bugün size hiç yetişemedim telefondan e halim de yok ya ancak okuyorum. Ama hepinizi seviyorum kızlar ve mimikleri de. Filiz normal canım ya endişelenme. E allah korusun birşey var deseler nasıl kıyarız bebeklerimıze.
Ben her zaman çantamda 1 elma bir kaç badem ceviz ya da incir kurusu taşıyorum.Cep telefonlarını 3-5 kere ıslattığımdan beri su taşımıyorum...
Baktım ve yorumladım...:)
profilinin içind eözel albüm oluşturuyorsun. Sonra resmini göstermek istediğin ya da resmini görmek istediğin insanlarla arkadaş oluyorsun. Ondan sonra görülüyor.
bugün size hiç yetişemedim telefondan e halim de yok ya ancak okuyorum. Ama hepinizi seviyorum kızlar ve mimikleri de. Filiz normal canım ya endişelenme. E allah korusun birşey var deseler nasıl kıyarız bebeklerimıze.
laptop eşimde ve hala Gelmedi. Aman ben olmayınca da muhabbet güzel gidiyor ve okuması da zevkli ama cevap vermek tam bir işkence. Aşk olsun size azıcık yavaş gidin ya
Bu saatte kabak, havuç patates rendeleypi kızarttım. Sarımsaklı yoğurtla yedim. Severek yedim ama karnım doyunca vicdan azabı çekiyorum. Sonra doktor kilo almışsın deyince de ben neden kilo aldım diye düşünüyordum. Artık sebebini öğrendim :)
Bu saatte kabak, havuç patates rendeleypi kızarttım. Sarımsaklı yoğurtla yedim. Severek yedim ama karnım doyunca vicdan azabı çekiyorum. Sonra doktor kilo almışsın deyince de ben neden kilo aldım diye düşünüyordum. Artık sebebini öğrendim :)
Yaa gitme demek olmaz. O zaman sen kötü olursun. Bunu eşinin ve annesinin düşünmesi lazım. Annesinin de nereye geliyon karın hamile, gel yemek ye çay iç sonra dön evine demesi lazım. Böyle uygun gördülerse böyle olsun boşver. Senin eşinin daha büyümesi lazım dilse. Maalesef erkekler böyle oluyorlar...
Boşver aramaması daha iyi. Benim ki de bir kere aramadı, ya da bu kız hamile yemek pişiremiyordur bir tencere yemek yapayım demedi. Aman Allah onu bana beni onu muhtaç etmesin diyorum başka birşey demiyorum. Sen küçük yaşta çok şey yaşamışsın. Bunun da üstesinden gelirsin...
kaç kilo aaldın bugüne kadar, ben 15. haftamdayım 3 kilo aldım biraz çok gibi geliyo bana :))
topigi yenni gördüm merhabalar bende nasipse eylülde anne olucam suan 12 haftam bitip 13 e giricem
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada sizler ne kadarliksiniz veeeekac kilo aldiniz
topigi yenni gördüm merhabalar bende nasipse eylülde anne olucam suan 12 haftam bitip 13 e giricem
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada sizler ne kadarliksiniz veeeekac kilo aldiniz
canım hoşgeldnnn
ben 16+1 im bugün 3 kilo aldm toplammm
Kızlar bu arada dün gece beni çok duygulandıran birşey oldu. gece 2 gibiydi tuvalete kalktığımda yavru bir kedi miyavlaması duydum burası da soğuk ve karlı halaa... Aşağı indim hemen pisi pisi diyorum ya kaçması ya da bana doğru gelmesi lazım yemekte almıştım yanıma ama seste alamadım tam çıkıcam bir daha miyavlamaya başladı. hemen sesinden buldum onu bembeyaz, duvar gibi sağır ankara kedisi yavrum ben ona dokunana kadar anlamadı yanına geldiğimi. Sonra aldım hooop eve.. Bu neden beni duygulandırdı çünkü tam 4 sene önce yine bir ankara kedisini aynen anlattığım şekilde bulmuştum sokakta, ondan yavrularımız oldu mutlu mutlu yaşadık gittik sonra talihsiz bir şekilde kaybettik onu. Aynı boyda aynı özellikteki kediyi tekrar aynı senaryoyla bulunca çok anlamlı oldu benim için:):) Şimdi evimizde, ne olacak ne yapıcaz bilmiyorum bebekle...
hosgeldın cnm
15+0 ama kılo almıslıgım yok aksıne kılo verdm dr.artık yavas yavs almaya başlarsn dedıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?