bende haftaya salı gidicem kısmetse bende 27 subattan beri gitmiyorum neden korkuyorsun ki[/QUOTE
malum benım tıpık korkularımmm....bende en son 29 subatta gıtmıstım
paticim, seni de daha şimdi gördüm. vavvvv diyorum. hem güzelsin hem de gösterişli hatunsun maşallah...
nerede o güneş lütfen buraya da gönderin... Burada hala lapa lapa yağıyor. Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
teşekkür edrim, evet bazı yerlerde amerikan futbolu oyuncularına karışacak gibi göründüğüm olur, narin çıtayyı pıtı değlimdir, heybetliyimdir :):):)
BU KONUNUN KAYNAMASINA İZİN VERMEYECEĞİM
Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
bende haftaya salı gidicem kısmetse bende 27 subattan beri gitmiyorum neden korkuyorsun ki[/QUOTE
malum benım tıpık korkularımmm....bende en son 29 subatta gıtmıstım
korkma hepsi cok iyiler Allah hepsini koruyor
BU KONUNUN KAYNAMASINA İZİN VERMEYECEĞİM
Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
canım bence tatile çıkın. iyi gelir. bebek yokken başbaşa vakit geçirmek iyi olur. ama yani mesela yurtdışı tatili sırası değil. çok yorulursun. ya da tatil köyü de olsa günşelenemezsin uzun süre, e kalan sürede ne yapacaksınız?
böyle dağ evi gibi biyer yer olabilir. sapancada bir yer var tepede, çiftlik bozması. çok severim. manzara güzel, yemekler enfes el yapımı, doğa ile iç içe... bu tarz bir yer değerlendirebilirsin. yani yürüyüş yapabileceğin, sağlıklı yemekler bulabileceğin, aşırı nem olmayacak... termal otel vb. de olabilir.
korkma hepsi cok iyiler Allah hepsini koruyor
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy aşkolsun canım ya... estafurullah, gösterişten kastım havalı hatunsun, bakan bir döner bakar yine...
aryam teşekkür ederim tatlım. Ve diğer tüm arkadaşlar ya benim gibi düşünmediğini anlıyorum zaten ama öyle de bağırması gerekmezdi birde dilse de de böyle yapmışım Aman onu düşünen de kabahat. Bu kadar da soğuk duygusuz olunmaz ki. Daha uyuyor kalkınca gelecek birşey olmamış gibi konuşacak sinir oldum bak
muhabbet almış başını gitmiş maaşallah
arkadaşlar sizinle hemen paylaşmak istedim bugun doktoragittim ikili test sonuçlarım gayet iyi bebegimi gördüm prensim geliyormuş inşallah darısı herkesin başına.
Doğru... Denizi çok özledim, eskişehir de çok uzak kalıyoruz, deniz kokusu falan çok özlüyorum. Şimdi hayallerim yıkıldı güneşlenememek falan. Aslında biliyordum da, aksi çıkar belki diye cevap arıyorum işte. Mayısta gidelim dedim, deniz kıyılarına egeye falan bunalmadan yüzeriz diye, onun çok seyahati var mayısta ayarlayamayacak. İlk defa birlikte yurtdışı tatil planı yapmıştık, onun işi vardı bende onunla gidecektim ama gitmeyeceğim, o da mayısta. En iyisi bol klimalı tatil köyü sanırım. Kapalı yüzme havuzu olan.. Off bilemedim ki.... gezinemeyeceksen sıcaktan ne yapacaksın tatil köyünde yemek yersin bol bol:26::26::26:
nerede o güneş lütfen buraya da gönderin... Burada hala lapa lapa yağıyor. Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
Doğru... Denizi çok özledim, eskişehir de çok uzak kalıyoruz, deniz kokusu falan çok özlüyorum. Şimdi hayallerim yıkıldı güneşlenememek falan. Aslında biliyordum da, aksi çıkar belki diye cevap arıyorum işte. Mayısta gidelim dedim, deniz kıyılarına egeye falan bunalmadan yüzeriz diye, onun çok seyahati var mayısta ayarlayamayacak. İlk defa birlikte yurtdışı tatil planı yapmıştık, onun işi vardı bende onunla gidecektim ama gitmeyeceğim, o da mayısta. En iyisi bol klimalı tatil köyü sanırım. Kapalı yüzme havuzu olan.. Off bilemedim ki.... gezinemeyeceksen sıcaktan ne yapacaksın tatil köyünde yemek yersin bol bol:26::26::26:
Üff bu erkekler insanı çıldırtır yani. Benimki de geçen hafta burnumdan getirdi neler neler söyedi. Bu hafta içime düşecek nerdeyse. Onlar ilgisini keyfi geldiğinde gösteriyorlar. Analarının nazlı bebekleri işte :)
ayyy yer onu teyzesi.... maşallah kuzuma...
en pis deniz en temiz havuzdan iyidir derler :))) hamilelerin havuza girmesi için çok hijyenik olması gerek, bence mavi bayraklı bir deniz bulup yüzmek lazım, çok özledim balıklarla yüzmeyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?