dream0806, arkadaşlık talep ettim.
lynne, senin de fotolara baktım. maşallah sen de çok güzelsin. zaten vasat çıksan şaşardım. eylül annelerinde daha bir tane ortalama güzel görmedim.
iyi akşamlar kızlar 2 gündür giremedim maşallah sayfalar uçmuşş gitmiş ne güzel kaynatmışsınız...idrar yollları enfeksiyonum yine aldı başını gitti,gece sancıyla uyandım belim ağrııyo gibiydi ama ben böbreklerim olarak yorumladım.sabah hemen üni. hastanesine gittik değerlerim düşeceğine iyice artmış antibiyotik kullanacağım;off ki off yani çok mu büyük konuştum naptım;deli gibi bulanan midem için dr un yazacağı ilacı bile kabul etmedim bebeğime bir zararı olur diye.şimdi ohoooo antibiyotik kullanacağım Rabbim bebeklerimizi korusun.10 günde rapor verdi.ikili testim güzel çıkmış,ona bile doğru dürüst sevinemedim yani ama bebeğimi gördüm bugünde,iyiydi.umarım ne ilaçlardan ne de benim psikolojimden etkilenir
geçmişi biraz okudum da ben de normal doğum istiyorum kısmet olursa,öyle tanıdıklarım normal doğum yapıyor ki daha önce deseler normal yapacak hadi canım o nasıl dayanır derdim o kadar nazlılar.hepsinin ortak cümlesi:kolllarına al bebeğini acıyı filan unutursun ve bir daha olsa yine normal yaparım...şu 6 ay hayırlısıyla bir geçsin de umrumda değil normalmiş değilmişbebeğim için katlanırım gerekirse
Lynne Canım teşekkür ederim.Sen de pek güzelsin masallah.Kasın gözün tam esmer güzeli...Allah kocişlerimize bağışlasın bizi [/QUOTE .!.:teşekkürler canım. amin....
tentation karin agrisi bendede oluyor. dr. normal dedi. cekecegiz biraz daha. benim de bulanti basladi yemegi duzenli yemeyince.
selamlar
sabah evden çıkmadan iş yaptım kendimce. sabahtan beridir bir karın ağrısı sormayın
karnımı birileri sağdan soldan çekiştrio sank
umarım aksi bi durum yoktur
başka bi sıkıntı olmasın da razıyım bu agrıya..
adet sancısı sankı
uc gundur kusmuyırum dıodum. sabah bi çıkarmışım of of, halı bile battı
hadi ben geldim kadikoye. iyiaksamlar
Canım aynen dilsenin dediği gibikızlar ben böreki mantı yiyorum. bugün dışarıdan tavuk menü yedim bol yağlısından :) 34 bedendim. şu an 36yım. hamileliğimde göbek hariç 36 kalabilirim inşallah kalamazsam da.... doğumu bi atlatayım.. ben hayatım bıyunca spor yapmadım, canımın çektiğini de yedim ama şöyle, akşam yemedim, 1 gün böyle börek kıızartma çok mu kaçırdım ertesi gün haşlama salata.... bu şekilde hep 34-36 oldum. biraz kilolansam, hemen diyete girdim oturmadan kilom...
ben de çok genç değilim. çok hızlı metobolizmam yok. ama 18 yaşımdan beri 36 beden üstüne çıkmamış biri olarak en aızndan ilk gebeliğimde canımın çektiğini yemeyi hakettim :)) doğumdan sonra emzirirken diyet yapılmaz diyenler var ama, bence yapılır. zaten karbonhidra, yap vb. tüketmenin süte etkisi yok. bol sıvı tüketenin sütü bol olur. metobolizma da neredeyse iki katı hızlanacak... bence ilk 6ay kiloları atmak için tam sırası. sonra spor ile sıkılaşabiliriz.
Canım ben de aldım o küvetlerden filesiyle ama hiç kullanmadım diyebilirm en güzel babasının kucağında yıkanıyorkızlar yeni doğan çok minnak oluyor :) insan yıkamaya korkuyor... genelde büyükleri çağırıyorlar yıkatmaya... ama ben kendim yıkamak istiyorum, babasıyla... e kayar diye korkuyordum da Allah korusun kolu bacağı çıkar...
bu küvet için fileler var. görmüşsünüzdür. onlardan alsam. üstüne yatırsam bir kere ters düz ederken ele alınacak onda da elimi iyice durular alırım. ne dersiniz? daha ergonomik bir şey bilen gören var mı?
canımi geçmiş olsun. yorma kendini. yemeğini falan yap ama ağır temizlik yapma.
kızlar her hamile bir değil. tamam kimisi doğurup tarlaya gidermiş eksiden ama, 9 ay yatarak doğuma giden de var. evet hamilelik hastalık değil. bir sürü şeyden geri kalmak gerekmez ama kendini yoracağın, spor ya da diyet yapacağın bir dönem de değil. dinlen güzelim yapanın yok mu, boşverrr biraz da kirli kalsın evin. bebeğin ve sen daha önemlisin.
anchusa, tatlım mobil bile yetişiyorsun:))) ahh ben de geri oraya taşınabilsem annemlerin kirada evi de var orada... kiracının yerine geçeriz. eşim kabul etmiyor ki
butterfly, aynen güzelim kalbini temiz tut. Allah kötüsünü göstermesin hiç birimize.
iste oyle demeyeceksin. ben ne zaman bulantim gecti enerji geldi desem surunuyorum, yataktan kalkamiyorum. eh iste idare eder deyince birsey olmuyor.
canım bende karın ağrısı hamileliğimin ilk gününden beri var. ne kusma ne başa alamet... adet sancısı gibi, benim adetlerim de çok sancılı geçerdi. bazısında oluyor işte, başkalarında da duydum.
ne bilem, çok da aman aman bişi yapmadım ama bi daha töbe.. sadece mutfakdı
hadi ben kaçtım, uzanayım
ii geceler hepinize
bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı
selamlar
sabah evden çıkmadan iş yaptım kendimce. sabahtan beridir bir karın ağrısı sormayın
karnımı birileri sağdan soldan çekiştrio sank
umarım aksi bi durum yoktur
ne güzel siz TV başına oturmuşsunuz ben bi yandan ütü yapıyorum bi yandan kızımın nazıyla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?