2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen ben eşime söylerim arkadaşlarınla çık die yok yalnız kalırsın der çıkmaz ama biz kızlar gecesi yaparız git tabi der bırakır beni ertesi gece alır saolsun..
Ben de eğer onun yıllık izni olmazsa kız arkadaşlarımla gidiyorum tatile de...Bi ömür dipdibe olmak gerekmio :))

ay canım ya bende aynı durumdayım tayt fiilan giyemiyorum.ben 29 yaşında evlendim.o yaşımakadar her istediğimi giyerdim.babam annem hiç kısıtlamadılar.birde turizm okuduğum için ankara dışında turizm sektörümde çalıştığımdan oldukça açık giyerdim.evlendim.mesela biyere gidicez hazırlanıyorum tam kapıdan çıkarken sen bunlamı gidiceksin üstüne bişey daha giy demeye başladı.tabi ben bekarkenki gibi giyinmiyordum hani evliyim artık ailelere akrabalara filan da gidiyoruzdiye zaten gayet uygun giyiniyordum.yok o bile açıkmış.nerdeyse bu giyim yüzünden geçtiğimiz yaz ayrılma noktasına gelmiştik.ama zamanla o biraz benim bişeylerime alıştı ben zamanla onun beğendiği kıyafetlere alıştım derken ortayı bulduk.aman ya önemli olan sevgi.sevgi olunca herşey halloluyor.

valla sayfalar almış başını gitmiş :) okuyamadım hepsini. bugün yazıştığımız arkadaşların resimlerini görmek çok güzeldi. bu resim ekleme olayı çok iyi olmuş :) dün temizlik yaptım akşam belim tutmuyordu valla. bugünse paso keyif yapıyorum. bir uğrayayım dedim foruma ama sayfa sayısı bayağı artmış. bu sene herhalde bizde tatil yapamayacağız oysa oğlum yüzmeyi çok sever. belki arkadaşımın yazlığına gideriz. artık ısınsın havalar yaaa

çocuktan sonra değişiyor inan değişiyor daha bir mantıklı oluyorlar bak ben artık kısacık elbiseler giyebiliyorum altıma güzel renkli çoraplarla.....tayt tunik favorim oldu..... ama genede arada tozutuyor ama nadiren.... onda da ben kızıyorum artık ona.... önüme bakıyorum ayrıca çocuklu kadınım kim ne yapsın beni diyorum... komikler hayatım ya valaaaa başkası giyse dönüp bakıyo ya orda kafasına patlatmak istiyorum.....

Ya hayatımız elbette değişecek ama ne kadar değişeceği bizim elimizde diye düşünüyorum.
Bebek 3 aylıkken çalışmaya başlayacağım ben de maalesef.. Ama artık hep öyle devlet memuru değilsen. Benim bütün arkadaşlarım iş yerlerine süt sağma makineleriyle gelip 2 saatte bir süt sağıyorlar.Çünkü bebek 3 aylıkken çalışmak zorundalar..Bakıcı da evde kaşıkla anne sütü veriyor.
Uzun süreli kaçamaklar yapılmaz bebek olunca ama 3 günlüğüne bir yerlere gidilebilir.Benim annem de bu şehirde değil. O yüzden ne yapacağım bilmem...

benim eşimde çok karışırdı kısa giyme askılı giyme diye.
bi gün akrabalarından biri laf etmiş buna "nekadar kısa giymiş o öyle" diye onu duyuncada sinirlendi canı ne isterse onu giyer diye patladı akrabasına ondan sonra karışmadı bidaha da arada uyarır şuran gözüküyo falan diye yoksa laf etmez.

evet bak şu çocuğu kucağıma alayım, ben de onu deneyecem "30yaşında çocuklu kadınım, genç kızlar dururken beni kim ne yapsın" diyeceğim. iyiymiş bu :))

ben bebeğimden ayrılma taraftarı değilim anne ile büyümeleri ve tabiki babalrı bolca verimli vakit geçirmeleri duygusal zekaları için çok önemliymiş.... o yüzden ben dilseyle hiç ayrılmadım daha hiç ayrı yerlerde yatmadık.... ama kreş yaşı geliyor yavaş yavaş o zaman ayrılacağım kızımla.... kaçamak işini yaptım bebekken süt sağıp ama bir yerden sonra olmuyor ya ayrılamadım onun yokluğu çok üzüyordu nasıl özlüyordum anlatamam.... gerçi zor hamilelik zor doğumda oluyomuş bu.... bu seferde eşim olmayacak herşeyi ben göğüsleyeceğim ben kesin gene çok düşkün olacağım :)

Zamanı gelsin herkes aldığının yaptığının fotosunu koyar.. Ama ebn de kendi emeğim olsun isterim. Zaten çok severim uğraşmayı...

banada yasakkkkkkkk,tayt askılı yasak,elbise yasak deil ama uyuz oluyorum bunada..

Evlendikten sonra benim ki de çok çok mini eteklerime ve tayt üstüne kısa bluzler giymeme, ve tayt üzerinden iç çamaşırımın iz yapmasına taktı....Türkiyeye göre biraz modifiye ettim ben de çok aşırı minileri deniz kıyısında giyiyorum ama ben yine baya mini giyerim istanbulda.Altına zaten mus çorap giyince birşşey belli olmuyor ki kışın..tayt üzerine de daha uzun şeyler giymeye çalışıyorum...Evlendikten sonra maço oldun başıma diyorum...Dikkat çekiyor hoş olmuyor diyor.

Aynen.benim annem de burda degil, zaten olsa da baska biri bakacaksa ben niye dogurdum diye düsünmeden edemiyorum, arada yardım alırım tabi ama annem bile olsa tamamen kimsenin sorumluluguna veremem gibi geliyor, güvenmedigimden degil de anneme kıyamam.

Annemi de kayınvalidemi de yormak istemem bu yaştan sonra.. Sürekli bakmalarını istemem ama arada bir haftasonu bakarlarsa hiç fena olmaz...

olsun yine seninki normal düzeylerde ama kızlar hak verin bazıları da acayip abartıyor. ve ben o sekilde dolasıp yanında eşi olan insanlara nedense ay çok güzel olmuş gözüyle bakamıyorum. hoşuma gitmiyor. bazı bayanlara bakıyorum eşi yanında tatil yerinde de olamamalarına ragmen gögüs oldugu gibi dısarda bu ne ya diyorum bayan olmama ragmen. bence erkekler biz ne kadar öyle degilsek de yine de bu tip örnekler yüzünden kızıtlamalara gidiyor

Benim aslında en rahatsız olduğum şey düşük belli kotları giyip eğilince herşeyin meydana çıkması... İşte o hiç hoş durmuyor.Çok dikkat ettiğim şeydir bu. Kışın alttan çıtçıtlı body ile çözülüyor neyse ki...

evet bizde de var bak o... tayt içinden çamaşır izi görünmeyecek yada dar elbiselerden bende başka amaşır giyiorum bu seferde popom pımpıl oluyormuş ya dedim senden başka kim bakacak benim orama diyorum kızıyorum hele dğüne gittik bu yıl kaynanam kalk oyna die ısrar edio eşime bakıyorum ıııhhh diyor kaynanam kalk ayıp diyor eşim ıhhhhhhhh diyor sonra mecbur kalktım iki döndüm ama inanın kalas gibi durdum neymiş çok popo sallamışım eteğim sağ sol yapmış tüm delikanlılar bana bakmış ay kızdım dedim ben ne yapayım annen kaldırdı geleydin kalkamaz deseydin dedin dedim hem dansçıyım ben vücudum kıvrak ben ne yapayım sallamasamda kıvrılıo belim demekki

o çıtçıtlı bodyler benim de kurtarıcım

Annemi de kayınvalidemi de yormak istemem bu yaştan sonra.. Sürekli bakmalarını istemem ama arada bir haftasonu bakarlarsa hiç fena olmaz...

annem calısıyor benım ama kayınvalıdem evde can atıyor bakmak ıcın sanırım o bakack.ama ben bır sure calısmayı dusunmuyorum en azından 1 aysına kadar..ucretsız ızın kullanıycam nasıpse..benım ozel sırket ama cok uzun zamandır buradayım o ayrıcalıgı gosterecekler ıns..

geçen gün diyorum eşime üff bu pantalonlar bile (hamile pant.) rahat deil ya en güzeli tayt yeter ama tayt giymek istiyorum diye,hiç sesini çıkarmadı,bakalım izin çıkıcak gibide,şimdi çalıştığım yerde izin vermez burası eminönü mal mal bakan çok afedersiniz,bi sürüde arkadaşı var oda buralarda işi o yüzden giyinemem..ama avm ye giderken haftasonları giyindiricek gibi görünüyo bakalım nolcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…