2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne kadar saçma yorum yapıyo bu insanlar yaa töbe töbe anneliği anlamamışmış delirmişsin sen deseydin ona,çok kızdım şimdii

eşin sanırım havacı siz rahatsınız ne güzel bizim önce dogu var sonra da kısa süreli batılar bakalım hayırlısı

Ben de böyle düşünüyorum

Yok ben azimliyim. Yaşım 34 ama hala 34-36 beden giyebiliyorum. Yemek konusunda da spor konusunda da disiplinliyim. Vucut elbette deforme olacak ama toparlarız uygun beslenme ve spor programıyla. Hee varsın 34 beden olmayayım, bu yaştan sonra zaten manken olacak değilim...
Ben de börek falan çok tüketmemeye çalışıyorum. Ve de tatlı. Kayınvalidem çok eleştirir hamileyken rejim mi yapılır diye..Çıldırıyorum bu lafa.. Yaa ne rejimi? Böreğin de tatlının da bana da bebeğe de bir faydası yok ki...Koy önüme taze fasülye, ızgara köfte, yoğurt bak nasıl yiyorum...Eğer baklavalara böreklere saldırırsam gereksiz yağ bağlarım...Canım isterse onları da yerim ama canım da istemiyor hiç, direk yağlı ve şekerli şeyler bulantı yapıyor...Vucudun bozulacak diye mi korkuyorsun diyor bana. Hayır diyorum bebek sağlıksız beslenmeye alışacak diye korkuyorum!!!!!

ne kadar saçma yorum yapıyo bu insanlar yaa töbe töbe anneliği anlamamışmış delirmişsin sen deseydin ona,çok kızdım şimdii

yok bende ciddi ciddi bu sefer öylemi olacak gerçekten dedim biliyor musun farkında olmadan içine sokuyorlar senin.saçmalık.... ben ikinciye hamileyim ama ilk kez anne olacağım yaramaz olursa

kızlar giyindim, süslendim, makyajımı yaptım(gözlerimi belirginleştirdim ) birazdan çıkıcam evden. eşim bugun yok bende bi akrabama gidiyorum bu gece ordayım. yarın sabah eşimde kahvaltıya gelecek. size iyi sohbetler fazla yazmayın bakk :) görüsmek üzeree

ayyyyyyyyy anchusa ondan bende de var bir tane..... canım istemiyor diyorum saçma sapan şeyleri veriyor yemezsen bebek doymaz büyümez vs ya benim canım onu istemiyor ötesi yok bunun....... o kadar bizi torununu düşünüyor madem koy önüme sağlıklı yemekler nasıl yiyorum bak..... ben kaynanamın yemeklerini sevmem pek bazı şeyleri güzelde bazısı nı açlıktan ölmemek için yedim yani bir kere tavuk kanat ile haşlamalık et aynı tencerede sebzelerle pişiyor.... gerisini söylemeyim

demek ki çocuk huysuz, yaramaz, zor ise hakiki anne oluyorsun... hımmm.. ama bu tipler çocuk büyüüğünde huysuz vb. olursa da "yetişriememişsiz, analık bilmemişsin" diyorlar....

kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmemiş, annenin kendisinden başka. her insan kendinden ara ara şüphe eder "acaba yavruma yetiyor muyum" diye, bu da gayet normal. başkasına kalmamış. ben loğusa psikolojisi harici bu tarz konuşmalara takılacağımı sanmıyorum.

ben gene cağğğnım kaynanamdan alıntı yapayım. çocuklarını aşırı över. millete bir fenalık gelir. dalgasını geçerler artık onun evlatlarını övmesinden. bu övmedeki maksat ise kendini övmek. çocuklarından daha çok övdüğü tek kişi kendidir çünkü. en güzeliniz benim der kendi görümcelerine ve eltilerine... neyse... 3. numaraları çocuğu yaramazmış biraz. şimdi de pek anlaşamaz onla. diğer 4 çocuğunu da doldurur kardeşlerine karşı.... hayır madem çocuğun iyiliği ya da kötülüğü tamamen senin yetiştirmenle ilgili, sen çok iyisin diye çocuklarım mükemmel... 3.numara evlatlık mı??

çocuk, tabiki çevresel faktörlerden etkilenir. güzel huylar, nezaket küçük yaşta aşılanır..... ama çocuk özüyle de doğar. ister ruh diyin, ister öz diyin.... çocuğun bir karakteri var. 10kardeşin 10u aynı mı... ben ikiz kardeşimle aynı yatakta yatardım, aynı sırada otururduk... rajmetli olana dek 1sn miz ayrı geçmedi. o hastalansa beni de okula göndermezlerdi. yanında yatardım... aynı gün aynı saat doğmuşz burçlarımız da aynı :))) ama gene de huylarımız farklılık gösteriyordu...

evet her çocuk bir değil kimini mükemmel yetiştirirsin çevreye karşı koyamaz bozulur bakarsın evladın çok saygızı vs birşey olmuş.... evladın vardır mükemmel yetiştirmişsindir ama kendini dışarı kapatmayı onlardan ne öğrenip ne öğrenmeyeceğini bilir.... bu aile terbiyesinden çok çocuun içinde olan birşey..... anne baba bile bir yere kadar.....

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh akrabana giderken niye süslendin bakiim kocanda yokmuş aaaaaaaaaaaa

Aman anlatma...Anladım ben ne dediğini..
Yaa benim de önüme 3 börek koyar mesela. Birini yerim mutlaka ayıp olmasın diye, diğer iki dilimi yemedim diye başlar eleştirmeye.Diyet mi yapıyor muşum?? Yaa 3 dilim börek nasıl yiyeyim el insaf diyorum...Çocuk akıllı olmazmış sağlıklı olmazmış..Ya da tatlı hiç yiyemiyorum midem bulanıyor gerçekten.. Bebeğe enerji lazım yemek zorundasın diyor. Ne bu karnımda engelli atlama yarışına mı katılacak. Enerjiyi ekmekten, şekeri elmadan zaten alıyor. Yani hamileyim diye iki kişilik yemek zorunda değilim ki...Diyorum sebze ve protein tabanlı beslenmem çok önemli bu dönemde. İyi ben size mantı aşayım diyor. Allahım diyorum güler misin ağlar mısın????

kız mantıyı da ye be ya zor işler valla.... daha bizim karnımızdayken garip bir tutum içine giriyorlar...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh akrabana giderken niye süslendin bakiim kocanda yokmuş aaaaaaaaaaaa

dilse ben markete gitsen süsleniyorum bacım :))) içten geliyor demek ki.... ben ameliyatımda hastaneye makyaj çantamı da götürdüm. arkadşalarım şey diyordu, "çok merak ediyorum nerene süreceksin?" gerçekten, yüzün yarısı bandajlı, kalan yarısı yeşil-mor arası tonlarda doğal boyalı.... dokunamıyorsun zaten, yer bulsam sürecektim ama 1hafta sonra alçımı çakarmaya bile gözüme kalem, rimel ile gittim :))) çok kokoşum yaa. allahtan kıyafetlerin ve saçlarım sadedir oradan dengeliyorum.

dilsede fotoğraf makinem makyaj malzemem falan olan çantayı almadık çünkü kaynanamda bayram kahvaltısında idik ve aniden gittik hastaneye..... sonuç ben pörtlek birşey olmuştum bu sefer bebek çantasına koyacağım makyaj malzememei....

bende dogum icin diyorum eşime bak ilk foto cekmeden önce ben sana bi makyaj cantası vericem onu sakın yanından ayırma benim makyaj yapmam lazım diyorum. sen normal degilsin valla diyor :) bende abartılı giyinmem sacım zaten kıvırcık oldugu icin genelde aynıdır ama nedense göz makyajını çok severim. insallah yapmaya halim olur. bu aralar çok çenem düştü eşim yalan dünyadaki gupseye benzetiyor beni :)))

Mantı 1 kere denemiş ve güzel yapamamış biri olarak kayınvalidemi eleştirmek haddime değil ama yok canım ben mantısını da almayayım.

ayyy kötüsüde yenmez canım mantıdan tiksinir insan ben yapayım sana canın isterse ama sen benden güzelini yapıyorsundur evet ya dağılalım artık benimde kalkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…