2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:) ben de dün eşime şöyle bir konuşma yaptım... Bak hayatım, artık kirli çorapların, çamaşırların kirli sepetine nasıl ulaşıyor. Sabah senin o doping kaynağın sütlü karışım içeceğin nasıl hazırlanıyor, Gardrobunun içinin düzenli kalması için neler yapılması gerekiyor...... ( ve daha nicesi ) Bunların sorumluluğunu üzerine almalısın, çünkü 5 ay sonra evin bebeği artık sen olmayacaksın. ben seninle ilgilenemesem de senin bakımlı ve sağlıklı olmanı istiyorum. Falan dedim.. Üzüldü.

benim eşimin sorunu kendine bakmamasıdır. sağlığına falan pek dikkat etmez, dış görünüşüne de, hemen salar kendini ben ilgilenmezsem :)

tbrk ederım arkadasım...gozunuz aydın...

ısabetlı bı karar

Oh oh muhabeeti takip etmek zorlaşıyor ha Allah artırsın :)

Kızlar ben resimlerimi kaldırdım eşim olmaz dedi güzellikle iyi senimi kıracam dedim kaldırdım belki bi tane profile koyarım azıcık zaman geçsinde :)

Ankarada da hava güneşli ama esiyor dışarı çıkmak istiyorum am halim hiiiçççç yokk bu arada bulantılarımda azaldı baya :) Bu seferde kasık ağrım var

Merhaba arkadaşlar ne güzel çoğunuz cinsiyet hakkında birşeyler duymuşsunuz,ben tam 12 haftalıkken ikili test ve ense kalınlığı için gittim,ense kalınlığı iyi,test sonuçları pazartesi çıkacak heyecanla bekliyorum,ama doktorum cinsiyeti söylemedi en iyi ultrason aleti bile %60 net gösterir dedi,spekülasyon olmasın diye 16.haftayı bekleyecekmiş,olsun,önemli olan sağlıklı olsun sonuçlarımız iyi çıksın diyorum,içinizde bebeği hissetmeye başlayanlar var mı?

benımde kasık agrım var bugun yaa ole bole deıll

bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım

Tabiki havuz gerçekten hijyenikse problem olmaz önemli olan yüzmek, deniz yoksa havuz var, ben bursadayım burada deniz var ama ben girmem temiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden inş. iyi olursam izmir taraflarına gitmek istiyorum.

kzılar benim kasık ağrım hergün var( 14hafta boyunca ne kustum, ne bayıldım... maşallah ama gece gündüz mütemadiyen kasıklarım ağrıdı. idrarda bakteri bulmuşlardı tek dozluk bir ilaç kullandım. ağrılarım gene geçmedi. adet öcesi sancısı gibi sürekli.... bir dahaki gidişimde başka ihtimalleri de göz önünde bulundurmasını söyleyeceğim. magnezyum eksikliği ağrı yapar ama benim Mg bakılmadı. bir de ona baktıracağım.

benım ılk defa bole bı agrım oluyor..dedıgın gıbı regl agrısı gıbısankı usutme gıbı...gecmezse dru arıcam

bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım

Tatlım sen de mayısta geliyorsun zaten... hep birlikte gidelim bak en iyisi....

Bizim üniversitenin kampisinde havuz var, tam da üyelik zamanı ama ben işimin arasında gidemem, saçım başım, her hafta ağda yapamam, jilette istemem falan derkeeenn gitmem ben aksatırım. Doktora da soracağım ama bizim bildiğimiz şeyleri tekrarlayacak. bana şuraya git süper hep hamileler var, doğursan da olur falan diyebileceği bir yer yok ki....

Ayvalık bozcaada tarafları çok bunaltıcı olmaz... Evet evet sanırım ben oralara gitmeliyim. Dikiliye kadar yolu var.

Dimi??

Son düzenleme:

Ben kasığım ağrıyor dediğimde önce rahimi keseyi kontrol ediyor, sonra idrar testi ile idrar yollarına bakıyor. Hiç birşey bulamazsa bol su içmeyi unutuyorsun diyor...

canım benimde idrar testimde bakteri varmış akşam yatarken kullanacagım tek kulllanımlık bir toz agrın çokmu fazla ihmal etme bence

havalar sıcak olur mu ki mayıs da benim girdiğim su sıcak olması lazım haziranda bodrumda denizde tir tir titrediğimi biliyorum

Geçen yaz gökçeadaya gittik deniz harikaydı, bu yaz da bozcaadaya mı gitsek falan diye aklıma geldi ama sonra düşündüm de bir adada olacaksın nihayetinde ve riskli bir durum oluşsa adadan anında ayrılma durumu olmayabilir, orada imkanlar kısıtlı olabilir diye düşünüp vaz geçtim :)))

Oh ne güzel maşaallah bende benimkini gördüm doktora bana benziyor dedim güldü :) Kıza benzetti ama tam belli değilmiş sağlıklı olsunlarda çarşamba günü sonuçlar belli olacak o zamn bakacaz artık göstercekmi kendilerini :)

çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine..

Maşaallah tatlım çok hoş bir gelin olmuşsun çok şirin çıkmışsın forumda sert mizaçlısındır diye düşünüyordum ama çok tatlıymısın :)

Maşaallah bebişine oh ne güzel Allah kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi :)

Bak bu da mantıklı..

Dün söyledim şikayetimi bize bu şikeyletlerle çok geliniyor dedi akıntım oluyor dedim koku vrmı kaşıntı yanma falan yok dedim kültür testi istedi kan tahlilllerime bakacak bide üçlü test verdim işte. magenzyum eksikliğinden bahsetmedi hiç Alah şifamızı versinn aminnn :)

Acikcasi 7 ay olunca bende endiseliyim erken dogum riski olurmu vs tuhaf tuhaf dusunceler geciyor icimden.en rahat 4-d5-6 aylar oluyor.kizimda 4 aykiktim gittim birsey olmadi ama bunda 7 aylik olcaz bilemedim valla:)dogum cantasinidami gotursek:)bende aralikta erken rez.yaptiracaktim eylule hah hah doguma denk gelcekmis iyiki yaptirmamisim:)ben seneye plan yapiyorum artik:)bu sene yazlikla idare ederiz:)

bende yazı çoook özledim kızlar tatilde önerebileceğiniz bir yer varmı deniz kum güneş falan bol olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…