ya ben ne epidural ne spinal istemiyorum gidicem normal doğurcam çıkçam inşallah allah nasip ederseama özelde olacak.... oda özel doktorum olsun bana güven versin kendimi bu sefer güvende hissedeyim.... hastane bana eşiyle görüşme izni vermesin doğum ortasında.... 8 cm açılma ile eşimle buluştum doğum kapısında ve ağlıodum korkuorum ben eve gtmek istiyorum dedim ama o odamızı tuttuum seni beklioruz hadi aşkım dedi meleğimizi getir bana dedi.... ama ben hiç rahatlamadım
kadın bosu bosuna o kadar para verme canına acımıyorsan demek istedi :)
Bebeğin eşi denen bişey varmış ve benim o şey yukarı çıkmamış rahim yolunun ağzını kapamış duruyomuş eğer eş son aya kadar yukarı çıkmazsa sezeryan olmak zorundasın dedi...
ben cok korkuyorum amaaaaa yaaaa...
Bebeğin eşi denen bişey varmış ve benim o şey yukarı çıkmamış rahim yolunun ağzını kapamış duruyomuş eğer eş son aya kadar yukarı çıkmazsa sezeryan olmak zorundasın dedi...
hee şimdi anladım. yani madem normal istiyorsuni devlette doğur... olsun canım artık herkes özelde doğum yapıyor. her bütçeye uygun var...
bende de hiiiç korku yok ya bu kadarı da iyi mi kötü mü bilmiyorum.. cahil cesareti mi acaba :)
sana da bir psikolog çağırırlar
ben kızımda 9 ay hiç korkmadım o kadar rahattımki o tekerlekli sandalye ile asansöre bindirine kadarannem ve eşime baktım ağlamaya başladım veee ben doğuruyormuşum dedim ay o anı hiç unutmuyorum....
bendeeeee bende ama inşallah normal doğururumm diede dua ediyorum napiim
cok ıhtıyacım var sorma..keske bı dogum kocum olsa..ızmırde bole sey pek yok...olsada ınandırıcı deıl benı tatmın edemezler
o günü asla düşünme o an gelince zaten garip bir ruh haline giriyorsunşimdiden korkarsan o anı hayal edemem yani hiç kasma kendini rahat rahat geçir hamileliği doğumu düşünmeden.... bak bana psikolog çağırdılar da noldu adam başımda saatlerce konuştu ve ben ona gidermisin dedim doğurmak istemiyorum dedim canımı çok yaktınız dedim ve psikolog asistanlara döndü bu hastaya naptınız bu hasta çok korkmuş dedi sancı odasında 20 25 kadın daha vardı sanırım nasıl korkmayacağım.... ki ben hiç araştırmadım doğumu düşünmedim hiç ama o an öyle olunca birde herkes büyük büyük ben küçücük kaldım aralarında ve tecrğbesiz tırstım yatakta yan yattım sessiz sessiz oksijen tüpümün altından ağlıyordum şimdiki aklım olsa valla
allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?