2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 368360

kızlar şimdilik haftaya kontrolumdeki sonuca göre paşamda bu 12+6 ken ıkılı testte çekildi
bebişe 1 hftda çok çabuk büyümüş oluyolar..bende benimkini görünce şaşırdım...
biz balık besliyoruz 25 tane bebek oldu onları büyütüyoruz :) bebek dogsun ele avuca gelsin köpek alacağız dilse çok istiyor. Golden istiyorum ben bakalım.
golden cinsi köpekler çok tatlı oluyo..ilerde bahçeli biir evimiz olursa bende çok istiyorum...
çok teebrik ederim arkadaşım..hayırlı olsun..bebeklerimiz bize uğur getiriyolar ....

ben de canım istemiyor sanmıştım ama koca menüyü 3 dk da bitirdim...
benimde bugün canım hamburger istedi ve yediiimm...normalde pek yemem ama nedense hamileliğimden beri çok canım istiyor..epeyde yedim 4-5 defa
maşallah bebeğine
herkese merhaba..
Ani bir kararla doktoruma gittim bugün ve gösterdi çok şükür..Kızmış :))

haftaya 3lü test için çağırdı erken değil mi ya
gözünayydın öğrenmişsin cinsiyetinidoktor en son banada kız dedi...

bende oluyor ama birkaç gündür birşey hissetmiyorum senin hissetme ihtimalin var canım
o pıt pıtlar bende de oluyo ama bebekmi bilmiyorum...ama 2 gündür pek olmuyo merak ediyorum bebişi o yüzden...

ne güzel suyu içebiliyosun..ben henüz daha o kadar içemiyorum yudum yudum içince midem bi tuhaf oluyo

o pıt pıtlar bende de oluyo ama bebekmi bilmiyorum...ama 2 gündür pek olmuyo merak ediyorum bebişi o yüzden...

ne güzel suyu içebiliyosun..ben henüz daha o kadar içemiyorum yudum yudum içince midem bi tuhaf oluyo

ben basından beri suyu hiç eksik etmedim ama bende bulantı hiç olmadı cnm.

efrah maşallah kızına canım pempelere bulanırsın artık
ne güzel öğrenmişsin ben de haftaya gidicem işallah gösterir.

Erzincanlı bi arkadaş var bizim okulda o getittirmiş erzincan tulumu kilosu
20TL aldım ben de çok güzel ben de ona dadandım bu ara

Gülpembe sen nerde oturuyodun canım?yabancı ülke gibi biyer..

iyi geceler güzel anneler..
sizi takip ediyorum ama yazmıyorum.
hamile olduğumu da söylemedim kimselere, düşüklerden dolayı karnım çıkana kadar söylemicem anne grubuna yazmıcam dedim kendime.

ama şimdi peynir muhabbetini görünce dayanamadım, 2 haftadır peynir ekmekle yaşıyorum, diğer yiyecekler gereksiz geliyo

çizelgem de yok, hemen söliyim, 13+2 deyim

demekki sorun yokmus bende de. bugun yine aldık 2 cesit peynir bayıla bayıla yiyorum :))) normal bir durumsa sorun yok kızlar

bu arada karnınız belli oluyo mu?
58-59 la başladım şimdi 62 kiloyum, pantolonların düğmesini kapatmıyorum, ordan göbek pırtlıyo
ben hamileliğimi saklamak istedikçe okulda fln hocalar sormaya başladı bebek mi diye.

afiyet olsun cnm bende peynire cok düstüm acayip tüketiyorum
afiyet olsun size ....ben ilk zamanlar çok yiyodum ama şimdi tiksindim..görmeye bile tahammülüm yok

canım hoşgeldin sende aramıza...Allah tamamına erdirsin....

Günaydııın herkese
geriye dönük bazı sayfalara goz attım,resimler yuklenmis,bakabildiklerime baktım, geri kalırmıyım madem herkes birbirini görüyor bende ufak bir albüm yapıyım dedim, bir kac foto ekledim. Dün okumustum foto olayını ama tansiyonum o kadar düstü ki dün, hic ilgilenemedim daha sonra. 8/4 tü bi ara, dünyam karardı sanki, doktora gittik falan, neyse iyiyim simdi.
Ya bu arada arkadas olarak ekledim bir kac kisiyi, gördükce bakıyorum da forumun en yaslısı benim galiba, baska 35 yok heralde ..Anchusa 34 diye biliyorum bir tek..Hepiniz tahmin ettigim gibisiniz, herkes cok tatlı cıkmıs, sizleri görmek güzeldi.
Arkadaslar bir de bisey sorucam,bugünlere kadar yemek konusunda bu kadar istahsız degildim, son haftalarda o kadar istahsızım ki resmen mideme biseyler gitsin de bayılmıyım diye yemek yiyorum.Aksam sadece salata yiyebildim, salata benim ana besin kaynagımdır, yemek olmasın salata olsun derdim onu bile zorla yiyebiliyorum bir kac gündür. Ha bu arada mide bulantım yok, yani burdaki arkadasların anlattıgı gibi oyle cok aktif deli gibi bulantı olmuyor,koku hassasiyetim hat safhada o kadar ama cok istahsızım, 14 hafta da istahım neden kapanır acaba diye canım sıkıldı biraz, herkesinki düzelirken..

i
Merhabalar
bende 35 yaşındayim.yalniz degilsin yani.aslinda forumu cok iyi takip etmeme ragmen tlfdan yazdigim icin az msg yaziyorum. Bende foto gormek istiyorum. Merak ediyorum sizleri cok ;-) kokulara bende hassasim ama bulantim yok cok sukur

Kızlar ben de ekledim bikaç foto.Ama yalnızca arkadaslara görünür yaptım.Bakmak isteyenler arkadas ekleyebilirler.

Canım senin fotolara da bakım.Çok tatlısın.35im demişsin ama inan cok kücük duruyorsun.25 ancaa..Masallah..Bitaraflarını kaşı

Gunaydin herkese , o iştahsızlık bende de oluyor zaman zaman hic bisey yiyesim gelmiyor bazen unutuyorum bile yemek yemeyi doktor ile de konuşmuştum merak etme ılerde bolca açılır demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…