Ben de bu gruba giriyorum... 1 senede ancak olur derken pat diye geliverdi bebek...
çalışma konusunda en erkenci benim mi yoksa evlendik bir buçuk ay sınra hamile olduğumu öğrendim
Ben bu işi haziran temmuza bırakacağım sanırım...
Zaten evde butik kurabiye yapmak istiyorum hastaneye ziyarete gelenlere vermeye halim olursa.....
ay ben başını kaçırdım o haldeeeeeeeeeeee muhabbetin ay şuan karnım ağrıdı gülmektennnnnnnnnnnnnn o çalışmaya bizde veda ettikkkkkkkkkkkkkk ........................ hatta eşimdeeeeeeee baya laf söylüyor bana
:))) kızz kayınvalidem ben gibi gelin nereden bulsun. eşim suratsızdır. konuşmaz.. arayıp sormaz pek. ben ararım. kayınvalidem özel günleri sever ama eşim hayatta kutlamaz. ben kutlarım... onun kucağına oturmuyorum. hatta o otur demeden oturmuyorum dikiliyorum kenarda. ama halaları oturtuyor... çocuğun çocuğu oluyor diyorlar. benim kafa kağıdı 29 hatta 29.5 ama ruhum 10 :)
kızlar biz çalışmadık bile. afedersiniz koruyucuyu almayı unuttu eşim. adetime de 2-3gün kaldı nasılsa bir şey olmaz, dedim... attık tutmuş...
ben o ay adeti de gördüm... tutmuş halbuki. iyiki de tutmuş. meğer tam zamanıymış.
bana da oldu yaa forumdan sanırım1387 açılmıyor püffffffffffffff
Mrb nasılsınlar güzel anneler....ben çok yorgunum..sabahtan beri yolardayim şimdide uçak saatini bekliyorum..belim çok ağrıdı...korkuyorum bu yorgunluklar bı sorun olmaz inşallah....iyidir bebeğim umarım.....siz neler yaptınız...yazılarınızı okuyamadım şimdi bakıcam......
1387 açılmıyor püffffffffffffff
sapanca bir hafta sonu kaçamağı olarak düşünülebilir. Özellikle baharda keyifli olur.Ama yaz tatili için ben deniz havuz ve kum istiyorum...
sapanca bir hafta sonu kaçamağı olarak düşünülebilir. Özellikle baharda keyifli olur.Ama yaz tatili için ben deniz havuz ve kum istiyorum...
çalışma konusunda en erkenci benim mi yoksa evlendik bir buçuk ay sınra hamile olduğumu öğrendim
ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok
Ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok
tek tüple işin zor dediler normal 2 tüple %50 şanssa benim %25 ti aylarımı hatta yıllarımı alıcaktı dr dedim hiç uğraşmım tüp bebek yap bana sen bi çalış 6 ay olmazsa o zaman bakarız dedi ama bence olur dedi adam iyi tanımış beni korunma yasağım bitti rahim flimi çektrdim hemende hamile kaldım ve üstelik 31 aralık günü kan testi yaptırdım 1 çıktı negatif 4 gün sonra 186 çıkmıştı positif eşimde rahatlamıştı ben hamile kalınca baba olacağına deil çalışma olmayacağına sevinmişti garibim annemlere bile gitmedim yumurtlama zamanımda maça göndermedim adamı :)
evet en erken sensizn sanırım :) bizim planlıydı acıkcası bebek isteğimiz. ilk evlendiğimiz sene kpssye hazırlandım o sene istemedik sonra olmayınca kpss bebege karar verdik. 1 seneden sonra oldu. kısmet bu güneymiş. çevre çok dengesiz ya geçen bir arkadasıma gittim komsuları varmış, annesi diyorki benim için "yazık 3 senedir olmuyo çocugu Allah simdi verdi valla çok sevindik" gözlerim büyümüş bi anda nasıl yani dedim. ben hayatımdan memnunum valla dedim gectim ama cok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?