2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel bak yine normal düsündüğüne göre sorun yok tmmdır o zaman . ben rahatım bu konuda daha cok erken tabi karnım büyümedi korkularım baslamadı ama olsun

dimi ya,o kadarda kolay olmayan bi doğum yapmış hemde hala normal diyebiliyosa yapılır canım inşallah pozisyon uygun olursa,çok haklısın

ınsallah allah bızede normal nasıp eder

amiin amin inşallah canm...ben ssezeryandanda çok korkuyorumki ayılırkenki hallerden,sonda takılıyomuş ya ondan,kum torbasından,sonra gülsen bile dikişlerin ağrısından durulmuyo diyolar oda çok korkutucu geliyo bakalım nasip neyse o olcak artık karnımızda kalamıycaklarına göre:)

Kızlar benim karnımdaaki deriler pul pul dökülüyor, alttan yeni deri çıkıyor sanırım karın gerildikçe sizde de var mı böyle birşey.
karnıma yağ karışımı yaptım onları sürüyorum umarım çatlamaz.

bende senin gibiyim acıya dayanıklıyımdır ama dogum acısını bilmiyorum :) yaşanması gerekiyorsa o da yaşansın ne olacak bebegimi görücem sonunda. ben de burun ameliyatı olsum annem bayılacaktı ben girerken ben gülerek girdim :) ama benim burnumda sorun oldu sonradan simdi de tekrar oynatmak istemiyorum daha kötü olursa die

simdilik yok ama cildini hep nemli tut yag karısımları bebe yagı ne buluyorsan sür

ayyy kıyamammm...devlet hastanesınde ole oluyormus ıstee...ben geberırım ole bı ortamda yaa allah dusurmesın...elımde deıll ben tırsık bı ınsanım

ben üniversitede iken kaza geçirdim vücudumda kırılmadık kemik kalmadı burnumdan tutun bacağıma el parmaklarıma kadar.... ağzım dağıldı her yeri yırtılmış dikişlerle tuturdular dudaklaımı suratım yara içindeydi..... ve 1 ayda toparlandım hiç ıhh demedim koltuk değneği aldı babam öyle seke seke geziyordum hiç canım acıyor demedim... doğumda da sadece korktum suni sancı bile öyle dayanılmayacak bir ağrı değildi inanın...... etraftaki kadınlar bağırdıkça ben daha çok korkmuştum

bu sene 2 görümcem de doğum yaptı. beni onlar korkuttu bakma. biri normal doğurdu ama 2ay kendine gelemedi.... biri sezeryandı, yanında ben kalıyorum, bebeğini tutamıyordu, bir elimle memesini bir elimle bebeği tutup emzirtiyordum... onları öyle görünce korktum. ama görümcelerim normalde de iğne görse baylırlar. görümcem kan verirken ben elini tutoyurm bayılmasın diye... onlar gibi olmam inşallah. onlara gene birine eltim baktı, birine ben baktım.... bana bakmazlar. kayınvalidem sağolsun bahane bulur iş olacağı zaman kesin hastadır. gezeceği zaman fellik fellik... anneciğim biraz rahatsız... tek çocuğum .... o yüzden rahat doğum yapmak ve hemen toparlanmak istiyorum. burun ameliyatım sonrası çocuk toparlandım. kendi yemeğimi kendim yapıyordum burnum sargılıyken. 2gün yattım yatmadım. ama doğum işte...

ben de söleyim kedi bir yerini görmüş yara sanmıs bende öleyim eşim der sen nasıl dogum edicen diye ama bende cok normal istiyorum eşim gülüyor

aman cnm gecmiş olsun

korkmayınnnn !!!!!!!!!!!!!!!
allah size yardım ediyor o gücü veriyor bakın bir kere ıhhh demedim..... hatta ben doğurdum doktor geldi dibime dediki çok ta güzel ıkınıyorsun niye saatlerce çektin bu kadar dedi..... ve ben hiç dinlemedim onu o an.... yemişim öyle düzeni ben...... burnumdan geldi...... ya şimdi size söylemeyeceğim şeyler var hepimiz hamileyiz ama inanın çok korkuttular ya..... o yüzden güvenilir bir doktorla doğum şart....

hiç gözünde büyütme cnm yeter ki biraz şanslı olalım yeter. sancısı hariç 15-20 dk dio doktorlar biraz rahat olmak lazım

amaa cok amaaa cokkkk gecmıs olsunnn..aslında benım hastane ve dr fobım var..normalde ole tırsık bırı deılımdır...bu fobı benı varya mafedıyooooooo

normal doğum taraftarıyım ve ne kadar kötü bir doğum yaşasamda dünyalara bedeldi.... o anı unutmam kızımı yanıma koyduları anı unutmam ve 13.5 saat çektiğim sancı kayboldu gitti hatta sabaha kadar hiç uyumadım kızımı izledim o kadar iyiyidm.... ama gerekiyorsa sezeryanda yaparım yani.... ne yapalım kaderimse çekerim ama bir göbek kalsın bir kere dikişim sızlasın küserim bu bebeğime bak....

ben de söleyim kedi bir yerini görmüş yara sanmıs bende öleyim eşim der sen nasıl dogum edicen diye ama bende cok normal istiyorum eşim gülüyor

aahahaha aynı ben :)) bi kan aldırıcam illa elimi birisi tutucak ben o tarafa bakmıcam ve vücudumun her gözeneğinden terler boşalıyo kan verirken iğne olurken bile,ama işte ne hikmetse korkarım ama normalde doğururum ne var diyebiliyorum herkes bana hadi canım hahayt senmiiii die bakıyo:))

amaa cok amaaa cokkkk gecmıs olsunnn..aslında benım hastane ve dr fobım var..normalde ole tırsık bırı deılımdır...bu fobı benı varya mafedıyooooooo

e bende korkarım dr burnum kırık düzeltmeye çalışıyor ama öküsss gibi dudaklarım yırtılmış hep ve can havli ile napıosun ben can taşıorum dedim yapma burnum böle kalsın dedim..... dudağımı dikerken iğne bile yapmadı bağırdım öyle .... o kadar kötü dr anılarım var ki...... doğumda ondan korktum ben... bunda evde bekleyeceğim sancım gelsin suyum gelsin tın tın giderim hastaneme dr umu arayıp sonrada pırtlatırım inşallah tabiiii

Herkeste az da olsa şimdiden doğum korkusu başlamış, hele son aylara doğru geceleri rüyalarımıza girecek galiba kabus gibi o yüzden şimdiden düşünmemek lazım bence, önce bi 9. ayı görelim de allahın izniyle sonra kaderimizdekini yaşayacağız sanırım...

Herkesin yasadigi dogum farklidir arkadasim. Simdiden kendini germe. Bende sezeryan oldum.sonda takmadilar, kumtorbasi koymadilar. Anestezidende gayet iyi uyandim. Uyaninca agrim oldu ama sadece ilk gun sıkıntim oldu .normal dogumu cok istemistim ama oglum iriydi ve catim dardi. Bebegini gorunce daha iyi hissediyorsun inan

al benden de o kadarrr dısardan goren ole sanmaz

ay bilmiyorum ama iyiki sezeryan olmuşum sadece genel anesteziden korkuyorum onun dışında ameliyattan hemen 8 saat snr kaldırdılar yürüdüm kanamam olduğu için kum torbası koydular o canımı çok yaktı zaten bağırmam inlemelerim ondandı kum torbasıda 2 saat falan kaldı karnımda snr onu alınca ohh yan bile yattım ama 1 hafta azda olsa ağrım oldu ama büyültecek kadar deil kızım sarılıktan hastanede kaldı süt vermek için 3 saatte bir hastaneye gidiyordum eşimle olivyumda gezdim kızım küvezdeydi ondan kendi acımı unuttum sanırım sezeryandada doktora bağlıymış her doktor sezeryancı deil düzgün yapamıyormuş bizim gelin ilk bebeğinde 1 ay yataktan kalkamadı şimdi 2 .ciyi yaptı ve daha kilolu olmasına rağmen 1 haftada kalktı teyzem normal doğumla 15 gün yataktan kalkamamıştı 2.cisi sezeyandı hemen kalktı yerine göre normal doğum sezeryandan daha beter de olabiliyor hakkımızda hayırlısı olsun az acıyla kurtulmamızı sağlasın bebişlerimiz sağlıklı olsun varsın 1 ay çekelim acı

evet ben o yüzden kzımda bir kere bile doğumla iligli konuşmadım korkmak istemedim..... ve geçen bir yerde sezeryanı kötülemişler kadın ben sezeryan yapmam normal yapacağım diyor ama doktoru normal yapamayacağını bel fığtığı olduunu söylüomuş kızdım kıza ya dedim onun bunun lafı ile sen ne yapıosun... o onun doğumu bu bunun doğumu... sezeryandan çıkan ayağa kalkanda var normalden sonra belini doğrultamayanda herkesin kaderi şansı..... allahın yazdığı bir şey olduğuna inanıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…