ayyy kötüsüde yenmez canım mantıdan tiksinir insanben yapayım sana canın isterse ama sen benden güzelini yapıyorsundur evet ya dağılalım artık benimde kalkmam lazım
bugun komsuya gidecektim burda cene calmaktan gitmek istemedim valla ne yalan söyliyim :))
iki gündür fazla takip edemedim, sayfalar almış başını gitmişherkesin arasındaki bu dayanışma ve paylaşım çok güzel bizde yarın doktora gidiyoruz, bakalım sizinle güzel haberlerimizi paylaşabilecek miyim
ben evde bile süslüyüm ki seviyorum ve malesef engelleyemiyorum kendimi :))))
çok hoşsun:) evet bendende herkese iyi akşamlar iyi tatiller,iş çıkış saatim geldi görüşürüz kızlar kendinize dikkat edinyavaş yavaş dağılalım o zaman. bana da bakar mısınız ben çıkıyorum ya bir yandan sohbeti kaçırmak istemiyorum herkes çıksın istiyorum :)
iki gündür fazla takip edemedim, sayfalar almış başını gitmişherkesin arasındaki bu dayanışma ve paylaşım çok güzel bizde yarın doktora gidiyoruz, bakalım sizinle güzel haberlerimizi paylaşabilecek miyim
Bak bu gece yalan dünyayı da kaçıracağız. hazır hatırlatmışken kaydedeyim hemen...bende dogum icin diyorum eşime bak ilk foto cekmeden önce ben sana bi makyaj cantası vericem onu sakın yanından ayırma benim makyaj yapmam lazım diyorum. sen normal degilsin valla diyor :) bende abartılı giyinmem sacım zaten kıvırcık oldugu icin genelde aynıdır ama nedense göz makyajını çok severim. insallah yapmaya halim olur. bu aralar çok çenem düştü eşim yalan dünyadaki gupseye benzetiyor beni :)))
ayyy kötüsüde yenmez canım mantıdan tiksinir insanben yapayım sana canın isterse ama sen benden güzelini yapıyorsundur evet ya dağılalım artık benimde kalkmam lazım
kızlar ben böreki mantı yiyorum. bugün dışarıdan tavuk menü yedim bol yağlısından :) 34 bedendim. şu an 36yım. hamileliğimde göbek hariç 36 kalabilirim inşallah kalamazsam da.... doğumu bi atlatayım.. ben hayatım bıyunca spor yapmadım, canımın çektiğini de yedim ama şöyle, akşam yemedim, 1 gün böyle börek kıızartma çok mu kaçırdım ertesi gün haşlama salata.... bu şekilde hep 34-36 oldum. biraz kilolansam, hemen diyete girdim oturmadan kilom...
ben de çok genç değilim. çok hızlı metobolizmam yok. ama 18 yaşımdan beri 36 beden üstüne çıkmamış biri olarak en aızndan ilk gebeliğimde canımın çektiğini yemeyi hakettim :)) doğumdan sonra emzirirken diyet yapılmaz diyenler var ama, bence yapılır. zaten karbonhidra, yap vb. tüketmenin süte etkisi yok. bol sıvı tüketenin sütü bol olur. metobolizma da neredeyse iki katı hızlanacak... bence ilk 6ay kiloları atmak için tam sırası. sonra spor ile sıkılaşabiliriz.
Bak bu gece yalan dünyayı da kaçıracağız. hazır hatırlatmışken kaydedeyim hemen...
yok mantı da baklava da 1 kere denedim. Yurtdışındayken oklava bulamadım süpürge sapıyla açtım. Annemin ki kadar güzel olmadı valla. Deli bir anım gelse yine deneyeceğim.
Alnım pütür pütür sivilce olmuş. Şimdi gördüm daha...
lohusa iken sen protein karbonhidrat ne var ne yok almak zorundasın tatlım bebeğinin kilo alması çok öenmli yoksa eksik kilo alsın hmen mama vermek zorunda kalırsın bebeğine ama inan vücut o sütü yaparken o kadar çok kalori harcıyormuşki lohusalığı aklı ile değerlendiren bir kadın zaten aldığı kiloları emzirirken verir..... sadece şekerli tatlıyı abartma.... hamur işini.... ama onun dışında günlük beslenmn devam edecek.... zaten sana liste verir doktorun günlük alman gereken kalori vs vs
Alnım pütür pütür sivilce olmuş. Şimdi gördüm daha...
ben de onu diyorum. ben hayatım boyunca 3gün börek ya da tatlı yemediğim olmadı.... çok severim böreği. hiç iştahım yok mesele, su bile içemiyorum, eşim gider börek alır onu yerim... öyle bir mide var. yani o durumda kilo almadıysam, lohusayken sadece böreği, tatlıyı kessem veririm kiloları...inşallah yani....
kızlar yeni doğan çok minnak oluyor :) insan yıkamaya korkuyor... genelde büyükleri çağırıyorlar yıkatmaya... ama ben kendim yıkamak istiyorum, babasıyla... e kayar diye korkuyordum da Allah korusun kolu bacağı çıkar...
bu küvet için fileler var. görmüşsünüzdür. onlardan alsam. üstüne yatırsam bir kere ters düz ederken ele alınacak onda da elimi iyice durular alırım. ne dersiniz? daha ergonomik bir şey bilen gören var mı?
kızlar yeni doğan çok minnak oluyor :) insan yıkamaya korkuyor... genelde büyükleri çağırıyorlar yıkatmaya... ama ben kendim yıkamak istiyorum, babasıyla... e kayar diye korkuyordum da Allah korusun kolu bacağı çıkar...
bu küvet için fileler var. görmüşsünüzdür. onlardan alsam. üstüne yatırsam bir kere ters düz ederken ele alınacak onda da elimi iyice durular alırım. ne dersiniz? daha ergonomik bir şey bilen gören var mı?
8de k.köyde olacaksan, avrupa yakasındasın diye biliyorum canım. köprü trafiği fecidir gecikirsin. hazırlan sen. beşiktaşa yakın mısın bilmem ama 19.15 vapuruna yetişmeye çalış, köprü trafiğine gireceksen de bir an evvel çıkmalısın canım.
kibarca seni yollar gibi oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?