geçen sene annem abimler belek rıxos daydık tamam herşey mükemmel ama temmuz ortası gibi eşim kızımla yakın bölge apart yapalım dedik ayvalık sarımsaklıya gitmitik ordanda altınoluk sarımsaklı sıcak ve denizide sıcaktı altınoluk birazdaha serindi kaz dağlarından kaynaklanıyor ama turızmciyim hem iş hem tatil amaçlı heryere gttim altınoluk denizini tek geçiyorum denizin içinde üşümüyorsun kıyıda balıklar tertemiz mavi bayraklı plajı özellikle süper otelden daha avantajlıydı istediğimizi yedik içtik kahvaltıya koşuştura koşuştura gitmedik süper bir tatildi bu arada hamileymişim haberim yoktu günüme vardı daha bide eşimle boşu boşuna çalışma yapıyordum ay eziyet etmişim kendime :)
burada da pek ezik kaldım :))tek yaya da benim. evde uzun tayt ya da eşofman, atlet, hırka gezerim ben. saçımı toplar, gözüme kalem çekerim hafif bir allık. evdeyim yani... bence kafi bu bakım... geçen istatistik için geldiler, artık kimlerle muattap olduysa adam kapıyı açtığımda, evin hanımını sordu :)
burada da pek ezik kaldım :))tek yaya da benim. evde uzun tayt ya da eşofman, atlet, hırka gezerim ben. saçımı toplar, gözüme kalem çekerim hafif bir allık. evdeyim yani... bence kafi bu bakım... geçen istatistik için geldiler, artık kimlerle muattap olduysa adam kapıyı açtığımda, evin hanımını sordu :)
tuttum verdiğin bilgileri. Hatta sende daha çok bunlar gibi detay olduğuna eminim. Plan detaylarında başını ağrıtırım bakalım:)
Yavrucum küçük gösterdiğin için olabilir, evin çocuğu sanmıştır.
geçen sene annem abimler belek rıxos daydık tamam herşey mükemmel ama temmuz ortası gibi eşim kızımla yakın bölge apart yapalım dedik ayvalık sarımsaklıya gitmitik ordanda altınoluk sarımsaklı sıcak ve denizide sıcaktı altınoluk birazdaha serindi kaz dağlarından kaynaklanıyor ama turızmciyim hem iş hem tatil amaçlı heryere gttim altınoluk denizini tek geçiyorum denizin içinde üşümüyorsun kıyıda balıklar tertemiz mavi bayraklı plajı özellikle süper otelden daha avantajlıydı istediğimizi yedik içtik kahvaltıya koşuştura koşuştura gitmedik süper bir tatildi bu arada hamileymişim haberim yoktu günüme vardı daha bide eşimle boşu boşuna çalışma yapıyordum ay eziyet etmişim kendime :)
cnm ani şeker ya da tansiyon düşmesi gibi sorunların var mı. benim kalbim ancak kendimi bayılacak gibi hissettigim zaman oluyor. bugun doktoruma danıştım kendini dinle eger bir iki defa daha olursa şeker yüklemeni erkene alırız dedi
turamit bizim burdada öyle kokoş çok kadınlar evindeymiş gibi bi rahat havuz başında anlatamam ben mayo yada bikiniyle girmiyorum sitede askılı diz üstüne kadar mayo aldım onla giriyorum nebişlim komşu kocaları falan rahatız olurum ama tatilde istediğim herşey anneliğime eşime yakışıcak şekilde giyiniyorum hamama giriyoruz kızımla kadınlar sssiz akin yıkanır çıkar biz kızımla su savaşı yapıyoruz zevkli oluyor
bana çalışma demeee :))) isteyipte pat diye hamile kalanlara hayranımm
hamile kaldım kalalı çay kahve tüketimini azalttım ama bir kaç gündür böyle oluyor az önce nette araştırdım kansızlıkla ilgili olabiliyormuş ki bende de kansızlık problemi var gerçi uzun zamandır bu kansızlık problemi yaşamıyordum ama tekrar çıkmış olabilir mi diye düşünmeye başladım
ya insanın kızının olması çok güzel bir şey yaaaaaaaaa :) :)
yaoılan tahlillerinde aslında çıkması lazım ona göre kan ilacı başlarlar aslında. 12 haftadan sonra başlıyorlar kan ilacına
bana çalışma demeee :))) isteyipte pat diye hamile kalanlara hayranımm
bende bi kaç güne kadar sapka ile cıkıyordum ay burdakiler dondurmaya yemeye baslamıs tshirtlerle duruyorlar
geçen sene ekimde bodrumdaydık donduk valla...ekimde antalya nefis oluyor ama bodrum soğuk geldi...Ben de eşimde tam su kuşlarıyızdır. Saatlerce yüzeriz. İnşallah bebek de bize benzer...çanakkalenin denizini bilmem ama o bölge soğuk olur..... ayvalık sarımsaklı soğuktur bu sene çeşme ye gittik ağustosta donduk yadilseee titriyordu başta ve simitin içinde uyuya kaldı bir kez çok komikti gelen gören güldü bize milletin çocuğu bağırıyorrr ağlıyor benimki yan geldi yattı üstünede uyudu...... ama dilse bebekliğinden beri gidiyor tatile.... 5 aylıkkken başladı aldım götüdüm antalya tarafına..... alışsın dedim iyikide yapmışım... suyun içinde bırak suyun üstüne çıkıyor kendi havuza falan kendi atlıyordu
Hoşgeldin.biz geldik teyzeleri yarım saat yürüdüm iyi geldi şimdi bir de dus alırız oh
geçmiş olsunselam herkeze nasılsınız biz iyiyiz aybükemin bu seferde öksürüğü tuttu nevresimleri deiştirdim off belim azcık ağırdı akşama anemlere gidicez yrn fb gs maçı var bzimkiler maçta yine akşam bebiş sevicem abimin oğluşu 50 günlük teyzeleri bacakları bile tüylü çok şeker halasının bitanesi :)
kullandığın bir ilaç çarpıntı yapıyor olabilir. Hemen dr. unu ara.....kızlar bişey soracam ya benim bu aralar kalbim çok hızlı atıyor öyleki sol göğsümün inip kalktığını görüyorum sanki dışarı çıkacak kalbim siz hiç böyle bişeyle karşılaştınız mı
Ben bu sene zaten herşey dahil tatil düşünmüyorum. İçki olayı da olamayacağı için gerek yok...Otel ayarlayalım diyorum eşime....geçen sene annem abimler belek rıxos daydık tamam herşey mükemmel ama temmuz ortası gibi eşim kızımla yakın bölge apart yapalım dedik ayvalık sarımsaklıya gitmitik ordanda altınoluk sarımsaklı sıcak ve denizide sıcaktı altınoluk birazdaha serindi kaz dağlarından kaynaklanıyor ama turızmciyim hem iş hem tatil amaçlı heryere gttim altınoluk denizini tek geçiyorum denizin içinde üşümüyorsun kıyıda balıklar tertemiz mavi bayraklı plajı özellikle süper otelden daha avantajlıydı istediğimizi yedik içtik kahvaltıya koşuştura koşuştura gitmedik süper bir tatildi bu arada hamileymişim haberim yoktu günüme vardı daha bide eşimle boşu boşuna çalışma yapıyordum ay eziyet etmişim kendime :)
evet yeterki Dr. izin versin. Ben doğuma 1 ay kala da giderim valla.bende sonuna kadr böyle düsünüyorum hamile olmak bir engel degil sonucta hem gezmek bebegimizinde hakkı degil mi yanii :))) yeter ki saglık sorunu olmasın
Valla 15 mayıstan sonra işim rahatlıyor ve ben 1 haftalık uçaklı bir karadeniz turu ayarlamak istiyorum. Dr. müsade ederse tabi. Mardine 3 gün yeter. Bebeği 3 günlüğüne kayınvalideme ya da anneme bırakıp gidebiliriz ama 1 hafta bırakamam. O yüzden göbeğimdeyken en azından karadenizi halledeyim...Turamit selam, bana bu bahsettigin yerin adını yazabilirmisin özelden, benim ailem sakarya'da oturuyor,sapancada cok yakın onlara.oraya gittigimde belki kacamak yapabiliriz.
Valla bizde tatile gitmeyi planlıyoruz eger cok ekstra bir gelisme veya aksilik olmazsa. Bir arkadasımın son aylarda düsük tehlikesi olmustu, son 2-3 ay 5 dk dan fazla ayakta kalam demisti doktoru, hep yatmıstı mesela.Öyle birsey olmazsa ben kesin gitmek istiyorum, gecen sene nerdeyse 1 aya yakın tatil yapmıstım bu senede en azından sembolik bi tatil yapalım istiyorum. Bozcaada'ya bayılıyorum,ama hamileyken adada olma fikri beni geriyo biraz, gündüz 2 saatte bir feribot var,gece anakaraya ulasım yok. Yıl oldu kol gibi özel sigorta ödedik rahat ediyim bari dogumda diye, durup durup orda bir saglık ocagında dogururum allah muhafaza :) yani kısmette varsa o da olur tabi önemli olan saglıkla olması ama simdiye kadar ödediklerimize cok yanarım valla.
Allah bir İzmirli daha :) hic kacırmam, cok severim. Serin deniz söz konusuysa arkadaslar Bozcaada'dan saglam yer tanımıyorum, suyu agustosta civi gibi.Valla simdi girmeye kalksam heralde cocuk kacıcak yer arar.Gecen yaz 10 dakıka aktif sekilde yüzüp hala cenemin titredigini biliyorum.Suya girene kadar suyun degdigi her cm aglatıyor resmen.
Elifbereket nasıl yaa, Bursa'damısın :) e bende bursa'dayım.Bir kac arkadas daha vardı Bursa'da olan, tanısıp sosyalleselim hemen :) Bana da doktorum yaz annesi olacaksın yüz bol bol imkanın oldukca demisti ama bende temiz havuz arıyorum,güvenemiyorum. Normalde havuza girerim ama hamileyken ekstra temiz olması lazım, kapalı olarak da Atatürk yüzme havuzu var bildigimö kadarıyla ama hic gitmedim daha. Gidip bakarsam sana da yazıyım mı? belki gitmek istersin.
Anchusa bu kadar olur valla ya, hem Mardin'i hem KAradeniz'i o kadar cok görmek istiyorum ki, iki yer söyle deseler aynı yerleri yazardım bende. Hamile kalmadan once bu seneki tatil planım karadeniz gezisiydi, biraz daha alternatif bir tatil yapıp karadenize gitmeyi, yayla senliklerine denk getirip onlara katılmayı cok istiyordum, hamile kaldıgımı ogrenince "ah gitti karadeniz" demistim ama simdi senden okuyunca cesaret geldi bak, sence karadeniz turu yapabilecek durumda olur muyuz? Dogu karadeniz olmayabilir ama en azından batı kısmını biraz gezebilir miyiz ki ? özel arabayla falan olması lazım tabi di mi? Esim araba kullanmayı cok sevmez, ileri aylarda uzun süre kullanabilirmiyim acaba? .en az 2 sene daha karadeniz göremem diye cok üzülüyordum, cok heycanlandım simdi.Olabilir mi ki? Doktoruma da sorıyım bunu
Onlar parmak arası terlikleri giyip şıpıdık şıpıdık gezmeye de başlamışlardırbende bi kaç güne kadar sapka ile cıkıyordum ay burdakiler dondurmaya yemeye baslamıs tshirtlerle duruyorlar
ya insanın kızının olması çok güzel bir şey yaaaaaaaaa :) :)
istemeyip hamile kalanlara nesin peki
ay sen çok tatlısın ya ve bugün beni çok güldürdünben de kız istedim hep hayatım boyunca. ama içime doğuyor bu sıpa erkek :) gerçi şu an kız erkek hiç önemli değil. ama muhakkak en az 1 kızım olmasını isterim.
ben çok şırnaşırım anneme, babama.... fazla sıcağım :) eşimin halaları kucağına oturtur... çocukluğumdan beri sırnaşık, girişken, sıcakkanlıymışım. annem diyor ki "iyiki kız doğurmuşum, erkek olsa 10yaşından sonra sevdirmez kendini, bak benim kuzuma 30una geldi hala kucağa geliyor" :)))
ayyyy valla ben çalışsam başka ne isterdimki allahtan..... evde oturuyorum kös kös.... hatta eşime kızıyorum bazennnn kavga anında senin yüzünden beynim çürüyor diye.... gerçi kpss kitapları aldım durmadan kitap okuyorum ama mümkün olduğunda beynimi kullanıyorum ya bana çok koyuyor evde oturmak.....:)))) bende sevmiyom çalışmayı artık isteyenlerin olsun
ay tatile gidenler siz anlatırsınız bebişinizle tatil nasıl oldu suyu sevdimi sevmedimi tekmeledimi tekmelemedimi...... vs vs amaaaaaaaaaa bende size havuz rsimlerimizi gönderirimzaten o havuzu doldurmak kolayda nasıl suyu boşaltacağım onu bilmiyorum havuz çok büyük dilse yi simiti ile içine koymam lazım
istemeyip hamile kalanlara nesin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?