geçmiş olsuun bu drumda bol bol su içmeyi önerirler genelde
Hayırlı cunlara herkese
basılsnz annısler bebekler nasıl???bugun dr.gttm ıdrar tahlılı yaptrdım idrar yolu enfeksıyonu cıktı ılac verdı onu kullncaz artık((uzuldum ya ılac kullnmk ıstmyrm ama baskada nası gecıcekkı
bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı
cnm muhabbet cok oluo arada kaynıop msjlar banada oluo bazen ama muhabbetten kasten yapılan bısı degldr kesın
SAOLSAN CNM.suyla ılglı bısı demedı ama arkdsma dr.ole demıs bol su ıc dıe bende şişe tasyrm artık yanımda sureklı doldryrm ıcmeye calısıyrm
saolsn cnm ıns gecer dr.mıde bulantılrmnda bu enfeksıyondan dolayı oldgnu soledı bulantı ızın baska ılac verdı bu sefer
cnm benim doktorum özellikle uyardı bu konuda hamileyken idrar yolu iltihaplarına cok meyilli oluyormusuz hepimiz günde en az 3 lt su dedi aman dikkat et suya
bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı
demek ki yalnız değilmişim peki o zaman ne yapalım her sayfada tekrar ederiz o zaman yazdığımızı:)
mutlaka iç ben normalde bile şişe taşımaya başladım yanımda çok sık tuvalete taşınıyorum ama napiim
bugün 3. Doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. Ama kanam fakan hiç olmadı
evet ısyrnde bıde mecbr ortak lavabaolar daha cok tetıklıo herseyı
görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... Koparmış:) öptüm hepinizi
slm kızlar maşallah nerdeyse herks bebeğinnin cinsiyetini az da olsa öğrenmiş bende bugün ikili test sonucu için gitcem en son on gün önce gördük ama bebişimi özledim yinede bu arada kızlar bi liste yapsak cinsiyetleri yazsak daha iyi olmaz mı kimin neyi olcak sormadan görürüz
benimle yürüyüşe kim gelmek ister :)
arkadaşlar merhaba ben geçen gün doktoruma gittim kalpmatışını duyamadı gelişimeyecek gbi bu bebek dedi. çarşamba başka doktora gittim o da yolk kesesini gördü ama 5-6 mlm olmasılazım seninki 7 mlm olmuş dedi. ben de ümit vermiyorum dedi. bugün başka bir doktordan randevu aldım kafam karıştı tabi herkes bir oktor ismi söylüyor bii git o doktora diyor biri gitme diyor. kendi doktorum pazartesi gel bakalım olmazsa alıcaz dedi. öbürü de bekleme dedi .. 3. doktoru denesem mi .. napayım kafam iyice karıştı artık dayanamıyorum. aglamaktan yoruldum. kanamam da yok hiç....ne olur biri acevap yazsın ne olur
aynı şeyleri yaşamışız malesefalttan muayeneden korkma düşük yalnızca kanamayla olmuyo canım başıma geldi 10 haftalık bebegimin kalbi durmuştu ama seninki için hemen korkma zaten kalp atışı yeni oluşuyo bu haftada güzel haberler verirsin inşallah
görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... koparmış:) öptüm hepinizi
ayy cok sevnmd cnm bnm dr.zorldm kıza benzıo dedı ama cınsyte bakmdı bıle 1 ay snra bellı olur dedı bende oğluşum olsun ıstyrm :)))gercı saglıklı olsunda ıns farktmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?