremiyrm benn

valla cnm 1-2 tarif verebilirim ama burası da malum hamileler topigi sonra üzülürüm biri birsey derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…