bana çalışma demeee :))) isteyipte pat diye hamile kalanlara hayranımm
ay sen çok tatlısın ya ve bugün beni çok güldürdünvalla oğlunda olsa sende bu enerji sıcak kanlılık varken o mümkün değil nemrut birşey olmaz anasına çeker..... ama inşallah senin gibi gelin bulup gelmez ahahahhaha ona çok gülerim düşün gelin geliyormuş kucağına oturoymuş
ayyyy valla ben çalışsam başka ne isterdimki allahtan..... evde oturuyorum kös kös.... hatta eşime kızıyorum bazennnn kavga anında senin yüzünden beynim çürüyor diye.... gerçi kpss kitapları aldım durmadan kitap okuyorum ama mümkün olduğunda beynimi kullanıyorum ya bana çok koyuyor evde oturmak.....
evet hele ilk çocuk kız olması dahada önemli aybükem arkadaş bana kıskardeşimde yok bu dünyada benim herşeyim
bak ona karışamam ama hakkaten beklemek cok zorç psikolojik olarak yıpranıyor insan
ben de kız istedim hep hayatım boyunca. ama içime doğuyor bu sıpa erkek :) gerçi şu an kız erkek hiç önemli değil. ama muhakkak en az 1 kızım olmasını isterim.
ben çok şırnaşırım anneme, babama.... fazla sıcağım :) eşimin halaları kucağına oturtur... çocukluğumdan beri sırnaşık, girişken, sıcakkanlıymışım. annem diyor ki "iyiki kız doğurmuşum, erkek olsa 10yaşından sonra sevdirmez kendini, bak benim kuzuma 30una geldi hala kucağa geliyor" :)))
aryam canım doktorunla bu konuyu görüş kan sayımı yapmadımı sana demir eksikliği bende vardı kızımda ve bir türlü toparlayamadık o kan şuruplarıyla bile..... şuan sorun yok allahtan insanı canından bezdiriyor hamilelikte kansızlık allah korusun doğumda çok risk oluyor mutlaka kan sayımı yaptır....
cnm çalışma o sandığın çalışma deil :) çocuk yapma çalışması
:)))) bende sevmiyom çalışmayı artık isteyenlerin olsun
nerdeyse 2 hafta olacak demir hapını kullanıyorum ama bir kaç gündür böyle işte çarpıntım fazla ben en iyisi bir an önce doktoruma sorayım
aryam canım doktorunla bu konuyu görüş kan sayımı yapmadımı sana demir eksikliği bende vardı kızımda ve bir türlü toparlayamadık o kan şuruplarıyla bile..... şuan sorun yok allahtan insanı canından bezdiriyor hamilelikte kansızlık allah korusun doğumda çok risk oluyor mutlaka kan sayımı yaptır....
dondurmaya bakma ben onu kışın da dolapta tutarım en sevdiğim tatlıdır
geçen sene ekimde bodrumdaydık donduk valla...ekimde antalya nefis oluyor ama bodrum soğuk geldi...Ben de eşimde tam su kuşlarıyızdır. Saatlerce yüzeriz. İnşallah bebek de bize benzer...
Hoşgeldin.
geçmiş olsun
kullandığın bir ilaç çarpıntı yapıyor olabilir. Hemen dr. unu ara.....
Ben bu sene zaten herşey dahil tatil düşünmüyorum. İçki olayı da olamayacağı için gerek yok...Otel ayarlayalım diyorum eşime....
evet yeterki Dr. izin versin. Ben doğuma 1 ay kala da giderim valla.
Valla 15 mayıstan sonra işim rahatlıyor ve ben 1 haftalık uçaklı bir karadeniz turu ayarlamak istiyorum. Dr. müsade ederse tabi. Mardine 3 gün yeter. Bebeği 3 günlüğüne kayınvalideme ya da anneme bırakıp gidebiliriz ama 1 hafta bırakamam. O yüzden göbeğimdeyken en azından karadenizi halledeyim...
Onlar parmak arası terlikleri giyip şıpıdık şıpıdık gezmeye de başlamışlardır
ay sen çok tatlısın ya ve bugün beni çok güldürdünvalla oğlunda olsa sende bu enerji sıcak kanlılık varken o mümkün değil nemrut birşey olmaz anasına çeker..... ama inşallah senin gibi gelin bulup gelmez ahahahhaha ona çok gülerim düşün gelin geliyormuş kucağına oturoymuş
.....
allah bir izmirli daha :) hic kacırmam, cok severim. Serin deniz söz konusuysa arkadaslar bozcaada'dan saglam yer tanımıyorum, suyu agustosta civi gibi.valla simdi girmeye kalksam heralde cocuk kacıcak yer arar.gecen yaz 10 dakıka aktif sekilde yüzüp hala cenemin titredigini biliyorum.suya girene kadar suyun degdigi her cm aglatıyor resmen.
kızlar dün nette geziniyorum mevludşekeleri diye bir site eminönünde eve kadar gönderim yapıyorlarmış gold çikolatacı varmış eminönünde haftaya cumartesi bakıcam beğenicem çikolatayı son dakkaya bırakıcam eve sipariş verdiricem eşim oruçlu oruçlu kıyamam ona gönderemem aybükemdede rmazandı hatta ramazanda doğum yaptım şimdide ramazan geçen seneki dış gebelikte razaman bende ramazan bebeğiymişim
kızlar dün nette geziniyorum mevludşekeleri diye bir site eminönünde eve kadar gönderim yapıyorlarmış gold çikolatacı varmış eminönünde haftaya cumartesi bakıcam beğenicem çikolatayı son dakkaya bırakıcam eve sipariş verdiricem eşim oruçlu oruçlu kıyamam ona gönderemem aybükemdede rmazandı hatta ramazanda doğum yaptım şimdide ramazan geçen seneki dış gebelikte razaman bende ramazan bebeğiymişim
TURAMİT cim özel mesaja cevap yazamadım henüz yazamıyormusum . o yüzden burdan yazıyım sana.Demistim ki :)
Merhaba canım, cok tesekkür ederim bunlar cok faydalı bilgiler oldu, ben zatn oyle 5 yıldızlı otellerin insanı degilim, köy evleri olsun,hersey bildigimiz tanıdıgımız sıcaklıkta ve samimiyette olsun kırık dökük olsun gerekirse,hic onemli degil. Vedat milör 5 yıldız verdiyse tahmin edemiyorum bile yemeklerin güzelligini :) cok sagol.
sevgiler
Vedat milör neye beş yıldız vermiş bana da söyleyin....
Ben de bu gruba giriyorum... 1 senede ancak olur derken pat diye geliverdi bebek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?