2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

segrimeler karnın yavas yavas gerginleşmesinden diyorlar cnm ama tecrübelilere sormak lazım. sanırım daha erken

bende oluyor ama birkaç gündür birşey hissetmiyorum senin hissetme ihtimalin var canım

bende oluyor ama birkaç gündür birşey hissetmiyorum senin hissetme ihtimalin var canım

canım ilk bebişim olucak yaaaa ondan acaba die şüphe ediyrmm
bugün eşimden önce çıkmıştım evden o uyuyrduu
eşim eve geldiğinde onun sesinden sonra pıtır pıtır fare gibi bi şeyler oldu sağ tarafımdaaaa

bu arada erkek bebişler erken hissedilirmiş oğlum mu olcak acabaaaaaaaa
tabi o pıtırlar bebişseee

bende 75 le tamamlasam şükredicem ama gidişat öle durmuyoo
80 lilere çıkçak gibiymm
zaten şimdi 64 oldum ben kilolu hamile kaldım sayılırr

sayılmaz bi keremmm sen zaten normal kiloda kalmıssın. gecen sene 14 kilo verip 61 e düşmüştüm. o kiloyla hamile kalırım insallah diye dua ediyordum 1 sene bebgi beklerken aldım basımı gittim :)))

mide bulantılarım geçince rahat rahat su içmeye başladım. bu sefer de çiş sorunu çıktı, o kadar sık gidiyorum ki yoruluyorum:))

ben bazen 4 litreye kadar cıkıyorum ama genelde 3-3.5 arası içiyorum doktor kesenin suyu gayet güzel bebegin alanı iyi dedi :) aman ihmal etmeyelim suyu. çişe gelince hiç sorma bıktım artık wcden .çok su çatlak olusumunu da engelliyormus öyle diyorlar

olma ihtimali var ama 18 denir genelde. Ama ne olacak Sen onun bebek olduğunu düşün ve muulu ol kime ne. :)

Son düzenleme:
mide bulantılarım geçince rahat rahat su içmeye başladım. bu sefer de çiş sorunu çıktı, o kadar sık gidiyorum ki yoruluyorum:))

ay bende tuvaletten çıkamıyrm yaaaaaaa

olma ihtimali var ama 18 denir genelde. Ama ne olacak Sen onun bebek olduğunu düşün ve muulu ol kime ne. :)

aynen bende öyle yapıyrmmmm

4 lt mi ne güzel ya. :) ben o kadar içemiyorum daha, bulantılardan kalan mirasla, korka korka yudum yudum içiyorum:)
evet aynı sorun bende de var gece deliksiz uykuya hasret kadlım en az 2 kere kalkıyorum

deliksiz uyku mu? o da ne ki? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…