2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm benim doktorum özellikle uyardı bu konuda hamileyken idrar yolu iltihaplarına cok meyilli oluyormusuz hepimiz günde en az 3 lt su dedi aman dikkat et suya

bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı

alttan muayeneden korkma düşük yalnızca kanamayla olmuyo canım başıma geldi 10 haftalık bebegimin kalbi durmuştu ama seninki için hemen korkma zaten kalp atışı yeni oluşuyo bu haftada güzel haberler verirsin inşallah

SAOLSAN CNM.suyla ılglı bısı demedı ama arkdsma dr.ole demıs bol su ıc dıe bende şişe tasyrm artık yanımda sureklı doldryrm ıcmeye calısıyrm

mutlaka iç ben normalde bile şişe taşımaya başladım yanımda çok sık tuvalete taşınıyorum ama napiim

bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı

canım, benim kanam vardı. gebe olduğumu öğrendim. doktora gitti. daha önce hiç jinekoloğa gitmemiştim. alttan muayene de olmamıştım. utana sıkıla da olsu alttan muayeneyi ben talep ettim. çünkü gebeyim. belki benim bilmediğim bir durum var .... bir kere de olsa bence alttan muayene olmalı. ben 7haftalıktım o zaman. hiç rahatsız etmedi doktorum. minik bir ultrason ile alttan baktı. keseyi gördü. alttan ultrason öyle çok derin vb. değil oraya tutuyor sadece... düşük vb. durum yaratmasına imkan yok. benim düşük riskim vardır diyorum ya içerideki kanamayı o ultrason ile gördü doktorum.

öncelikle içini rahat tut. hayırlısı.... maalesef gebelikte düşük sık oluyor. 1/6 gibi bir oran... çoğu genetik bozukluktabn ilk 2-3ay içinde kendiliğinden oluyor. bazen de müdahele gerekiyor. senin daha çok minik. 2-3gün daha ver bebeğine. doktoruna sor. aldırmamanın sana zararı var mı? ona göre hala da gelişimi yoksa aldırırsın.

görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... koparmış:) öptüm hepinizi

bugün 3. Doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. Ama kanam fakan hiç olmadı

cnm bende dr.ılk gttgmde 6,5 hftalıktı kalp atısı yoktu tam gelısmemıs demıstı bebk bnde cok uzulmustum ters bısı olcak dıe ama bırdakı gttgmde kalp atısı baslmstı ıns.sennde hersey duzelır cnm

görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... Koparmış:) öptüm hepinizi

ayy cok sevnmd cnm bnm dr.zorldm kıza benzıo dedı ama cınsyte bakmdı bıle 1 ay snra bellı olur dedı bende oğluşum olsun ıstyrm :)))gercı saglıklı olsunda ıns farktmıo

cnm ilk sayfada ögrenenleri ekliyor zaten filiz arkadasımız

geçmiş olsun canım bi iki gün sonra tekrar doktora git bencede,benimde başıma geldi ne yazıkki kalp atışı hiç başlamamıştı,kanama hiç olmadı belirtide yoktu, kötü sonuçlandı ama hemen peşine bu bebeğim bana geldi inş.bidaha olmaz,inşallah bi sorun yoktur dua edicem senin için (

aynı şeyleri yaşamışız malesef(

görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... koparmış:) öptüm hepinizi

:)) maşallah o zaman oğluşuna

ayy cok sevnmd cnm bnm dr.zorldm kıza benzıo dedı ama cınsyte bakmdı bıle 1 ay snra bellı olur dedı bende oğluşum olsun ıstyrm :)))gercı saglıklı olsunda ıns farktmıo

canım benim bebişim duymasın bende sanki kız olsa daha mutlu olurdum bilmiyorum ama önemli olan dedigin gibi saglıklı olmaları

böyle bir yerde yürüyüş yapıcam burdaki gibi yeşil değil ama nehir martılar ördekler var

Eklentiler

• $IMG_0130.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…