2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh o düşük belle vücudumu bozdu simit yaptı bende( hırka, kaban vs. var ise... ve dışarıda isem çıtçıtlı giymiyorum. uzun bluzlar giyiyorum bazen de... tam yüksek bel geri döndü, hamile kaldık... yeni yüksek bel kotlar almıştım acıyo şimdi giyince.

gerçekten harika o badiler

o iğrenç bir görüntü çıt çıtlı body bende çekmece dolusu.... aman belm açılmasın eşim yolar beni kadının mahrem yeriymiş beli ama evde açılınca laf ediodu bi ara evimde de rahat edemeyeceksem öleyim dedim.... anladı :)

Bence herşeyi giyebilir bir bayan ama neyi nerede giydiğin ve kendine ne derece yakıştırdığın önemlidir. Ölçülü olmak buna denir zaten..Toplumun ne kadar kaldırdığı da önemli...Sırf ben böyle istiyorum diye küçük bir köyde mini etek giymemelisin.Bir de dekoltenin derecesi önemlidir bana göre. Göğüs dekolteli bir şey giydiğin zaman başka yerleri kapamalısın, ya da mini etek giydiğin zamanüstünü, sırtını kapamalısın.. Her yerini açınca güzellikten ziyade ucuz bir görüntü oluyor...Ya da çok büyük göğüslü isen derin göğüs dekoltesi giymemelisin..

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

katılıyorum sana.......... hele gencecik kızlar yapıo ya bunu görüyorum sokaklarda cafelerde ay diorum anaları babaları yokmu bunların...... dilse giyse döverim valla..... edepli yetiştirmek lazım gerçi çevrede çok büyük bir faktör....

Sırf bel açılsa problem değil de, bir eğilince her birşeyin açılıyor...O çok fena...

Sırf bel açılsa problem değil de, bir eğilince her birşeyin açılıyor...O çok fena...

basit ucuz bir görüntü ve iğrenççç............ yani o insan anlamıyormu kapatmak ihtiyacı duymuyormu ben içimde çıtçıtlı olmasına rağmen kontrol ederim otururken rahatsız olurum yani.... ama bende şu an göğüslerimden muzdaribim büyüdüler ya alışamadım çatal ortada oluo gömlek yada v yakalarda :) degaje yakada da eğilince pımpıl pımpıl oluo

ya kızlar bu gün doktoruma normal dogum olursa ben epidural olsun istemiyorum. acısınıda yaşamak istiyorum dedim. doktor eger böyle düsünüyorsan bence özelde dogurmayı düsünme bosuna dedi.

kızlar benim kollarım kalışlaştı sanki... galiba üstten kilo alıyorum. normalde basenden alırdım. ama hamilelikte belim kalınlaştı, göğüslerim büyüdü... 34 beden gömleklerim imkanı yok olmuyor artık. 36 bedenlerin göğsü zorluyo ama oluyo. ben hep ince belli olmuştum garipsiyorum şimdi.

doğumdan sonra geçer değil mi? kilosu kalanlar var dikkat etmeyenler onlar değil mi? öyle olsunn... ben kendimde kilo takıntılıyım. ergenken iriydim. 18imden sonra minikleştim. o zamandan bir kilo takıntısı kaldı bende.

ya kızlar bu gün doktoruma normal dogum olursa ben epidural olsun istemiyorum. acısınıda yaşamak istiyorum dedim. doktor eger böyle düsünüyorsan bence özelde dogurmayı düsünme bosuna dedi.

tıp ilerledi. bunun nimetlerinden faydalanmak lazım.Niye canını yakacaksın çok? Bir arkadaşım da aynen senin gibi diyordu ama son anda vazgeçti epidurala çevirdiler.

tıp ilerledi. bunun nimetlerinden faydalanmak lazım.Niye canını yakacaksın çok? Bir arkadaşım da aynen senin gibi diyordu ama son anda vazgeçti epidurala çevirdiler.

epiduralden sonra bel rahatsızlıgı ceken cok arkadasım var beni bu cok korkutuyor genel olarak zaten bel problemim var o yüzden hiç istmiyorum

iyi ama, hemen hemen herkes özelde doğuruyor. herkese de epidural yapılamıyor. onlar nasıl doğurmuş? kısmet olursa ben de nomral istiyorum. ama epidural isteyebilirim emin değilim. ama anestezi uzmanı onay vermezse napacaklar zorla sezeryana mı alacaklar? garip geldi bana bu lafı.

yok kötü niyetli degil bayanlar özel hastaneyi genelde daha az canım yansın epidural olsun şöyle olsun böyle olsun diye tercih ederler demek istedi. donanımı iyi olan bir hastane oldukça yeterli dedi

ya ben ne epidural ne spinal istemiyorum gidicem normal doğurcam çıkçam inşallah allah nasip ederse ama özelde olacak.... oda özel doktorum olsun bana güven versin kendimi bu sefer güvende hissedeyim.... hastane bana eşiyle görüşme izni vermesin doğum ortasında.... 8 cm açılma ile eşimle buluştum doğum kapısında ve ağlıodum korkuorum ben eve gtmek istiyorum dedim ama o odamızı tuttuum seni beklioruz hadi aşkım dedi meleğimizi getir bana dedi.... ama ben hiç rahatlamadım

kadın bosu bosuna o kadar para verme canına acımıyorsan demek istedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…