kızlar sizde göbeğinizin altında pıtır pıtır bişey hissediy musunuz,böle seyirme gibi
kısa süreli bişey oluo
kaşındırıyo karnımı sonra duruyoo
Bebiş mi acabaaaa
yoksa erken mi bebiş için
hani hissetmezmişiz yaaa ilk aylarda bebiş hareketlerniiii ilk bebişse
ben 90 la dogursam sükretcemmm
Ay canım ya bu hoca dediğim çatlak adam dı yaaa
kızardım gittim karşısındaaa
kızlar sizde göbeğinizin altında pıtır pıtır bişey hissediy musunuz,böle seyirme gibi
kısa süreli bişey oluo
kaşındırıyo karnımı sonra duruyoo
Bebiş mi acabaaaa
yoksa erken mi bebiş için
hani hissetmezmişiz yaaa ilk aylarda bebiş hareketlerniiii ilk bebişse
:) patavatsız insan çok.
aylardır dünyanın ilacını alıyorum, karaciğer ne durumda acep? :)
bende oluyor ama birkaç gündür birşey hissetmiyorumsenin hissetme ihtimalin var canım
bende 75 le tamamlasam şükredicem ama gidişat öle durmuyoo
80 lilere çıkçak gibiymm
zaten şimdi 64 oldum ben kilolu hamile kaldım sayılırr
ilacları atmanın en iyi yolu su zaten su dönemde bolca iciyoruz insallah böbrekler ve karaciger etkilenmez
mide bulantılarım geçince rahat rahat su içmeye başladım. bu sefer de çiş sorunu çıktı, o kadar sık gidiyorum ki yoruluyorum:))
canım ilk bebişim olucak yaaaa ondan acaba die şüphe ediyrmm
bugün eşimden önce çıkmıştım evden o uyuyrduu
eşim eve geldiğinde onun sesinden sonra pıtır pıtır fare gibi bi şeyler oldu sağ tarafımdaaaa
bu arada erkek bebişler erken hissedilirmiş oğlum mu olcak acabaaaaaaaa
tabi o pıtırlar bebişseee
sayılmaz bi keremmm sen zaten normal kiloda kalmıssın. gecen sene 14 kilo verip 61 e düşmüştüm. o kiloyla hamile kalırım insallah diye dua ediyordum 1 sene bebgi beklerken aldım basımı gittim :)))[/QUOTE
vOWWWWWWWWWWWWWWW NASIL VERDİN 14 KİLOYU SENNNNN
süperrr yaaaaa
neyse doğumdan sonra zayıflama topiğinde buluşuruz sende güzel tüyolar vardırrrr
bende geçen martta 56 ya düştüm hamile kaldımmm, ardından ben kendimi 3 ay hamile zannettim paso tedim içtimm...
Sonra bebişimi kaybettimmm bu sefer bunalımdan yedim içtimmm
ve 61 le hamile kaldım maleseffff
olma ihtimali var ama 18 denir genelde. Ama ne olacak Sen onun bebek olduğunu düşün ve muulu ol kime ne. :)
mide bulantılarım geçince rahat rahat su içmeye başladım. bu sefer de çiş sorunu çıktı, o kadar sık gidiyorum ki yoruluyorum:))
olma ihtimali var ama 18 denir genelde. Ama ne olacak Sen onun bebek olduğunu düşün ve muulu ol kime ne. :)
ben bazen 4 litreye kadar cıkıyorum ama genelde 3-3.5 arası içiyorum doktor kesenin suyu gayet güzel bebegin alanı iyi dedi :) aman ihmal etmeyelim suyu. çişe gelince hiç sorma bıktım artık wcden .çok su çatlak olusumunu da engelliyormus öyle diyorlar
evet aynı sorun bende de var gece deliksiz uykuya hasret kadlım en az 2 kere kalkıyorum
sayılmaz bi keremmm sen zaten normal kiloda kalmıssın. gecen sene 14 kilo verip 61 e düşmüştüm. o kiloyla hamile kalırım insallah diye dua ediyordum 1 sene bebgi beklerken aldım basımı gittim :)))[/QUOTE
vOWWWWWWWWWWWWWWW NASIL VERDİN 14 KİLOYU SENNNNN
süperrr yaaaaa
neyse doğumdan sonra zayıflama topiğinde buluşuruz sende güzel tüyolar vardırrrr
bende geçen martta 56 ya düştüm hamile kaldımmm, ardından ben kendimi 3 ay hamile zannettim paso tedim içtimm...
Sonra bebişimi kaybettimmm bu sefer bunalımdan yedim içtimmm
ve 61 le hamile kaldım maleseffff
benim yontemim iyi degildi cnm ya ben biber hapı kullandım o zaman ama acayip etki etmişti hakkaten şaşıp kalmıştım sonrasında tabi hızlıca aldım hepsini. yürüyüş masaj yagları falan ne varsa kullanmıstım
4 lt mi ne güzel ya. :) ben o kadar içemiyorum daha, bulantılardan kalan mirasla, korka korka yudum yudum içiyorum:)
deliksiz uyku mu? o da ne ki? :)
kızlar ben yatıyrmmm,uykum geldi yarın bide nöbetçiymm
herkese iyi geceler tatlı rüyalarr
ve deliksiz uykular diliyrmmm
kızlar ben yatıyrmmm,uykum geldi yarın bide nöbetçiymm
herkese iyi geceler tatlı rüyalarr
ve deliksiz uykular diliyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?