2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tabi ben tecrübeliyim fileli almak mantıklı ama zaten kendin öğreniyorsun ama kullanan da çok yani..... derya baykalın programı nerdki ay ben hiç tv izlemediğim için

tabi ben tecrübeliyim fileli almak mantıklı ama zaten kendin öğreniyorsun ama kullanan da çok yani..... derya baykalın programı nerdki ay ben hiç tv izlemediğim için

tabi fileli daha güvenli gibi valla bende seyretmiyorum normalde, kanalları gezerken tesadüfen gördüm , hangi kanal olduğunu bile hatırlamıyorum sen deneyimlisin tabi ne güzel bizde 1-2 kere annemle yıkadıktan sonra eşimle ikimiz yıkarız sonra

benim kaynanam yıkadı annem bende kalıyordu ama o gelip yıkıyordu annemi elletmedi hiç ve iki kere yıkattım ve ben devarldım saçma sapan yıkıyordu ya çocuğu boğacak gibi kuzumda ses çıkmıyor tabi.... o yüzden kimseye vermem kendim yıkarım

bende tam olarak bundan korkuyorum işte neyse artık o günleri görelimde inşallah , tek derdimiz yıkaması olsun

ben teşvikiyede 27 sene yaşadım:) annemler hala orada, bomontiyi iyi bilirim. bana 10-15dk idi yürümeye... memleketim olduğundan mı ne ama çok seviyorum oraları, kafeler,sinema, tiyatro, merkezi yerler yürüme mesafesinde. çok özledim ya.

hatta şöyle yapabilirim bile bebek nasıl yıkanır diye size video yaparım ama burda video paylaşma mesaj atma var mı tabiki en erken benim doğurmam ve en erken göbeğimizin düşmesi lazım

bu arada son sorudğumda burada olmayanla var ise diye yeniden soracağım,

Batı Ataşehir' de oturan var mı? hiç komşum yok benim. 1 tanecik şifa niyetine bile yok.

hatta şöyle yapabilirim bile bebek nasıl yıkanır diye size video yaparım ama burda video paylaşma mesaj atma var mı tabiki en erken benim doğurmam ve en erken göbeğimizin düşmesi lazım

ay ne güzel olurrrr seyreder uygularız bu arada doğumun 9 eylül görünüyor , benimde kendi doğum günüm 7 eylül 2 gün öne çekersen bebişinle doğum günümüz aynı olacak

hatunlar ben gidiyorum ya valla otur otur yoruldum cup cake yapayım bari kızıma o kadar güzel kalıplar aldım kendime bir deneyim hem kızımla aktivite olur bugün kendi yaptı aktivitesini ben yardım ettim sadece.... bu arada yarın olmama ihtimalim çok yüksek yarından sonra görüşmek dileğiyle..... herkes hayırlı akşamlar..... gülpembecim canım hamsi balığın gidiyor kaçırdın valla

bu arada son sorudğumda burada olmayanla var ise diye yeniden soracağım,

Batı Ataşehir' de oturan var mı? hiç komşum yok benim. 1 tanecik şifa niyetine bile yok.

ben ankarada da oturuyorum ama benim de bir tane bile komşum yok apartman apartman değil yaşlı huzur evi beni aralarına almıyor teyzeler kendileri görüşüyorlar hatta kızım küçük bile diye görüşmüyor olabilirler....

şimdiden afiyet olsun bende çıkıyorum , ablama gidicez. iyi akşamlar herkese

arkadaşlık gönderdim sana bnede merak ettim ama

Kabul ettim canım:)) bakabilirsin fotolara artık

eşin sanırım havacı siz rahatsınız ne güzel bizim önce dogu var sonra da kısa süreli batılar bakalım hayırlısı

Evet canım tayin konusunda cok sanslıyız ama benimkinin de görevi,kursu cok fazla oluyo işte.15 gün buradaysa 1 ay yok.Gerci iyi oluyor biraz birikim yapıyoruz bebişimiz için.Dogumdan sonra da düzene girecekmiş insallah.Bukadar sık göreve cıkmıcak artık..

dream0806, arkadaşlık talep ettim.

lynne, senin de fotolara baktım. maşallah sen de çok güzelsin. zaten vasat çıksan şaşardım. eylül annelerinde daha bir tane ortalama güzel görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…