2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de bu gruba giriyorum... 1 senede ancak olur derken pat diye geliverdi bebek...

ne güzel ya masallah size. ben çok stres yapmıstım kendime beni o cok etkilemişti.tam düzgün bi doktor bulamadım moralim hep bozuktu.sonra bi doktor buldum acayip güvendim çok sevdim. kadın benimle bi konuşma yaptı .önümüzdeki ay gel önce rahim filmi çekelim sonra da tedavi baslayalım dedi.tmm dedim.o ay hamile kaldım hiç bi tedavi olmadan demekki çok stres yapmışım

Mrb nasılsınlar güzel anneler....ben çok yorgunum..sabahtan beri yolardayim şimdide uçak saatini bekliyorum..belim çok ağrıdı...korkuyorum bu yorgunluklar bı sorun olmaz inşallah....iyidir bebeğim umarım.....siz neler yaptınız...yazılarınızı okuyamadım şimdi bakıcam......

buradan da yazayım ne oalcak.

sapancadaki Zeliş Çiftliği. geçen sene gittim. vedat milor 5 vermişti. yemekleri süper, havası, müşterileri çok nazik... çalışanlar keza... 2gün kaldım, çok memnun kaldım. tatil alternatifi olarak önermiştim. ama sapanca tabi herkesin tarzı değildir. gebelikte sakindir ve değerlendirilebilir.

ay dilseee beni de cok güldürdün
:))

ay hep öyle kal insallah.

Bu konuda kafasına takmayanların işi daha rast gidiyor kesinlikle...En önemli şey rahatlık sanırım...

sapanca bir hafta sonu kaçamağı olarak düşünülebilir. Özellikle baharda keyifli olur.Ama yaz tatili için ben deniz havuz ve kum istiyorum...

canım nerdesin otur dinlen hiç bişey olmaz

1387 açılmıyor püffffffffffffff

ve hamilelik takvimi de bozuk gözüküyor

tek tüple işin zor dediler normal 2 tüple %50 şanssa benim %25 ti aylarımı hatta yıllarımı alıcaktı dr dedim hiç uğraşmım tüp bebek yap bana sen bi çalış 6 ay olmazsa o zaman bakarız dedi ama bence olur dedi adam iyi tanımış beni korunma yasağım bitti rahim flimi çektrdim hemende hamile kaldım ve üstelik 31 aralık günü kan testi yaptırdım 1 çıktı negatif 4 gün sonra 186 çıkmıştı positif eşimde rahatlamıştı ben hamile kalınca baba olacağına deil çalışma olmayacağına sevinmişti garibim annemlere bile gitmedim yumurtlama zamanımda maça göndermedim adamı :)

sapanca bir hafta sonu kaçamağı olarak düşünülebilir. Özellikle baharda keyifli olur.Ama yaz tatili için ben deniz havuz ve kum istiyorum...

benimde canım cekti şimdi aksama eşim gelsede 2 günlüğüne dinlesek kafamızı

ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok

çalışma konusunda en erkenci benim mi yoksa evlendik bir buçuk ay sınra hamile olduğumu öğrendim

evet en erken sensizn sanırım :) bizim planlıydı acıkcası bebek isteğimiz. ilk evlendiğimiz sene kpssye hazırlandım o sene istemedik sonra olmayınca kpss bebege karar verdik. 1 seneden sonra oldu. kısmet bu güneymiş. çevre çok dengesiz ya geçen bir arkadasıma gittim komsuları varmış, annesi diyorki benim için "yazık 3 senedir olmuyo çocugu Allah simdi verdi valla çok sevindik" gözlerim büyümüş bi anda nasıl yani dedim. ben hayatımdan memnunum valla dedim gectim ama cok sinirlendim

ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok

Benim eşim de işi nedeniyle gelemese de takılırım bir arkadaşımın peşine yine giderim...Yok mu öyle biri?

Ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok

ayyy yazık sanaaa kıyamammammm..kız goturecek bırı cıkar uzulmeee

ne mutlu canım Allah nasip etmiş olmayanlara da versin

bizde 1.5 sene evli kaldıkdan sonra bıraktık korunmayı calısıyorduk temmuzdan beri olmuyordu bende üzülüyordum bi sorun mu var diye artık eşim damızlık değilim ben demişti doktordan randevu aldım 10 ocağa kontrol için adet gecikti ama hiç umut yoktu bizde bi idrar testi eşimde yanımda ikimizde sok olmustuk ogun

döverim o kadını ben münasebetsiz patavatsız arsız kadınnnn hatta öküsssssssssssssssssssss yüzüne demiş terbiyesiz..... aman kaynanamda bana 1 ay olmadı senin kalbin kötü ondan olmuyor çocuğun demişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…