2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla sonuç kötü de çıksa artık başka bir yere yaptırmıycam. Bebebği düşünüp üzülüyorum sonra. Sonuçta Allah korusun bişey olsa gene de aldırmıycam onu ben.

valla anlayıs yok hiç birinde neyse napalım buna da şükür :)

Valla sonuç kötü de çıksa artık başka bir yere yaptırmıycam. Bebebği düşünüp üzülüyorum sonra. Sonuçta Allah korusun bişey olsa gene de aldırmıycam onu ben.

İçinin rahat etmesi açısından ben tavsiye etmiştm... yoksa beynini kemirip durucak acabalarrr
Tabi ki canım Allah korusun hepimizin bebeklerini Allah onları bize sağ sağlim bağışlasınnn

ben haftaya tekrar gelicem deseydin keske gercci 15+2 de gitmişsin sen belki 16. hafta diye mi düsünüyorlar ki

İçinin rahat etmesi açısından ben tavsiye etmiştm... yoksa beynini kemirip durucak acabalarrr
Tabi ki canım Allah korusun hepimizin bebeklerini Allah onları bize sağ sağlim bağışlasınnn

Haklısın. İkilide ynısını yaşadım işte. Testi erken yapmışlar. Bir hafta sonra yeniden yaptırdım.
Ama onu tekrar yaşamak istemiyorum aynı stresi

bENDE dr. GİTTİĞİMDE onu soruyrm bunu soruyrmmm Kadına gına geldi sanırmmm
OOOOO sen yine dersine çalışıp gelmi,şsin dedi banaaaa,
EEEE sağ olsun bu siteee, öğrenip öğrenip gidiyrmm sorular çok tabi olucakk

iyi geceler hatunlarr naslsınızzz, ben 2 haftadır hastalıkla mücadele ediyorummmmmmmm çokk fenaaaaaa üşüttüm 2 gün hastanede yattım ne olur sizler dikkat edin çok zorrr günlerdiii((((((( halada kötü öksürüyorummmmm

aman cnm dikkat et kendine havalar kötü gidiyor cok zor bu havada iyi olarak kalabilmekk

iiiiyiz canım
Çok geçmiş olsunnn Acil şifalar diliyrmmmm
kendine dikkat et iyiyim die birden yüklenme kendinee

aman cnm dikkat et kendine havalar kötü gidiyor cok zor bu havada iyi olarak kalabilmekk

canım elimden geleni yaptım amaaaa inan birdeen yakaladı hastalıkkkk, rabbim sizleri korusun normal hasta olsak alırız antibiyotik iğne falan atlatırıızzzz ilaç kullanamamanın verdiği sıkınıtylaaaa 1 haftadırrrr yatıyorum 4 şişe serum toparladı beni vitamin verip durdurlar.
Beslenmenizee dikkat edin bol bol meyveee tükerin, bitki çayları içi ıhlamur falan

çok gecmıs olsun cnm allh şifa versin

çoook geçmiş olsun cnm ya tekrar olmasın insallah

bugün size hiç yetişemedim telefondan e halim de yok ya ancak okuyorum. Ama hepinizi seviyorum kızlar ve mimikleri de. Filiz normal canım ya endişelenme. E allah korusun birşey var deseler nasıl kıyarız bebeklerimıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…