2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sağol. kötü düşünmemeye çalışıyorum. normalde gittiğim doktorum harici 10gün önce medipole gittim 2li tarama için. o doktor da gelişimin normal olduğu söyledi. ben ağrım için pozitif düşünüyorum. yani kusmadım, yatmadım, bayılmadım... vb. belirtim olmadı. sadece ağrı... benim gebelik belirtim de bu demek ki diyorum.

sakın üzülmeee arada sorusunu iki üç kere tekrar edenler bile oluyo eylül annelerinin çeneleri düşük arada kaynıyo ısrarcı olmak lazım

sağol canım,ya tabiki çok normal görülmeyebilir arada,işte dediğim gibi kaç defa olunca söylemek istedim,neyse problem değil,arkadaşlık talebini kabul ettim bu arada sağol:)

hemen aldırma yoluna gitme içini rahat tut diycem ama çok saçma olacak bebegine şans ver mucizelere inan Allah yardımcın olsun

adetim 20 ocaktı ona göre bugün 8 haftalık oldm ..

Bazen duyulamiyabiliyor 8 haftalikken daha gec duyan annelerde var 10. 11. Hafta da gibi o yüzden doktorunu dinle bekleyin biraz daha inşallah gelişimini görürsünüz , ama sen bu sure zarfında stres yapma lütfen

Hayırlı cunlara herkese

basılsnz annısler bebekler nasıl???bugun dr.gttm ıdrar tahlılı yaptrdım idrar yolu enfeksıyonu cıktı ılac verdı onu kullncaz artık((uzuldum ya ılac kullnmk ıstmyrm ama baskada nası gecıcekkı

canım kendi doktoruna gözük ve içini ferah tut inş bişeycikler olmaz Allah hepsini koruyor

işte üst üste aynı seyler olunca haklı olarak alınıyorsun sende ısrarcı ol devamlı yaz

adetim 20 ocaktı ona göre bugün 8 haftalık oldm ..

canım, ilk gebeliğin mi? yaşın kaç? kanama,ağrı vb. oldu mu? kan testine göre de 8haftalık ama, kalp atışı mı yok? bilemedim ki belki geç oluşacaktır. böyle kanama vb. belirti olmadan da insan aldırma kararını hemen veremez haklısın. ama eğer yaşamıyorsa da kalması sana zarar.

dilersen bir doktora daha görün.

eeeee tamam işte canım agrın olunca derin derin nefes terapisi yap işe yarıyo canım tekrar geçmiş olsun

Bazen duyulamiyabiliyor 8 haftalikken daha gec duyan annelerde var 10. 11. Hafta da gibi o yüzden doktorunu dinle bekleyin biraz daha inşallah gelişimini görürsünüz , ama sen bu sure zarfında stres yapma lütfen

bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı

geçmiş olsuun bu drumda bol bol su içmeyi önerirler genelde

canım önceki gebeliğimde seninkine benzer şeyler yaşadım önce boş gebelik dedi doktorum 3-4 gün sonra bakalım dedi,4 gün sonra gittiğimde embryo var boş gebelik değil ama kalp atışları yok dedi,kaç haftalık hamilesin 6 haftalıkken kalp atışlarının görülmesi gerekiyor,ben doktoruma güvenimi kaybettiğim için bir başka doktora daha gittim o da kalp atışlarını göremedi ve kürtaj dedi ama ben yine de 3-4 gün daha bekledim ve kürtaja girmeden bile bir umut tekrar baktık ama olmadıumarım senin için farklı şeyler olur bana sorarsan biraz daha bekle bazen geç de görülebiliyor kalp atışı huzursuz olacaksan bir başka doktora daha git,umarım bebeğin seninledir..

geçmiş olsun canım hemen gecer inş mecburen kullanmak zorundayız hem bebiş hemde bizim saglıgımız acısından

cnm muhabbet cok oluo arada kaynıop msjlar banada oluo bazen ama muhabbetten kasten yapılan bısı degldr kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…