şişlik bendede çok bugün hstanede 6 aylık bir hamile ile tanıştım göbegimden utandım kafanı karıştırmak istemem ama ben üç doktora birden gidiyorum iki düşük yaptıgım için hiçbir doktora tam olarak güvenemiyorum başka doktora gitsen nasıl olur
evet sayfalar hızlı ilerliyor ve her gün okuyup takip etmek zor ,herkes herkese cevap ta veremez ama 3-4 sefer aynı şey oldu bana bir tane bile soruma ya da söylediğime bir şey yazmayan olunca açıkçası öyle düşünüp,üzüldüm açıkçası
canım, ben de arada bir giriyorum. 3hafta girmediğim oldu. ondan değil. inan görmedim ben daha önce yazdığını... benim de yazdıklarım görülmüyor, tekrarr yazıyorum. 1saatte 10larca sayfa aktığı oluyor bazen.
girişken ol. gören olmazsa yine yaz. ben de selam veriyorum, cevap beklemiyorum, aklıma geleni yazıyorum. sen de yaz... görmedik mi uyar...
arkadaşlar merhaba ben geçen gün doktoruma gittim kalpmatışını duyamadı gelişimeyecek gbi bu bebek dedi. çarşamba başka doktora gittim o da yolk kesesini gördü ama 5-6 mlm olmasılazım seninki 7 mlm olmuş dedi. ben de ümit vermiyorum dedi. bugün başka bir doktordan randevu aldım kafam karıştı tabi herkes bir oktor ismi söylüyor bii git o doktora diyor biri gitme diyor. kendi doktorum pazartesi gel bakalım olmazsa alıcaz dedi. öbürü de bekleme dedi .. 3. doktoru denesem mi .. napayım kafam iyice karıştı artık dayanamıyorum. aglamaktan yoruldum. kanamam da yok hiç....ne olur biri acevap yazsın ne olur
sakın üzülmeeearada sorusunu iki üç kere tekrar edenler bile oluyo eylül annelerinin çeneleri düşük arada kaynıyo ısrarcı olmak lazım
adetim 20 ocaktı ona göre bugün 8 haftalık oldm ..
arkadaşlar merhaba ben geçen gün doktoruma gittim kalpmatışını duyamadı gelişimeyecek gbi bu bebek dedi. çarşamba başka doktora gittim o da yolk kesesini gördü ama 5-6 mlm olmasılazım seninki 7 mlm olmuş dedi. ben de ümit vermiyorum dedi. bugün başka bir doktordan randevu aldım kafam karıştı tabi herkes bir oktor ismi söylüyor bii git o doktora diyor biri gitme diyor. kendi doktorum pazartesi gel bakalım olmazsa alıcaz dedi. öbürü de bekleme dedi .. 3. doktoru denesem mi .. napayım kafam iyice karıştı artık dayanamıyorum. aglamaktan yoruldum. kanamam da yok hiç....ne olur biri acevap yazsın ne olur
evet sayfalar hızlı ilerliyor ve her gün okuyup takip etmek zor ,herkes herkese cevap ta veremez ama 3-4 sefer aynı şey oldu bana bir tane bile soruma ya da söylediğime bir şey yazmayan olunca açıkçası öyle düşünüp,üzüldüm açıkçası
adetim 20 ocaktı ona göre bugün 8 haftalık oldm ..
canım sağol. kötü düşünmemeye çalışıyorum. normalde gittiğim doktorum harici 10gün önce medipole gittim 2li tarama için. o doktor da gelişimin normal olduğu söyledi. ben ağrım için pozitif düşünüyorum. yani kusmadım, yatmadım, bayılmadım... vb. belirtim olmadı. sadece ağrı... benim gebelik belirtim de bu demek ki diyorum.
Bazen duyulamiyabiliyor 8 haftalikken daha gec duyan annelerde var 10. 11. Hafta da gibi o yüzden doktorunu dinle bekleyin biraz daha inşallah gelişimini görürsünüz , ama sen bu sure zarfında stres yapma lütfen
Hayırlı cunlara herkese
basılsnz annısler bebekler nasıl???bugun dr.gttm ıdrar tahlılı yaptrdım idrar yolu enfeksıyonu cıktı ılac verdı onu kullncaz artık((uzuldum ya ılac kullnmk ıstmyrm ama baskada nası gecıcekkı
Hayırlı cunlara herkese
basılsnz annısler bebekler nasıl???bugun dr.gttm ıdrar tahlılı yaptrdım idrar yolu enfeksıyonu cıktı ılac verdı onu kullncaz artık((uzuldum ya ılac kullnmk ıstmyrm ama baskada nası gecıcekkı
dayanamıyorum herkes başka bir doktor öneriyor yaaaa ..............
alınganlık yapmak istemem ama,daha önce de birkaç kere aynı şey oldu,bir şey sorduğumda ya da merhaba dediğimde kimse cevap vermedi,burada sadece belli başlı kişiler mi muhabbet ediyor ya da her gün girmeyip arada bir girenlere cevap vermek istemiyormusunuz?
dayanamıyorum herkes başka bir doktor öneriyor yaaaa ..............
işte üst üste aynı seyler olunca haklı olarak alınıyorsun sende ısrarcı ol devamlı yaz
geçmiş olsun canım hemen gecer inş mecburen kullanmak zorundayız hem bebiş hemde bizim saglıgımız acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?