2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar herkes foto yüklemiş bende merak ettim sizleri ama göremiyorum nasıl görebilirim

Merhaba Aryam, fotografları görmek icin o kisiyle arkadas olman gerkiyor. O zaman görebiliyorsun.

Aman canım ya, bosver sıkma canını, sonucta esin de sende tecrübelisiniz, bir de bende uyandıgımda cok aksi olurum,hele oyle biraz acele uyandırılıyım bütün gün burnumdan solurum, esininde oyle ters bi anına denk gelmistir.Kendi cocugu, sevmemesi mümkün mü?

Hava hafiften günes actı,cıkıyım biraz yürüyüs yapıyım bende,bugün cok yazdım.Simdilik hoscakalın.

onu da ole kabul etcen artık napcan bosver takma kafana bız paylasırız..sana msj attım baksana bı

aman bover canını sıkma erkekler böyledir hiçbir zaman bizim yaşadığımız heyecana ortak olmazlar benim eşimde ben söylemesem bebek hiç aklına gelmez sürekli ben ona diyorum ay şöyle oldu yok böyle oldu diye hatta bazen sen abartıyorsun şımardın falan diyor

Ben kıpırtısını bile hissetmiyorum hala... Ne ilginç bir duygudur kim bilir..

Sabırlısın sen bence. ben varya yastıkla boğmaya kalkabilirdim....

dıls canım fotolarını gördüm allah bağışlasın maşaallah çok şeker bi kızın var e tabi bu arada sende çok güzelmişsin

kıyamam ben sanaa,nasılda hevesini kırmış,olur öle erkekler arada bi duygusuz napıcan boşver kuzum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 11 hafta 5 günlük hamileyim muhtemel doğumum 8 ekim hepimizin bebeğini allah sağlıklı kavuştursun inş..

hoşgeldin aramızaaa

aryam teşekkür ederim tatlım. Ve diğer tüm arkadaşlar ya benim gibi düşünmediğini anlıyorum zaten ama öyle de bağırması gerekmezdi birde dilse de de böyle yapmışım Aman onu düşünen de kabahat. Bu kadar da soğuk duygusuz olunmaz ki. Daha uyuyor kalkınca gelecek birşey olmamış gibi konuşacak sinir oldum bak

hayırlı cumalar herkese arkadaşlar ben de katılayım aranıza dedim. İnş. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız benim ilk bebeğim çok mucizevi birşey bir de hissetsem süper olacak

Haklisin Valla insan sinir olur tabi ama ne yapacaksın takmamaya çalış kendinizde Bebiside uzme

maşallah kız çok güzelmişsin

Beğendin yani teşekkür ederim, şimdi sen ekle ben de seni beğeneceğim. :):)

Hoşgeldin....Pek çoğumuzun ilk bebeği, hepimiz aynı mucizevi duyguları hissediyoruz, ikinci olanlar bile. Bu yüzden içimiz içimize sığmıyor burada birbirimizle paylaşıyoruz

günaydın kıslar bana yeni aydı gün daha kahavaltıyı ettim biraz daha uyudum nasılsınız bugun tüm dualarınız kabul olsun

senın esın calısmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…