:)) belli yaşa gelince dank etti ama sonra da ben utandım. bebelerin havuzu var çocuk olunca onu sokuyorum bahanesiyle atlarım bari :)
kızlar, bizim sitedeki hatunlar pek havalı.... ben de bakımlı süslüyümdür. dalga geçerim kendimle ama bu hatunla beni aştı. site havuzuna, şıpıdık terlik bikini üstüne t-shirt şort iniyorum ben... bu hatunlar, uyumlu renklerde şifon bluzlar, topuklu terlikler, takılar.... saçlar maşalı... havuza girerken saçları topluyolar kafaları suya değmiyor... ve çoğu güneş gölüğü ile yüzüyor. böyle kafayı dışarıda tutarak... eşim sordu ne alaka diye, dedim göz makyajları yoktur bu sıcakta yapılmaz, gözleri makyajsız gözükmesin diyedir...
selam herkeze nasılsınız biz iyiyiz aybükemin bu seferde öksürüğü tuttu nevresimleri deiştirdim off belim azcık ağırdı akşama anemlere gidicez yrn fb gs maçı var bzimkiler maçta yine akşam bebiş sevicem abimin oğluşu 50 günlük teyzeleri bacakları bile tüylü çok şeker halasının bitanesi :)
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
Valla ben de kokoşumdur ama senin bahsettiğin tipoloji en çok dalga geçtiğimdir. İnsan spor yaparken niye makyaja ihtiyaç duyar (o tiplerin güneş gözlüğü takmayanları akmayan makyaj malzemeleriyle makyaj yapıp , saçlarını ıslatmadan yüzmeye çalışırlar), ya da düz taban terliklerin rahatlığını nasıl bırakıp lame topuklu terliklerle havuz başına iner anlamam... Hiç mi düşünmezler ayağım kayar düşerim diye...Tabi belki onlar rahat ediyorlardır öyle. Ama ben kendimi hayal edemem yaa...
:)) belli yaşa gelince dank etti ama sonra da ben utandım. bebelerin havuzu var çocuk olunca onu sokuyorum bahanesiyle atlarım bari :)
kızlar, bizim sitedeki hatunlar pek havalı.... ben de bakımlı süslüyümdür. dalga geçerim kendimle ama bu hatunla beni aştı. site havuzuna, şıpıdık terlik bikini üstüne t-shirt şort iniyorum ben... bu hatunlar, uyumlu renklerde şifon bluzlar, topuklu terlikler, takılar.... saçlar maşalı... havuza girerken saçları topluyolar kafaları suya değmiyor... ve çoğu güneş gölüğü ile yüzüyor. böyle kafayı dışarıda tutarak... eşim sordu ne alaka diye, dedim göz makyajları yoktur bu sıcakta yapılmaz, gözleri makyajsız gözükmesin diyedir...
ben onlar gibi yüzemem heralde saclar toplu gözlerinde güneş gözlüğü evde küvete girerim daha iyi
geçmedi mi hala :26: yat dinlen canım yorma kendini bu aralar ne güzel bitane dısarda bitane içerde
sende osgeldin hamsi balıgım yoktun dünden beri görüşemedik
kızlar bişey soracam ya benim bu aralar kalbim çok hızlı atıyor öyleki sol göğsümün inip kalktığını görüyorum sanki dışarı çıkacak kalbim siz hiç böyle bişeyle karşılaştınız mı
Paticim herkesin bünyesi farklıdır tabi ama Dr. izin veridği sürece ben son ana kadar gezerim gibime geliyor. Annem hep der sana 8.5 aylık hamileyken arabayla doğu turuna çıktık, o yüzden sen böyle gezenti oldun diye....
hamsi balığım yaaaa çok mu özledin kız geldim geldim
çanakkalenin denizini bilmem ama o bölge soğuk olur..... ayvalık sarımsaklı soğuktur bu sene çeşme ye gittik ağustosta donduk yadilseee titriyordu başta ve simitin içinde uyuya kaldı bir kez çok komikti gelen gören güldü bize milletin çocuğu bağırıyorrr ağlıyor benimki yan geldi yattı üstünede uyudu...... ama dilse bebekliğinden beri gidiyor tatile.... 5 aylıkkken başladı aldım götüdüm antalya tarafına..... alışsın dedim iyikide yapmışım... suyun içinde bırak suyun üstüne çıkıyor kendi havuza falan kendi atlıyordu
sen havalı bir yerde oturyormussun dogaldır. bir de buraya gell :) dizimin üzerinde etek giyiyorum diye inan kendimden utanıyorum insanların bakışları yüzündenç ben çok rahat bir çevrede büyüdüm. kendime her zaman dikkat ederdim ama burda malesef kendimi biraz degiştirmek zorunda kaldım. çevre çok etkiliyor insanı
çanakkalenin denizini bilmem ama o bölge soğuk olur..... ayvalık sarımsaklı soğuktur bu sene çeşme ye gittik ağustosta donduk yadilseee titriyordu başta ve simitin içinde uyuya kaldı bir kez çok komikti gelen gören güldü bize milletin çocuğu bağırıyorrr ağlıyor benimki yan geldi yattı üstünede uyudu...... ama dilse bebekliğinden beri gidiyor tatile.... 5 aylıkkken başladı aldım götüdüm antalya tarafına..... alışsın dedim iyikide yapmışım... suyun içinde bırak suyun üstüne çıkıyor kendi havuza falan kendi atlıyordu
biz geldik teyzeleri yarım saat yürüdüm iyi geldi şimdi bir de dus alırız oh
canım, bende çarpıntı nadir oluyor. gebelik öncesi senede 1 olurdu belki. gebelik sonrası 1-2ayda 1. çayı fazla kaçırmışsam oluyor. eğer sık ise muhakkak doktoruna danış. o süre içinde de şay, kahve, kola vb... kesinlikte tüketme.
burada da pek ezik kaldım :))tek yaya da benim. evde uzun tayt ya da eşofman, atlet, hırka gezerim ben. saçımı toplar, gözüme kalem çekerim hafif bir allık. evdeyim yani... bence kafi bu bakım... geçen istatistik için geldiler, artık kimlerle muattap olduysa adam kapıyı açtığımda, evin hanımını sordu :)
kızlar bişey soracam ya benim bu aralar kalbim çok hızlı atıyor öyleki sol göğsümün inip kalktığını görüyorum sanki dışarı çıkacak kalbim siz hiç böyle bişeyle karşılaştınız mı
Turamit selam, bana bu bahsettigin yerin adını yazabilirmisin özelden, benim ailem sakarya'da oturuyor,sapancada cok yakın onlara.oraya gittigimde belki kacamak yapabiliriz.canım bence tatile çıkın. iyi gelir. bebek yokken başbaşa vakit geçirmek iyi olur. ama yani mesela yurtdışı tatili sırası değil. çok yorulursun. ya da tatil köyü de olsa günşelenemezsin uzun süre, e kalan sürede ne yapacaksınız? böyle dağ evi gibi biyer yer olabilir. sapancada bir yer var tepede, çiftlik bozması. çok severim. manzara güzel, yemekler enfes el yapımı, doğa ile iç içe... bu tarz bir yer değerlendirebilirsin. yani yürüyüş yapabileceğin, sağlıklı yemekler bulabileceğin, aşırı nem olmayacak... termal otel vb. de olabilir.
BU KONUNUN KAYNAMASINA İZİN VERMEYECEĞİM
Kızlar eşim tatil planı yapmamı istedi, haziran 15 ten sonra tatile gidelim dedi ben tam 7 aylık olacağım. Szin tatile gitme görüşleriniz nedir? Ağırlaşmış olur muyuz acaba o zaman, herhangi bir riskimiz yoksa sadece hamile olduğumuz için yorucu, bunaltıcı falan olur mu? benim çevremde hiç yokmuş, iyi veya kötü örnek olabilecek.
Allah bir İzmirli daha :) hic kacırmam, cok severim. Serin deniz söz konusuysa arkadaslar Bozcaada'dan saglam yer tanımıyorum, suyu agustosta civi gibi.Valla simdi girmeye kalksam heralde cocuk kacıcak yer arar.Gecen yaz 10 dakıka aktif sekilde yüzüp hala cenemin titredigini biliyorum.Suya girene kadar suyun degdigi her cm aglatıyor resmen.sahsen ben ızmırlı oldugum ıcın alternatıfım cok..yazın ızmır cok sıcak oluyor serın yer arıyor ınsan bunun ıcnde en guzel yer cesme oluyor bızım ıcın cok fazla gunesde kalmayı dusunmuyorum ama suyu serın havası serın bır yer olması benım tercıhım olur hemde yakın olması cok cok avantaj ben uzak yola gelemıyorum
Tabiki havuz gerçekten hijyenikse problem olmaz önemli olan yüzmek, deniz yoksa havuz var, ben bursadayım burada deniz var ama ben girmem temiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden inş. iyi olursam izmir taraflarına gitmek istiyorum.
Anchusa bu kadar olur valla ya, hem Mardin'i hem KAradeniz'i o kadar cok görmek istiyorum ki, iki yer söyle deseler aynı yerleri yazardım bende. Hamile kalmadan once bu seneki tatil planım karadeniz gezisiydi, biraz daha alternatif bir tatil yapıp karadenize gitmeyi, yayla senliklerine denk getirip onlara katılmayı cok istiyordum, hamile kaldıgımı ogrenince "ah gitti karadeniz" demistim ama simdi senden okuyunca cesaret geldi bak, sence karadeniz turu yapabilecek durumda olur muyuz? Dogu karadeniz olmayabilir ama en azından batı kısmını biraz gezebilir miyiz ki ? özel arabayla falan olması lazım tabi di mi? Esim araba kullanmayı cok sevmez, ileri aylarda uzun süre kullanabilirmiyim acaba? .en az 2 sene daha karadeniz göremem diye cok üzülüyordum, cok heycanlandım simdi.Olabilir mi ki? Doktoruma da sorıyım bunuevet ben de bunu tartışmak istiyordum. Ben mayıs sonu haziran başı düşündüm çok sıcaklar bastırmadan...Genelde antalya civarına eylül ekimde giderdik ama o sezon uygun olmayacak doğum yüzünden.
Ya da bu sefer daha serin bir yere (Çanakkale asos gibi) temmuz ağustos ta da gidebiliriz dedik. Bir de ben mayıs ta ya mardin ya da karadeniz turu yapmak istiyorum. Maalesef ikisini de görmedim. Sonra bebeği 1 haftalığına bırakıp gitmek zor olacaktır. O yüzden göbeğimdeyken hep beraber gidelim dedim...
oooh ne güzel ben daha yürüyüse cıkamıyorum bugun doktora giderken kulaklarım dondu. güneş var ama cok soguk daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?