Ne güzel bir ayda olmuş...bereketli güzel....kızlar dün nette geziniyorum mevludşekeleri diye bir site eminönünde eve kadar gönderim yapıyorlarmış gold çikolatacı varmış eminönünde haftaya cumartesi bakıcam beğenicem çikolatayı son dakkaya bırakıcam eve sipariş verdiricem eşim oruçlu oruçlu kıyamam ona gönderemem aybükemdede rmazandı hatta ramazanda doğum yaptım şimdide ramazan geçen seneki dış gebelikte razaman bende ramazan bebeğiymişim
Bayram şekeri olmushadi ya bende ramazan bayramı sabahı doğurdum
kızlar biz çalışmadık bile. afedersiniz koruyucuyu almayı unuttu eşim. adetime de 2-3gün kaldı nasılsa bir şey olmaz, dedim... attık tutmuş...
ben o ay adeti de gördüm... tutmuş halbuki. iyiki de tutmuş. meğer tam zamanıymış.
ay ne uşraşcan cnm al kurupastalar olsun bitsin
Benim eşim de işi nedeniyle gelemese de takılırım bir arkadaşımın peşine yine giderim...Yok mu öyle biri?
tek tüple işin zor dediler normal 2 tüple %50 şanssa benim %25 ti aylarımı hatta yıllarımı alıcaktı dr dedim hiç uğraşmım tüp bebek yap bana sen bi çalış 6 ay olmazsa o zaman bakarız dedi ama bence olur dedi adam iyi tanımış beni korunma yasağım bitti rahim flimi çektrdim hemende hamile kaldım ve üstelik 31 aralık günü kan testi yaptırdım 1 çıktı negatif 4 gün sonra 186 çıkmıştı positif eşimde rahatlamıştı ben hamile kalınca baba olacağına deil çalışma olmayacağına sevinmişti garibim annemlere bile gitmedim yumurtlama zamanımda maça göndermedim adamı :)
ama ben tatile gidemeyeceğim kızım bu sene deniz görmeyecek ve unutacak diye çok korkuyorum ve siz bahsedip duruyorsunuz aşk olsun sizeeee benim kocam olmayacak benim gitme ihtimalim bile yok
yok ya ben senin gibi düsünmğyorum evde herseyi kendim yapmak istiyorum. hatta bahsettiğimiz o mevlüt sekerleri ve kapı süsleri dahil. emegimin olmasından çok hoşlanırım. eğer halim kalırsa da mutlaka kurabiyeleri ve şeker hamuru da dahil hepsini ben yapmak istiyorumm:)))
evet en erken sensizn sanırım :) bizim planlıydı acıkcası bebek isteğimiz. ilk evlendiğimiz sene kpssye hazırlandım o sene istemedik sonra olmayınca kpss bebege karar verdik. 1 seneden sonra oldu. kısmet bu güneymiş. çevre çok dengesiz ya geçen bir arkadasıma gittim komsuları varmış, annesi diyorki benim için "yazık 3 senedir olmuyo çocugu Allah simdi verdi valla çok sevindik" gözlerim büyümüş bi anda nasıl yani dedim. ben hayatımdan memnunum valla dedim gectim ama cok sinirlendim
küüstüm ben sizeeeee
döverim o kadını ben münasebetsiz patavatsız arsız kadınnnnhatta öküsssssssssssssssssssss yüzüne demiş terbiyesiz..... aman kaynanamda bana 1 ay olmadı senin kalbin kötü ondan olmuyor çocuğun demişti
Sapanca'da Zeliş çiftliği diye bir yer varmıs da Turamit onu soylemisti,özelden atarmısın diye rica ettim.Oranın yemeklerine 5 yıldız vermis.Vedat milör neye beş yıldız vermiş bana da söyleyin....
tsk ederım:))ama topıkde bende baska ızmırlı yokkkkk..varsada ızmırde yasamıyor benım bılmedıgım senın bıldıgın var mıı
Hemen bakıyorum cok tesekkürler.köy evleri sakin huzur doğa güzel bir tatil istersen marmaris te selimiye köyü var dehşet bir yer ve orada çoban apart var denize sıfır sitesinden de bakabilirsin
Zelis çiftliği Paticim :)bana da...............
tek tüple işin zor dediler normal 2 tüple %50 şanssa benim %25 ti aylarımı hatta yıllarımı alıcaktı dr dedim hiç uğraşmım tüp bebek yap bana sen bi çalış 6 ay olmazsa o zaman bakarız dedi ama bence olur dedi adam iyi tanımış beni korunma yasağım bitti rahim flimi çektrdim hemende hamile kaldım ve üstelik 31 aralık günü kan testi yaptırdım 1 çıktı negatif 4 gün sonra 186 çıkmıştı positif eşimde rahatlamıştı ben hamile kalınca baba olacağına deil çalışma olmayacağına sevinmişti garibim annemlere bile gitmedim yumurtlama zamanımda maça göndermedim adamı :)
Bizimde uzun zamandır tatilyapma fırsatımız olmadı..simde de bebek var..bu senede olmayacak galiba...sapanca bir hafta sonu kaçamağı olarak düşünülebilir. Özellikle baharda keyifli olur.Ama yaz tatili için ben deniz havuz ve kum istiyorum...
dondurmaya bakma ben onu kışın da dolapta tutarım en sevdiğim tatlıdır
bende mevlud şekerini falan kendim yapmak istiyorum aybükeyle hele eğlenceli olur braz fazladan alıcam aybükenin elin haşat olucak bi kaçtanes gibime geliyor kadeh bardaklar aıcam süsliycem vakit geçer babam sini börekten peynrli kıymalı su böreği fıstıklı baklava siparişi vericek bende zeytinyağlı sarma yapıcam eve gelenlere ikram lohusa şerbeti ypmıycam meyve suyu ikram edicem hastanede baklava kurupasta tatlı tuzlu bebek çikolatası ikramı o kadar
yok ya ben senin gibi düsünmğyorum evde herseyi kendim yapmak istiyorum. hatta bahsettiğimiz o mevlüt sekerleri ve kapı süsleri dahil. emegimin olmasından çok hoşlanırım. eğer halim kalırsa da mutlaka kurabiyeleri ve şeker hamuru da dahil hepsini ben yapmak istiyorumm:)))
Küsme, kendine kum kovası, dilseye de simit al ben götürürüm sizi..
aaa sende bunu yapma ama simdi bende gidemiyorum merak etme ikimiz oturup yazışırız senle :) evde akvaryumu ve balıklarımızı izleriz. eşimin izni olmayacak iznini dogumda kullanacak o yüzden boşveeeerrrrrrrrrr
canım bende 7 aylık evliyken gittim doktora.iki yumurtalıktada çikolata kisti olmuş.doktor dedi hamile kalman çok zor bu hastalık kısırlık yapıyor.ilaçla tedavisi yok.ameliyatla alabiliriz ama sen daha önce ameliyat olduğun için ikinci ameliyatıda yapamayız çünkü yumurta rezervin zarar görür hiç çocuğun olmayabilir dedi.dünyam yıkılmıştı e peki neyapıcam dedim tek çaren doğum yapmak dedi.ama hastalık hamile kalmamı engelliyordu.neyse rahim filmimi çektirdim ağustos 2011 de.temiz çıktı ama eşim bebek istemedi.aralık 2011 de hadi gidelim hastaneye dedi.4 aralıkta adet oldum 5 aralıkta doktora gittim.doktor aşılama yapıcaz ama tutması çok zor 3 iğneli aşılamadan sonra tüp bebek denicez dedi.14 aralıkta aşılamam yapıldı.ve 29 aralıkta hastanede yaptırdığım kan testinde hamile olduğumu öğrendim:)allahım hayatımın en büyük sürprizini yaptı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?