Benim aslında en rahatsız olduğum şey düşük belli kotları giyip eğilince herşeyin meydana çıkması... İşte o hiç hoş durmuyor.Çok dikkat ettiğim şeydir bu. Kışın alttan çıtçıtlı body ile çözülüyor neyse ki...
Benim aslında en rahatsız olduğum şey düşük belli kotları giyip eğilince herşeyin meydana çıkması... İşte o hiç hoş durmuyor.Çok dikkat ettiğim şeydir bu. Kışın alttan çıtçıtlı body ile çözülüyor neyse ki...
olsun yine seninki normal düzeylerde ama kızlar hak verin bazıları da acayip abartıyor. ve ben o sekilde dolasıp yanında eşi olan insanlara nedense ay çok güzel olmuş gözüyle bakamıyorum. hoşuma gitmiyor. bazı bayanlara bakıyorum eşi yanında tatil yerinde de olamamalarına ragmen gögüs oldugu gibi dısarda bu ne ya diyorum bayan olmama ragmen. bence erkekler biz ne kadar öyle degilsek de yine de bu tip örnekler yüzünden kızıtlamalara gidiyor
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhannem calısıyor benım ama kayınvalıdem evde can atıyor bakmak ıcın sanırım o bakack.ama ben bır sure calısmayı dusunmuyorum en azından 1 aysına kadar..ucretsız ızın kullanıycam nasıpse..benım ozel sırket ama cok uzun zamandır buradayım o ayrıcalıgı gosterecekler ıns..
Bence herşeyi giyebilir bir bayan ama neyi nerede giydiğin ve kendine ne derece yakıştırdığın önemlidir. Ölçülü olmak buna denir zaten..Toplumun ne kadar kaldırdığı da önemli...Sırf ben böyle istiyorum diye küçük bir köyde mini etek giymemelisin.Bir de dekoltenin derecesi önemlidir bana göre. Göğüs dekolteli bir şey giydiğin zaman başka yerleri kapamalısın, ya da mini etek giydiğin zamanüstünü, sırtını kapamalısın.. Her yerini açınca güzellikten ziyade ucuz bir görüntü oluyor...Ya da çok büyük göğüslü isen derin göğüs dekoltesi giymemelisin..
o iğrenç bir görüntüçıt çıtlı body bende çekmece dolusu.... aman belm açılmasın eşim yolar beni kadının mahrem yeriymiş beli ama evde açılınca laf ediodu bi ara evimde de rahat edemeyeceksem öleyim dedim.... anladı :)
Sırf bel açılsa problem değil de, bir eğilince her birşeyin açılıyor...O çok fena...
ya kızlar bu gün doktoruma normal dogum olursa ben epidural olsun istemiyorum. acısınıda yaşamak istiyorum dedim. doktor eger böyle düsünüyorsan bence özelde dogurmayı düsünme bosuna dedi.
ya kızlar bu gün doktoruma normal dogum olursa ben epidural olsun istemiyorum. acısınıda yaşamak istiyorum dedim. doktor eger böyle düsünüyorsan bence özelde dogurmayı düsünme bosuna dedi.
allah allah nedenmiş
tıp ilerledi. bunun nimetlerinden faydalanmak lazım.Niye canını yakacaksın çok? Bir arkadaşım da aynen senin gibi diyordu ama son anda vazgeçti epidurala çevirdiler.
ayyy bu begende neyın nesııııııııııııııııııııııı.........
yok kötü niyetli degil bayanlar özel hastaneyi genelde daha az canım yansın epidural olsun şöyle olsun böyle olsun diye tercih ederler demek istedi. donanımı iyi olan bir hastane oldukça yeterli dedi
bi dürtü eksik kaldı simdi :)))
iyi ama, hemen hemen herkes özelde doğuruyor. herkese de epidural yapılamıyor. onlar nasıl doğurmuş? kısmet olursa ben de nomral istiyorum. ama epidural isteyebilirim emin değilim. ama anestezi uzmanı onay vermezse napacaklar zorla sezeryana mı alacaklar? garip geldi bana bu lafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?