afiyet olsun sana da..
Biz de hep gece film izleriz sarılıp...
öyle demeyin yaa uzaylı gbi falan :) ben üzülüyorum öle denilince minik bebeklerimiz onlar hatta melekk :)) bizde öleydikkk
Maşallah canımm bebişineeea.shosgeldın cnm valla keyıfler ıı bugun bebısımı gordum oda ıyı maşllh
Merhaba kızlar. Gene sayfalar almış başını gitmiş. Okuyamadım pek. Ama anladıım kadarıyla eltiler, görümceler, kayınvalideler konuşulmuş. Benim eşim 10 kardeş. Bende var 5 görümce 4 eltiAma hepsiyle iyi anlaşıyoruz. Yaz tatillerinde bize gelirler kalırlar, ya da biz gideriz onlara kalmaya. Çok iyidir aramız. Tabi bunda eşimin de payı büyük. Bana karışacak karakterde görümcem de var ama benim bişey söylememe gerek kalmadan eşim hemen abla neden böyle yaptın diye çıkışıverir.
Biz ikimiz de öğretmen olduğumuz için eşimle ikimiz de evde oluyoruz misafir geldiğinde. Hiç yalnız kalmıyorum onlarla yani :)
öyle demeyin yaa uzaylı gbi falan :) ben üzülüyorum öle denilince minik bebeklerimiz onlar hatta melekk :)) bizde öleydikkk
Dün sanırım bana üçlü test yaptılar zeynep kamilde. erken değilmi yaa.
İkiliyi yaptırdım üçlüye gerek yok dedim Olsun biz yapalım dedi. Kan verdim ben de
İkili test gibi saçma bi sonuç çıkıcak sinir olucam yine.
beni de çağırdı canım 3lü için demekki normal bu hafta..kaç tüp kan aldılar 1 mi?
İkiliyi yaptırdım üçlüye gerek yok dedim Olsun biz yapalım dedi. Kan verdim ben de
ayy bılmyrm cnm bıan ole dıysm geldı yoksa melgm o ben mınık kuzum:)))cınsıytnıde gstrmdı zaten dr.ısrar edınce kıza benzıo dedı ama1 ay snra bellı olurmus kesın:)))hep oglum oglum dıodum kızsa sayıyodur ıcerden:)))
Slm kızlarrrr,
Ben geldimm nasıl keyifler ve minikleriniz??
herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere güzel hamişler
Kızlarrrr yardım edin lütfen ben çıldırcam şimdi şu resimleri ekleyemiyrm ben yaaa
ben size demiştim ama ben teknoloji özürlüym dieeee
profilime giriyrm albüm ekleye b basıyrmmm
resim boyutu çok geniş diooo yalnış bişeyler mi yapıyrm yoksaaa
Kızlarrrr yardım edin lütfen ben çıldırcam şimdi şu resimleri ekleyemiyrm ben yaaa
ben size demiştim ama ben teknoloji özürlüym dieeee
profilime giriyrm albüm ekleye b basıyrmmm
resim boyutu çok geniş diooo yalnış bişeyler mi yapıyrm yoksaaa
Sanki banada biraz erken gibi geldi zamanı
neden aceleci davranıyorlar ki
olsun yapalım mı var mı haftasını beklemek zorundalar ama
sen sonuç garip çıkarsa bence hiç dikkate alma 2li deki gibi başka bi yerde daha yaptr canımm
cnm resimler eger profesyonel makineden cekildiyse boyutu büyüktür ben faceteki resimlerimi kaydedip onlardan ekledim sorun cıkmıyo o zaman
Resimleri windows picture manager ile açıp yeniden boyutlandır. Ondan sonra da siteye yüklemeyi dene. Senin profesyonel makineyle çekildiyse resimlerinin boyutu çok yüksek olabilir.
böyle kamiller yüzünden insan boşu boşuna strese giriyor ama. bir kere yanlıs zamanda yapmıslar niye 2.yi tekrarlıyolar ki. allahımmm devlet hastanelerine de mecbur kalıyoruz ama katil olmamak icten degil oralarda bende gidicem 10 gün sonra bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?