i
Merhabalar
bende 35 yaşındayim.yalniz degilsin yani.aslinda forumu cok iyi takip etmeme ragmen tlfdan yazdigim icin az msg yaziyorum. Bende foto gormek istiyorum. Merak ediyorum sizleri cok ;-) kokulara bende hassasim ama bulantim yok cok sukur
Kızlar ben de ekledim bikaç foto.Ama yalnızca arkadaslara görünür yaptım.Bakmak isteyenler arkadas ekleyebilirler.
Canım senin fotolara da bakım.Çok tatlısın.35im demişsin ama inan cok kücük duruyorsun.25 ancaa..Masallah..Bitaraflarını kaşı
gercekten rahatladım tesekkür ederim, saat 6 dan ber iayaktayım daha en ufak bisey yeme istegim yok henüz. İstah acılınca da niye acıldı diye yakınırız kesinGunaydin herkese , o iştahsızlık bende de oluyor zaman zaman hic bisey yiyesim gelmiyor bazen unutuyorum bile yemek yemeyi doktor ile de konuşmuştum merak etme ılerde bolca açılır demişti :)
Kızlar ben de ekledim bikaç foto.Ama yalnızca arkadaslara görünür yaptım.Bakmak isteyenler arkadas ekleyebilirler.
Canım senin fotolara da bakım.Çok tatlısın.35im demişsin ama inan cok kücük duruyorsun.25 ancaa..Masallah..Bitaraflarını kaşı
kızlar sizde göbeğinizin altında pıtır pıtır bişey hissediy musunuz,böle seyirme gibi
kısa süreli bişey oluo
kaşındırıyo karnımı sonra duruyoo
Bebiş mi acabaaaa
yoksa erken mi bebiş için
hani hissetmezmişiz yaaa ilk aylarda bebiş hareketlerniiii ilk bebişse
günaydııın güzel anneler,hayırlı cumalar olsun inşallah
kızlar sizde göbeğinizin altında pıtır pıtır bişey hissediy musunuz,böle seyirme gibi
kısa süreli bişey oluo
kaşındırıyo karnımı sonra duruyoo
Bebiş mi acabaaaa
yoksa erken mi bebiş için
hani hissetmezmişiz yaaa ilk aylarda bebiş hareketlerniiii ilk bebişse
ne güzel işin eminönüne yakın galiba. ben de çok severim öyle kalabalıp yaşam enerjisi yüksek yerleri. gerçi oranın ticari enerjisi yüksek ama:):)
Bende tefalin son çıkan yoğurtçumu var. Çok memnunum....
MRB KIZLAR BEN GELDIM
BGUN BEBSIMI GRDUM:)))BEN ENSONKI GBI KUCUK BISI BEKLIYDM MAŞŞL BEBSIM TOPAÇ GBI OLMUS PARMGINI ALMIS AGZINA EKRANA DGRU BAKIODU BENI ALDI KAHKAHA AYY DEDIM BU UZAYLIYA BENZIO:))) BEBSM 102 GR.BOYUDA 9 CM OLMUS CINSIYETE GELINCE DR.ERKEN DHA DEDI ZATEN POZISYNDA UYGN DEGLDI BEN ISRR EDINCE KIZA BENZIO AMA ERKN DHA 1 AY SNRA BELLI OLUR DEDI:)))
bende şimdilik marketten yiyorum ama yapmak itiyorum makina alınca,süt konusundada kararsızım,hem nerden bulucam o sütü diyorum kaynat felan uzun iş ne bilim ya.yoğurt konusunda, ben market yoğurdu yiyorum:) ama bebek için kendim yapmayı düşünüyorum. yalnız mandıradan diye satılan sütler ne kadar sterildir ki? kaynatsak besi değeri azalır. en iyisi günlük pastorize sütten yapmak sanırım.
kızlar selam geldim ben malesef ögrenemedim :) yine iki kere girdik doktorun yanına açmadı açmadııı :) doktor haftaya yine gel hem görüsmüş oluruz dedi ama yok o inatsa ben daha inadım gelmeyecegim dedim :) 10 gün sonra 3lü testten sonra tekrar bakarız napalımm
cevap yazabilecek kimse yok mu?
herkes özel yaptı canım arkadaşlık teklifi gönder öyle bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?