2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamsi balıgım sordum ama sayfalar arasında kayboldu ben demir ilacı alıyorum ve her gittiğimde kontrol ediliyor kan alıp parmagımdan bumudur kan sayımı yoksa baska bişeymi

Ben çocuk olunca da düzenimin bozulmasını istemiyorum açıkçası...Babası baksın ben gideyim, ya da ben bakayım babası gitsin..Tabi ailecek de birşeyler yapılmalı sık sık. Ama haftada 1 gün ayrı takılınabilir. ya da senede 1 kere ayrı tatile çıkılabilir.
2 bağımsız kişilik=1 sağlam ilişki

Son düzenleme:
hamsi balıgım sordum ama sayfalar arasında kayboldu ben demir ilacı alıyorum ve her gittiğimde kontrol ediliyor kan alıp parmagımdan bumudur kan sayımı yoksa baska bişeymi

canım şu hgb denilen şey hemoglobin değerin..... benim kolumdan alıyorlar

canım moral bozmak gibi olmasın da benim koca 37 yaşında. 5-6senedir birlikteyiz (unuttum tam tarihi iyi mi duymasın benimki).... yok adam sabit fikirli... hatta evlenmeden resmen gizliyormuş, vazgeçerim diye... öyle de cin:)

garip olan benim eşimin ailesi tutucudur. bilirim. yani kız kardeşleri tesettürlüdür ama hepsi eğitimlidir, yurtdışında gezdiler... abileri kızkardeşlerine karışmazdı. kayınvalidem senenin 4ay kocasının yanında ancak durur sürekli gezer. görümcelerim de eşleri olmadan akşamları tiyatroya giderler....

ama eşime "akşam şu oyuna gideceğim kızlarla" desem... "bensiz ne alaka, birlikte gideriz, ben hiç böyle şey görmedim çevremde" der buna sinirim.. hani nerede görmedin, kendi kardeşlerin annen gidiyor. bu sefer şey gibi mi düşünüyorum, onlar tesettürlü ben değilim diye güvenilmez miyim? böyle söyleyince kızıyor, saçmaladığımı söylüyor...

velevki erkeğin kıskancı da zor, hiç kıskanmayanı da zor. orta karar olmalı.

senin durumunda olan bir arkadasım var sinirinden kaç kere oturup agladıgını bilirim ama senin durumun ondan iyi cünkü onun eşi kendi arkadaslarıyla acayip geziyor malesef arkadsımı göndermiyor. öyleside cok kötü

gerçekten zorrr yaaaaaa........... ben tunik giymeye tayt ile ya da elbise giymeye daha bu sene başladım ya..... dolapta küflendiler valla.... yasaktı bana..... gerçi arada geliyorlar gene bununla çıkmazsın diyor zülyorum sinirleniyorum iyi bende gitmiyorum diyorum....

Aslında benimde cocugu bu kadar ertelememin sebeplerinden biri de bu hayatın degismesi olayı. Acıkcası bende cok korkuyorum, tabiki sadece bu yüzden ertelenmedi, okuldu calısma hayatıydı derken bu zamanlara geldik ama sonrası beni de endiselendiriyor hala, hayatımın cok allak bullak olmasından korkuyorum ama baslarda bizi biraz kitleyecegi kesin. Yani emzirirken falan günlerce ayrı kalamayız ama oyle hafta ici falan mutlaka bende babaya teslim edip kendime vakit ayırmayı düsünüyorum yoksa bunalıma girerim ben.kendi kızımı da bagımsız yetistirmeyi istiyorum..Kesinlikle aynı fikirdeyim,bagımsız kisiliklerin saglam iliski getirdigi konusunda.Bizi neler bekliyor cok bilemiyoruz tabi ama insallah cok allak bullak olmaz düzenimiz.Su an evden calısıyorum ama dogumdan kısa bir süre sonra daha aktif is hayatına dönmeyi planlıyorum mesela.umarım hersey yolunda gider hepimiz icin.

sen ne diyon tayt tunik yasak... burnumdan getiriyor yaa... ya beni böyle gördün, askılılar giyiyordum... madem öyle tesettürlü biriyle evlenseydin... sonradan açılmadım ki...kot kazak giyiyorum sürekli ama insan arada bir mini elbise falan istiyor yani... canım çekiyor.

geçen gece çıkarken kapıdan alacak, tel açtım,dedim ki, bak göbeğim olmuyor artık kotlara canım yanıyor belden aşağı bol gelen elbisem var onu giyeceğim, diz üstü 3-4parmak ama altına siyah kalın çorap giyeceğim.... aşağı geldiğimde laf etmeyecen, ık mık etti tamam dedi... yüksek bellerde hele çok canım yanıyor artık. 27 tüm kotlarım. düşük beller aslında kısmen oluyor hala da çaktırmayın işte... neyse gittik yemeğe oturuyorum koçiş başladı gene bacak bacak üstüne atınca, bilmem kaç dereceden bakınca bilmem nerem gözükmüşmüş.... arıza ya.... ya dedim, içimdeki çoraba bak bunu pantolon niyetine giyiyor kadınlar nere gözükecek.. kıçıma çıksa btek çorap gözükecek tayt gibi... yok anlamıyor. sus dedim burnumdan getirme. aynı mekana en az 3-4 tane ultra minili kız geldimi yanlarında eşlerle... hahaytt... üstelik ince çoraplı.... ohhh... dedim bak normal kadınlar, akşam böyle giyinebiliyor, normal adamlar da yanlarında.... yanlarında adam varken kim ne yapacak? "ben de bir gariplik var demek ki ne bileyim" dedi dertli dertli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…