2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen dilsenin annesi,ben olmuşum bi yalan dünya
ne işim var diziyle miziyle
bi çarş. arada derede kuz.gün + muh.yy
oda arada yani oturmaya fırsat bulursam
her akşam meyve muhabbeti,ayça hanım yesin diye,zaten saat 10da yataktayız işte ne kadar olursa

ben bence sapıttım daha bebeğimi 3-4 gün önce gördüm
ama hala 1 aydır görmmeiş gibiyim
bişey oldumu diye kafayı yiyeceğim sağlık ocağında gidiyorum ilaç yazdırmaya orada da kalp sesini dinliyorum ama daha 1 ay görmeden dayanaamamdım yani 15 gnde mutlaka görüyorum bu kadar da iii değil psikolojik galiba
tuba ünsal gibi oldumo da her gün ultrasona girermiş hamileyken eleştiri almıştı baya :) ben ondan iyiim ama

sagolasın buttrfly.. sana da çok geçmiş olsun

demek bebeklerimiz hormon üretmeye başlamış he:))

ıns cnm uykusuzluk cok kotu ya çok sukur ıyym bende

Kızlar dr.bana bı ılac vermıstı enfeksıyon ıcın alıcktm sımdı kullanma talımatını okudum orda hamılelern ıcmesı tavsıye edılmez yazıyodu kafam karıstı ya ıcsem mı ıcmesem mı??

günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.

günaydın kızlar. baya oldu kalkalı ama tv ye , oyuna takıldık :) kayfaltı etmedikk daha. bugün istanbul güneşli....

doktoruna tel aç, danış tekrar. ama doktor verdiyse içeceksin canım. enfeksiyonun geçmesi şart.

günaydın kızlar, pek yazamıyorum topiğe neden bilmiyorum ama sanki kendimi yabancı gibi hissediyorum:26: çok saçma biliyorum ama ne biliyim. aslında sizi hep okuyorum ama yazamıyorum.

neden yabancı hissediyosun canm yazdıkça alışıyo insan sen ara sırada olsa yaz bari alışırsın

anushka çıkaramadım? bazılarının belli.

benim hala belli değil. senin de ilk çocuğun mu? erkek annesi olacaksın sannırım:)

anuska vardı ya topikde onun bebişinin cinsiyeti belli oldumu acaba. benimde çınar paşam geliyor. ilk bebek olucak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…