2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim doğum eylül sonu olacağı için temmuz uygun olabilir. Tabi doktor söyleyecek en uygun zamanı. Ama ben zaten 15 gün sonra, 1.5 ay sonra ve 2.5 ay sonra oldukça uzun yolculuklara çıkacağım...İnşallah zorluk yaşamam...

kızlar 1377. sayfa gitti. çıktım. geçmişi sildim... neyse zor açıldı. forumda sorun mu var, benim bağlantımdan mı emin değilim.

ben yüzme bilmiyorum kızlar küçüklüğümden beri ayağımı bile sokamıyorum suya... oturduğum site havuzlu. bakımlı, temiz bir havuz. 2-3 kere güneşlenmişiğim vardır ama ayağımın ucunu bile sokmadım

haklısın liste hazırlayıp toplu almak lazım ne kadar zevkli olur

hımmmm. öğrendiğimiz iyi oldu. Boşuna baby shower yapmıyorlar yani..

ya bana ne demeli ben 10 sene çanakkalede yaşadım. aile dostumuz scuba sertifikalı eğitimler veriyordu bana yalvardılar gel sende başla gel diye bir türlü gitmedim. eşim de iç anadoluda dogup büyümüş. şimdi her sene çanakkaleye gittikçe bana o kadar çok kızıyor ki sen nasıl böyle bir yerde bu imkanları kullanmadın sana inanamıyorum diyorç bende senin gibi ayagımı denize bile sokmadım

özleyin beni yaaaaaaa eşimle kavga dövüş aldım laptop ı kız mı hadi bakalım hayırlısı öyle yada böyle birşey duymuşsun ben onu bile duyamadım..... beni kızdıracak valla öğrenmeyeceğim birkaç ay sonra gelince öğrenirim

cinsiyet bir belli olsun dayanamam başlarım yavaş yavaş...Şimdi yeşil, sarı ve beyaz body lere bakıyorum..

ben scuba diving bröve mi çanakkale de aldım. Deniz altı nefistir. Ama soğuk bir deniz işte. Antalyanın denizi gibi 1 saat kalamıyorsun...

hayırlısı ıle cınsıyet bellı olsunda alırız nasıpse...

evetttttttttttt cinsiyeti öğrenmekte herşey.... aslında cnsyet bile bahane.... zaman geçsin herşey rayına oturusun o zaman alacağız.... şimdiden alsak ne olacak tozlanacak....

insallah yasamazsın. insan korkuyor tedirgin oluyor her konuda akışına bırakmak zorundayız bizi neler beklediğini bilmiyoruz. bu arada senin bebeginin corapları varmış bende o bile yok :) sadece ilk eşime hamile oldugumu söylerken bebek ayakkabısı almıştım bir tane o var o kadar

:)) belli yaşa gelince dank etti ama sonra da ben utandım. bebelerin havuzu var çocuk olunca onu sokuyorum bahanesiyle atlarım bari :)

kızlar, bizim sitedeki hatunlar pek havalı.... ben de bakımlı süslüyümdür. dalga geçerim kendimle ama bu hatunla beni aştı. site havuzuna, şıpıdık terlik bikini üstüne t-shirt şort iniyorum ben... bu hatunlar, uyumlu renklerde şifon bluzlar, topuklu terlikler, takılar.... saçlar maşalı... havuza girerken saçları topluyolar kafaları suya değmiyor... ve çoğu güneş gölüğü ile yüzüyor. böyle kafayı dışarıda tutarak... eşim sordu ne alaka diye, dedim göz makyajları yoktur bu sıcakta yapılmaz, gözleri makyajsız gözükmesin diyedir...

Paticim herkesin bünyesi farklıdır tabi ama Dr. izin veridği sürece ben son ana kadar gezerim gibime geliyor. Annem hep der sana 8.5 aylık hamileyken arabayla doğu turuna çıktık, o yüzden sen böyle gezenti oldun diye....

çanakkalenin denizini bilmem ama o bölge soğuk olur..... ayvalık sarımsaklı soğuktur bu sene çeşme ye gittik ağustosta donduk ya dilseee titriyordu başta ve simitin içinde uyuya kaldı bir kez çok komikti gelen gören güldü bize milletin çocuğu bağırıyorrr ağlıyor benimki yan geldi yattı üstünede uyudu...... ama dilse bebekliğinden beri gidiyor tatile.... 5 aylıkkken başladı aldım götüdüm antalya tarafına..... alışsın dedim iyikide yapmışım... suyun içinde bırak suyun üstüne çıkıyor kendi havuza falan kendi atlıyordu

biz geldik teyzeleri yarım saat yürüdüm iyi geldi şimdi bir de dus alırız oh

selam herkeze nasılsınız biz iyiyiz aybükemin bu seferde öksürüğü tuttu nevresimleri deiştirdim off belim azcık ağırdı akşama anemlere gidicez yrn fb gs maçı var bzimkiler maçta yine akşam bebiş sevicem abimin oğluşu 50 günlük teyzeleri bacakları bile tüylü çok şeker halasının bitanesi :)

anchusa sozumu yerıne getırdım

Valla ben de kokoşumdur ama senin bahsettiğin tipoloji en çok dalga geçtiğimdir. İnsan spor yaparken niye makyaja ihtiyaç duyar (o tiplerin güneş gözlüğü takmayanları akmayan makyaj malzemeleriyle makyaj yapıp , saçlarını ıslatmadan yüzmeye çalışırlar), ya da düz taban terliklerin rahatlığını nasıl bırakıp lame topuklu terliklerle havuz başına iner anlamam... Hiç mi düşünmezler ayağım kayar düşerim diye...Tabi belki onlar rahat ediyorlardır öyle. Ama ben kendimi hayal edemem yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…