2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar kızlar 2 gündür giremedim maşallah sayfalar uçmuşş gitmiş ne güzel kaynatmışsınız...idrar yollları enfeksiyonum yine aldı başını gitti,gece sancıyla uyandım belim ağrııyo gibiydi ama ben böbreklerim olarak yorumladım.sabah hemen üni. hastanesine gittik değerlerim düşeceğine iyice artmış antibiyotik kullanacağım;off ki off yani çok mu büyük konuştum naptım;deli gibi bulanan midem için dr un yazacağı ilacı bile kabul etmedim bebeğime bir zararı olur diye.şimdi ohoooo antibiyotik kullanacağım Rabbim bebeklerimizi korusun.10 günde rapor verdi.ikili testim güzel çıkmış,ona bile doğru dürüst sevinemedim yani ama bebeğimi gördüm bugünde,iyiydi.umarım ne ilaçlardan ne de benim psikolojimden etkilenir

geçmişi biraz okudum da ben de normal doğum istiyorum kısmet olursa,öyle tanıdıklarım normal doğum yapıyor ki daha önce deseler normal yapacak hadi canım o nasıl dayanır derdim o kadar nazlılar.hepsinin ortak cümlesi:kolllarına al bebeğini acıyı filan unutursun ve bir daha olsa yine normal yaparım...şu 6 ay hayırlısıyla bir geçsin de umrumda değil normalmiş değilmiş bebeğim için katlanırım gerekirse

dream0806, arkadaşlık talep ettim.

lynne, senin de fotolara baktım. maşallah sen de çok güzelsin. zaten vasat çıksan şaşardım. eylül annelerinde daha bir tane ortalama güzel görmedim.

Canım teşekkür ederim.Sen de pek güzelsin masallah.Kasın gözün tam esmer güzeli...Allah kocişlerimize bağışlasın bizi

canım, geçmiş olsun. enfeksiyon var madem mecburen kullancaksın antibiyotiklerini. enfeksiyonun da bebeğe zararı olur yoksa. inşallah tez zamanda geçer. bebeklerimiz bizim sandığımızdan çok daha dayanıklılar, üzülme sen.

Lynne Canım teşekkür ederim.Sen de pek güzelsin masallah.Kasın gözün tam esmer güzeli...Allah kocişlerimize bağışlasın bizi [/QUOTE .!.:
teşekkürler canım. amin....

turamit teşekkür ederim canım çok sağol,ben de senin gibi düşünmeye çalışıyorum;onlar muhteşem bir koruma çemberindeler,aksi halde halleri nice olurdu.prof. dr a da sordum mutlaka kullanmam gerektiğini ve b kategoride olduğunu birçok hamilenin kullandığını söyledi biraz rahatladım ama ana yüreği işte:) sevgili hamiş arkadaşlarım lütfen kendinize çook dikkat edin;özellikle ayaklarınızı sıcak tutun malesef biz hamişler açık hedefiz

oturdugum semti ben de cok seviyorum. tam eski istanbul. her yere yuruyup gidiyorsun, sabaha kadar acik market, manav dolu,her yer civil civil. keske hic tasinmasak.

selamlar

sabah evden çıkmadan iş yaptım kendimce. sabahtan beridir bir karın ağrısı sormayın
karnımı birileri sağdan soldan çekiştrio sank

umarım aksi bi durum yoktur

tentation karin agrisi bendede oluyor. dr. normal dedi. cekecegiz biraz daha. benim de bulanti basladi yemegi duzenli yemeyince.

tentation karin agrisi bendede oluyor. dr. normal dedi. cekecegiz biraz daha. benim de bulanti basladi yemegi duzenli yemeyince.

başka bi sıkıntı olmasın da razıyım bu agrıya..
adet sancısı sankı

uc gundur kusmuyırum dıodum. sabah bi çıkarmışım of of, halı bile battı

selamlar

sabah evden çıkmadan iş yaptım kendimce. sabahtan beridir bir karın ağrısı sormayın

canımi geçmiş olsun. yorma kendini. yemeğini falan yap ama ağır temizlik yapma.

kızlar her hamile bir değil. tamam kimisi doğurup tarlaya gidermiş eksiden ama, 9 ay yatarak doğuma giden de var. evet hamilelik hastalık değil. bir sürü şeyden geri kalmak gerekmez ama kendini yoracağın, spor ya da diyet yapacağın bir dönem de değil. dinlen güzelim yapanın yok mu, boşverrr biraz da kirli kalsın evin. bebeğin ve sen daha önemlisin.

anchusa, tatlım mobil bile yetişiyorsun:))) ahh ben de geri oraya taşınabilsem annemlerin kirada evi de var orada... kiracının yerine geçeriz. eşim kabul etmiyor ki

butterfly, aynen güzelim kalbini temiz tut. Allah kötüsünü göstermesin hiç birimize.

iste oyle demeyeceksin. ben ne zaman bulantim gecti enerji geldi desem surunuyorum, yataktan kalkamiyorum. eh iste idare eder deyince birsey olmuyor.

başka bi sıkıntı olmasın da razıyım bu agrıya..
adet sancısı sankı

uc gundur kusmuyırum dıodum. sabah bi çıkarmışım of of, halı bile battı

canım bende karın ağrısı hamileliğimin ilk gününden beri var. ne kusma ne başa alamet... adet sancısı gibi, benim adetlerim de çok sancılı geçerdi. bazısında oluyor işte, başkalarında da duydum.

Canım aynen dilsenin dediği gibi
rejim yaparak süt olmuyor o bol su iç sütün olurlar falan yalan göğüslerin hemen yumuşuyor bi kere
yeşillik çok süt yapıyor en sağlıklısı o,boza iç inanamazsın maltafor ineğine dönüyosun,bi de bulgur işi
çok da az kalorili şeyler değil yani hani arpa,buğday mayası,bira falan mesela inanılmaz süt yapıyor
ee bunları içip yiyince de kilo vermek biraz yavaşlıyor ama çocuğun için değer nasıl olsa veriliyor merak
etme o şööyle boğum boğum bi et bağlasın annesi sen ıssır onu en güzel tatlı

Canım ben de aldım o küvetlerden filesiyle ama hiç kullanmadım diyebilirm en güzel babasının kucağında yıkanıyor
eşin girsin banyoya,ver kucağına dikkatlice bi önünü çevirsin bi arkasını,aman iyi kavrasın
foşur foşur yıka,kafasının arkasından hızlıca 1 kere de döküyosun suyunu,yavaş dökünce uzun süre nefessiz kalır çok ağlar...

Masaltuna ve Lynee sizin eşlerinizi asker mi?Subay mı yani?Benim eşim de subay piyade.
nerdesiniz şimdi?masaltuna sen almanyadasın,nasıl oluyor görevli mi gitti eşin?

iste oyle demeyeceksin. ben ne zaman bulantim gecti enerji geldi desem surunuyorum, yataktan kalkamiyorum. eh iste idare eder deyince birsey olmuyor.

ne bilem, çok da aman aman bişi yapmadım ama bi daha töbe.. sadece mutfakdı

hadi ben kaçtım, uzanayım

ii geceler hepinize

ne güzel siz TV başına oturmuşsunuz ben bi yandan ütü yapıyorum bi yandan kızımın nazıyla uğraşıyorum

bugün 3. doktoru denesem mi diyorum bakalım o ne diyecek .....alttan muayene yaptırayım mı acaba düşük tehlikem var güya .. ama kanam fakan hiç olmadı

Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin seninle kalır.
Daha gebeliğin yeni olduğundan dolayı kalp attışı olmasa bile seni zehirlemesi çok mümkün değil. Pazartesiyi bekle o zaman biraz daha büyümüş olur bebeğin inşallah kalp atışını duyarsın.

selamlar

tentation seninle satımız aynı sanırım canım ve benim adet zamanım bu günler.bünye bi kaç ay kendini hala adet olacakmış gibi sandığından adet belirtileri verebiliyormuş.normalde adet olmadan öncede karın ağrısı yaşıyorsan çok normaldir bence.Rabbim ikizlerini korusun,çok güzel bi duygu;kısa da olsa daha önce yaşadım ikiz gebelik ama benimkiler çok küçüklerdi siz atlattınız o dönemleri

ne güzel siz TV başına oturmuşsunuz ben bi yandan ütü yapıyorum bi yandan kızımın nazıyla uğraşıyorum

ahhhhhh canım bende gittim yemek yedik güzelce cup cake yaptık :) çok güzel eğlendik .... ütü yapacağım bende birazdan tv de de çizgi film açık tabiki ben tv izlemyorum.... şimdi tv izleyenlerle seneye bi daha konuşalım bak burda ne muhabbetler dönüoo oolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…