- 12 Ocak 2012
- 277
- 24
- 98
kızlar demin kahvaltıyı hazırlarken fena oldum biraz böyle nefesim daraldı ardından ensemden bir agrıyla beraber sıcaklık bastı birden , tansyonum düştü mü çıktı mı acaba böyle ense agrısı ile bilen var mıdırr ?
Herkese Merhabaaaaaaa
Az önce doktordan geldim,kanamam vardı şuan kahverengi akıntıya dönüştü,doktor içerde aktif bir kanama olmadığını daha önce olmuş bir kanamanın temizlenene kadar akıntı olacağını , bebeğin sağlığının iyi olduğunu ve bir kız olduğunu söyledi :)))) darısı size kızlar :))
evet mericdemir gözükmüyosun bu aralar,neyse atlatmışsın seni daha sık görebiliriz belki,nasılsınz bebek ve sen iyimisinz?slm kızlar
herkese günaydınnnn
kaç gündür uğrayamıyrdum,günün vardı
nihayet bitti rahatladımmmm
kızlar demin kahvaltıyı hazırlarken fena oldum biraz böyle nefesim daraldı ardından ensemden bir agrıyla beraber sıcaklık bastı birden , tansyonum düştü mü çıktı mı acaba böyle ense agrısı ile bilen var mıdırr ?
süpeeer:))) çok sevindim herşey yolunda ve bi kızın olucak he:)) daha ne olsun
Teşekkür ederim allah hepimizi ve bebeklerimizi nazarlardan korusun
Canım yüksek tansiyon enseye ağrı yapar die biliyrm benkızlar demin kahvaltıyı hazırlarken fena oldum biraz böyle nefesim daraldı ardından ensemden bir agrıyla beraber sıcaklık bastı birden , tansyonum düştü mü çıktı mı acaba böyle ense agrısı ile bilen var mıdırr ?
Herkese Merhabaaaaaaa
Az önce doktordan geldim,kanamam vardı şuan kahverengi akıntıya dönüştü,doktor içerde aktif bir kanama olmadığını daha önce olmuş bir kanamanın temizlenene kadar akıntı olacağını , bebeğin sağlığının iyi olduğunu ve bir kız olduğunu söyledi :)))) darısı size kızlar :))
süpeeer:))) çok sevindim herşey yolunda ve bi kızın olucak he:)) daha ne olsun
Hadi gözün aydın tatlımmmm, prenses geliyr bi tane dahaaa demekkk
evet mericdemir gözükmüyosun bu aralar,neyse atlatmışsın seni daha sık görebiliriz belki,nasılsınz bebek ve sen iyimisinz?
iyiyim canım bebekte çok iii
SİZİN BEBİŞLERDE İİİ DİR UMARIMM
geçmiş olsun canm ben karşılaşmadım böle bişeyle,sadece ara sıra aşırı baş dönmelerim oluyo gün boyu süren hatta iki gün üst üste bile sürüyovücut dengesini şaşırıyo heralde ondandır
yaa kızlar bebegını hısseden var mıııııı
maşallahmericdemir2007 ve eftellya gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına
canım bebimkide kızmış ben 2 3 haftadır kasığımın sağ tarafında pıtır pıtır bişeyler hissediyrm ama bebişmi bilmiyrm
Bugün dr. sormayıda unuttum sevinçtennn
kızlar az önce geldim dr.dan
Prensesimiz olucakmışş çok ssevindimm
Eşimde kız istiyduuuuu,ama erkek olucak deyip duruyodu içine öyle doğuymşşşş
3LÜ test için kan verdim haftaya sonuç alıcamm
herşey normalmış
bebişim 17,5 cm olmuş kızlarrrr
Büyüyo eşekkk
senın adına cok sevındım yaaa..sen bızden ılerdesn sen bıle tam hıssetmıyorsan benım bısı anlamam normal o zaman:))benımde 27 sınde kontrol bakalım ne cıkacak nasıbımıze allahımdan hayırlısı artık saglıklı olsundaaaa
Tebrikler canımmmm ben de bugün kızımız olacağını öğrendim :))
teşekkürler canımmm
18. hafta 20. hafta da falan hissedersin diyolar ilk bebek olduğu içinnn
bekliycez artıkkkk
aynen canım hayırlısı sağlıklı sıhatlı olsunn en başı ooo
ama işte insan yinede merak ediyor doğal olarakk
mericdemir2007 ve eftellyaprenseslerinize darısı artık bana yarın kontrolüm var inş gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?