Üff bu erkekler insanı çıldırtır yani. Benimki de geçen hafta burnumdan getirdi neler neler söyedi. Bu hafta içime düşecek nerdeyse. Onlar ilgisini keyfi geldiğinde gösteriyorlar. Analarının nazlı bebekleri işte :)
muhabbet almış başını gitmiş maaşallah
arkadaşlar sizinle hemen paylaşmak istedim bugun doktoragittim ikili test sonuçlarım gayet iyi bebegimi gördüm prensim geliyormuş inşallah darısı herkesin başına.
en de kesinlikle tatile gitmeyi düşünüyorum, tabi o zamanki fiziksel ve ruhsal durumum ne gösteriri bilemem de, denizi çok seviyorum ve hamilelere de yüzmenin çok iyi geldiğini biliiyorum. çok güneşte kelınmadığı sürece bir problem olmaz bence, tabi doktorumuz adanışırız o zaman gelince. kendi aracımızla çok uzağa değil ama izmir çeşme o civarlar olabilir diye düşünüyorum.
Oh oh muhabeeti takip etmek zorlaşıyor ha Allah artırsın :)
Kızlar ben resimlerimi kaldırdım eşim olmaz dedi güzellikle iyi senimi kıracam dedim kaldırdım belki bi tane profile koyarım azıcık zaman geçsinde :)
Ankarada da hava güneşli ama esiyor dışarı çıkmak istiyorum am halim hiiiçççç yokk bu arada bulantılarımda azaldı baya :) Bu seferde kasık ağrım var
bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım
kocamanprensine saglıkla büyüsün
kzılar benim kasık ağrım hergün var( 14hafta boyunca ne kustum, ne bayıldım... maşallah ama gece gündüz mütemadiyen kasıklarım ağrıdı. idrarda bakteri bulmuşlardı tek dozluk bir ilaç kullandım. ağrılarım gene geçmedi. adet öcesi sancısı gibi sürekli.... bir dahaki gidişimde başka ihtimalleri de göz önünde bulundurmasını söyleyeceğim. magnezyum eksikliği ağrı yapar ama benim Mg bakılmadı. bir de ona baktıracağım.
bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım
Tabiki havuz gerçekten hijyenikse problem olmaz önemli olan yüzmek, deniz yoksa havuz var, ben bursadayım burada deniz var ama ben girmem temiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden inş. iyi olursam izmir taraflarına gitmek istiyorum.
kzılar benim kasık ağrım hergün var( 14hafta boyunca ne kustum, ne bayıldım... maşallah ama gece gündüz mütemadiyen kasıklarım ağrıdı. idrarda bakteri bulmuşlardı tek dozluk bir ilaç kullandım. ağrılarım gene geçmedi. adet öcesi sancısı gibi sürekli.... bir dahaki gidişimde başka ihtimalleri de göz önünde bulundurmasını söyleyeceğim. magnezyum eksikliği ağrı yapar ama benim Mg bakılmadı. bir de ona baktıracağım.
Tatlım sen de mayısta geliyorsun zaten... hep birlikte gidelim bak en iyisi....
Bizim üniversitenin kampisinde havuz var, tam da üyelik zamanı ama ben işimin arasında gidemem, saçım başım, her hafta ağda yapamam, jilette istemem falan derkeeenn gitmem ben aksatırım. Doktora da soracağım ama bizim bildiğimiz şeyleri tekrarlayacak. bana şuraya git süper hep hamileler var, doğursan da olur falan diyebileceği bir yer yok ki....
Ayvalık bozcaada tarafları çok bunaltıcı olmaz... Evet evet sanırım ben oralara gitmeliyim. Dikiliye kadar yolu var.
Dimi??
Tatlım sen de mayısta geliyorsun zaten... hep birlikte gidelim bak en iyisi....
Bizim üniversitenin kampisinde havuz var, tam da üyelik zamanı ama ben işimin arasında gidemem, saçım başım, her hafta ağda yapamam, jilette istemem falan derkeeenn gitmem ben aksatırım. Doktora da soracağım ama bizim bildiğimiz şeyleri tekrarlayacak. bana şuraya git süper hep hamileler var, doğursan da olur falan diyebileceği bir yer yok ki....
Ayvalık bozcaada tarafları çok bunaltıcı olmaz... Evet evet sanırım ben oralara gitmeliyim. Dikiliye kadar yolu var.
Dimi??
ben iyiyim valla bebişimi gördüm bugun cinsiyetini göstermedi ama annesinin kuzusu saglıklıydı :) ultrason cihazı kayıt yapmıyormus ama biz eşimle yaptık kaydını. kıyamam cok tatlıydı resmen el salladı bi yerde yerim onuu
sabah kalktim eşim akvaryum temizliyor 1saat sürer dedim ben dilse ile dışarı çıkayım bebeğin beşiğine kulp alayım minik silikon kalıplardan alacağım falan dışarda fenalaştım ya beni oturttular şu verdiler ve o an tek düşündüğün dilse idi o ne olacaktı bana birşey olsa o korku ile taksiye bindiğim gibi geldim eve yatıyorum öyle
Tansiyonuna bak evde alet varsa düzenli. O önemli...
Yoksa da alsın bir tane eşin....
Çok teşekkür ederim. Valla senin için en normal fotolarımı koydum.Delilerden vazgeçtim..
Yaa ben gelinlik giymem, duvak takmam, düğün yapmam, sindirella olmak istemiyorum diye yırtındım evlenirken. Sonunda herşeyin en sadesini yaptım..İçime de çok sindi. Sadeliği çok seviyorum ben.Herşeyin en sadesi en güzeli geliyor.
MRB KIZLAR BEN GELDIM
BGUN BEBSIMI GRDUM:)))BEN ENSONKI GBI KUCUK BISI BEKLIYDM MAŞŞL BEBSIM TOPAÇ GBI OLMUS PARMGINI ALMIS AGZINA EKRANA DGRU BAKIODU BENI ALDI KAHKAHA AYY DEDIM BU UZAYLIYA BENZIO:))) BEBSM 102 GR.BOYUDA 9 CM OLMUS CINSIYETE GELINCE DR.ERKEN DHA DEDI ZATEN POZISYNDA UYGN DEGLDI BEN ISRR EDINCE KIZA BENZIO AMA ERKN DHA 1 AY SNRA BELLI OLUR DEDI:)))
Bak bu da mantıklı..Geçen yaz gökçeadaya gittik deniz harikaydı, bu yaz da bozcaadaya mı gitsek falan diye aklıma geldi ama sonra düşündüm de bir adada olacaksın nihayetinde ve riskli bir durum oluşsa adadan anında ayrılma durumu olmayabilir, orada imkanlar kısıtlı olabilir diye düşünüp vaz geçtim :)))
nerede o güneş lütfen buraya da gönderin... Burada hala lapa lapa yağıyor. Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?