2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de çok seviyorum özeldeki doktorumu. Pahalı ama bırakmaya kıyamadım. Ama devlette de bi kayıdımız olsun diye oraya da devam ediyorum işte :)

benimde tam tersi gittiğim doktor cok ucuz ben yakın diye tercih ettim.doktorum 2 yerde calısıyor. benim gittigim hastanede dogum olmuyor diger calıstıgı yerde de cok pahalı sanırım orda yapamam. onun icin senin dedigin gibi kaydım olsun diye gataya gidicem ama daha önce gitmedim sorun olmaz herhalde alırlar sanırsamm

tam bilmiyorum biri ile tanıştım o 2000 2500 falan dedi ama o kadar sanmıyorum

bende doktoruma sordum medicanada calısıyor cumartesileri 2500 dedi. ama tabi birsey olurda 1-2 günde kalkarsak medicanadan cıkamam ben. aslında tam o kadar tutacagını bilsem kabul edicem ama korkuyorum o kadarla cıkamam diye. onun icin gata diyorum ama bir iki kisidende kötü seyler duydum. gerci kafama takmamaya calısıyorum öyle seyleri bilmiyorum yaa

Bende özele gidiyorum mecburen, napıcam bilmiyorum, özele gidip gidip sonrada bilmediğim bir doktorda doğum yapamam, bizim burdakiler yüzüme bile bakmazlar valla, hadi parasını geçtim, tabiki benim için çok önemli parası ama özel hastane de yok gittiğim yerde, benim işim baya karışık yani

haklısın bu iş cok önemli ama bazen özele bile güvenemioyorum cogunda yeni dogan ünitesi bile yok ki o kadar para istemelerine ragmen

medicana 4000 5000 i gözden çıkarmalısin canım ben orada yapacaktım ama kızımın Doktoru falan da orda ama eşim olmayacak paşa denk gelir gelmez cesaret edemedim. Gata için mi kötü şeyler duydun

bende özele gidiyorum gerçi ben sizin gibi şanslı değilim hastane konusunda zaten topu topu 2 tane özel bir tane devlet hastanesi var bodrum'da :)) ama özel sağlık sigortam var en azından o karşılıyor bir çok masrafı.

Devlet hastanesinden uzak kalmayın bence. Ne olur ne olmaz. Gata hakkında kötü birşey duymadım ben şimdiye kadar.
Bir de gittiiniz devlet hastanesinin yeni doğan yoğun bakım ünitesi de olsa iyi olur bence.

medicana 4000 5000 i gözden çıkarmalısin canım ben orada yapacaktım ama kızımın Doktoru falan da orda ama eşim olmayacak paşa denk gelir gelmez cesaret edemedim. Gata için mi kötü şeyler duydun

evet cnm doguma giren asistanların yaptıkları hatalardan bahsediyorlar ama özelleride yokki artık özeline gidiyim ilgi göstersin diyemiyorum yani. ya poliklinigi var ya hastanede tercih etmek lazım. mesa da arkadasım 7000 tlye dogum yaptı. kızın dogumda belini incitmişler 7 aydır kız ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum diyor. yani birazda sans işi

Devlet hastanesinden uzak kalmayın bence. Ne olur ne olmaz. Gata hakkında kötü birşey duymadım ben şimdiye kadar.
Bir de gittiiniz devlet hastanesinin yeni doğan yoğun bakım ünitesi de olsa iyi olur bence.

hastane olarak cok güzel. tüm donanım var ama iste doktor secme hakkı yokki askeri hastanelerde her seferinde baska doktr denk gelio ama belki son yasalardan sonra degişmiştir. bakalım gidicem 2 hafta sonra. 17. haftada biz takip yapamayız demezler degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…