2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne güzel bir ayda olmuş...bereketli güzel....
hadi ya bende ramazan bayramı sabahı doğurdum
Bayram şekeri olmus

Zamaniymis zaten istersin olmaz..hiç beklemediğin bı anda geliverir

ay ne uşraşcan cnm al kurupastalar olsun bitsin

yok ya ben senin gibi düsünmğyorum evde herseyi kendim yapmak istiyorum. hatta bahsettiğimiz o mevlüt sekerleri ve kapı süsleri dahil. emegimin olmasından çok hoşlanırım. eğer halim kalırsa da mutlaka kurabiyeleri ve şeker hamuru da dahil hepsini ben yapmak istiyorumm:)))

Benim eşim de işi nedeniyle gelemese de takılırım bir arkadaşımın peşine yine giderim...Yok mu öyle biri?

ya teyzem var ama o da oğlu ile gidiyorrr eşi çalışıyor onunda ama bni hamile hamle götürmez sorumluluk almaz yani.... dilse de paso gezdim ama eşim vardı

gülpembe ve masaltuna. Benim çevremde öyle çok çift var ki bir problem olmadığı halde çocuk sahibi olamayan....Zamanı var diyorum her şeyin...En önemlisi kafayı rahatlatmak insanların ne dediğini sallamamak..

hakikaten çok cins bir dönem oluyor. hayat altüst. zorunlu mecburiyetten olması kötüü

ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok

aaa sende bunu yapma ama simdi bende gidemiyorum merak etme ikimiz oturup yazışırız senle :) evde akvaryumu ve balıklarımızı izleriz. eşimin izni olmayacak iznini dogumda kullanacak o yüzden boşveeeerrrrrrrrrr

bende mevlud şekerini falan kendim yapmak istiyorum aybükeyle hele eğlenceli olur braz fazladan alıcam aybükenin elin haşat olucak bi kaçtanes gibime geliyor kadeh bardaklar aıcam süsliycem vakit geçer babam sini börekten peynrli kıymalı su böreği fıstıklı baklava siparişi vericek bende zeytinyağlı sarma yapıcam eve gelenlere ikram lohusa şerbeti ypmıycam meyve suyu ikram edicem hastanede baklava kurupasta tatlı tuzlu bebek çikolatası ikramı o kadar

gerçektende insanlar bazen çok anlayışsız oluyorlar bir iki ay olmadımı hemen saçma sapan teorilerde bulunuyorlar neyse takmamak lazım böyle insanları bu arada biz eşimle üniversitede çıkmaya başladık 4-5 yıllık bi geçmişimiz var o yüzden evlenince hemen çocuğumuz olsun istedik zaten ikimizde çocukları çok severiz çok şükür rabbim nasip etti

ben zaten kimseye istiyoruz dememiştim ve hakkaten ilk bir bucuk seneden fazla istemedik ama demekki cevremdekiler çok üzülüyormus benim icin

benim işkolij ve kıskanç kocacığım ne beni tek gönderir, ne de kendi vakit yaratır... ben de gidemem tatile

2 senelik evliyiz. balayında 10gün uzakdoğu yaptık... iyiki yapmışız. h.sonu sapanca, eşimin memleketi budur... tatil planı yapsam 2-3 gün üstüne çıkma der

yalnız değilsiin dilse boşverr.

Vedat milör neye beş yıldız vermiş bana da söyleyin....
Sapanca'da Zeliş çiftliği diye bir yer varmıs da Turamit onu soylemisti,özelden atarmısın diye rica ettim.Oranın yemeklerine 5 yıldız vermis.

tsk ederım:))ama topıkde bende baska ızmırlı yokkkkk..varsada ızmırde yasamıyor benım bılmedıgım senın bıldıgın var mıı

Valla boyle sorunca hatırlayamadım bak simdi :) vardır mutlaka ya, İzmir'de yasayanı bilmiyorum ama mutlaka İzmirli okudum, eminim.Ama ismini hatırlayamıyacagım.

köy evleri sakin huzur doğa güzel bir tatil istersen marmaris te selimiye köyü var dehşet bir yer ve orada çoban apart var denize sıfır sitesinden de bakabilirsin
Hemen bakıyorum cok tesekkürler.

bana da...............
Zelis çiftliği Paticim :)

canım bende 7 aylık evliyken gittim doktora.iki yumurtalıktada çikolata kisti olmuş.doktor dedi hamile kalman çok zor bu hastalık kısırlık yapıyor.ilaçla tedavisi yok.ameliyatla alabiliriz ama sen daha önce ameliyat olduğun için ikinci ameliyatıda yapamayız çünkü yumurta rezervin zarar görür hiç çocuğun olmayabilir dedi.dünyam yıkılmıştı e peki neyapıcam dedim tek çaren doğum yapmak dedi.ama hastalık hamile kalmamı engelliyordu.neyse rahim filmimi çektirdim ağustos 2011 de.temiz çıktı ama eşim bebek istemedi.aralık 2011 de hadi gidelim hastaneye dedi.4 aralıkta adet oldum 5 aralıkta doktora gittim.doktor aşılama yapıcaz ama tutması çok zor 3 iğneli aşılamadan sonra tüp bebek denicez dedi.14 aralıkta aşılamam yapıldı.ve 29 aralıkta hastanede yaptırdığım kan testinde hamile olduğumu öğrendim:)allahım hayatımın en büyük sürprizini yaptı bize.

sapanca bir hafta sonu kaçamağı olarak düşünülebilir. Özellikle baharda keyifli olur.Ama yaz tatili için ben deniz havuz ve kum istiyorum...
Bizimde uzun zamandır tatilyapma fırsatımız olmadı..simde de bebek var..bu senede olmayacak galiba...
dondurmaya bakma ben onu kışın da dolapta tutarım en sevdiğim tatlıdır

Bende ilk defa kısın yedim bu sene dondurmayı dayanamadım.....

Zamanı gelsin herkes aldığının yaptığının fotosunu koyar.. Ama ebn de kendi emeğim olsun isterim. Zaten çok severim uğraşmayı...

neyse kızlar ben kaçıyorum işten izin aldım önce kuaföre gidecem saçlarımı kestirmeye sonra da eve hepinize iyi tatiller öpüldünüz byyyyyyy.

aaa sende bunu yapma ama simdi bende gidemiyorum merak etme ikimiz oturup yazışırız senle :) evde akvaryumu ve balıklarımızı izleriz. eşimin izni olmayacak iznini dogumda kullanacak o yüzden boşveeeerrrrrrrrrr

eşim ısrarcı olsada bende tatile gidemiycem dedim bu sene siteden yararlan aydos dağları eşliğinde ağvaya pikniye falan gideriz ama tatile gitmeyi çok istiyorum ama rahat edemiycem senede 1 hafta günahım var bira falan içerim tatilde eee hamişim içemiycem denizden havuzdan çıkınca havlu üstümde olur bi sigara yada çikolatalı pro içerim eee oda olmayacak bu sene malesef ama seneye acısını haziranda temuzda ve bayram sonrası çıkarıcam

ahhh canım ne güzel rabbim görmüş seni :) allah gönlüne göre vermiş ve hep versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…