2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün size hiç yetişemedim telefondan e halim de yok ya ancak okuyorum. Ama hepinizi seviyorum kızlar ve mimikleri de. Filiz normal canım ya endişelenme. E allah korusun birşey var deseler nasıl kıyarız bebeklerimıze.

evet ya sen yoksun bugun hiç. pcin gelmedi mi senin ya da eşin mi gec geliyor

teşekkürrler umarım yapacağım :))

ay sahi kızlar bugun doktora kadınlar kulubune uye oldum orda eylül anneleriyle konusuyoruz sürekli dedim :) doktor orası kaynıyordur dedikodudan dedi ve güldü :))) haklı da valla iyi kaynatıyoruz

bugün size hiç yetişemedim telefondan e halim de yok ya ancak okuyorum. Ama hepinizi seviyorum kızlar ve mimikleri de. Filiz normal canım ya endişelenme. E allah korusun birşey var deseler nasıl kıyarız bebeklerimıze.

ıns.hepımızn saglıklıdr bebslerı cnm saglıklada alırz kucklrmza ben 2lı testı yptrmdm 3luyu sbrszlıka beklıyrm ıns bı aksıklk yoktr.

laptop eşimde ve hala Gelmedi. Aman ben olmayınca da muhabbet güzel gidiyor ve okuması da zevkli ama cevap vermek tam bir işkence. Aşk olsun size azıcık yavaş gidin ya

Bu saatte kabak, havuç patates rendeleypi kızarttım. Sarımsaklı yoğurtla yedim. Severek yedim ama karnım doyunca vicdan azabı çekiyorum. Sonra doktor kilo almışsın deyince de ben neden kilo aldım diye düşünüyordum. Artık sebebini öğrendim :)

laptop eşimde ve hala Gelmedi. Aman ben olmayınca da muhabbet güzel gidiyor ve okuması da zevkli ama cevap vermek tam bir işkence. Aşk olsun size azıcık yavaş gidin ya

Bir günde 40-50 sayfa geçiyor valla. Bizim muhabbet çok koyu. Ben de yetişemiyorum artık geçmişi çoğunlukla okuyamıyorum.

kaç kilo aaldın bugüne kadar, ben 15. haftamdayım 3 kilo aldım biraz çok gibi geliyo bana :))

oh afiyet olsun tatlım ya. Ye ye bebeğe Et göbek olsun. Sana enerji olsun

demekki yaşayarak ögreniyoruz bende bugun 2 defa tost yedim ne oluyosa yani anlamadım ama yarın dikkat edicem. cünkü bir de aksam akrabama yemege davetliyim :)))

topigi yenni gördüm merhabalar bende nasipse eylülde anne olucam suan 12 haftam bitip 13 e giricem
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada sizler ne kadarliksiniz veeee kac kilo aldiniz

bende gecenin bi yarısı uyanıyrmm
Bi bakıyrmmm karnım resmen kazınıyo açlıktannn
Bi kaç gece sabrettim hiç bişey yemedm
ama sabahı ettimmmm,yazık sonra vicdan azabı çektm bebişimi aç bıraktım diee

2 gecedirde kalkıp süt içiyrmm çok acıkıyrm napayımm
Benimki aynen babasına benzio hiç doymak bilmiyoooo

ben de evde yalnızım bu aralar.. benim kvalde de kalkıp gelem demedi, yükümlü kimsesi de yok. gelse neden geldi die rahatsız olmam, aksine sevinirim.. davet bekliyor herhal.
zor günüme davetle gelcekse, gelmesin daha iyi..

iyi gün akrabası işte

topigi yenni gördüm merhabalar bende nasipse eylülde anne olucam suan 12 haftam bitip 13 e giricem
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada sizler ne kadarliksiniz veeee kac kilo aldiniz

hoşgeldin cnm aramıza :) bizim topik karısık hiç kilo almayan da var 5-6 kilo alan da ben 2.5 ta kaldım simdilik sen???

hosgeldın cnm

15+0 ama kılo almıslıgım yok aksıne kılo verdm dr.artık yavas yavs almaya başlarsn dedıı

benim arkadaş iki kediyle bebeğini büyüttü.:) aşıları filan tam olduktan sonra sıkıntı yok.. velet ayaklanmaya başladıgında kedilerle bi oynayışı vardı, evlere şenlik :)
bizim ilk zamanalr vardı , ama eşyalar tüller tırmalanınca, gelen giden ıyk mıyk kedi var die tırsınca göndermek zorunda kaldık.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…