- 12 Ocak 2012
- 277
- 24
- 98
günaydın kıslar bana yeni aydı gün daha kahavaltıyı ettim biraz daha uyudumnasılsınız bugun tüm dualarınız kabul olsun
günaydın kıslar bana yeni aydı gün daha kahavaltıyı ettim biraz daha uyudumNasılsınız bugun tüm dualarınız kabul olsun
Maşallah ya ne guzel bende biraz uyumak istiyorum :)) ama ne mümkün en gec 8 dedin mi ayaktayim
gunaydın canımmm...amınnn ınsallahhh..profılıme bakar mısın??
gunaydın canımmm...amınnn ınsallahhh..profılıme bakar mısın??
ben 6 da uyanıyorumbugun ne olduysa uyudum calısıyorsun sanırım artık hafta sonu keyfini cıkartırsın dicem ama uyku bize şimdiden haram
güzel bir izmir kızı ile ayıldım
Ben şimdi tüm resimlerine baktım... Şıkır şıkır, renkli , eğlenceli, çok sevimli.. Mutluluklar..
HAHAHAHA...ılahı cansınnn..coookkkk tsk ederımmmm
cok tskler arkadasımm...hepberaber ıns...
biraz gülelim dimi neydi 2-3 haftada önceki halimiz
kızlaaarr yeni albüm yaptım karışık,bakmak isteyen bakabilir) bu olayı sevdim valla baktığım arkdaşlar oldu herkes ne kdarda şeker güzel maşallahhhhh
ayyy evt yaa..cok sıkayet vardı topıkde allaha sukur 3 ayımızı devrıdık sıkıntılar da azaldı..sımdı ancak bırbırımıze donduk...allahım bu gunlerımızı aratmasınnn
kocaman bi amin ama 4-5-6 aylar cok iyi sonra baslıyor dogum telası agrılar
Hah şimdi oldu:) karışık albümlere bayılırım :) gelinlik fotolarındaki gibi değiliz hiç birimiz, yolda görsem tanımam oradakileri:):) Bu arada çok eğlenceli ve sevimlisiniz, çok güzelsinizVe bahar geldiğinde düzce yaylası fotosunun replikasını yapabilirim İzin var mıdır?
emotion, hulyaslm ikinizin de albümlerine baktım. Hem güzelsiniz, hem sıcaksınız maşallah... Ben bu başlıkda daha vasat bile görmedim. Tüm anneler çok güzelmiş maşallah.
evt ole ımıs cnm ama olsunn..en azından ıyı degerlendırmek lazım...2 haftadır dra gıtmıyorum yaa moralım ıyı sımdı 27 sınde kontrol var hem bebegımı cok ozledım gormek ıcın can atıyorum hemde korkuyorum....
emotion, hulyaslm ikinizin de albümlerine baktım. hem güzelsiniz, hem sıcaksınız maşallah... ben bu başlıkda daha vasat bile görmedim. tüm anneler çok güzelmiş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?