benim annem mükemmel yapar ben onun yanında amatör kalırım o bana profiterol yapmayı öğretti ve yaptığim zaman kimse inanmıyor hazır sanıyorlar. Ben normal yemekte yapmayı çok severim değişik tatlar farklı mutfaklar falan
valla cnm 1-2 tarif verebilirim ama burası da malum hamileler topigi sonra üzülürüm biri birsey derse
Canım kim ne diyecek, daha doğrusu ben şahsım adına konuşayım...
Sadece hamilelikten konuşmuyoruz ki, eylül anne adaylarıyız biz, arkadaşız, hayatı paylaşıyoruz burada
yok onu demek istemedin canı istemesin kimsenin
Hııı ben onu anlamadım pardon canım, ona bişey diyemiyeceğim o zaman
valla cnm 1-2 tarif verebilirim ama burası da malum hamileler topigi sonra üzülürüm biri birsey derse[/Q
canım düşündüğün için teşekkürler
Aman benncede verme burda özelime atarsan sevinrm pratik şeylerden tabi malum ben beceriksizzz
Şimdi bi bebişin canı çeker falannn amann amannn
Kızlar ya hiç isim düşündünüz müüüüüü:26:
kızlar şeker hamurunu evde deneyen var mı
ben denedim tavsiyem pek bulaşma marsowol le denedim bayağı zor oldu
Ya ben hep kızım olsun diye hayal ettiğim için hep kız ismi vardı aklımda ya Alya Derin yada Alya Mina diyordum, kendi kendime tabi ki...
Şimdi paşa olunca bir türlü karar veremiyorum, geçen eşimle Demirhan dedik içimize sindi ama halen karar veremedik tabi, alternatiflere bakıcaz
mina ve alyayı cok begeniyordum bende. ama mina cok yabancı adı gibi. alyayı da herkes kibar söylemez diye düsündüm al yaa gibi söyleyenler kesin cıkar bende sinir olurum
ay biz hiç karar veremedik bakalım artık cinsiyet belli olsun da
Dilse de kim karar vermişti canım, bu arada anlamı nedir, kulağa çok güzel geliyor ...
Doğru aslında ama güzel isimler işte, Demirhan nasıl sizceeee, güçlü hükümdar demek
Eşimde Göktuğ dedi bir ara ama ıgghh ben istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?