Bende cevreme göre gec(!) evlendim.31 yasındaydım, herkes evlenirken heralde hemen cocuk isteyecegimizi falan düsündü sanırım, bir süre sonra böyle yakınlarımdan falan kurcalamalar basladı, ama esimde bende en az bir kac sene istemiyorduk,cok emindim bundan. merak edip sorma terbiyesizliginde bulunanlara agzının payını verdim, hatta annem sorar gibi agzımı aradı bir kac kez, en sonunda "merak etme anne haberin olur,doguma cagırırım" dedim sakayla karısık, daha sonra kimse sormadı. Bu ne kadar ayıp biseydir, bu nasıl bir hadsizliktir insanlardaki anlamıs degilim. belki cok istiyoruz ve cocugumuz olmuyor,hic düsünmiyorlar da sorarak üzerim diye, üstlerine vazife olmadıgını zaten hic kondurmıyorlar.
Aynen yaa, rwesmen tarihini biliyorum, ve korunmasız ilk denememizdi, bende kesin bir kac sene ugrasırız derdim,cook sasırdım.
Valla bende gecen sene esimden ayrı tatil yaptım cok yakın bir kız arkadasımla, sonra o müsait oldugunda onunla da yaptık..hep birlikte olmayı tercih ederim tabi ama esim islerinden dolayı bazen ayarlayamıyor ben gidiyorum, en yakın arkadasım İzmir'de, onun yanına gitmek istiyorum eger esim programını ayarlayamazsa beni kimse tutamaz :) ama cocuk olunca zor olur son son tadını cıkarıyım diye bakıyorum.
hamsi balıgım sordum ama sayfalar arasında kayboldu ben demir ilacı alıyorum ve her gittiğimde kontrol ediliyor kan alıp parmagımdan bumudur kan sayımı yoksa baska bişeymi
canım şu hgb denilen şey hemoglobin değerin..... benim kolumdan alıyorlar
Ben çocuk olunca da düzenimin bozulmasını istemiyorum açıkçası...Babası baksın ben gideyim, ya da ben bakayım babası gitsin..
2 bağımsız kişilik=1 sağlam ilişki
işte ben kızımdan sonra ferahladım gene inan hiç çıkamaıyordum bakkala bile haber verip gidiyordum hatta bir kere bakkal bana güldü valla gidiyordu adamı dövmeye.... ama şimdi kızımı gezdiriyorum falan diye ifade veriyorum ama geziyorum gönlümce...hayvanat bahçesi piknik babmla falan buluşuyoruz kavaklıdereye ördek kuğu bakmaya gidiyoruz vs
aslında öyle olmak isterdim karşılıklı olarak ama mümkün değil bizde.... hem biz daha çok küçüğüz belki değişirizi inşallah yaniiii
anladım canım ben bi sorayım doktora saol hamsiciğim
hakikaten bu güzelmiş hamuru da var hem
canım moral bozmak gibi olmasın da benim koca 37 yaşında. 5-6senedir birlikteyiz (unuttum tam tarihi iyi mi duymasın benimki).... yok adam sabit fikirli... hatta evlenmeden resmen gizliyormuş, vazgeçerim diye... öyle de cin:)
garip olan benim eşimin ailesi tutucudur. bilirim. yani kız kardeşleri tesettürlüdür ama hepsi eğitimlidir, yurtdışında gezdiler... abileri kızkardeşlerine karışmazdı. kayınvalidem senenin 4ay kocasının yanında ancak durur sürekli gezer. görümcelerim de eşleri olmadan akşamları tiyatroya giderler....
ama eşime "akşam şu oyuna gideceğim kızlarla" desem... "bensiz ne alaka, birlikte gideriz, ben hiç böyle şey görmedim çevremde" der buna sinirim.. hani nerede görmedin, kendi kardeşlerin annen gidiyor. bu sefer şey gibi mi düşünüyorum, onlar tesettürlü ben değilim diye güvenilmez miyim? böyle söyleyince kızıyor, saçmaladığımı söylüyor...
velevki erkeğin kıskancı da zor, hiç kıskanmayanı da zor. orta karar olmalı.
canım moral bozmak gibi olmasın da benim koca 37 yaşında. 5-6senedir birlikteyiz (unuttum tam tarihi iyi mi duymasın benimki).... yok adam sabit fikirli... hatta evlenmeden resmen gizliyormuş, vazgeçerim diye... öyle de cin:)
garip olan benim eşimin ailesi tutucudur. bilirim. yani kız kardeşleri tesettürlüdür ama hepsi eğitimlidir, yurtdışında gezdiler... abileri kızkardeşlerine karışmazdı. kayınvalidem senenin 4ay kocasının yanında ancak durur sürekli gezer. görümcelerim de eşleri olmadan akşamları tiyatroya giderler....
ama eşime "akşam şu oyuna gideceğim kızlarla" desem... "bensiz ne alaka, birlikte gideriz, ben hiç böyle şey görmedim çevremde" der buna sinirim.. hani nerede görmedin, kendi kardeşlerin annen gidiyor. bu sefer şey gibi mi düşünüyorum, onlar tesettürlü ben değilim diye güvenilmez miyim? böyle söyleyince kızıyor, saçmaladığımı söylüyor...
velevki erkeğin kıskancı da zor, hiç kıskanmayanı da zor. orta karar olmalı.
evet internette buluyorum böyle setler ama güvenip alam ıyorum.... bir bulsam direk bir yerde valla kaçırmadan alacağım....
Aslında benimde cocugu bu kadar ertelememin sebeplerinden biri de bu hayatın degismesi olayı. Acıkcası bende cok korkuyorum, tabiki sadece bu yüzden ertelenmedi, okuldu calısma hayatıydı derken bu zamanlara geldik ama sonrası beni de endiselendiriyor hala, hayatımın cok allak bullak olmasından korkuyorum ama baslarda bizi biraz kitleyecegi kesin. Yani emzirirken falan günlerce ayrı kalamayız ama oyle hafta ici falan mutlaka bende babaya teslim edip kendime vakit ayırmayı düsünüyorum yoksa bunalıma girerim ben.kendi kızımı da bagımsız yetistirmeyi istiyorum..Kesinlikle aynı fikirdeyim,bagımsız kisiliklerin saglam iliski getirdigi konusunda.Bizi neler bekliyor cok bilemiyoruz tabi ama insallah cok allak bullak olmaz düzenimiz.Su an evden calısıyorum ama dogumdan kısa bir süre sonra daha aktif is hayatına dönmeyi planlıyorum mesela.umarım hersey yolunda gider hepimiz icin.Ben çocuk olunca da düzenimin bozulmasını istemiyorum açıkçası...Babası baksın ben gideyim, ya da ben bakayım babası gitsin..Tabi ailecek de birşeyler yapılmalı sık sık. Ama haftada 1 gün ayrı takılınabilir. ya da senede 1 kere ayrı tatile çıkılabilir.
2 bağımsız kişilik=1 sağlam ilişki
gerçekten zorrr yaaaaaa........... ben tunik giymeye tayt ile ya da elbise giymeye daha bu sene başladım ya..... dolapta küflendiler valla.... yasaktı bana..... gerçi arada geliyorlar gene bununla çıkmazsın diyor zülyorum sinirleniyorum iyi bende gitmiyorum diyorum....
of sayfalar yine uzamış gitmiş oku okuyabilirsen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?