2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

paticim, seni de daha şimdi gördüm. vavvvv diyorum. hem güzelsin hem de gösterişli hatunsun maşallah...

teşekkür edrim, evet bazı yerlerde amerikan futbolu oyuncularına karışacak gibi göründüğüm olur, narin çıtı pıtı değlimdir, heybetliyimdir :):):)

canım bence tatile çıkın. iyi gelir. bebek yokken başbaşa vakit geçirmek iyi olur. ama yani mesela yurtdışı tatili sırası değil. çok yorulursun. ya da tatil köyü de olsa günşelenemezsin uzun süre, e kalan sürede ne yapacaksınız?

böyle dağ evi gibi biyer yer olabilir. sapancada bir yer var tepede, çiftlik bozması. çok severim. manzara güzel, yemekler enfes el yapımı, doğa ile iç içe... bu tarz bir yer değerlendirebilirsin. yani yürüyüş yapabileceğin, sağlıklı yemekler bulabileceğin, aşırı nem olmayacak... termal otel vb. de olabilir.

BU KONUNUN KAYNAMASINA İZİN VERMEYECEĞİM

Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.

teşekkür edrim, evet bazı yerlerde amerikan futbolu oyuncularına karışacak gibi göründüğüm olur, narin çıtayyı pıtı değlimdir, heybetliyimdir :):):)

ayyy aşkolsun canım ya... estafurullah, gösterişten kastım havalı hatunsun, bakan bir döner bakar yine...

sahsen ben ızmırlı oldugum ıcın alternatıfım cok..yazın ızmır cok sıcak oluyor serın yer arıyor ınsan bunun ıcnde en guzel yer cesme oluyor bızım ıcın cok fazla gunesde kalmayı dusunmuyorum ama suyu serın havası serın bır yer olması benım tercıhım olur hemde yakın olması cok cok avantaj ben uzak yola gelemıyorum

doktorunla görüşebilirsin canım tatil dogumdan önce iyi gelcek sessiz fazla güneş olmayan doga mesela doga ile basbasa oh mis gibi bir hava

Doğru... Denizi çok özledim, eskişehir de çok uzak kalıyoruz, deniz kokusu falan çok özlüyorum. Şimdi hayallerim yıkıldı güneşlenememek falan. Aslında biliyordum da, aksi çıkar belki diye cevap arıyorum işte. Mayısta gidelim dedim, deniz kıyılarına egeye falan bunalmadan yüzeriz diye, onun çok seyahati var mayısta ayarlayamayacak. İlk defa birlikte yurtdışı tatil planı yapmıştık, onun işi vardı bende onunla gidecektim ama gitmeyeceğim, o da mayısta. En iyisi bol klimalı tatil köyü sanırım. Kapalı yüzme havuzu olan.. Off bilemedim ki.... gezinemeyeceksen sıcaktan ne yapacaksın tatil köyünde yemek yersin bol bol:26::26::26:

ayyy aşkolsun canım ya... estafurullah, gösterişten kastım havalı hatunsun, bakan bir döner bakar yine...

muhabbet almış başını gitmiş maaşallah
arkadaşlar sizinle hemen paylaşmak istedim bugun doktoragittim ikili test sonuçlarım gayet iyi bebegimi gördüm prensim geliyormuş inşallah darısı herkesin başına.

en de kesinlikle tatile gitmeyi düşünüyorum, tabi o zamanki fiziksel ve ruhsal durumum ne gösteriri bilemem de, denizi çok seviyorum ve hamilelere de yüzmenin çok iyi geldiğini biliiyorum. çok güneşte kelınmadığı sürece bir problem olmaz bence, tabi doktorumuz adanışırız o zaman gelince. kendi aracımızla çok uzağa değil ama izmir çeşme o civarlar olabilir diye düşünüyorum.

Üff bu erkekler insanı çıldırtır yani. Benimki de geçen hafta burnumdan getirdi neler neler söyedi. Bu hafta içime düşecek nerdeyse. Onlar ilgisini keyfi geldiğinde gösteriyorlar. Analarının nazlı bebekleri işte :)

sen gel benim yanıma almanya cok serin oluyor ama deniz yok eve yakın nehir var oraya atlarız bizde

paticim bende senin gibi çok istiyodum bu yıl güzel bi tatile gidelim ama çevremdeki herkes gidersende bişey anlamazsın uzun süre güneşlenmek yok hep dikkat edip kasıcaksın fealn dediler,hem doktorun o zamanki durumda belki git belkide gitme dicek şimdiden ayarlama felan dediler hep,yani bebekle gidin küçükken çok daha iyi felan diyenler oldu kafamı karıştırdılar bende vazgeçtim ama çok isitiyorummmm bende

en pis deniz en temiz havuzdan iyidir derler :))) hamilelerin havuza girmesi için çok hijyenik olması gerek, bence mavi bayraklı bir deniz bulup yüzmek lazım, çok özledim balıklarla yüzmeyi :)))

ayy kızlar erkek işte diyip geçeceksiniz:)) bakmayın siz erkeğim diye kurulduklarına bizden daha evhamlı, daha panikler.... çarpıyo babalık şimdi onları... benimki mesela işleri kötü bu 2aydır biliyorum. bana demiyor göya... ama bazen tuhaf sessiz oluyo ilgisiz kalıyo, sonra birden üstüme düşüyor... "çocuk bereketiyle gelir, bir büyük iş alırız 2-3aylık işi çıkarır, zamanında da oldu" diyorum. ben onu sakinleştiriyorum da ben ağlayınca adam panik olup kaçıyo :)) yarın çocuk ağlayınca da aynısını yapmaz inşallah:)

en pis deniz en temiz havuzdan iyidir derler :))) hamilelerin havuza girmesi için çok hijyenik olması gerek, bence mavi bayraklı bir deniz bulup yüzmek lazım, çok özledim balıklarla yüzmeyi :)))

bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…