günaydın kızlar herkes foto yüklemiş bende merak ettim sizleri ama göremiyorum nasıl görebilirim
günaydın kızlar ya sabah uyandım (akşam oturma odasında uyumusum) sabah bir baktım karnımin sol tarafı sert bebek başını dayanır o kadar güzel çıkıntı olmuş ki bayıldım koşa koşa odaya gittim yattım yatağa eşime bak bak kaçırma dedim neyse baktı ve dilse de de aynı şeyi yaptın hep dedi ve uyuyorum dedi. Iyi tamam sadece bebeğiniz için heyecanlanmistim dedim ve döndüm. Kırdı hevesini ya o da dokunsun muulu olsun istemiştim ama azar yedim sabah sabah
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 11 hafta 5 günlük hamileyim muhtemel doğumum 8 ekim hepimizin bebeğini allah sağlıklı kavuştursun inş..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 11 hafta 5 günlük hamileyim muhtemel doğumum 8 ekim hepimizin bebeğini allah sağlıklı kavuştursun inş..
günaydın kızlar ya sabah uyandım (akşam oturma odasında uyumusum) sabah bir baktım karnımin sol tarafı sert bebek başını dayanır o kadar güzel çıkıntı olmuş ki bayıldım koşa koşa odaya gittim yattım yatağa eşime bak bak kaçırma dedim neyse baktı ve dilse de de aynı şeyi yaptın hep dedi ve uyuyorum dedi. Iyi tamam sadece bebeğiniz için heyecanlanmistim dedim ve döndüm. Kırdı hevesini ya o da dokunsun muulu olsun istemiştim ama azar yedim sabah sabah
kızlar slm.dün annemgildeydim.annem bakıyım göbeğine dedi.açtım göbeğimi bi baktık göbeğimin sol tarafı çıkıntılı.annem dedi ''işte burda''ve bebişle konuşmaya başladı ''anneannem neyapıyosun fiilan diye annem konuşurken bebiş sağ tarafa geçti.kızlar çok güzel bir duygu.artık nerde olduğu farkediliyor.
dıls canım fotolarını gördüm allah bağışlasın maşaallah çok şeker bi kızın var e tabi bu arada sende çok güzelmişsin
eklemeden bakmak yok... Sizlerden de bekliyoruz...
kız ben teknoloji özürlüyüm bakayım bi ekleyebilirsem bende bugün eklerim şimdi ben seni arkadaş olarak ekleyeyim seninkileride göreyim olur mu canım:)
tamam benimkileri de gör, beğenirsen eklersin
aryam teşekkür ederim tatlım. Ve diğer tüm arkadaşlar ya benim gibi düşünmediğini anlıyorum zaten ama öyle de bağırması gerekmezdi birde dilse de de böyle yapmışım Aman onu düşünen de kabahat. Bu kadar da soğuk duygusuz olunmaz ki. Daha uyuyor kalkınca gelecek birşey olmamış gibi konuşacak sinir oldum bak
maşallah kız çok güzelmişsin
hayırlı cumalar herkese arkadaşlar ben de katılayım aranıza dedim. İnş. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız benim ilk bebeğim çok mucizevi birşey bir de hissetsem süper olacak
aryam teşekkür ederim tatlım. Ve diğer tüm arkadaşlar ya benim gibi düşünmediğini anlıyorum zaten ama öyle de bağırması gerekmezdi birde dilse de de böyle yapmışım aman onu düşünen de kabahat. Bu kadar da soğuk duygusuz olunmaz ki. Daha uyuyor kalkınca gelecek birşey olmamış gibi konuşacak sinir oldum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?