2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bebeğin eşi denen bişey varmış ve benim o şey yukarı çıkmamış rahim yolunun ağzını kapamış duruyomuş eğer eş son aya kadar yukarı çıkmazsa sezeryan olmak zorundasın dedi...

ben cok korkuyorum amaaaaa yaaaa...

Bebeğin eşi denen bişey varmış ve benim o şey yukarı çıkmamış rahim yolunun ağzını kapamış duruyomuş eğer eş son aya kadar yukarı çıkmazsa sezeryan olmak zorundasın dedi...

arkadasımda da var o sorun insallah yukarıya cıkar bol bol dinlenme öneriyorlar ona

inşallah herşey yoluna girer tatlım... ay bak toxo rubella ıgm ıgg konuştuk şimdi cinsiyet konuşuyoruz dha doğum ne olacak onu konuşacağız

sezeryandan narkoz çıkışı çok kötü midem çok bulanmıştı hiçbişi yiyeemiştm hemşire sevdiğin bişi varsa onu ye demişti eşimede tost aldırdım hafif olsun diye bir ısırık elimde allahtan poşet vardı hemen çıkarmıştım

hee şimdi anladım. yani madem normal istiyorsuni devlette doğur... olsun canım artık herkes özelde doğum yapıyor. her bütçeye uygun var...

her özel hastanede dogum yapılmaz ki ya cogunda yeni dogan ünitesi yok. her yer özel hastane oldu. adı olan hastanelerinde fiyatları çok uçuk bilmiyorum maleseff

Son düzenleme:
bende de hiiiç korku yok ya bu kadarı da iyi mi kötü mü bilmiyorum.. cahil cesareti mi acaba :)

ben kızımda 9 ay hiç korkmadım o kadar rahattımki o tekerlekli sandalye ile asansöre bindirine kadar annem ve eşime baktım ağlamaya başladım veee ben doğuruyormuşum dedim ay o anı hiç unutmuyorum....

bebeğin de sen de sağlıklı olun da sezeryan olsun canım. en sağlıklı şekilde bebeğimize kavuşmak maksat, hangi yöntem uygunsa o... ama doktor yönlendirmesi harici zevki sezeryanı çok mantıklı bulmuyorum. gene de korkuyoruz sonuçta. korkusu fazla olup bu yolu seçenleri de anlayabiliyorum. ben de korkuyorum. ilk doğum. son anda normal doğum kararımdan caymam inşallah.

ben kızımda 9 ay hiç korkmadım o kadar rahattımki o tekerlekli sandalye ile asansöre bindirine kadar annem ve eşime baktım ağlamaya başladım veee ben doğuruyormuşum dedim ay o anı hiç unutmuyorum....

ne güzel bak yine normal düsündüğüne göre sorun yok tmmdır o zaman . ben rahatım bu konuda daha cok erken tabi karnım büyümedi korkularım baslamadı ama olsun

cok ıhtıyacım var sorma..keske bı dogum kocum olsa..ızmırde bole sey pek yok...olsada ınandırıcı deıl benı tatmın edemezler

o günü asla düşünme o an gelince zaten garip bir ruh haline giriyorsun şimdiden korkarsan o anı hayal edemem yani hiç kasma kendini rahat rahat geçir hamileliği doğumu düşünmeden.... bak bana psikolog çağırdılar da noldu adam başımda saatlerce konuştu ve ben ona gidermisin dedim doğurmak istemiyorum dedim canımı çok yaktınız dedim ve psikolog asistanlara döndü bu hastaya naptınız bu hasta çok korkmuş dedi sancı odasında 20 25 kadın daha vardı sanırım nasıl korkmayacağım.... ki ben hiç araştırmadım doğumu düşünmedim hiç ama o an öyle olunca birde herkes büyük büyük ben küçücük kaldım aralarında ve tecrğbesiz tırstım yatakta yan yattım sessiz sessiz oksijen tüpümün altından ağlıyordum şimdiki aklım olsa valla

çok komik ama yaa :) belediyeler toplu sünnet yapıyorlar ya onlar gibi toplu doğumm... değişmiş diyorlar cogu hastane icin ama bilemem valla :)

ben de korkuyorum. ama kızlar benim acı eşiğim yüksektir. fırında yemek yaparken, elimi sokarım, bir güzel karıştırırm, fırından çıkan elim kırmızıdır ve buhar çıkar. acımaz bile... 20lik dişimi, 17imde uç bile vermeden çektirdim. 10dikiş attılar. yürüye yürüye eve geldim. kaza geçirdiğim tırnağım fırladı, yürüye yürüye acile gittim.... burun ameliyatıma girerken de korkmadım.... ama doğumdan korkuyorum... sonra da düşünüyorum. benim acı eşiğim yüksek, kimler doğruyor. ben de doğururum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…