2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişey soracam ya benim bu aralar kalbim çok hızlı atıyor öyleki sol göğsümün inip kalktığını görüyorum sanki dışarı çıkacak kalbim siz hiç böyle bişeyle karşılaştınız mı

ben onlar gibi yüzemem heralde saclar toplu gözlerinde güneş gözlüğü evde küvete girerim daha iyi

geçmedi mi hala :26: yat dinlen canım yorma kendini bu aralar ne güzel bitane dısarda bitane içerde

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

sende osgeldin hamsi balıgım yoktun dünden beri görüşemedik

çok güldümmmmmmmmmmmm o insanlarla hiçbir ortak yönüm yoktur benim.............. zaten ben üniversitede ikende o kızların grubunda kendimi şapşal gibi hissediyordum ya.... knouştukları bazı şeylerden anlamıyordum..... ama ben de kokoşumdur..... yazın gözlüksüz kışın şapkasız gezmem aksesuar severim ama yerine göre yani.... sade şıklık severim :) öbürlerine de gülerim

ayyyy lütfen onlardan olma. Tatil dediğin 2 t-shirt 2 şort bence:)

bir de kamera, bir de fotoğraf mak., kremler de lazım tabi, havlular var bak........

hamsi balığım yaaaa çok mu özledin kız geldim geldim

sen havalı bir yerde oturyormussun dogaldır. bir de buraya gell :) dizimin üzerinde etek giyiyorum diye inan kendimden utanıyorum insanların bakışları yüzündenç ben çok rahat bir çevrede büyüdüm. kendime her zaman dikkat ederdim ama burda malesef kendimi biraz degiştirmek zorunda kaldım. çevre çok etkiliyor insanı

canım, bende çarpıntı nadir oluyor. gebelik öncesi senede 1 olurdu belki. gebelik sonrası 1-2ayda 1. çayı fazla kaçırmışsam oluyor. eğer sık ise muhakkak doktoruna danış. o süre içinde de şay, kahve, kola vb... kesinlikte tüketme.

geçen sene annem abimler belek rıxos daydık tamam herşey mükemmel ama temmuz ortası gibi eşim kızımla yakın bölge apart yapalım dedik ayvalık sarımsaklıya gitmitik ordanda altınoluk sarımsaklı sıcak ve denizide sıcaktı altınoluk birazdaha serindi kaz dağlarından kaynaklanıyor ama turızmciyim hem iş hem tatil amaçlı heryere gttim altınoluk denizini tek geçiyorum denizin içinde üşümüyorsun kıyıda balıklar tertemiz mavi bayraklı plajı özellikle süper otelden daha avantajlıydı istediğimizi yedik içtik kahvaltıya koşuştura koşuştura gitmedik süper bir tatildi bu arada hamileymişim haberim yoktu günüme vardı daha bide eşimle boşu boşuna çalışma yapıyordum ay eziyet etmişim kendime :)

bende sonuna kadr böyle düsünüyorum hamile olmak bir engel degil sonucta hem gezmek bebegimizinde hakkı degil mi yanii :))) yeter ki saglık sorunu olmasın

cocukluktan alıstırmak lazım hakkaten ama benim gibi bir anneyle napar bebegim bilmiyorum artık babasına transfer edicemm :))

burada da pek ezik kaldım :))tek yaya da benim. evde uzun tayt ya da eşofman, atlet, hırka gezerim ben. saçımı toplar, gözüme kalem çekerim hafif bir allık. evdeyim yani... bence kafi bu bakım... geçen istatistik için geldiler, artık kimlerle muattap olduysa adam kapıyı açtığımda, evin hanımını sordu :)

evet aynı zamanda balıkesirli olarak hakkaten o taraf antalya ya da diger tatil yerlerine benzemiyor.ama akçayı ben hep ayrı severim

hamile kaldım kalalı çay kahve tüketimini azalttım ama bir kaç gündür böyle oluyor az önce nette araştırdım kansızlıkla ilgili olabiliyormuş ki bende de kansızlık problemi var gerçi uzun zamandır bu kansızlık problemi yaşamıyordum ama tekrar çıkmış olabilir mi diye düşünmeye başladım

cok güldüm buna ya beni görseler kacarlar sanırım evde ki halimle

cnm ani şeker ya da tansiyon düşmesi gibi sorunların var mı. benim kalbim ancak kendimi bayılacak gibi hissettigim zaman oluyor. bugun doktoruma danıştım kendini dinle eger bir iki defa daha olursa şeker yüklemeni erkene alırız dedi

ay tatile gidenler siz anlatırsınız bebişinizle tatil nasıl oldu suyu sevdimi sevmedimi tekmeledimi tekmelemedimi...... vs vs amaaaaaaaaaa bende size havuz rsimlerimizi gönderirim zaten o havuzu doldurmak kolayda nasıl suyu boşaltacağım onu bilmiyorum havuz çok büyük dilse yi simiti ile içine koymam lazım

Turamit selam, bana bu bahsettigin yerin adını yazabilirmisin özelden, benim ailem sakarya'da oturuyor,sapancada cok yakın onlara.oraya gittigimde belki kacamak yapabiliriz.

Valla bizde tatile gitmeyi planlıyoruz eger cok ekstra bir gelisme veya aksilik olmazsa. Bir arkadasımın son aylarda düsük tehlikesi olmustu, son 2-3 ay 5 dk dan fazla ayakta kalam demisti doktoru, hep yatmıstı mesela.Öyle birsey olmazsa ben kesin gitmek istiyorum, gecen sene nerdeyse 1 aya yakın tatil yapmıstım bu senede en azından sembolik bi tatil yapalım istiyorum. Bozcaada'ya bayılıyorum,ama hamileyken adada olma fikri beni geriyo biraz, gündüz 2 saatte bir feribot var,gece anakaraya ulasım yok. Yıl oldu kol gibi özel sigorta ödedik rahat ediyim bari dogumda diye, durup durup orda bir saglık ocagında dogururum allah muhafaza :) yani kısmette varsa o da olur tabi önemli olan saglıkla olması ama simdiye kadar ödediklerimize cok yanarım valla.

Allah bir İzmirli daha :) hic kacırmam, cok severim. Serin deniz söz konusuysa arkadaslar Bozcaada'dan saglam yer tanımıyorum, suyu agustosta civi gibi.Valla simdi girmeye kalksam heralde cocuk kacıcak yer arar.Gecen yaz 10 dakıka aktif sekilde yüzüp hala cenemin titredigini biliyorum.Suya girene kadar suyun degdigi her cm aglatıyor resmen.

Elifbereket nasıl yaa, Bursa'damısın :) e bende bursa'dayım.Bir kac arkadas daha vardı Bursa'da olan, tanısıp sosyalleselim hemen :) Bana da doktorum yaz annesi olacaksın yüz bol bol imkanın oldukca demisti ama bende temiz havuz arıyorum,güvenemiyorum. Normalde havuza girerim ama hamileyken ekstra temiz olması lazım, kapalı olarak da Atatürk yüzme havuzu var bildigimö kadarıyla ama hic gitmedim daha. Gidip bakarsam sana da yazıyım mı? belki gitmek istersin.

Anchusa bu kadar olur valla ya, hem Mardin'i hem KAradeniz'i o kadar cok görmek istiyorum ki, iki yer söyle deseler aynı yerleri yazardım bende. Hamile kalmadan once bu seneki tatil planım karadeniz gezisiydi, biraz daha alternatif bir tatil yapıp karadenize gitmeyi, yayla senliklerine denk getirip onlara katılmayı cok istiyordum, hamile kaldıgımı ogrenince "ah gitti karadeniz" demistim ama simdi senden okuyunca cesaret geldi bak, sence karadeniz turu yapabilecek durumda olur muyuz? Dogu karadeniz olmayabilir ama en azından batı kısmını biraz gezebilir miyiz ki ? özel arabayla falan olması lazım tabi di mi? Esim araba kullanmayı cok sevmez, ileri aylarda uzun süre kullanabilirmiyim acaba? .en az 2 sene daha karadeniz göremem diye cok üzülüyordum, cok heycanlandım simdi.Olabilir mi ki? Doktoruma da sorıyım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…