2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yasasıınn aslında bende cok aktif yazmıyorum ama cok aktıf takip ediyorum. Genelde benim okudugum saatlerde herkes yatmıs oluyor cünkü. Seni de hemen ekliyorum simdi,foto eklersen bakarız hem.

Lynne merhaba, bir kac saat önceydi galiba baktım senin foton varmı acaba diye hemen bakıyorum tekrar.Cok tesekkür ederim,cok incesin.

Gunaydin herkese , o iştahsızlık bende de oluyor zaman zaman hic bisey yiyesim gelmiyor bazen unutuyorum bile yemek yemeyi doktor ile de konuşmuştum merak etme ılerde bolca açılır demişti :)
gercekten rahatladım tesekkür ederim, saat 6 dan ber iayaktayım daha en ufak bisey yeme istegim yok henüz. İstah acılınca da niye acıldı diye yakınırız kesin

Lynne gördüm canım fotolarını, masallah sende cok tatlısın cok güzel cıkmıssın,bir fotoda İzmir manzarası gördüm sanki İzmirlimisin yoksa? İzmir'e aşıgım ben,cok severim hem sehri hemde İzmiirlileri..

gercekten rahatladım tesekkür ederim, saat 6 dan ber iayaktayım daha en ufak bisey yeme istegim yok henüz. İstah acılınca da niye acıldı diye yakınırız kesin [/QUOTE]

Kesin öle olur Valla bende dediğin gibi 7 den beri ayaktayim daha simdi bir iki lokma bisey hazırladım kendime mecburen :)

Ya ben bi de cok ayıp bisey yaptım, mart annelerinin forumuna baktım sabırsızlanıp merak ettim dogum cok yaklastıgında neler konusuluyor diye.Amaaann suyu gelen mi dersiniz, doguma gidip hastanede beklerken yazan mı...ay ben bile burdan heycanlanıyorum,kendimi o durumda düsünemiyorum bile.Cok heyecanlı.

Ben de hissettim onu ama artık pek hissetmiyorum. Ya bebiş ya rahim büyümesinden. Bilmiyorum artık :)

günaydııın güzel anneler,hayırlı cumalar olsun inşallah

Günaydın, tesekkürler sanada güzel cumalarç

Ben hareketleri hissetmek ixin erken dediklerinden dolayı harekete pek odaklanmıyorum, bisey hisssettigimde de "gazdır gazdır daha erken" diyorum kendi kendime :)
Ama kasınma bende de basladı. ara ara oluyor.

Günaydın şekerler. Hayırlı Cumalar olsun...

Dün doktora randevum 3 teydi saat 1buçukta aradılr ki doktor doğuma gidiyor ancak salı gününe randevu verebiliriz dedim hastayım yk dediler bende başka doktora gittim tam göremediyse de kıza benziyor dedi ayşe reyyanım olacak sanırsam :))

Bu arada baya bir kaynamış muhabbet dü ben 1319da bıraktım 50 sayfa artmış bi geçmişe bakınıyım sonra dönerim size :) Bu arada dün resimlerimi koymuştum eşim istemedi güzellikle kaldır dedi bende kaldırdım sadece profile bi tane koyarım artıkın

ahh cok tesekkür ederim hepinize hayirlisi bakalim hepimiz ins.sag salim cocuklarimizi aliriz kucagimiza nedense hergün bebegimi kucakliyorum seviyorum hep olmus görüyorum

ne güzel işin eminönüne yakın galiba. ben de çok severim öyle kalabalıp yaşam enerjisi yüksek yerleri. gerçi oranın ticari enerjisi yüksek ama:):)

evet canm eminönünde çalışıyorum,kalabalık enerjisi yüksektir kesinlikle 8 yıldır aynı yerdeyim ve çok alıştım bu kalabalığa,herşey elimizin altında olması süper oluyo:)

Bende tefalin son çıkan yoğurtçumu var. Çok memnunum....

bende kararsız kalıdm tefal ve arzum arasında ama fiyat olarak arasında 4 misli fark var,arzumdan memnun olan çok kişi var ararştırdım onu düşündüm ama hala almadım bakalım birini alıcam inş.

aaa inanmıyorum ya,bende haftaya gidiyim 15 i geçicez görürüz diyodum,uyuz oldum şimdi göstermeme gibi bişey yapmaz inş. bence sende git haftaya canım.

bende şimdilik marketten yiyorum ama yapmak itiyorum makina alınca,süt konusundada kararsızım,hem nerden bulucam o sütü diyorum kaynat felan uzun iş ne bilim ya.

sende öğrenemedin he( tüh ya nazlı bebek göstermemiş kendini:)

kızlar slm.dün annemgildeydim.annem bakıyım göbeğine dedi.açtım göbeğimi bi baktık göbeğimin sol tarafı çıkıntılı.annem dedi ''işte burda''ve bebişle konuşmaya başladı ''anneannem neyapıyosun fiilan diye annem konuşurken bebiş sağ tarafa geçti.kızlar çok güzel bir duygu.artık nerde olduğu farkediliyor.

slm kızlar maşallah nerdeyse herks bebeğinnin cinsiyetini az da olsa öğrenmiş bende bugün ikili test sonucu için gitcem en son on gün önce gördük ama bebişimi özledim yinede bu arada kızlar bi liste yapsak cinsiyetleri yazsak daha iyi olmaz mı kimin neyi olcak sormadan görürüz

günaydın kızlar ya sabah uyandım (akşam oturma odasında uyumusum) sabah bir baktım karnımin sol tarafı sert bebek başını dayanır o kadar güzel çıkıntı olmuş ki bayıldım koşa koşa odaya gittim yattım yatağa eşime bak bak kaçırma dedim neyse baktı ve dilse de de aynı şeyi yaptın hep dedi ve uyuyorum dedi. Iyi tamam sadece bebeğiniz için heyecanlanmistim dedim ve döndüm. Kırdı hevesini ya o da dokunsun muulu olsun istemiştim ama azar yedim sabah sabah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 11 hafta 5 günlük hamileyim muhtemel doğumum 8 ekim hepimizin bebeğini allah sağlıklı kavuştursun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…