canım benimde idrar testimde bakteri varmış akşam yatarken kullanacagım tek kulllanımlık bir toz agrın çokmu fazla ihmal etme bence
sahsen ben ızmırlı oldugum ıcın alternatıfım cok..yazın ızmır cok sıcak oluyor serın yer arıyor ınsan bunun ıcnde en guzel yer cesme oluyor bızım ıcın cok fazla gunesde kalmayı dusunmuyorum ama suyu serın havası serın bır yer olması benım tercıhım olur hemde yakın olması cok cok avantaj ben uzak yola gelemıyorum
Alınganlık yapmak istemem ama,daha önce de birkaç kere aynı şey oldu,bir şey sorduğumda ya da merhaba dediğimde kimse cevap vermedi,burada sadece belli başlı kişiler mi muhabbet ediyor ya da her gün girmeyip arada bir girenlere cevap vermek istemiyormusunuz?
bende yazı çoook özledim kızlar tatilde önerebileceğiniz bir yer varmı deniz kum güneş falan bol olan
yok öle bir şey canım sen gelmiyorsun aa sana cevap vermeyelim öle bir topik değil burası
Buraya gel burası her mevsim guzel Bodrum Bodruum :)
o anlamda demedim yani az girince tanımıyoruz diye düşünüp de cevap verilmiyor olabilir,bana çok kez oldu o yüzden öyle düşündüm
Alınganlık yapmak istemem ama,daha önce de birkaç kere aynı şey oldu,bir şey sorduğumda ya da merhaba dediğimde kimse cevap vermedi,burada sadece belli başlı kişiler mi muhabbet ediyor ya da her gün girmeyip arada bir girenlere cevap vermek istemiyormusunuz?
ahh ne güzel orda mı yaşıyosun
çok üşüyorum ben biran önce yaz gelsin tatile gideyim diyorum ama bu sene nerye gitsek karar veremedik
ağrım çok canım. bir de şişkinlik ile birleşiyor geceleri baya zorluyor. doktoruma her seferinde söylüyorum. en son o ilacı verdi. ama geçmedi. bazısında 9 ay da sürebiliyormuş. önemli bir şey olmasın da acısına katlanıyor insan.
arkadaşlar merhaba ben geçen gün doktoruma gittim kalpmatışını duyamadı gelişimeyecek gbi bu bebek dedi. çarşamba başka doktora gittim o da yolk kesesini gördü ama 5-6 mlm olmasılazım seninki 7 mlm olmuş dedi. ben de ümit vermiyorum dedi. bugün başka bir doktordan randevu aldım kafam karıştı tabi herkes bir oktor ismi söylüyor bii git o doktora diyor biri gitme diyor. kendi doktorum pazartesi gel bakalım olmazsa alıcaz dedi. öbürü de bekleme dedi .. 3. doktoru denesem mi .. napayım kafam iyice karıştı artık dayanamıyorum. aglamaktan yoruldum. kanamam da yok hiç....ne olur biri acevap yazsın ne olur
öle birşeyde yok aslında sayfalar cok hızlı ilerliyor yeri geliyor banada cevap vermiyorlar bende hergün burdayım
arkadaşlar merhaba ben geçen gün doktoruma gittim kalpmatışını duyamadı gelişimeyecek gbi bu bebek dedi. çarşamba başka doktora gittim o da yolk kesesini gördü ama 5-6 mlm olmasılazım seninki 7 mlm olmuş dedi. ben de ümit vermiyorum dedi. bugün başka bir doktordan randevu aldım kafam karıştı tabi herkes bir oktor ismi söylüyor bii git o doktora diyor biri gitme diyor. kendi doktorum pazartesi gel bakalım olmazsa alıcaz dedi. öbürü de bekleme dedi .. 3. doktoru denesem mi .. napayım kafam iyice karıştı artık dayanamıyorum. aglamaktan yoruldum. kanamam da yok hiç....ne olur biri acevap yazsın ne olur
Canim kac haftalıksin peki ?
Evet yaklaşık 2 senedir burda yasıyorum esimlede burda tanısip evlerine kaldım buralarda ama ozluyorum istanbulu normalde istanbulluyum . Valla kıskandırmak gibi olmasın burda havalar şimdiden guzel en azından nerdeyse her gun güneşli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?