ne güzel bak yine normal düsündüğüne göre sorun yok tmmdır o zaman . ben rahatım bu konuda daha cok erken tabi karnım büyümedi korkularım baslamadı ama olsun
ınsallah allah bızede normal nasıp eder
ben de korkuyorum. ama kızlar benim acı eşiğim yüksektir. fırında yemek yaparken, elimi sokarım, bir güzel karıştırırm, fırından çıkan elim kırmızıdır ve buhar çıkar. acımaz bile... 20lik dişimi, 17imde uç bile vermeden çektirdim. 10dikiş attılar. yürüye yürüye eve geldim. kaza geçirdiğim tırnağım fırladı, yürüye yürüye acile gittim.... burun ameliyatıma girerken de korkmadım.... ama doğumdan korkuyorum... sonra da düşünüyorum. benim acı eşiğim yüksek, kimler doğruyor. ben de doğururum diye.
Kızlar benim karnımdaaki deriler pul pul dökülüyor, alttan yeni deri çıkıyor sanırım karın gerildikçe sizde de var mı böyle birşey.
karnıma yağ karışımı yaptım onları sürüyorum umarım çatlamaz.
o günü asla düşünme o an gelince zaten garip bir ruh haline giriyorsunşimdiden korkarsan o anı hayal edemem yani hiç kasma kendini rahat rahat geçir hamileliği doğumu düşünmeden.... bak bana psikolog çağırdılar da noldu adam başımda saatlerce konuştu ve ben ona gidermisin dedim doğurmak istemiyorum dedim canımı çok yaktınız dedim ve psikolog asistanlara döndü bu hastaya naptınız bu hasta çok korkmuş dedi sancı odasında 20 25 kadın daha vardı sanırım nasıl korkmayacağım.... ki ben hiç araştırmadım doğumu düşünmedim hiç ama o an öyle olunca birde herkes büyük büyük ben küçücük kaldım aralarında ve tecrğbesiz tırstım yatakta yan yattım sessiz sessiz oksijen tüpümün altından ağlıyordum şimdiki aklım olsa valla
ben de korkuyorum. ama kızlar benim acı eşiğim yüksektir. fırında yemek yaparken, elimi sokarım, bir güzel karıştırırm, fırından çıkan elim kırmızıdır ve buhar çıkar. acımaz bile... 20lik dişimi, 17imde uç bile vermeden çektirdim. 10dikiş attılar. yürüye yürüye eve geldim. kaza geçirdiğim tırnağım fırladı, yürüye yürüye acile gittim.... burun ameliyatıma girerken de korkmadım.... ama doğumdan korkuyorum... sonra da düşünüyorum. benim acı eşiğim yüksek, kimler doğruyor. ben de doğururum diye.
bende senin gibiyim acıya dayanıklıyımdır ama dogum acısını bilmiyorum :) yaşanması gerekiyorsa o da yaşansın ne olacak bebegimi görücem sonunda. ben de burun ameliyatı olsum annem bayılacaktı ben girerken ben gülerek girdim :) ama benim burnumda sorun oldu sonradan simdi de tekrar oynatmak istemiyorum daha kötü olursa die
ben üniversitede iken kaza geçirdim vücudumda kırılmadık kemik kalmadı burnumdan tutun bacağıma el parmaklarıma kadar.... ağzım dağıldı her yeri yırtılmış dikişlerle tuturdular dudaklaımı suratım yara içindeydi..... ve 1 ayda toparlandım hiç ıhh demedim koltuk değneği aldı babam öyle seke seke geziyordum hiç canım acıyor demedim... doğumda da sadece korktum suni sancı bile öyle dayanılmayacak bir ağrı değildi inanın...... etraftaki kadınlar bağırdıkça ben daha çok korkmuştum
bu sene 2 görümcem de doğum yaptı. beni onlar korkuttu bakma. biri normal doğurdu ama 2ay kendine gelemedi.... biri sezeryandı, yanında ben kalıyorum, bebeğini tutamıyordu, bir elimle memesini bir elimle bebeği tutup emzirtiyordum... onları öyle görünce korktum. ama görümcelerim normalde de iğne görse baylırlar. görümcem kan verirken ben elini tutoyurm bayılmasın diye... onlar gibi olmam inşallah. onlara gene birine eltim baktı, birine ben baktım.... bana bakmazlar. kayınvalidem sağolsun bahane bulur iş olacağı zaman kesin hastadır. gezeceği zaman fellik fellik... anneciğim biraz rahatsız... tek çocuğum .... o yüzden rahat doğum yapmak ve hemen toparlanmak istiyorum. burun ameliyatım sonrası çocuk toparlandım. kendi yemeğimi kendim yapıyordum burnum sargılıyken. 2gün yattım yatmadım. ama doğum işte...
ben üniversitede iken kaza geçirdim vücudumda kırılmadık kemik kalmadı burnumdan tutun bacağıma el parmaklarıma kadar.... ağzım dağıldı her yeri yırtılmış dikişlerle tuturdular dudaklaımı suratım yara içindeydi..... ve 1 ayda toparlandım hiç ıhh demedim koltuk değneği aldı babam öyle seke seke geziyordum hiç canım acıyor demedim... doğumda da sadece korktum suni sancı bile öyle dayanılmayacak bir ağrı değildi inanın...... etraftaki kadınlar bağırdıkça ben daha çok korkmuştum
ben de söleyim kedi bir yerini görmüş yara sanmıs bende öleyim eşim der sen nasıl dogum edicen diye ama bende cok normal istiyorum eşim gülüyor
amaa cok amaaa cokkkk gecmıs olsunnn..aslında benım hastane ve dr fobım var..normalde ole tırsık bırı deılımdır...bu fobı benı varya mafedıyooooooo
dimi ya,o kadarda kolay olmayan bi doğum yapmış hemde hala normal diyebiliyosa yapılır canım inşallah pozisyon uygun olursa,çok haklısın
amiin amin inşallah canm...ben ssezeryandanda çok korkuyorumki ayılırkenki hallerden,sonda takılıyomuş ya ondan,kum torbasından,sonra gülsen bile dikişlerin ağrısından durulmuyo diyolar oda çok korkutucu geliyo bakalım nasip neyse o olcak artık karnımızda kalamıycaklarına göre:)
aahahaha aynı ben :)) bi kan aldırıcam illa elimi birisi tutucak ben o tarafa bakmıcam ve vücudumun her gözeneğinden terler boşalıyo kan verirken iğne olurken bile,ama işte ne hikmetse korkarım ama normalde doğururum ne var diyebiliyorum herkes bana hadi canım hahayt senmiiii die bakıyo:))
Herkesin yasadigi dogum farklidir arkadasim. Simdiden kendini germe. Bende sezeryan oldum.sonda takmadilar, kumtorbasi koymadilar. Anestezidende gayet iyi uyandim. Uyaninca agrim oldu ama sadece ilk gun sıkıntim oldu .normal dogumu cok istemistim ama oglum iriydi ve catim dardi. Bebegini gorunce daha iyi hissediyorsun inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?