günaydın canım kolay gelsin. Bende yardımci bulamadım ve pazartesi günü (yarın ) bende cam silip perde yıkayacagim yardımci bulamadım henüz. Daha ağırlaşmadan yapmam lazım. Ay bu arada sabah bebek gene sol tarafımi felç etti bir kasildi dayadı başını sert bir şey oldu sevdim bendetam bir fındık ya hoşuna mi gidiyor sabah hep böyle yapıyor.
günün ilk merhabası benden olsun bari
hava çok güzel dün yan gelip yattım ama bu gün hiç niyetim yok
kapıları camları açtım hep camları falan silicem büyük bi temizlik aşkı geldi banahadi hepinize iyi günler..
günaydın canım kolay gelsin. Bende yardımci bulamadım ve pazartesi günü (yarın ) bende cam silip perde yıkayacagim yardımci bulamadım henüz. Daha ağırlaşmadan yapmam lazım. Ay bu arada sabah bebek gene sol tarafımi felç etti bir kasildi dayadı başını sert bir şey oldu sevdim bendetam bir fındık ya hoşuna mi gidiyor sabah hep böyle yapıyor.
aman cnm dikkat et sonra belim agrıyor diye dönme topiğe
sağol bu havaları seviyorum şimdilik yardımcı düşünmüyorum karnım burnuma çıkınca kesin bende alıcam amaBebişine, ne güzel bide ben hissetseydim.
Iki sildim oturdum işte çok yormuyorum kendimi
o zaman iyi cnm yorma kendini aman. Bende silmeyi göze aldım ama tek korktugum yer cam balkonun camları. Eşim yardım etmeyi kabul ederse oraya da el atıcam insallahh :)
ayy alahtan bende cam balkon yok annemlerin evinden biliyorum, bizde olsa bende eşime yardım için sırnaşırdım kesin
En sevmediğim şey avizeleri silmek ve perde takmak sandalyeye çıkınca başım dönüyo dedim ben düşerim artık sen yap onları bide güzel güzel iltifat ettim sen güçlüsün vesaire tamam dedi
günaydın masaltuna cim nasılsın. Koku var mi hala :) valla benim de eşim yardım edecek0sen gitmeden yapalım tekrar pislense bıle. Perde ben asamam tek başıma ya. Yazın halılari yıkamaya verince de bir kadın alırım artık
şanslıyız bu konuda vallaBiz de kızım ile öğlen gibi çıkacağız bugün takılalim dedik gezecegiz bakalım
Gunaydin herkese ,
İki gündür ugrayamadim bende eşimle 2 günlüğüne kaçamak yaptık Gökova tarafına :) ama donüyoruz birazdan esim çalışıyor maalesef bugunbiraz rahatsizlananlar olmuş dün umarım bugun herkes iyidir .
senin adına sevindim cnm ne kadar güzel iyi gelmiştir bir kaçamak. bugun benim eşimde çalısıyorhava da aksi gibi çok güzel. ben de rahatsız olanların icindeydim ama bugun gayet iyiyim enerjim yerinde valla :)
temizlik duyunca dayanamadım hemen bütün evi süpürdüm bu arada :) içim rahatladı. Haftaya cuma 2 gün yatılı misafirim geliyor telaş sardı daha şimdiden aslında camların silinmesi iyi olur ama o gücü kendimde bulur muyum acaba
Gunaydin herkese ,
İki gündür ugrayamadim bende eşimle 2 günlüğüne kaçamak yaptık Gökova tarafına :) ama donüyoruz birazdan esim çalışıyor maalesef bugunbiraz rahatsizlananlar olmuş dün umarım bugun herkes iyidir .
masaltuna kollarım kas yaptı cam silmekten
ben bi başlayınca duramıyorumşimdi de elbise dolabını döktüm kışlıkları kaldırıyorum yazlıklara da baktım da elbiseler etekler hep dar içine giremeyeceğim sanırım bütün yaz da eşofmanla geçmezki off
ohh süper olmuştur herhalde, iyi gelir arada böyle kaçamaklar
masaltuna kollarım kas yaptı cam silmekten
ben bi başlayınca duramıyorumşimdi de elbise dolabını döktüm kışlıkları kaldırıyorum yazlıklara da baktım da elbiseler etekler hep dar içine giremeyeceğim sanırım bütün yaz da eşofmanla geçmezki off
ohh süper olmuştur herhalde, iyi gelir arada böyle kaçamaklar
:) kesinlikle iyi geldi Valla , Bu arada aynen bana da ufak gelmeye başladı hersey ee zamanında dar giyinecem diye alınca 34 bedenleri simdi biraz kilo alınca olmuyor :))
:) kesinlikle iyi geldi Valla , Bu arada aynen bana da ufak gelmeye başladı hersey ee zamanında dar giyinecem diye alınca 34 bedenleri simdi biraz kilo alınca olmuyor :))
kız yavaş ol dikkat et daha yaz kış için erken :) belli olmaz valla havalara benim üzerime olan 3 elbisem kaldı biraz daha sezon açılsın öyle alışverişe cıkıcam. nasıl olsa calısmıyorum idare eder beni 15-20 gün daha bugun tartıldım hala 2.5 kilonun üzerine çıkmamışım cok sevindim 20. haftaya kadar kilomu korumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?