Bende Bodrum'da yasıyorum sıcaklarda ne yapacagım hic bilmiyorum serin kaçacak bir yerde yokki burda heryer sıcak :)
arkadaşlar merhaba ben geçen gün doktoruma gittim kalpmatışını duyamadı gelişimeyecek gbi bu bebek dedi. çarşamba başka doktora gittim o da yolk kesesini gördü ama 5-6 mlm olmasılazım seninki 7 mlm olmuş dedi. ben de ümit vermiyorum dedi. bugün başka bir doktordan randevu aldım kafam karıştı tabi herkes bir oktor ismi söylüyor bii git o doktora diyor biri gitme diyor. kendi doktorum pazartesi gel bakalım olmazsa alıcaz dedi. öbürü de bekleme dedi .. 3. doktoru denesem mi .. napayım kafam iyice karıştı artık dayanamıyorum. aglamaktan yoruldum. kanamam da yok hiç....ne olur biri acevap yazsın ne olur
benimle yürüyüşe kim gelmek ister :)
geçmiş olsun canım bi iki gün sonra tekrar doktora git bencede,benimde başıma geldi ne yazıkki kalp atışı hiç başlamamıştı,kanama hiç olmadı belirtide yoktu, kötü sonuçlandı ama hemen peşine bu bebeğim bana geldi inş.bidaha olmaz,inşallah bi sorun yoktur dua edicem senin için(
aynı şeyleri yaşamışız malesef(
:)) maşallah o zaman oğluşuna
:) ben de dün eşime şöyle bir konuşma yaptım... Bak hayatım, artık kirli çorapların, çamaşırların kirli sepetine nasıl ulaşıyor. Sabah senin o doping kaynağın sütlü karışım içeceğin nasıl hazırlanıyor, Gardrobunun içinin düzenli kalması için neler yapılması gerekiyor...... ( ve daha nicesi ) Bunların sorumluluğunu üzerine almalısın, çünkü 5 ay sonra evin bebeği artık sen olmayacaksın. ben seninle ilgilenemesem de senin bakımlı ve sağlıklı olmanı istiyorum. Falan dedim.. Üzüldü.
benim eşimin sorunu kendine bakmamasıdır. sağlığına falan pek dikkat etmez, dış görünüşüne de, hemen salar kendini ben ilgilenmezsem :)
böyle bir yerde yürüyüş yapıcam burdaki gibi yeşil değil ama nehir martılar ördekler var
böyle bir yerde yürüyüş yapıcam burdaki gibi yeşil değil ama nehir martılar ördekler var
Selam kızlar
unnado da organik bebek ürünleri var bugün...
Yazık yaa adamın bütün enerjisini almışsın.
Yavaş yavaş sorumluluk vermeye başla ona. Mesela evi süpürmek onun işi olsun. O süpürürken sen toz al. İşlerin nasıl yorucu olduğunu öğrensin zaman içinde.
Selam kızlar
unnado da organik bebek ürünleri var bugün...
görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... koparmış:) öptüm hepinizi
BU KONUNUN KAYNAMASINA İZİN VERMEYECEĞİM
Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
evet ben de bunu tartışmak istiyordum. Ben mayıs sonu haziran başı düşündüm çok sıcaklar bastırmadan...Genelde antalya civarına eylül ekimde giderdik ama o sezon uygun olmayacak doğum yüzünden.
Ya da bu sefer daha serin bir yere (Çanakkale asos gibi) temmuz ağustos ta da gidebiliriz dedik. Bir de ben mayıs ta ya mardin ya da karadeniz turu yapmak istiyorum. Maalesef ikisini de görmedim. Sonra bebeği 1 haftalığına bırakıp gitmek zor olacaktır. O yüzden göbeğimdeyken hep beraber gidelim dedim...
bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım
kendi işi yaa .... o yüzden çalışma saatlerdeğişik oluyor.... öğleden sonra gidiyor.... yada sabah gidip öğlen geliyor :) :)senın esın calısmıyor mu?
kesinlikle ama bu evde nazlanmaları bayağı ortamı sarsıyorrrÜff bu erkekler insanı çıldırtır yani. Benimki de geçen hafta burnumdan getirdi neler neler söyedi. Bu hafta içime düşecek nerdeyse. Onlar ilgisini keyfi geldiğinde gösteriyorlar. Analarının nazlı bebekleri işte :)
sen almaya başladın mı bebek ürünleri henüz
Almaya değil ama bakmaya başladım. İlk 6 aylık kıyafetleri organik almak istiyorum. O yüzden her gün alışveriş sitelerini takip ediyorum. Şu ana kadar bizim bebeğin fb çorapları dışında bir şeyi yok valla....
Yazık yaa adamın bütün enerjisini almışsın.
Yavaş yavaş sorumluluk vermeye başla ona. Mesela evi süpürmek onun işi olsun. O süpürürken sen toz al. İşlerin nasıl yorucu olduğunu öğrensin zaman içinde.
evet ben de bunu tartışmak istiyordum. Ben mayıs sonu haziran başı düşündüm çok sıcaklar bastırmadan...Genelde antalya civarına eylül ekimde giderdik ama o sezon uygun olmayacak doğum yüzünden.
Ya da bu sefer daha serin bir yere (Çanakkale asos gibi) temmuz ağustos ta da gidebiliriz dedik. Bir de ben mayıs ta ya mardin ya da karadeniz turu yapmak istiyorum. Maalesef ikisini de görmedim. Sonra bebeği 1 haftalığına bırakıp gitmek zor olacaktır. O yüzden göbeğimdeyken hep beraber gidelim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?