2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm çalışma o sandığın çalışma deil :) çocuk yapma çalışması

evet hele ilk çocuk kız olması dahada önemli aybükem arkadaş bana kıskardeşimde yok bu dünyada benim herşeyim

biz şanslıyız kız darısı diğerlerinin başına.... benimde kız kardeşim yok kız kuzenim yok bizim ailenin tek kızıyım ben ama kızım olunc süper ikiili olduk alışverişte sapıtıyoruz gezmelerde beraber oynuyoruz denizde manyak gibi kaleler yaptık koştuk suya atladık denize taş attık.... akşam dans ettik beraber.... dondurma alıp iki yanından yalıyoduk.....

bak ona karışamam ama hakkaten beklemek cok zorç psikolojik olarak yıpranıyor insan

valla kzımda 2. ayımda oldu buda istemezken oldu biz çocuğumuzu bile planlayamadık

sende tek cocuktun degil mi sanırım böyle oluyoruz cogumuz. genelde sımarık ve bencil bir yapıya sahip oldugumuz söylenir ama ben hiç kendimi o gruba dahil etmedim. babam 10 tane oglum olacagına 1 kızım oldu ve bana yeter demiş hep. hala daha der bende bir kızım olsun çooook isterim tabi ki sıralaması önemli degil Allah hayırlı evlat versin

TURAMİT cim özel mesaja cevap yazamadım henüz yazamıyormusum . o yüzden burdan yazıyım sana.Demistim ki :)

Merhaba canım, cok tesekkür ederim bunlar cok faydalı bilgiler oldu, ben zatn oyle 5 yıldızlı otellerin insanı degilim, köy evleri olsun,hersey bildigimiz tanıdıgımız sıcaklıkta ve samimiyette olsun kırık dökük olsun gerekirse,hic onemli degil. Vedat milör 5 yıldız verdiyse tahmin edemiyorum bile yemeklerin güzelligini :) cok sagol.
sevgiler

nerdeyse 2 hafta olacak demir hapını kullanıyorum ama bir kaç gündür böyle işte çarpıntım fazla ben en iyisi bir an önce doktoruma sorayım

cnm çalışma o sandığın çalışma deil :) çocuk yapma çalışması

ay ben başını kaçırdım o haldeeeeeeeeeeee muhabbetin ay şuan karnım ağrıdı gülmektennnnnnnnnnnnnn o çalışmaya bizde veda ettikkkkkkkkkkkkkk ........................ hatta eşimdeeeeeeee baya laf söylüyor bana

canım ben demir hapı alıyorum ve her gittiğimde kontrol ediliyor bu mudur kan sayımı yoksa ayrı bişey mi

dondurmaya bakma ben onu kışın da dolapta tutarım en sevdiğim tatlıdır

bende seviyorumda öksürük basladı bende hamile kaldıgımdan beri gitmedi de korkuyorum azar diye

ben dün ve bugun almanların giydiği içi polarlı montla cıktım üşüyorum sortlarla baslamıslar dolasmaya onlara baktıkca ben kesin anormalim diyorum

kızlar dün nette geziniyorum mevludşekeleri diye bir site eminönünde eve kadar gönderim yapıyorlarmış gold çikolatacı varmış eminönünde haftaya cumartesi bakıcam beğenicem çikolatayı son dakkaya bırakıcam eve sipariş verdiricem eşim oruçlu oruçlu kıyamam ona gönderemem aybükemdede rmazandı hatta ramazanda doğum yaptım şimdide ramazan geçen seneki dış gebelikte razaman bende ramazan bebeğiymişim

:))) kızz kayınvalidem ben gibi gelin nereden bulsun. eşim suratsızdır. konuşmaz.. arayıp sormaz pek. ben ararım. kayınvalidem özel günleri sever ama eşim hayatta kutlamaz. ben kutlarım... onun kucağına oturmuyorum. hatta o otur demeden oturmuyorum dikiliyorum kenarda. ama halaları oturtuyor... çocuğun çocuğu oluyor diyorlar. benim kafa kağıdı 29 hatta 29.5 ama ruhum 10 :)

tsk ederım:))ama topıkde bende baska ızmırlı yokkkkk..varsada ızmırde yasamıyor benım bılmedıgım senın bıldıgın var mıı

hadi ya bende ramazan bayramı sabahı doğurdum

Ben bu işi haziran temmuza bırakacağım sanırım...
Zaten evde butik kurabiye yapmak istiyorum hastaneye ziyarete gelenlere vermeye halim olursa.....

köy evleri sakin huzur doğa güzel bir tatil istersen marmaris te selimiye köyü var dehşet bir yer ve orada çoban apart var denize sıfır sitesinden de bakabilirsin

Ben de bu gruba giriyorum... 1 senede ancak olur derken pat diye geliverdi bebek...

kızlar biz çalışmadık bile. afedersiniz koruyucuyu almayı unuttu eşim. adetime de 2-3gün kaldı nasılsa bir şey olmaz, dedim... attık tutmuş...

ben o ay adeti de gördüm... tutmuş halbuki. iyiki de tutmuş. meğer tam zamanıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…