ne güzel.... özendim inan. ben eşime karışmam hiç. bensiz de sosyal hayatı olsun isterim. arkadaşşlarınla çık, derim. aslına bunda ki sebep şu "çık ki benim de çıkmama laf etme" ama çıkmaz adam. bensiz bir yere gitmez. markete bile bensiz gitmiyor... işe gider. iş yerinde tek zaten. kimseyi görmüyor. eve gelir, haftada en az 1 gece çıkarız ben iyiysem... ama ne beni tek yollar bir yere, ne kendi gider bensiz. hayatımda bir kere eve ondan geç geldim... 9falandı saat ki, biliyor kimle olduğumu... amanın ne surat günlerce...
bence ilişkinin sağlığı açısından eşlerin kendi sosyal hayatları da olmalı... ama gel anlat benim eşime... her sinemaya, tiyatroya, konsere ... birlikte gidiyoruz. ben tüm gün evdeyim. o işte kimseyi görmüyor. e 2-3 sene sonra ne konuşacaz merak ediyorum. sözüme gelecek ama iş ki erken gelse....
gerçekten zorrr yaaaaaa........... ben tunik giymeye tayt ile ya da elbise giymeye daha bu sene başladım ya..... dolapta küflendiler valla.... yasaktı bana..... gerçi arada geliyorlar gene bununla çıkmazsın diyor zülyorum sinirleniyorum iyi bende gitmiyorum diyorum....
sen ne diyon tayt tunik yasak... burnumdan getiriyor yaa... ya beni böyle gördün, askılılar giyiyordum... madem öyle tesettürlü biriyle evlenseydin... sonradan açılmadım ki...kot kazak giyiyorum sürekli ama insan arada bir mini elbise falan istiyor yani... canım çekiyor.
geçen gece çıkarken kapıdan alacak, tel açtım,dedim ki, bak göbeğim olmuyor artık kotlara canım yanıyor belden aşağı bol gelen elbisem var onu giyeceğim, diz üstü 3-4parmak ama altına siyah kalın çorap giyeceğim.... aşağı geldiğimde laf etmeyecen, ık mık etti tamam dedi... yüksek bellerde hele çok canım yanıyor artık. 27 tüm kotlarım. düşük beller aslında kısmen oluyor hala da çaktırmayın işte... neyse gittik yemeğe oturuyorum koçiş başladı gene bacak bacak üstüne atınca, bilmem kaç dereceden bakınca bilmem nerem gözükmüşmüş.... arıza ya.... ya dedim, içimdeki çoraba bak bunu pantolon niyetine giyiyor kadınlar nere gözükecek.. kıçıma çıksa btek çorap gözükecek tayt gibi... yok anlamıyor. sus dedim burnumdan getirme. aynı mekana en az 3-4 tane ultra minili kız geldimi yanlarında eşlerle... hahaytt... üstelik ince çoraplı.... ohhh... dedim bak normal kadınlar, akşam böyle giyinebiliyor, normal adamlar da yanlarında.... yanlarında adam varken kim ne yapacak? "ben de bir gariplik var demek ki ne bileyim" dedi dertli dertli...
Aslında benimde cocugu bu kadar ertelememin sebeplerinden biri de bu hayatın degismesi olayı. Acıkcası bende cok korkuyorum, tabiki sadece bu yüzden ertelenmedi, okuldu calısma hayatıydı derken bu zamanlara geldik ama sonrası beni de endiselendiriyor hala, hayatımın cok allak bullak olmasından korkuyorum ama baslarda bizi biraz kitleyecegi kesin. Yani emzirirken falan günlerce ayrı kalamayız ama oyle hafta ici falan mutlaka bende babaya teslim edip kendime vakit ayırmayı düsünüyorum yoksa bunalıma girerim ben.kendi kızımı da bagımsız yetistirmeyi istiyorum..Kesinlikle aynı fikirdeyim,bagımsız kisiliklerin saglam iliski getirdigi konusunda.Bizi neler bekliyor cok bilemiyoruz tabi ama insallah cok allak bullak olmaz düzenimiz.Su an evden calısıyorum ama dogumdan kısa bir süre sonra daha aktif is hayatına dönmeyi planlıyorum mesela.umarım hersey yolunda gider hepimiz icin.
sen ne diyon tayt tunik yasak... burnumdan getiriyor yaa... ya beni böyle gördün, askılılar giyiyordum... madem öyle tesettürlü biriyle evlenseydin... sonradan açılmadım ki...kot kazak giyiyorum sürekli ama insan arada bir mini elbise falan istiyor yani... canım çekiyor.
geçen gece çıkarken kapıdan alacak, tel açtım,dedim ki, bak göbeğim olmuyor artık kotlara canım yanıyor belden aşağı bol gelen elbisem var onu giyeceğim, diz üstü 3-4parmak ama altına siyah kalın çorap giyeceğim.... aşağı geldiğimde laf etmeyecen, ık mık etti tamam dedi... yüksek bellerde hele çok canım yanıyor artık. 27 tüm kotlarım. düşük beller aslında kısmen oluyor hala da çaktırmayın işte... neyse gittik yemeğe oturuyorum koçiş başladı gene bacak bacak üstüne atınca, bilmem kaç dereceden bakınca bilmem nerem gözükmüşmüş.... arıza ya.... ya dedim, içimdeki çoraba bak bunu pantolon niyetine giyiyor kadınlar nere gözükecek.. kıçıma çıksa btek çorap gözükecek tayt gibi... yok anlamıyor. sus dedim burnumdan getirme. aynı mekana en az 3-4 tane ultra minili kız geldimi yanlarında eşlerle... hahaytt... üstelik ince çoraplı.... ohhh... dedim bak normal kadınlar, akşam böyle giyinebiliyor, normal adamlar da yanlarında.... yanlarında adam varken kim ne yapacak? "ben de bir gariplik var demek ki ne bileyim" dedi dertli dertli...
çocuktan sonra değişiyorinan değişiyor daha bir mantıklı oluyorlar bak ben artık kısacık elbiseler giyebiliyorum altıma güzel renkli çoraplarla.....tayt tunik favorim oldu..... ama genede arada tozutuyor ama nadiren.... onda da ben kızıyorum artık ona.... önüme bakıyorum ayrıca çocuklu kadınım kim ne yapsın beni diyorum... komikler hayatım ya valaaaa başkası giyse dönüp bakıyo ya orda kafasına patlatmak istiyorum.....
Zamanı gelsin herkes aldığının yaptığının fotosunu koyar.. Ama ebn de kendi emeğim olsun isterim. Zaten çok severim uğraşmayı...
gerçekten zorrr yaaaaaa........... ben tunik giymeye tayt ile ya da elbise giymeye daha bu sene başladım ya..... dolapta küflendiler valla.... yasaktı bana..... gerçi arada geliyorlar gene bununla çıkmazsın diyor zülyorum sinirleniyorum iyi bende gitmiyorum diyorum....
QUOTE]
aynen turamit çok sinir bozucuu bi durum maleseeef ya((
evet bak şu çocuğu kucağıma alayım, ben de onu deneyecem "30yaşında çocuklu kadınım, genç kızlar dururken beni kim ne yapsın" diyeceğim. iyiymiş bu :))
ama bu taktiği denemeli,tuttum canımmmmm
ay canım ya bende aynı durumdayım tayt fiilan giyemiyorum.ben 29 yaşında evlendim.o yaşımakadar her istediğimi giyerdim.babam annem hiç kısıtlamadılar.birde turizm okuduğum için ankara dışında turizm sektörümde çalıştığımdan oldukça açık giyerdim.evlendim.mesela biyere gidicez hazırlanıyorum tam kapıdan çıkarken sen bunlamı gidiceksin üstüne bişey daha giy demeye başladı.tabi ben bekarkenki gibi giyinmiyordum hani evliyim artık ailelere akrabalara filan da gidiyoruzdiye zaten gayet uygun giyiniyordum.yok o bile açıkmış.nerdeyse bu giyim yüzünden geçtiğimiz yaz ayrılma noktasına gelmiştik.ama zamanla o biraz benim bişeylerime alıştı ben zamanla onun beğendiği kıyafetlere alıştım derken ortayı bulduk.aman ya önemli olan sevgi.sevgi olunca herşey halloluyor.
Evlendikten sonra benim ki de çok çok mini eteklerime ve tayt üstüne kısa bluzler giymeme, ve tayt üzerinden iç çamaşırımın iz yapmasına taktı....Türkiyeye göre biraz modifiye ettim ben de çok aşırı minileri deniz kıyısında giyiyorum ama ben yine baya mini giyerim istanbulda.Altına zaten mus çorap giyince birşşey belli olmuyor ki kışın..tayt üzerine de daha uzun şeyler giymeye çalışıyorum...Evlendikten sonra maço oldun başıma diyorum...Dikkat çekiyor hoş olmuyor diyor.benim eşimde çok karışırdı kısa giyme askılı giyme diye.
bi gün akrabalarından biri laf etmiş buna "nekadar kısa giymiş o öyle" diye onu duyuncada sinirlendi canı ne isterse onu giyer diye patladı akrabasına ondan sonra karışmadı bidaha da arada uyarır şuran gözüküyo falan diye yoksa laf etmez.
Ya hayatımız elbette değişecek ama ne kadar değişeceği bizim elimizde diye düşünüyorum.
Bebek 3 aylıkken çalışmaya başlayacağım ben de maalesef.. Ama artık hep öyle devlet memuru değilsen. Benim bütün arkadaşlarım iş yerlerine süt sağma makineleriyle gelip 2 saatte bir süt sağıyorlar.Çünkü bebek 3 aylıkken çalışmak zorundalar..Bakıcı da evde kaşıkla anne sütü veriyor.
Uzun süreli kaçamaklar yapılmaz bebek olunca ama 3 günlüğüne bir yerlere gidilebilir.Benim annem de bu şehirde değil. O yüzden ne yapacağım bilmem...
banada yasakkkkkkkk,tayt askılı yasak,elbise yasak deil ama uyuz oluyorum bunada..
QUOTE]
aynen turamit çok sinir bozucuu bi durum maleseeef ya((
ama bu taktiği denemeli,tuttum canımmmmm
evet ben öyle diyorum vallaaa :) :) en azından bir süre idare ediyorşimdi de diyorum aman eşim ya diyorum karnım burnumda yanımda bir velet canım burnumda çantamda kusma poşeti ile geziyorum senin derdine bak diyorum..... olmuyo be adam olmuo hiç bişey olmuo eğil kalk yapıorum pantolonlar göbeğimde iz yapıo diyorum çok kızarsam ağlamklı oluyorum tamam tamam ama önğne bak dio bn napıosam
Aynen.benim annem de burda degil, zaten olsa da baska biri bakacaksa ben niye dogurdum diye düsünmeden edemiyorum, arada yardım alırım tabi ama annem bile olsa tamamen kimsenin sorumluluguna veremem gibi geliyor, güvenmedigimden degil de anneme kıyamam.
Evlendikten sonra benim ki de çok çok mini eteklerime ve tayt üstüne kısa bluzler giymeme, ve tayt üzerinden iç çamaşırımın iz yapmasına taktı....Türkiyeye göre biraz modifiye ettim ben de çok aşırı minileri deniz kıyısında giyiyorum ama ben yine baya mini giyerim istanbulda.Altına zaten mus çorap giyince birşşey belli olmuyor ki kışın..tayt üzerine de daha uzun şeyler giymeye çalışıyorum...Evlendikten sonra maço oldun başıma diyorum...Dikkat çekiyor hoş olmuyor diyor.
Evlendikten sonra benim ki de çok çok mini eteklerime ve tayt üstüne kısa bluzler giymeme, ve tayt üzerinden iç çamaşırımın iz yapmasına taktı....Türkiyeye göre biraz modifiye ettim ben de çok aşırı minileri deniz kıyısında giyiyorum ama ben yine baya mini giyerim istanbulda.Altına zaten mus çorap giyince birşşey belli olmuyor ki kışın..tayt üzerine de daha uzun şeyler giymeye çalışıyorum...Evlendikten sonra maço oldun başıma diyorum...Dikkat çekiyor hoş olmuyor diyor.
Benim aslında en rahatsız olduğum şey düşük belli kotları giyip eğilince herşeyin meydana çıkması... İşte o hiç hoş durmuyor.Çok dikkat ettiğim şeydir bu. Kışın alttan çıtçıtlı body ile çözülüyor neyse ki...
Annemi de kayınvalidemi de yormak istemem bu yaştan sonra.. Sürekli bakmalarını istemem ama arada bir haftasonu bakarlarsa hiç fena olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?