geçen gün derya baykalın programında bir hemşire vardı ve bebek nasıl yıkanır dıye anlattı hemde uygulamalı gosterdı, file falan da yoktu , gösterdiği şekilde tutmak çok güvenli görünüyordu , asla kayamaz bi yere gidemezama ben yine de ilk zamanlar annem olmadan yıkayamam
tabi ben tecrübeliyim fileli almak mantıklı ama zaten kendin öğreniyorsun ama kullanan da çok yani..... derya baykalın programı nerdki ay ben hiç tv izlemediğim için
tabi fileli daha güvenli gibivalla bende seyretmiyorum normalde, kanalları gezerken tesadüfen gördüm , hangi kanal olduğunu bile hatırlamıyorum sen deneyimlisin tabi ne güzel bizde 1-2 kere annemle yıkadıktan sonra eşimle ikimiz yıkarız sonra
benim kaynanam yıkadı annem bende kalıyordu ama o gelip yıkıyordu annemi elletmedi hiçve iki kere yıkattım ve ben devarldım saçma sapan yıkıyordu ya çocuğu boğacak gibi kuzumda ses çıkmıyor tabi.... o yüzden kimseye vermem kendim yıkarım
bende tam olarak bundan korkuyorum işteneyse artık o günleri görelimde inşallah , tek derdimiz yıkaması olsun
saat 7ye gelince azaldık iyice tabi:)
hatta şöyle yapabilirim bile bebek nasıl yıkanır diye size video yaparım ama burda video paylaşma mesaj atma var mıtabiki en erken benim doğurmam ve en erken göbeğimizin düşmesi lazım
bu arada son sorudğumda burada olmayanla var ise diye yeniden soracağım,
Batı Ataşehir' de oturan var mı? hiç komşum yok benim. 1 tanecik şifa niyetine bile yok.
hatunlar ben gidiyorum ya valla otur otur yoruldum cup cake yapayım bari kızıma o kadar güzel kalıplar aldım kendime bir deneyim hem kızımla aktivite olur bugün kendi yaptı aktivitesini ben yardım ettim sadece.... bu arada yarın olmama ihtimalim çok yüksek yarından sonra görüşmek dileğiyle..... herkes hayırlı akşamlar..... gülpembecim canım hamsi balığın gidiyor kaçırdın valla
arkadaşlık gönderdim sana bnede merak ettim ama
eşin sanırım havacı siz rahatsınız ne güzel bizim önce dogu var sonra da kısa süreli batılar bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?