2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla biz senede bir kere ayrı tatil yaparız eşimle.Zaten 5 sene farklı ülkelerde yaşadığımız için alışmışız bağımsızlığa...O da bir şey demez ben de demem...Haftada bir d ekızlar gecem vardır.. Kız arkadaşlarla gece çıkarım. Git tabi hayatım diyebilir ancak...Bu sene de haziranda kız arkadaşlarımla buluşma ayarladık...1 hafta takılacağız.

ne mutlu cnm ya. valla böyle okuyunca gözlerim doluyor. ben hamile oldugumu idrar testinde ögrenince eşime 1 gün söylemedim kan testinde emin olmak icin. sonrada eve geldim evi süslerim pasta aldım, balonlar falan doldurdum her yeri, bi de bebek ayakkabısı aldım öyle söyledim eşime. ne mutlu olduk ikimizde anlatamam. benim eşim biraz asık suratlıdır bende tam tersine kırk kralla barışığımdır. ha mile oldugumdan beri o da benim gibi. yolda yürürken bi sesli gülüyor bu hali hoşuma gitmiyor degil ama :)))

Zamanı gelsin herkes aldığının yaptığının fotosunu koyar.. Ama ebn de kendi emeğim olsun isterim. Zaten çok severim uğraşmayı...

butik kurabiye yapımı kolay sadce el alışkanlığı gerektiriyor biraz..... kurabiye pişirrr güzel şekillerdee...... üstünü şeker hamuru ile kapla yada glazürlerle

o kadarı bizeee tersssss :) benim eşim beni kızla alışverişe tiyatroya gönderiyor eve dönünce 1 saat ifade veriyorum :) bakan eden olmadı takılan olmadı vs vs

butik kurabiye yapımı kolay sadce el alışkanlığı gerektiriyor biraz..... kurabiye pişirrr güzel şekillerdee...... üstünü şeker hamuru ile kapla yada glazürlerle

Zamanı gelince ders alırım sendne. Ben macaron ve ev yapımı çikolata kursuna gittim. Butik kurabiye nin hep kolay olduğunu duyduğum için erteledim. Mayısta belki onun kursuna da giderim, ama genelde kursa gerek bile yok diyorlar...Yalnız ben boyalı şeker hamuru kullanmak istemiyorum. O yüzden beyaz yapıcam galiba herşeyi. İngiltereden bir sürü malzeme almıştım daha kullanmak nasip olmadı.

allah hepimizin mutuluğunu daim etsin.inşallah eşin artık hep güler.hele birde bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı allah nasip ederse bence gülüşleri iyice artar:)

o kadarı bizeee tersssss :) benim eşim beni kızla alışverişe tiyatroya gönderiyor eve dönünce 1 saat ifade veriyorum :) bakan eden olmadı takılan olmadı vs vs

yok ya ben öyle biriyle yapamazdım sanırım. benim eşim kırıkkalede büyümüş, ben heryerdeydim çok farklı şehirlerde büyüdüm. evlenirken çok tereddüt ettim acaba hakkaten mutlu olabilecek miyim beni sıkar mı falan diye amaaaa çook şükür. benim de bu tip seylere ihtiyacım oldugunu düsünür. benim cok samimi 4 arkadasım var hepimiz ayrı şehirlerde ve evliyiz ama senede 1 kere eşsiz toplanmaya çalısıyoruz. çünkü hep beraber olunca olmuyor herkesin eşi ayrı yerlerden ayrı mesleklerden. ortak noktamız çanakkale ama ben ordan döndükten sonra sanki tüm kötü enerjiden uzaklaşmıs gibi oluyorum

ne güzel.... özendim inan. ben eşime karışmam hiç. bensiz de sosyal hayatı olsun isterim. arkadaşşlarınla çık, derim. aslına bunda ki sebep şu "çık ki benim de çıkmama laf etme" ama çıkmaz adam. bensiz bir yere gitmez. markete bile bensiz gitmiyor... işe gider. iş yerinde tek zaten. kimseyi görmüyor. eve gelir, haftada en az 1 gece çıkarız ben iyiysem... ama ne beni tek yollar bir yere, ne kendi gider bensiz. hayatımda bir kere eve ondan geç geldim... 9falandı saat ki, biliyor kimle olduğumu... amanın ne surat günlerce...

bence ilişkinin sağlığı açısından eşlerin kendi sosyal hayatları da olmalı... ama gel anlat benim eşime... her sinemaya, tiyatroya, konsere ... birlikte gidiyoruz. ben tüm gün evdeyim. o işte kimseyi görmüyor. e 2-3 sene sonra ne konuşacaz merak ediyorum. sözüme gelecek ama iş ki erken gelse....

ya zeten onunbebeğin cinsyetine göre yapıyorsunya bende renkli düşünmüyorum o kadar uğraşabilceğimi sanmıyorum.... eşim olmayacak hem dilse hem hamilelik ilerlemiş olacak.... zaten ben hastane için değil ev için yapacağım geelen eşime dostuma veririm..... ben öyle çok iyi değilim annem olsaydı ben hiç kursa gitmedim hatta eşimin planı bu yöndeydi dilseyi kreşe verelim alışsın sen kursa başla sana bir yer açalım seviyorsun madem dedi.... ama ikinci bebek bozdu..... butik kurabiye için biraz malzme lazım hani isim yazmak için ve birkaç figür için ayak izi gibi onları araştıracağım ben

Pek çok insana ters bu. Çok eleştirende olur bizi ama bence önemli olan bağımlılık değil bağlılıktır. İkisi bambaşka şeyler. İllaki kocamın başımda olmasına gerek yok benim düzgün davranış sergilemem için diye düşünüyorum. Çok şükür eşim de çok ileri fikirli...Tam tencere yuvarlandı kapağını buldu misali....

cnm arastırdıgın zaman lğtfen benim de haberim olsun

işte ben kızımdan sonra ferahladım gene inan hiç çıkamaıyordum bakkala bile haber verip gidiyordum hatta bir kere bakkal bana güldü valla gidiyordu adamı dövmeye.... ama şimdi kızımı gezdiriyorum falan diye ifade veriyorum ama geziyorum gönlümce...hayvanat bahçesi piknik babmla falan buluşuyoruz kavaklıdereye ördek kuğu bakmaya gidiyoruz vs

aslında öyle olmak isterdim karşılıklı olarak ama mümkün değil bizde.... hem biz daha çok küçüğüz belki değişirizi inşallah yaniiii

gerçekten zamanı gelince Allah veriyor

Yok biraz eve kapanayım hemen kızar sosyalleş bu cuma gecesi kızlarla dağıtın siz bir diye..O beni ben onu teşvik ederiz. Her zaman kocayla dipdibe olmuyor. Ben işim nedeiyle çok seyahat ederim ve derim bu hafta olmayacağım bol bol dışarı çık arkadaşlarınla...Bensizliğin keyfini çıkar...

Bende cevreme göre gec(!) evlendim.31 yasındaydım, herkes evlenirken heralde hemen cocuk isteyecegimizi falan düsündü sanırım, bir süre sonra böyle yakınlarımdan falan kurcalamalar basladı, ama esimde bende en az bir kac sene istemiyorduk,cok emindim bundan. merak edip sorma terbiyesizliginde bulunanlara agzının payını verdim, hatta annem sorar gibi agzımı aradı bir kac kez, en sonunda "merak etme anne haberin olur,doguma cagırırım" dedim sakayla karısık, daha sonra kimse sormadı. Bu ne kadar ayıp biseydir, bu nasıl bir hadsizliktir insanlardaki anlamıs degilim. belki cok istiyoruz ve cocugumuz olmuyor,hic düsünmiyorlar da sorarak üzerim diye, üstlerine vazife olmadıgını zaten hic kondurmıyorlar.

Herkes calismadan bahsetmis benim bu bebede tek seferde oldu:)tarihini biliyorum:)
Aynen yaa, rwesmen tarihini biliyorum, ve korunmasız ilk denememizdi, bende kesin bir kac sene ugrasırız derdim,cook sasırdım.

Valla bende gecen sene esimden ayrı tatil yaptım cok yakın bir kız arkadasımla, sonra o müsait oldugunda onunla da yaptık..hep birlikte olmayı tercih ederim tabi ama esim islerinden dolayı bazen ayarlayamıyor ben gidiyorum, en yakın arkadasım İzmir'de, onun yanına gitmek istiyorum eger esim programını ayarlayamazsa beni kimse tutamaz :) ama cocuk olunca zor olur son son tadını cıkarıyım diye bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…