Ben de çok seviyorum özeldeki doktorumu. Pahalı ama bırakmaya kıyamadım. Ama devlette de bi kayıdımız olsun diye oraya da devam ediyorum işte :)
profilde albüm var ya oraya bir kaç kişi ekledi böylece konustugumuz arkadasları da görmüş olduk
ya di mi filiz erkek olursa erdi oluyor isim sizce nasıl :)
Ayyy canım bende demiştim eşimde netten baktı at kılı mı diyeceksin çocuğuna dedi, o yüzden vazgeçtik
Abimlerin de yeni bebeği oldu, onlar URAS koydular, mutluluk, şans, talih demekmiş...
maddi duruma baglı cnm ya ben devlette dogum yapıcam sanırım onun icin gidiyorum. özeller cok pahalı çağ hastanesinde ne kadarmıs dogum
esime begendirebilirsem olur bak uras ta :)
tam bilmiyorum biri ile tanıştım o 2000 2500 falan dedi ama o kadar sanmıyorum
Bende özele gidiyorum mecburen, napıcam bilmiyorum, özele gidip gidip sonrada bilmediğim bir doktorda doğum yapamam, bizim burdakiler yüzüme bile bakmazlar valla, hadi parasını geçtim, tabiki benim için çok önemli parası ama özel hastane de yok gittiğim yerde, benim işim baya karışık yani
bende doktoruma sordum medicanada calısıyor cumartesileri 2500 dedi. ama tabi birsey olurda 1-2 günde kalkarsak medicanadan cıkamam ben. aslında tam o kadar tutacagını bilsem kabul edicem ama korkuyorum o kadarla cıkamam diye. onun icin gata diyorum ama bir iki kisidende kötü seyler duydum. gerci kafama takmamaya calısıyorum öyle seyleri bilmiyorum yaa
medicana 4000 5000 i gözden çıkarmalısin canım ben orada yapacaktım ama kızımın Doktoru falan da orda ama eşim olmayacak paşa denk gelir gelmez cesaret edemedim. Gata için mi kötü şeyler duydun
Devlet hastanesinden uzak kalmayın bence. Ne olur ne olmaz. Gata hakkında kötü birşey duymadım ben şimdiye kadar.
Bir de gittiiniz devlet hastanesinin yeni doğan yoğun bakım ünitesi de olsa iyi olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?