çanakkalede 10 sene yaşadım. hakikaten temmuz ya da ağustostan önce tavsiye etmem. serin degildir ama rüzgarı her daim yeter insana. ama temmuz agustos gibi de agır zamanlarımız olmaz mı dersiniz. mayıs sonu haziran başı sanırım daha uygun bir dönem. benim de 23 haziranda geliboluda olmam gerek inşallah gidebilirim
aman zatn tek tük almak zevkli olmuyor br başlayacaksın hurraaaaaaaaaaaaaa saldırrrrrrrrrrrrrr anchusa o zaman tat alıyorsuneve geliyorsun poşetleri açıyorsun şöyleeeeeeeeeee bir diziyorsun hatta yanında b iri varsaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şunaaaaaaaaaaaaaaaa bak ayacıklarına bakkkkkkkkk ay bu kadar küçükmü olacak falan o zaman tadı çıkıyoooooooooo
aman zatn tek tük almak zevkli olmuyor br başlayacaksın hurraaaaaaaaaaaaaa saldırrrrrrrrrrrrrr anchusa o zaman tat alıyorsuneve geliyorsun poşetleri açıyorsun şöyleeeeeeeeeee bir diziyorsun hatta yanında b iri varsaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şunaaaaaaaaaaaaaaaa bak ayacıklarına bakkkkkkkkk ay bu kadar küçükmü olacak falan o zaman tadı çıkıyoooooooooo
kızlar 1377. sayfa gitti. çıktım. geçmişi sildim... neyse zor açıldı. forumda sorun mu var, benim bağlantımdan mı emin değilim.
ben yüzme bilmiyorum kızlarküçüklüğümden beri ayağımı bile sokamıyorum suya... oturduğum site havuzlu. bakımlı, temiz bir havuz. 2-3 kere güneşlenmişiğim vardır ama ayağımın ucunu bile sokmadım
haklısın liste hazırlayıp toplu almak lazım ne kadar zevkli olur
hımmmm. öğrendiğimiz iyi oldu. Boşuna baby shower yapmıyorlar yani..
hosgeldin dilsecim özledik ama :) bu arada benim bugun hastanede kontrol icin bir günüm daha vardı yine gittim :))) doktorla çok sohbet ettik. baktııı baktıııı kız diyim ama kesin degil dedi. bende yok o zaman bisey demeyelim dedim :) ailelere söylemeyecegim. babam dün bak torunuma söyle bir daha cinsiyetini göstermezse bir sonraki randevuya bende gelicem diyo. alem adam yaa
cinsiyet bir belli olsun dayanamam başlarım yavaş yavaş...Şimdi yeşil, sarı ve beyaz body lere bakıyorum..aman zatn tek tük almak zevkli olmuyor br başlayacaksın hurraaaaaaaaaaaaaa saldırrrrrrrrrrrrrr anchusa o zaman tat alıyorsuneve geliyorsun poşetleri açıyorsun şöyleeeeeeeeeee bir diziyorsun hatta yanında b iri varsaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şunaaaaaaaaaaaaaaaa bak ayacıklarına bakkkkkkkkk ay bu kadar küçükmü olacak falan o zaman tadı çıkıyoooooooooo
ya bana ne demeli ben 10 sene çanakkalede yaşadım. aile dostumuz scuba sertifikalı eğitimler veriyordu bana yalvardılar gel sende başla gel diye bir türlü gitmedim. eşim de iç anadoluda dogup büyümüş. şimdi her sene çanakkaleye gittikçe bana o kadar çok kızıyor ki sen nasıl böyle bir yerde bu imkanları kullanmadın sana inanamıyorum diyorç bende senin gibi ayagımı denize bile sokmadım
hayırlısı ıle cınsıyet bellı olsunda alırız nasıpse...
Benim doğum eylül sonu olacağı için temmuz uygun olabilir. Tabi doktor söyleyecek en uygun zamanı. Ama ben zaten 15 gün sonra, 1.5 ay sonra ve 2.5 ay sonra oldukça uzun yolculuklara çıkacağım...İnşallah zorluk yaşamam...
ya bana ne demeli ben 10 sene çanakkalede yaşadım. aile dostumuz scuba sertifikalı eğitimler veriyordu bana yalvardılar gel sende başla gel diye bir türlü gitmedim. eşim de iç anadoluda dogup büyümüş. şimdi her sene çanakkaleye gittikçe bana o kadar çok kızıyor ki sen nasıl böyle bir yerde bu imkanları kullanmadın sana inanamıyorum diyorç bende senin gibi ayagımı denize bile sokmadım
evetttttttttttt cinsiyeti öğrenmekte herşey.... aslında cnsyet bile bahane.... zaman geçsin herşey rayına oturusun o zaman alacağız.... şimdiden alsak ne olacak tozlanacak....
cinsiyet bir belli olsun dayanamam başlarım yavaş yavaş...Şimdi yeşil, sarı ve beyaz body lere bakıyorum..
ben scuba diving bröve mi çanakkale de aldım. Deniz altı nefistir. Ama soğuk bir deniz işte. Antalyanın denizi gibi 1 saat kalamıyorsun...
biz geldik teyzeleri yarım saat yürüdüm iyi geldi şimdi bir de dus alırız oh
paticim herkesin bünyesi farklıdır tabi ama dr. Izin veridği sürece ben son ana kadar gezerim gibime geliyor. Annem hep der sana 8.5 aylık hamileyken arabayla doğu turuna çıktık, o yüzden sen böyle gezenti oldun diye....
:)) belli yaşa gelince dank etti ama sonra da ben utandım. bebelerin havuzu var çocuk olunca onu sokuyorum bahanesiyle atlarım bari :)
kızlar, bizim sitedeki hatunlar pek havalı.... ben de bakımlı süslüyümdür. dalga geçerim kendimle ama bu hatunla beni aştı. site havuzuna, şıpıdık terlik bikini üstüne t-shirt şort iniyorum ben... bu hatunlar, uyumlu renklerde şifon bluzlar, topuklu terlikler, takılar.... saçlar maşalı... havuza girerken saçları topluyolar kafaları suya değmiyor... ve çoğu güneş gölüğü ile yüzüyor. böyle kafayı dışarıda tutarak... eşim sordu ne alaka diye, dedim göz makyajları yoktur bu sıcakta yapılmaz, gözleri makyajsız gözükmesin diyedir...
anchusa sozumu yerıne getırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?