2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ilgi alanı işte bende annemle degil arkadaslarımla paslaşırım bu konuda :) ayrı şehirlerde olmamıza ragmen birbirimize yetiyoruz

valla cnm 1-2 tarif verebilirim ama burası da malum hamileler topigi sonra üzülürüm biri birsey derse

Canım kim ne diyecek, daha doğrusu ben şahsım adına konuşayım...

Sadece hamilelikten konuşmuyoruz ki, eylül anne adaylarıyız biz, arkadaşız, hayatı paylaşıyoruz burada

Bizim cinsiyet belli olsun öyle düşünmeye başlıycaz.....
Bu arada biz uyuyucaz kızlar
İİİ geceler tatlı rüyalarrrrrr
bebişlerinizi öpüyrmmm

Ya ben hep kızım olsun diye hayal ettiğim için hep kız ismi vardı aklımda ya Alya Derin yada Alya Mina diyordum, kendi kendime tabi ki...

Şimdi paşa olunca bir türlü karar veremiyorum, geçen eşimle Demirhan dedik içimize sindi ama halen karar veremedik tabi, alternatiflere bakıcaz

mina ve alyayı cok begeniyordum bende. ama mina cok yabancı adı gibi. alyayı da herkes kibar söylemez diye düsündüm al yaa gibi söyleyenler kesin cıkar bende sinir olurum

mina ve alyayı cok begeniyordum bende. ama mina cok yabancı adı gibi. alyayı da herkes kibar söylemez diye düsündüm al yaa gibi söyleyenler kesin cıkar bende sinir olurum

Doğru aslında ama güzel isimler işte, Demirhan nasıl sizceeee, güçlü hükümdar demek

Eşimde Göktuğ dedi bir ara ama ıgghh ben istemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…