2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende Bodrum'da yasıyorum sıcaklarda ne yapacagım hic bilmiyorum serin kaçacak bir yerde yokki burda heryer sıcak :)

mugla ve antalya ınanılmaz sıcak ve nem var ızmır o kadar deıll

cok gecmıs olsun arkadasım.bıraz bekle bence henuz erken olabılır bı baska dra gorunmende fayda var

benimle yürüyüşe kim gelmek ister :)

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benişm sagol böyle bir arkadaşımız üzgünken tam anlamıyla mutlu olunmuyor ama biz burda her sıkıntımızı paylaşıyoruz o yüzden çok seviyorum buradaki arkadaşları

Yazık yaa adamın bütün enerjisini almışsın.
Yavaş yavaş sorumluluk vermeye başla ona. Mesela evi süpürmek onun işi olsun. O süpürürken sen toz al. İşlerin nasıl yorucu olduğunu öğrensin zaman içinde.

haklısın cnm esim evi süpürmeye basladıgından beri eve daha çok dikkat ediyor. mesela aksam yatarken oturdugu koltugun üzerini düzeltiyor falan :))) icimden cok gülmek geliyor ama tutuyorum kendimi çok komik geliyor simdi. ama alışacak işte zamanla

görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum bebegimin cinsiyetini öğrendim bizim oralarda bir söz var ;görmemişin bir oglu olmuş tutmuş................... koparmış:) öptüm hepinizi

hayırlı olsun cnm Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin oğlunuu

slm kızlarrr topicte ne kadar güzel anneler varmış yaa albümlerinizdee

evet ben de bunu tartışmak istiyordum. Ben mayıs sonu haziran başı düşündüm çok sıcaklar bastırmadan...Genelde antalya civarına eylül ekimde giderdik ama o sezon uygun olmayacak doğum yüzünden.
Ya da bu sefer daha serin bir yere (Çanakkale asos gibi) temmuz ağustos ta da gidebiliriz dedik. Bir de ben mayıs ta ya mardin ya da karadeniz turu yapmak istiyorum. Maalesef ikisini de görmedim. Sonra bebeği 1 haftalığına bırakıp gitmek zor olacaktır. O yüzden göbeğimdeyken hep beraber gidelim dedim...

çanakkalede 10 sene yaşadım. hakikaten temmuz ya da ağustostan önce tavsiye etmem. serin degildir ama rüzgarı her daim yeter insana. ama temmuz agustos gibi de agır zamanlarımız olmaz mı dersiniz. mayıs sonu haziran başı sanırım daha uygun bir dönem. benim de 23 haziranda geliboluda olmam gerek inşallah gidebilirim

bana doktorum hamilelerin yüzdüğü bir havuz önerdi hastene içinde dediğin gibi yüzmek cok iyi ama denizden uzak olan ben ne yapcagım

Dr. bana da yüzme dedi. Mayıs ayı itibariyle havuzlu bir fitnes salonuna bir yıllık üyelik yaptıracağım sanırım. İstanbulda olduğumuz halde maalesef düzenli denizde yüzme şansımız yok...Zaten yüzmeyi çok severim..

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm..................... hemde pc ile ay tatil muhabbeti yapılmış ben bu sene tatil yapmayacağım ama evde aile boyu havuzumu doldurup kızımla atlayacağım içine

senın esın calısmıyor mu?
kendi işi yaa .... o yüzden çalışma saatlerdeğişik oluyor.... öğleden sonra gidiyor.... yada sabah gidip öğlen geliyor :) :)

kesinlikle ama bu evde nazlanmaları bayağı ortamı sarsıyorrr

aman zatn tek tük almak zevkli olmuyor br başlayacaksın hurraaaaaaaaaaaaaa saldırrrrrrrrrrrrrr anchusa o zaman tat alıyorsun eve geliyorsun poşetleri açıyorsun şöyleeeeeeeeeee bir diziyorsun hatta yanında b iri varsaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şunaaaaaaaaaaaaaaaa bak ayacıklarına bakkkkkkkkk ay bu kadar küçükmü olacak falan o zaman tadı çıkıyoooooooooo

hosgeldin dilsecim özledik ama :) bu arada benim bugun hastanede kontrol icin bir günüm daha vardı yine gittim :))) doktorla çok sohbet ettik. baktııı baktıııı kız diyim ama kesin degil dedi. bende yok o zaman bisey demeyelim dedim :) ailelere söylemeyecegim. babam dün bak torunuma söyle bir daha cinsiyetini göstermezse bir sonraki randevuya bende gelicem diyo. alem adam yaa

Yook canım o benim ev işlerinde yardım eder çzellikle mutfak işlerinde ben hiç dolma doldurmadım ama o doldurmuştur mesela. Sadece kendini ihmal eder. Sabah kahvaltı hazırlarsan siler süpürür ama hazırlamaazsan ne yiyeceğiz acıktım demez. Öğlen yemeğe çıkmasak neden yemedik demez. Sigarası vardır abartıabilir ben sürekli dürtmesem. saçına başına çok bakmaz, Giysilerinde leke mi var umursamaz. tasarımcı adam o da. Fena rahat :)

Assos falan da olabilir. Çok garip bu durum için plan yapmak gerekiyor, ama aslında en çok planımızın şaşabileceği bir dönem geçiriyoruz. Korkutucu geldi birden. hepimiz için sağlık olsun, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…