2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Maşallah ya ne guzel bende biraz uyumak istiyorum :)) ama ne mümkün en gec 8 dedin mi ayaktayim

ben 6 da uyanıyorum bugun ne olduysa uyudum calısıyorsun sanırım artık hafta sonu keyfini cıkartırsın dicem ama uyku bize şimdiden haram

gunaydın canımmm...amınnn ınsallahhh..profılıme bakar mısın??

güzel bir izmir kızı ile ayıldım

ben 6 da uyanıyorum bugun ne olduysa uyudum calısıyorsun sanırım artık hafta sonu keyfini cıkartırsın dicem ama uyku bize şimdiden haram

güzel bir izmir kızı ile ayıldım

HAHAHAHA...ılahı cansınnn..coookkkk tsk ederımmmm

Ben şimdi tüm resimlerine baktım... Şıkır şıkır, renkli , eğlenceli, çok sevimli.. Mutluluklar..

cok tskler arkadasımm...hepberaber ıns...

kızlaaarr yeni albüm yaptım karışık,bakmak isteyen bakabilir) bu olayı sevdim valla baktığım arkdaşlar oldu herkes ne kdarda şeker güzel maşallahhhhh

kızlaaarr yeni albüm yaptım karışık,bakmak isteyen bakabilir) bu olayı sevdim valla baktığım arkdaşlar oldu herkes ne kdarda şeker güzel maşallahhhhh

Hah şimdi oldu:) karışık albümlere bayılırım :) gelinlik fotolarındaki gibi değiliz hiç birimiz, yolda görsem tanımam oradakileri:):) Bu arada çok eğlenceli ve sevimlisiniz, çok güzelsiniz Ve bahar geldiğinde düzce yaylası fotosunun replikasını yapabilirim İzin var mıdır?

ayyy evt yaa..cok sıkayet vardı topıkde allaha sukur 3 ayımızı devrıdık sıkıntılar da azaldı..sımdı ancak bırbırımıze donduk...allahım bu gunlerımızı aratmasınnn

kocaman bi amin ama 4-5-6 aylar cok iyi sonra baslıyor dogum telası agrılar

Günaydın kızlar. Bulantılar kesilince burası iyice şenlenmiş MaşaAllah

selam kızlar, ben geldim...

sayfalar birikmiş 5-6 derken pes ettim... yetişemiyorum.

eee var mı kaçırdığı mevzu? hava da güneş açtı. ne zamandır evdeyim. öğleden sonra bir çıkayım diyorum.

kocaman bi amin ama 4-5-6 aylar cok iyi sonra baslıyor dogum telası agrılar

evt ole ımıs cnm ama olsunn..en azından ıyı degerlendırmek lazım...2 haftadır dra gıtmıyorum yaa moralım ıyı sımdı 27 sınde kontrol var hem bebegımı cok ozledım gormek ıcın can atıyorum hemde korkuyorum....

emotion, hulyaslm ikinizin de albümlerine baktım. hem güzelsiniz, hem sıcaksınız maşallah... ben bu başlıkda daha vasat bile görmedim. tüm anneler çok güzelmiş maşallah.

evet canım kesinlikle gelinlikli başka normal halimiz başka,, çook teşkr ederiz yorumun için,sende çok tatlı ve güzelsin paticim, tabiki istediğin gibi izin var ne demek memnun bile olurum ben

bende haftaya salı gidicem kısmetse bende 27 subattan beri gitmiyorum neden korkuyorsun ki

emotion, hulyaslm ikinizin de albümlerine baktım. hem güzelsiniz, hem sıcaksınız maşallah... ben bu başlıkda daha vasat bile görmedim. tüm anneler çok güzelmiş maşallah.

çok teşekürler canımm saol sende öylesin çook beğendimm,gerçekten aynı senin gibi düşünüyorum kime baksam herkes çok güzelmişş,yaşasın eylül anneleriiiiiiii

nerede o güneş lütfen buraya da gönderin... Burada hala lapa lapa yağıyor. Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…