2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin aramıza. Ben 14+ 4 um. Hiç kilo almadın 3 kilo verdim hatta.

ahhh hosbuldik o nasil oluyorki yemekmi yemiosunnuz as mi yiyosunuz yoksa normalde kac kilosunuz

cnm bulntılrm coktu benm yıyemedm ben 12hftdn snra dr ılac verdı onu aldıktn snra bulntlrm kesıldı yemeye basldm.49 -50 arasydm hamıle kldgmda snra 5 kılo verdm 3 ay donemnde zor gectı bnm ama sukur ıyym artık.bebegm gelısmck dıe korkydm ama bgn grdum kılosu gayat ıyydı bebsn

bende 2.5 kilo aldım doktor yavaş ol dedi. hatta bugun de uyardı kilo alma diye haftada en az 3 gün yürü dedi :)

Yürüyüş yetmiyo bana yaa. Her gün 1 saat yürüyorum ben. Bide işe gidiyorum. Orada da sürekli ayaktayım ama kilolar olduğu gibi duruyo. Bende belirgin bi göbek oluştu. Bugün öğrenciler hocam kızmı erkekmi diye sordular...

bende göbek yok daha öyle belirgin hatta doktor da göbek cıkmamıs daha dedi :) ama benim kilo aşagıya vuruyo :))

bende de göbiş çıktı, bebiş olduğu belli
özellikle son 2 haftadır iyice büyüdü eşekk
benim çalıştığım okuldada çatlak bi erkek hoca var hocam hamile misiniz hayrlısı olsun dedi yerin dibine girdm vallla

Son düzenleme:
bu konu da benim hiç içine giremediğim bir konudur KAYINVALİDE o yüzden şaşkınlıkla okuyorum sizi

nasi oloor o? :)

tebrikler :)

oy oy oyyy... yazık sana ya

güzel haberlerle alırsın inşlh filiz..içini ferah tut

olsa da yisek. ne çok severim ben de
topigi yenni gördüm merhabalar bende nasipse eylülde anne olucam suan 12 haftam bitip 13 e giricem
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu arada sizler ne kadarliksiniz veeee kac kilo aldiniz

hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin

geriden başlayınca okumaya baaya bi arkadan takip oldu muhabbeti

benim de veliler soruyor, bebiş nasıl die.. terslemek de istemiyorum, iyi iyi die geçiştiriyorum

kızlar sizde göbeğinizin altında pıtır pıtır bişey hissediy musunuz,böle seyirme gibi
kısa süreli bişey oluo
kaşındırıyo karnımı sonra duruyoo
Bebiş mi acabaaaa
yoksa erken mi bebiş için
hani hissetmezmişiz yaaa ilk aylarda bebiş hareketlerniiii ilk bebişse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…