dilse ilimizin kararıydi anlamı bağlılık. Eşim u benim isimleri kırptık yaptık
degişik bir isim olmus ben ilk defa duydum açıkcası. bizim isimlerimizden de gülse çıkıyor ama düsünmedik pek
Bizimkilerden hiç anlamlı birşey çıkmıyor ya
Buba çıkıyor en anlamlı
Merhaba kızlar :) Dünden beri gelemedim koştur koştur bisürü işim vardı. 70 sayfa geçmiş tabiki okuyamadım. Sanırım cinsiyet öğrenen arkadaşlar var. Bana tekrar bildirirseniz listeye eklerim.
Bugün bebişimi görmeye gittim ohh içim rahatladı. Haftasından ilerde gidiyo maşallah. Ultrasona da sığmadı görüntüsü baya bi büyümüş. Kafasının resmini de verdi doktor göz çukurları görünüyodu. Bebeğimin gözleri oluşmuş maşallah. Onu görünce çok sevindim.:) içim rahatladı. Kaç gündür içimiçimi yiyodu acaba iyimi diye. Şimdi iyiyim bu beni 15 gün götürür :)
Kan ve idrad tahlilleri yaptı doktor. İdrarda bi sonucu iyi. Kan sonuçlarını daha almadım.
Bugün kocacımla doğumgünümü kutladık. Taksime gittik gezdik. Bişeyler yedik içtik. Şİmdi de eve döndüm.
Merhaba kızlar :) Dünden beri gelemedim koştur koştur bisürü işim vardı. 70 sayfa geçmiş tabiki okuyamadım. Sanırım cinsiyet öğrenen arkadaşlar var. Bana tekrar bildirirseniz listeye eklerim.
Bugün bebişimi görmeye gittim ohh içim rahatladı. Haftasından ilerde gidiyo maşallah. Ultrasona da sığmadı görüntüsü baya bi büyümüş. Kafasının resmini de verdi doktor göz çukurları görünüyodu. Bebeğimin gözleri oluşmuş maşallah. Onu görünce çok sevindim.:) içim rahatladı. Kaç gündür içimiçimi yiyodu acaba iyimi diye. Şimdi iyiyim bu beni 15 gün götürür :)
Kan ve idrad tahlilleri yaptı doktor. İdrarda bi sonucu iyi. Kan sonuçlarını daha almadım.
Bugün kocacımla doğumgünümü kutladık. Taksime gittik gezdik. Bişeyler yedik içtik. Şİmdi de eve döndüm.
ben çok seviyorum kızımın adıni ona özel bir isim valla. Öbürü kıskancak ablasıni
ben çok seviyorum kızımın adıni ona özel bir isim valla. Öbürü kıskancak ablasıni
dogum günün kutlu olsun cnm. ne mutlu sana görmüssün bebisini bende gecen hafta gittigimde cok sasırmıstım o kadar büyüdügünü görünce. yarın tekrar gidiyorum bakalım ne diyecekler cinsiyetine.
İnşallah bebiş izin verir de cinsiyetini öğrenirsin.
Ben hem özele hem zeynep kamile gidiyorum. Böylece 15 günde bir bebeği görmüş oluyorum :) Ama zeynep kamilde hiçbirşey soramıyorum. Ultrasondaki doktor çok asabiydi. Soru sormak yok diyodu kadınlara..
doğum günün kutlu olsun canımnice nice güzel yaşlara bakalım. Bebeği de gördün oh ne güzel maşallah sana
bende gataya gidicem eminim ordakilerde burunlarından kıl aldırmıycak senin 2 gibi 2 doktorla götürücem bende. özeldeki doktorumu cok seviyorum cok iyi biri
filiz bu arada cogumuz foto eklemeye basladık sende ekler misin seni de görelimm :)))
Nereye ekliyoruz fotoları? Haberim yok benim.
yok bosver kalsın :)))) aras ismi cok güzel cok begeniyorum ama anlamı at kılıymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?