2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tuttum verdiğin bilgileri. Hatta sende daha çok bunlar gibi detay olduğuna eminim. Plan detaylarında başını ağrıtırım bakalım:)

Yavrucum küçük gösterdiğin için olabilir, evin çocuğu sanmıştır.

ayyyy hiç güleceğim yoktuuuuuuuuuuuuu e kızım senin halin normalmişşşşş................ bende saçımı düzleştiririm bir kalem hafif allık dudağıma pudra rengi rujum üstümde elbise daha ne olsun.... gerçi şuan tam tersiyim çünküüüüüüüüüüüü siz sormadınız ama ben söyleyim bu saate kadar evimi temizledim koltuğumu siildim halılarımı evirdim çevirdim süpürdüm :) :)

turamit bizim burdada öyle kokoş çok kadınlar evindeymiş gibi bi rahat havuz başında anlatamam ben mayo yada bikiniyle girmiyorum sitede askılı diz üstüne kadar mayo aldım onla giriyorum nebişlim komşu kocaları falan rahatız olurum ama tatilde istediğim herşey anneliğime eşime yakışıcak şekilde giyiniyorum hamama giriyoruz kızımla kadınlar sssiz akin yıkanır çıkar biz kızımla su savaşı yapıyoruz zevkli oluyor

yardımcı olurum cnm zamanında duru turızm anı tur asya tur satış müdrlük yapmıştım evlenince maesef bıraktım o günlerimi çok özlüyorum

bana çalışma demeee :))) isteyipte pat diye hamile kalanlara hayranımm

valla daha önce yoktu ama şimdi var mıdır bilmem kansızlık problemim var bu çarpıntının onunla ilgisi de varmış az önce netten öğrendim

ya insanın kızının olması çok güzel bir şey yaaaaaaaaa :) :)

Yavrucum küçük gösterdiğin için olabilir, evin çocuğu sanmıştır.[/QUOTE]

diyorsunnn :)) tamam haklısın böyle düşünmek daha bir işime geldi.

ayy cok güldümm :))) yok cnm ya bence seni evli düşünmemiştir anne falan aramıştır evde iyi yönünden bakk :)))

yaoılan tahlillerinde aslında çıkması lazım ona göre kan ilacı başlarlar aslında. 12 haftadan sonra başlıyorlar kan ilacına

ya insanın kızının olması çok güzel bir şey yaaaaaaaaa :) :)

ben de kız istedim hep hayatım boyunca. ama içime doğuyor bu sıpa erkek :) gerçi şu an kız erkek hiç önemli değil. ama muhakkak en az 1 kızım olmasını isterim.

ben çok şırnaşırım anneme, babama.... fazla sıcağım :) eşimin halaları kucağına oturtur... çocukluğumdan beri sırnaşık, girişken, sıcakkanlıymışım. annem diyor ki "iyiki kız doğurmuşum, erkek olsa 10yaşından sonra sevdirmez kendini, bak benim kuzuma 30una geldi hala kucağa geliyor" :)))

yaoılan tahlillerinde aslında çıkması lazım ona göre kan ilacı başlarlar aslında. 12 haftadan sonra başlıyorlar kan ilacına

aryam canım doktorunla bu konuyu görüş kan sayımı yapmadımı sana demir eksikliği bende vardı kızımda ve bir türlü toparlayamadık o kan şuruplarıyla bile..... şuan sorun yok allahtan insanı canından bezdiriyor hamilelikte kansızlık allah korusun doğumda çok risk oluyor mutlaka kan sayımı yaptır....

geçen sene ekimde bodrumdaydık donduk valla...ekimde antalya nefis oluyor ama bodrum soğuk geldi...Ben de eşimde tam su kuşlarıyızdır. Saatlerce yüzeriz. İnşallah bebek de bize benzer...

biz geldik teyzeleri yarım saat yürüdüm iyi geldi şimdi bir de dus alırız oh
Hoşgeldin.

geçmiş olsun

kullandığın bir ilaç çarpıntı yapıyor olabilir. Hemen dr. unu ara.....
Ben bu sene zaten herşey dahil tatil düşünmüyorum. İçki olayı da olamayacağı için gerek yok...Otel ayarlayalım diyorum eşime....

bende sonuna kadr böyle düsünüyorum hamile olmak bir engel degil sonucta hem gezmek bebegimizinde hakkı degil mi yanii :))) yeter ki saglık sorunu olmasın
evet yeterki Dr. izin versin. Ben doğuma 1 ay kala da giderim valla.

Valla 15 mayıstan sonra işim rahatlıyor ve ben 1 haftalık uçaklı bir karadeniz turu ayarlamak istiyorum. Dr. müsade ederse tabi. Mardine 3 gün yeter. Bebeği 3 günlüğüne kayınvalideme ya da anneme bırakıp gidebiliriz ama 1 hafta bırakamam. O yüzden göbeğimdeyken en azından karadenizi halledeyim...

bende bi kaç güne kadar sapka ile cıkıyordum ay burdakiler dondurmaya yemeye baslamıs tshirtlerle duruyorlar
Onlar parmak arası terlikleri giyip şıpıdık şıpıdık gezmeye de başlamışlardır

ay sen çok tatlısın ya ve bugün beni çok güldürdün valla oğlunda olsa sende bu enerji sıcak kanlılık varken o mümkün değil nemrut birşey olmaz anasına çeker..... ama inşallah senin gibi gelin bulup gelmez ahahahhaha ona çok gülerim düşün gelin geliyormuş kucağına oturoymuş
:)))) bende sevmiyom çalışmayı artık isteyenlerin olsun
ayyyy valla ben çalışsam başka ne isterdimki allahtan..... evde oturuyorum kös kös.... hatta eşime kızıyorum bazennnn kavga anında senin yüzünden beynim çürüyor diye.... gerçi kpss kitapları aldım durmadan kitap okuyorum ama mümkün olduğunda beynimi kullanıyorum ya bana çok koyuyor evde oturmak.....

istemeyip hamile kalanlara nesin peki

veya yok ya bir kereden bir şey olmaz diyenlere:) Bu iş için çok uğraşılıyormuş bu kadar da kolay olmaz diyenlere:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…