bebişeEki Görüntüle 368360
kızlar şimdilik haftaya kontrolumdeki sonuca göre paşamda bu 12+6 ken ıkılı testte çekildi
golden cinsi köpekler çok tatlı oluyo..biz balık besliyoruz 25 tane bebek oldu onları büyütüyoruz :) bebek dogsun ele avuca gelsin köpek alacağız dilse çok istiyor. Golden istiyorum ben bakalım.
çok teebrik ederim arkadaşım..hayırlı olsun..bebeklerimiz bize uğur getiriyolar ....kızlar az önce güzel ve garip bir haber aldım. Bir tasarım yarışmasında dereceye girmiştim. Pazartesi ödül törenine çağırıyorlar, ama yine istanbula, korktum artık. Gitmeyi hem istiyorum, hem istemiyorum. Şimdi kokteyl falan ayakta durma işleri. gerçi otobüsler yormuyor geçen hafta ben pazarlarda çok dolaşmıştım ondan olmuştur herhalde.
benimde bugün canım hamburger istedi ve yediiimm...normalde pek yemem ama nedense hamileliğimden beri çok canım istiyor..epeyde yedim 4-5 defaben de canım istemiyor sanmıştım ama koca menüyü 3 dk da bitirdim...
maşallah bebeğineMRB KIZLAR BEN GELDIM
BGUN BEBSIMI GRDUM:)))BEN ENSONKI GBI KUCUK BISI BEKLIYDM MAŞŞL BEBSIM TOPAÇ GBI OLMUS PARMGINI ALMIS AGZINA EKRANA DGRU BAKIODU BENI ALDI KAHKAHA AYY DEDIM BU UZAYLIYA BENZIO:))) BEBSM 102 GR.BOYUDA 9 CM OLMUS CINSIYETE GELINCE DR.ERKEN DHA DEDI ZATEN POZISYNDA UYGN DEGLDI BEN ISRR EDINCE KIZA BENZIO AMA ERKN DHA 1 AY SNRA BELLI OLUR DEDI:)))
gözünayydın öğrenmişsin cinsiyetiniherkese merhaba..
Ani bir kararla doktoruma gittim bugün ve gösterdi çok şükür..Kızmış :))
haftaya 3lü test için çağırdı erken değil mi ya
kızlar sizde göbeğinizin altında pıtır pıtır bişey hissediy musunuz,böle seyirme gibi
kısa süreli bişey oluo
kaşındırıyo karnımı sonra duruyoo
Bebiş mi acabaaaa
yoksa erken mi bebiş için
hani hissetmezmişiz yaaa ilk aylarda bebiş hareketlerniiii ilk bebişse
o pıt pıtlar bende de oluyo ama bebekmi bilmiyorum...ama 2 gündür pek olmuyo merak ediyorum bebişi o yüzden...bende oluyor ama birkaç gündür birşey hissetmiyorumsenin hissetme ihtimalin var canım
ben bazen 4 litreye kadar cıkıyorum ama genelde 3-3.5 arası içiyorum doktor kesenin suyu gayet güzel bebegin alanı iyi dedi :) aman ihmal etmeyelim suyu. çişe gelince hiç sorma bıktım artık wcden .çok su çatlak olusumunu da engelliyormus öyle diyorlar
o pıt pıtlar bende de oluyo ama bebekmi bilmiyorum...ama 2 gündür pek olmuyo merak ediyorum bebişi o yüzden...
ne güzel suyu içebiliyosun..ben henüz daha o kadar içemiyorum yudum yudum içince midem bi tuhaf oluyo
bir kutu gravyer peyniri ile 4 parça çiçek ekmek yedim. Yuh bana
bir kutu gravyer peyniri ile 4 parça çiçek ekmek yedim. Yuh bana
Maşallah Canim afiyet olsun aynen bende peynire fena düştüm sabah öğle aksam surekli peynir yiyorum :)
iyi geceler güzel anneler..
sizi takip ediyorum ama yazmıyorum.
hamile olduğumu da söylemedim kimselere, düşüklerden dolayı karnım çıkana kadar söylemicem anne grubuna yazmıcam dedim kendime.
ama şimdi peynir muhabbetini görünce dayanamadım, 2 haftadır peynir ekmekle yaşıyorum, diğer yiyecekler gereksiz geliyo
çizelgem de yok, hemen söliyim, 13+2 deyim
afiyet olsun size ....ben ilk zamanlar çok yiyodum ama şimdi tiksindim..görmeye bile tahammülüm yokafiyet olsun cnm bende peynire cok düstüm acayip tüketiyorum
iyi geceler güzel anneler..
sizi takip ediyorum ama yazmıyorum.
hamile olduğumu da söylemedim kimselere, düşüklerden dolayı karnım çıkana kadar söylemicem anne grubuna yazmıcam dedim kendime.
ama şimdi peynir muhabbetini görünce dayanamadım, 2 haftadır peynir ekmekle yaşıyorum, diğer yiyecekler gereksiz geliyo
çizelgem de yok, hemen söliyim, 13+2 deyim
Günaydııın herkese
geriye dönük bazı sayfalara goz attım,resimler yuklenmis,bakabildiklerime baktım, geri kalırmıyımmadem herkes birbirini görüyor bende ufak bir albüm yapıyım dedim, bir kac foto ekledim. Dün okumustum foto olayını ama tansiyonum o kadar düstü ki dün, hic ilgilenemedim daha sonra. 8/4 tü bi ara, dünyam karardı sanki, doktora gittik falan, neyse iyiyim simdi.
Ya bu arada arkadas olarak ekledim bir kac kisiyi, gördükce bakıyorum da forumun en yaslısı benim galiba, baska 35 yok heralde..Anchusa 34 diye biliyorum bir tek..Hepiniz tahmin ettigim gibisiniz, herkes cok tatlı cıkmıs, sizleri görmek güzeldi.
Arkadaslar bir de bisey sorucam,bugünlere kadar yemek konusunda bu kadar istahsız degildim, son haftalarda o kadar istahsızım ki resmen mideme biseyler gitsin de bayılmıyım diye yemek yiyorum.Aksam sadece salata yiyebildim, salata benim ana besin kaynagımdır, yemek olmasın salata olsun derdim onu bile zorla yiyebiliyorum bir kac gündür. Ha bu arada mide bulantım yok, yani burdaki arkadasların anlattıgı gibi oyle cok aktif deli gibi bulantı olmuyor,koku hassasiyetim hat safhada o kadar ama cok istahsızım, 14 hafta da istahım neden kapanır acaba diye canım sıkıldı biraz, herkesinki düzelirken..
Günaydııın herkese
geriye dönük bazı sayfalara goz attım,resimler yuklenmis,bakabildiklerime baktım, geri kalırmıyımmadem herkes birbirini görüyor bende ufak bir albüm yapıyım dedim, bir kac foto ekledim. Dün okumustum foto olayını ama tansiyonum o kadar düstü ki dün, hic ilgilenemedim daha sonra. 8/4 tü bi ara, dünyam karardı sanki, doktora gittik falan, neyse iyiyim simdi.
Ya bu arada arkadas olarak ekledim bir kac kisiyi, gördükce bakıyorum da forumun en yaslısı benim galiba, baska 35 yok heralde..Anchusa 34 diye biliyorum bir tek..Hepiniz tahmin ettigim gibisiniz, herkes cok tatlı cıkmıs, sizleri görmek güzeldi.
Arkadaslar bir de bisey sorucam,bugünlere kadar yemek konusunda bu kadar istahsız degildim, son haftalarda o kadar istahsızım ki resmen mideme biseyler gitsin de bayılmıyım diye yemek yiyorum.Aksam sadece salata yiyebildim, salata benim ana besin kaynagımdır, yemek olmasın salata olsun derdim onu bile zorla yiyebiliyorum bir kac gündür. Ha bu arada mide bulantım yok, yani burdaki arkadasların anlattıgı gibi oyle cok aktif deli gibi bulantı olmuyor,koku hassasiyetim hat safhada o kadar ama cok istahsızım, 14 hafta da istahım neden kapanır acaba diye canım sıkıldı biraz, herkesinki düzelirken..
Günaydııın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?